POLSKA vs ŁOTWA i SŁOWACJA - KLAGENFURT 22-26 MAJ
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
POLSKA vs ŁOTWA i SŁOWACJA - KLAGENFURT 22-26 MAJ
Pojawiły sie bilety do kupna na eventim.pl ceny 20 e normalny, a vipowski balkon 100e ku*** kusi mnie żeby kupić tego vipa i pośmiać się z betonu :)
Kto sie pojawi ?:)
Kto sie pojawi ?:)
Re: POLSKA vs ŁOTWA i SŁOWACJA - KLAGENFURT 22-26 MAJ
nikt się nie wybiera? szukam miejsca do austrii...
-
FanaticsGŁ
Kto ma być to będzie ; )
Przeciez Reprezentacji Polski juz dawno nie ma wiec nie wiem na co chcecie jechac
-
antyPOlszewik
''Polska''-łotwa...emocje jak na rybach. Smiem watpic by ktokolwiek ogarniety tam sie pojawil
-
glinik1921
zerwany w czasie hymnu transparent "fuck euro"
-
glinik1921
4-5 osób wyprowadzanych w górę sektora przez ochronę
To widzę tu brak konsekwecji, bo już przygotowania kibiców na forum odnośnie el. MŚ 2014 są poczyniane.rybak007 pisze:Przeciez Reprezentacji Polski juz dawno nie ma wiec nie wiem na co chcecie jechac
transparent był po drugiej stronie stadionu, pikole byly chyba za lawkami rezerwowych
-
jarecki_nl
O wlasnie tak to bylo,szkoda ze nie ma jakiegos filmiku jak pikole spiewaja koko koko....pewnie z czasem sie pojawi.pozdroCiVi pisze:transparent był po drugiej stronie stadionu, pikole byly chyba za lawkami rezerwowych
-
west is the best
pierdolić takie mecze.Przecież tego nie da rady ogladać.Wielka kupa.Więcej się dzieje na meczu w okregówce.
-
Super_Mario

Jak ktoś napisał wcześniej, kto miał być ten był! Na początku konsternacja bo ludzi na meczu było tyle co w Faro na Mołdawii co dziwi bo przecież w Austrii liczyliśmy na emigrację, ale padający deszcz i mała ranga spotkania zrobiły swoje. Pojawił się okrojony skład kibiców ten co zwykle pojawia się na wyjazdach. Raptem w sumie 9 osób - 4 Gieksa 2 Tarnovia 2 Libiąż 1 Strzegowa. Flagi nie mieli ze sobą panowie z Tarnovii. Aha i ktos jeszcze wywiesił obok naszych flag za bramką jakiś bliżej nieokreślony plakat? z jakimiś gryzmołami z których zdołałem tylko odcyfrować nazwę Unia Racibórz.
Co do meczu to tuż po jego rozpoczęciu Gieksiarze wywieszają transparent Fuck Euro i odpalamy dwie race za co dostajemy zaproszenia na zwiedzanie wewnętrznych poziomów stadionu. Kończy to się o dziwo w miarę bezboleśnie jeden z nas dostaje zakaz na mecze w Austrii na co reaguje dużym samozadowoleniem. Zaproszenie dostaliśmy na żądanie Sportfive którym nie spodobał się nasz transparent . Po pierwszej połowie eksmitują nas z obiektu, ja jednak wbijam się jeszcze raz i oglądam mecz do końca.
Generalnie wyjazd na plus w związku z incydentem na stadionie :) Atmosfera wieś spiewa i tańczy koko spoko na trybunach ludziki robią sobie fotki z vipami i dziennikarzami na stadionie mi przez moment mignęła myśl żeby jebnąć fotę z Agniesią ale przemyślałem sprawę i uznałem że z takim pustakiem to trochę wstyd :)
Ale muszę przyznać że pod koniec ktoś zaintonował ulubionę piosenkę PZPN-u i pikole podchwycili :)
Wychodzi na to że piknicy to nie normalni ludzie ;) Zwróccie uwage,ze np.na meczu z portugalią na narodowym tez to spiewali...No chyba ze zapamiętali to z poprzednich meczów i myślą że to część atmosfery heh
http://aluh.pl/index.php/categories/foo ... klagenfurt fotki z meczu Polska - Łotwa.
-
_neutralny_
ludzie szkoda pieniędzy na tą zbieranine reprezentacji pzpnu
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM !
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM !
-
Polska Kibolska
hehehe a pikole bawią się w najlepsze
Gdyby nie tuskowanie,zakazy itp...to mogła by tam być dobra jazda na zachęte ale tuskuś chciał będzie miał wuwuzelson Polska gol itp.../
-
Podglądacz
pikole wygwizdują anty doping
Czy mi sie wydaje..albo mam zwidy gwizdy podczas jebania pzpn...?
nie masz zwidów...
Pamiętacie co było u sąsiadów na MŚ 2006?

-
Headhunters1488
to chyba było przed ME w AustriiRamzesKSG pisze:Pamiętacie co było u sąsiadów na MŚ 2006?
-
Jak
Oby ten masowy piknik po (para)euro się skończył.
Do powyższych opinii: wychodzi na to, że jakbyśmy się nie zachowali to będzie źle.. .
Do powyższych opinii: wychodzi na to, że jakbyśmy się nie zachowali to będzie źle.. .
Nawet niezly dokument jak to wyglądało na MS2006, jest tez kawałek o Polakach
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME