POLSKA vs ŁOTWA i SŁOWACJA - KLAGENFURT 22-26 MAJ
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
POLSKA vs ŁOTWA i SŁOWACJA - KLAGENFURT 22-26 MAJ
Pojawiły sie bilety do kupna na eventim.pl ceny 20 e normalny, a vipowski balkon 100e ku*** kusi mnie żeby kupić tego vipa i pośmiać się z betonu :)
Kto sie pojawi ?:)
Kto sie pojawi ?:)
-
Re: POLSKA vs ŁOTWA i SŁOWACJA - KLAGENFURT 22-26 MAJ
nikt się nie wybiera? szukam miejsca do austrii...
-
Kto ma być to będzie ; )
-
Przeciez Reprezentacji Polski juz dawno nie ma wiec nie wiem na co chcecie jechac
j**** homopropagande
-
Są pewne powody ;) Już widze transparent na tym meczu np. ,,fuck euro'' ,O ile wogóle ktoś tam się wybiera,w co wątpie.

''Polska''-łotwa...emocje jak na rybach. Smiem watpic by ktokolwiek ogarniety tam sie pojawil
-
zerwany w czasie hymnu transparent "fuck euro"
-
był transparent Fuck Euro ale ochrona ściąga natychmiast. Podczas grania hymnów
-
4-5 osób wyprowadzanych w górę sektora przez ochronę
-
To widzę tu brak konsekwecji, bo już przygotowania kibiców na [link] odnośnie el. MŚ 2014 są poczyniane.rybak007 pisze:Przeciez Reprezentacji Polski juz dawno nie ma wiec nie wiem na co chcecie jechac
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
nie ogladalem meczu, nier wiem kto tam byl, ale skoro pojawil sie tgransparent fuck euro to nie sadzicie ze koko koko bylo spiewane dla jaj?
-
Wydaje mi sie ze bylo pare kumatych a reszta pikole,ps na 200% spiewali koko koko.Blaster pisze:nie ogladalem meczu, nier wiem kto tam byl, ale skoro pojawil sie tgransparent fuck euro to nie sadzicie ze koko koko bylo spiewane dla jaj?
-
transparent był po drugiej stronie stadionu, pikole byly chyba za lawkami rezerwowych
-
O wlasnie tak to bylo,szkoda ze nie ma jakiegos filmiku jak pikole spiewaja koko koko....pewnie z czasem sie pojawi.pozdroCiVi pisze:transparent był po drugiej stronie stadionu, pikole byly chyba za lawkami rezerwowych
pierdolić takie mecze.Przecież tego nie da rady ogladać.Wielka kupa.Więcej się dzieje na meczu w okregówce.
-
-

