Każda próba "wstawienia" takiego tematu nie przynosiła niczego pożytecznego...

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
i ta próba niczego nie przyniesie ZAMYKAĆ lub usuwaćJest to nie pierwsza próba utworzenia tego tematu, nie sądzisz ?
Każda próba "wstawienia" takiego tematu nie przynosiła niczego pożytecznego...
Bu tutaj się ku*** nie dogadasz. Temat był założony z 8 razy i za każdym razem nie przyniosło skutku.faraon82 pisze:skoro Krakusy,Lodzianie...i inni maja swoje tematy,to dlaczego nie moze byc odrebnego tematu odnosnie tego wlasnie regionu Polski??hmm??
Fighting Dragon Tokyo pisze:Bu tutaj się ku*** nie dogadasz. Temat był założony z 8 razy i za każdym razem nie przyniosło skutku.faraon82 pisze:skoro Krakusy,Lodzianie...i inni maja swoje tematy,to dlaczego nie moze byc odrebnego tematu odnosnie tego wlasnie regionu Polski??hmm??
pogadajcie se o rozkladzie sil w JaworznieeMka_ pisze:Fighting Dragon Tokyo pisze:Bu tutaj się ku*** nie dogadasz. Temat był założony z 8 razy i za każdym razem nie przyniosło skutku.faraon82 pisze:skoro Krakusy,Lodzianie...i inni maja swoje tematy,to dlaczego nie moze byc odrebnego tematu odnosnie tego wlasnie regionu Polski??hmm??![]()
![]()
![]()
![]()
Faktycznie w temacie Łódzkim i Krakowski nie ma napinki i panuję rodzinna atmosfera.
Hehe kolego o ile sobie przypominam w temacie o śląsku nie było rozkminek na temat %Malopolska_nh pisze:pogadajcie se o rozkladzie sil w JaworznieeMka_ pisze:Fighting Dragon Tokyo pisze: Bu tutaj się ku*** nie dogadasz. Temat był założony z 8 razy i za każdym razem nie przyniosło skutku.![]()
![]()
![]()
![]()
Faktycznie w temacie Łódzkim i Krakowski nie ma napinki i panuję rodzinna atmosfera.![]()
![]()
![]()
![]()
dobra wybijam do swojego tematu bo sie zacznie ze krakus przyszedł tu i sie napina
ruch1920 pisze:komentarze dla Górnego Śląska![]()
![]()
tak wiec jesli chodzi o pogode to od rana w Chorzowie bardzo cieplo nie dawno zaczeło padać ale juz przestało, nie wiem jak w innych miastach...
Jak macie zamiar takie pierdoły pisać to nie piszcie nic. Bo temat mógłby byc ciekawy i moglby sie przyjac. Nie musi byc od razu taki syf jak w tamacie Krakowskim i Łódzkim. Mozna tu opisywac relacje, liczby wyjazdowe , fotki z meczy , opisy wydarzen pozasportowych itp. Jak wiadomo w 2 lidze derbów Śląska nie brakuje a jak wiadomo w przyszłym sezonie i w 1 bedzie ciekawie. Od razu bym nie kasował tematu tylko poczekał na bieg wydarzeń. Wiem wiem było już kilka tematów o Śląsku , zeby od razu nikt mnie nie zjechałA wiec tak okolo godz 15stej w okolicach wesolego miasteczka spadly zaby z nieba 10min pozniej dworzec katowice suchutko podroz z k-ce pkp w kierunku k-ce giszowiec bez przygod choc zdarzaly sie miejscami poslizgi dotarlem ogolnie suchutki choc ktos mnie obczajal i wyslal posilki w postaci 3 min kolejnych zab dotarlem usmiechniety i szczesliwy zaby nie daly rady Very Happy
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Stadion niestety nie spełnia zadnych wymogów. Dług wobec US i ZUS nie jest duży ( przynajmniej w porównaniu do innych klubów ). Zarząd obecnie szuka stadionu, na którym moglibyśmy rozgrywać mecze w 1 lidze ( do czasu aż powstanie w Bytomiu nowy/zmodernizowany obiekt). W grę wchodza obecnie stadiony w Wodzisławiu Sl., Rybniku oraz Śląski ( niestety mało prawdopodobneCzyżu TSW pisze:A właśnie,mam pytanko do fanów Polonii Bytom.
Jak to będzie z Waszym stadionem i ewentualną licencją na grę w I lidze?bo z tego co widzę awans już prawie pewny.