Jak ktoś napisał wcześniej, kto miał być ten był! Na początku konsternacja bo ludzi na meczu było tyle co w Faro na Mołdawii co dziwi bo przecież w Austrii liczyliśmy na emigrację, ale padający deszcz i mała ranga spotkania zrobiły swoje. Pojawił się okrojony skład kibiców ten co zwykle pojawia się na wyjazdach. Raptem w sumie 9 osób - 4 Gieksa 2 Tarnovia 2 Libiąż 1 Strzegowa. Flagi nie mieli ze sobą panowie z Tarnovii. Aha i ktos jeszcze wywiesił obok naszych flag za bramką jakiś bliżej nieokreślony plakat? z jakimiś gryzmołami z których zdołałem tylko odcyfrować nazwę Unia Racibórz.
Co do meczu to tuż po jego rozpoczęciu Gieksiarze wywieszają transparent Fuck Euro i odpalamy dwie race za co dostajemy zaproszenia na zwiedzanie wewnętrznych poziomów stadionu. Kończy to się o dziwo w miarę bezboleśnie jeden z nas dostaje zakaz na mecze w Austrii na co reaguje dużym samozadowoleniem. Zaproszenie dostaliśmy na żądanie Sportfive którym nie spodobał się nasz transparent . Po pierwszej połowie eksmitują nas z obiektu, ja jednak wbijam się jeszcze raz i oglądam mecz do końca.
Generalnie wyjazd na plus w związku z incydentem na stadionie :) Atmosfera wieś spiewa i tańczy koko spoko na trybunach ludziki robią sobie fotki z vipami i dziennikarzami na stadionie mi przez moment mignęła myśl żeby jebnąć fotę z Agniesią ale przemyślałem sprawę i uznałem że z takim pustakiem to trochę wstyd :)
Ale muszę przyznać że pod koniec ktoś zaintonował ulubionę piosenkę PZPN-u i pikole podchwycili :)
-
tzn. jaką? j**** PZPN?Martin79 pisze:Ale muszę przyznać że pod koniec ktoś zaintonował ulubionę piosenkę PZPN-u i pikole podchwycili :)
no to trzeba j**** a nie śpiewać o jebaniu jednocześnie chodząc na mecze kadry pzpn
-
Wychodzi na to że piknicy to nie normalni ludzie ;) Zwróccie uwage,ze np.na meczu z portugalią na narodowym tez to spiewali...No chyba ze zapamiętali to z poprzednich meczów i myślą że to część atmosfery heh

-
[link] fotki z meczu Polska - Łotwa.
-
ludzie szkoda pieniędzy na tą zbieranine reprezentacji pzpnu
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM !
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM !
-
słychać na godzinę przed meczem - j**** PZPN, grzegorz lato k**** szmato
-
hehehe a pikole bawią się w najlepsze
-
Gdyby nie tuskowanie,zakazy itp...to mogła by tam być dobra jazda na zachęte ale tuskuś chciał będzie miał wuwuzelson Polska gol itp.../
-
pikole wygwizdują anty doping
-
Czy mi sie wydaje..albo mam zwidy gwizdy podczas jebania pzpn...?
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
nie masz zwidów...
-
taaa janusze gwiżdżą, jak "kibole" śpiewają j**** pzpn! ludzie do czego to doszło !!!!!!!!!!!!!! 8 czerwca roz... ten stadion z pikolami!!!
-
Ja mam nadzieję że ruscy dadzą w******* naszym pikolom,tak wiem,to też nasi rodacy,ale z pewnych względów na to zasługują...

-
Pamiętacie co było u sąsiadów na MŚ 2006?

-
to chyba było przed ME w AustriiRamzesKSG pisze:Pamiętacie co było u sąsiadów na MŚ 2006?
-
tyle że potem bedzie opinia że Polacy to cieniasy i do tego konfidenci (bo wiadomo co będzie jak janusz z wackiem dostaną w*******)debiutant pisze:Ja mam nadzieję że ruscy dadzą w******* naszym pikolom,tak wiem,to też nasi rodacy,ale z pewnych względów na to zasługują...
-
Wiesz w sumie zgodze sie z toba..taki ciezki w******* ze sprzetem...to co sie dzieje teraz sklania mnie do bycia bardziej radykalnym..to naprawde juz nie sa zarty..to bedzie kiedys bardzo sporo jazda..debiutant pisze:Ja mam nadzieję że ruscy dadzą w******* naszym pikolom,tak wiem,to też nasi rodacy,ale z pewnych względów na to zasługują...
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
Oby ten masowy piknik po (para)euro się skończył.
Do powyższych opinii: wychodzi na to, że jakbyśmy się nie zachowali to będzie źle.. .
Do powyższych opinii: wychodzi na to, że jakbyśmy się nie zachowali to będzie źle.. .
-
Nawet niezly dokument jak to wyglądało na MS2006, jest tez kawałek o Polakach
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
-
Niech te Euro już się kończy.Te ludzie są pojeb..... ku*** jakies peruki na głowkach trabki chyba tak w każdym sklepie nawet wuwzele widziałem haha.Co to za impreza jak ona nie jest dla kibiców.A co do reprezentacji to brak słów szkoda ze nie ze nie dostał jeszcze paszportu Arboleda,i nie zgodził sie Acqafreska.No i w sumie mogli Rogera powołać!szkoda słów.
-
Nas 4 osoby na każdym z meczów z flagą "Katowice on tour".
Na meczu z Łotwą wieszamy transparent "FUCK EURO", który w przeciągu kilku chwil musimy zawinąć, bo interweniuje ochrona. Dwie osoby od nas lądują na stadionowym komisariacie i kończymy "niby" z zakazami stadionowymi na Austrię. Ogólnie to takie pierdolenie psów, bo nie dostajemy żadnego papieru, nie składamy żadnych zeznań i po spisaniu i przeszukaniu wyrzucają nas ze stadionu. Nastawienie spokojne, a interwencje podjęli na wniosek ochrony, która znowu musiała działać bo interweniował o to Sportfive. Oprócz tego transparentu zerwali nam też flagę oraz płótno antycentrozap (pseudo właściciel który niszczy nasz klub), ale na komendzie po wyjaśnieniach doczepiono się jedynie "FUCK EURO". Po naszym wyjściu pozostała dwójka też ulatnia się ze stadionu i jedziemy na kwaterę.
Na spotkaniu z Słowacją tracimy płótno antycentrozap, który zrywa nam przed meczem ochrona. Na stadionie jest wtedy od nas obecna, tylko jedna osoba i nie mamy żadnych szans na jego odbicie. Ogólnie mamy nadzieję, że płótno od nowego sezonu nie będzie już nam potrzebne i pseudo właściciel odejdzie z GieKSy.
Ogólnie kolejny ciekawy wyjazd, a najnudniejsze były tradycyjnie mecze.
Kibice powinni być na stadionie, a nie robić bojkoty czy protesty. Oni nas nie chcą, my musimy być mimo wszystko i starać się robić swoje. Teraz Tallin, a potem Podgorica :)
Na meczu z Łotwą wieszamy transparent "FUCK EURO", który w przeciągu kilku chwil musimy zawinąć, bo interweniuje ochrona. Dwie osoby od nas lądują na stadionowym komisariacie i kończymy "niby" z zakazami stadionowymi na Austrię. Ogólnie to takie pierdolenie psów, bo nie dostajemy żadnego papieru, nie składamy żadnych zeznań i po spisaniu i przeszukaniu wyrzucają nas ze stadionu. Nastawienie spokojne, a interwencje podjęli na wniosek ochrony, która znowu musiała działać bo interweniował o to Sportfive. Oprócz tego transparentu zerwali nam też flagę oraz płótno antycentrozap (pseudo właściciel który niszczy nasz klub), ale na komendzie po wyjaśnieniach doczepiono się jedynie "FUCK EURO". Po naszym wyjściu pozostała dwójka też ulatnia się ze stadionu i jedziemy na kwaterę.
Na spotkaniu z Słowacją tracimy płótno antycentrozap, który zrywa nam przed meczem ochrona. Na stadionie jest wtedy od nas obecna, tylko jedna osoba i nie mamy żadnych szans na jego odbicie. Ogólnie mamy nadzieję, że płótno od nowego sezonu nie będzie już nam potrzebne i pseudo właściciel odejdzie z GieKSy.
Ogólnie kolejny ciekawy wyjazd, a najnudniejsze były tradycyjnie mecze.
Kibice powinni być na stadionie, a nie robić bojkoty czy protesty. Oni nas nie chcą, my musimy być mimo wszystko i starać się robić swoje. Teraz Tallin, a potem Podgorica :)
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
-
na meczu pikole wygwizduja kiboli krzyczących j**** pzpn , tusk to pedal Polske sprzedał, itp
-
masz rację a tusk to pedał który ani jednego komina nie pomalował i siedział we Wrzeszczu z bratem pod kantorem i patrzyli czy dolar w górę czy dół