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
A stadion Ruchu Radzionków ?? Heheh w ogole przejebany jest teren na ktorym jest budynek i ogolnie caly budynek koło stadionumanolo_pb pisze:Stadion niestety nie spełnia zadnych wymogów. Dług wobec US i ZUS nie jest duży ( przynajmniej w porównaniu do innych klubów ). Zarząd obecnie szuka stadionu, na którym moglibyśmy rozgrywać mecze w 1 lidze ( do czasu aż powstanie w Bytomiu nowy/zmodernizowany obiekt). W grę wchodza obecnie stadiony w Wodzisławiu Sl., Rybniku oraz Śląski ( niestety mało prawdopodobneCzyżu TSW pisze:A właśnie,mam pytanko do fanów Polonii Bytom.
Jak to będzie z Waszym stadionem i ewentualną licencją na grę w I lidze?bo z tego co widzę awans już prawie pewny., z tego co wiem będzie tam grał Ruch a policja nie zezwoli na to by Ruch i Polonia grały na tym samym obiekcie ).
Co do nowego obiektu w Bytomiu. Prezydent Bytomia , Pan Piotr Koj w poniedziałek na spotkaniu z przedstawicielami Stowarzyszenia Kibiców Klubu Polonia Bytom zadeklarował, że między końcem maja a połową czerwca będzie decyzja w sprawie stadionu Polonii. Narazie gromadzonę są ekspertyzy. Wizytowali w Bytomiu przedstawiciele JW Construction ( mam nadzieję, że nie przekręciłem nazwy, chodzi o firmę, która buduje stadion Lecha), którzy oglądali obecny obiekt oraz miejsca, na których moznaby postawić nowy stadion. Prezydent deklaruje chęć stworzenia w Bytomiu obiektu spełniającego wymogi licencyjne OE. Myślę, że ewentualny awans niebiesko - czerwonych do 1 ligi zdynamizowałby w dużym stopniu tempo budowy tego obiektu
![]()
Trzeba przekształcić jeszcze klub w sportową spólkę akcyjną.
Jeśli chodzi o licencję to myślę, że Polonia ją otrzyma, bo beniaminkowie zawsze są traktowani troszkę łaskawiej i mogą wnioskowac o okresy przejściowe.![]()
Pozdro.
o tym samym dzis myslalem, jakby nie było to jest druga liga i klatka tez jakies normy powinna spelniac, mysle oprocz kibicow Piasta także inni kibice mający "przyjemnosc" ogladania tam meczy powinni ten temat poruszycmanolo_pb pisze: A jesli już poruszyłem temat sektorów gości to zastanawiam się jakim cudem został dopuszczony sektor gości na stadionie Piasta Gliwice ? I dlaczego kibice Piasta nie starają się walczyć o stworzenie kibicom przyjezdnym normalnych warunków do oglądania meczy ?
Więc tak my jako kibice niemamy wpływu co nasz zarzad buduje ...LukasGKS pisze:o tym samym dzis myslalem, jakby nie było to jest druga liga i klatka tez jakies normy powinna spelniac, mysle oprocz kibicow Piasta także inni kibice mający "przyjemnosc" ogladania tam meczy powinni ten temat poruszycmanolo_pb pisze: A jesli już poruszyłem temat sektorów gości to zastanawiam się jakim cudem został dopuszczony sektor gości na stadionie Piasta Gliwice ? I dlaczego kibice Piasta nie starają się walczyć o stworzenie kibicom przyjezdnym normalnych warunków do oglądania meczy ?
SteRyd pisze:Z Tego co Mi Wiadomo...Bedziemy Grac na Wlasnym Stadionie,poniewaz zostanie dobudowane miejsce na 275 osob...
Nasza Trybuna ma 715 miejsc a potrzebne jest 1000..lub zostana wliczone pod Trybune mijesca : VIP wiec wszystko sprzyja grze na CICHEJ
Witaj Pierwsza LIGOoo...
Jestesmy tam gdzie byc powinnismy OE
manolo_pb pisze:W tej chwili stadion Ruchu Radzionków jest w gorszym stanie niż Polonii.
Dodam, ze na Polonii jest swietny sektor gości. Mieszczący 2 tyś ludzi i gwarantujący im dobrą widoczność. Na Olimpijskiej jest tez najlepszy monitoring na Sląsku ( z tym, że niewiem czy to jest powód do dumy).
A jesli już poruszyłem temat sektorów gości to zastanawiam się jakim cudem został dopuszczony sektor gości na stadionie Piasta Gliwice ? I dlaczego kibice Piasta nie starają się walczyć o stworzenie kibicom przyjezdnym normalnych warunków do oglądania meczy ?
Dzisiaj Odra Opole śpiewała siedząc w tej klatce " Nie jestesmy zwierzętami" !