Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
najlepiej wklejcie na forum:D
-
PDKfan pisze:Pytanie jak obecnie wyglda nastawienie :
Resovia-Sanovia Lesko
Resovia-JKS Jaroslaw
Igloopol-Stal Mielec
Brzozovia-KSB Ustrzyki Dolne (Fc Poloni P.)
up
-
mnie tez ciekawi stosuek Mielec -Igloopol :)
-
A ja mam pytanie co do Łodzi, jak kibice Widzewa czy ŁKS-u patrzą na kibiców Orła(żużel) i czy w ogóle tam się coś dzieje czy typowy piknik?
-
ooo to Ustrzyki są czyimś fc?PDKfan pisze:PDKfan pisze:Pytanie jak obecnie wyglda nastawienie :
Resovia-Sanovia Lesko
Resovia-JKS Jaroslaw
Igloopol-Stal Mielec
Brzozovia-KSB Ustrzyki Dolne (Fc Poloni P.)
up
a Sanovia po rozejściu ze Stalą?
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
A skąd się wzięła kosa Włókniarza z Gkmu przez wiele lat łączyła te kluby bardzo dobra zgoda!?
-
temat "Jak wygląda sytuacja w" dalej zamkniety to zapytam tutaj. kto dominuje w Szczecinku i okolicach???
-
Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.
-
Czy na linii Radomiak - Motor nadal jest kosa?
-
JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
-
O to jest godna wypowiedź tego forum.JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
-
ja pierdolę ty idioto wasze chuligany nie dały ci jeszcze zakazu na internet?problemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
jak wygłąda sytuacja w Inowrocławiu jakie są stosunki fc Lecha i fc Zawiszy były jakies starcia tych fc czy spokój? i jak wygląda podział na osiedla tych fc w mieście
-
popytaj ziomali z Elany
-
Sory że tu , nie mogę znaleźć tematu o FC.
Jakie FC mają Czarni Jasło i Karpaty Krosno ? Co do Karpat to słyszałem o FC Haczów.
Jeśli nie mają oficjalnych FC to w jakich miasteczkach widać ich Kiboli ?
Tylko bez napinki Panowie.
Jakie FC mają Czarni Jasło i Karpaty Krosno ? Co do Karpat to słyszałem o FC Haczów.
Jeśli nie mają oficjalnych FC to w jakich miasteczkach widać ich Kiboli ?
Tylko bez napinki Panowie.
-
Mój błąd oczywiście chodziło mi o JKS Jarosław z GieKSąproblemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
-
tak układ dalej trwa i ma sie dobrze,obie ekipy wspierają się wzajemnieproblemator(J) pisze:Mój błąd oczywiście chodziło mi o JKS Jarosław z GieKSąproblemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
-
BB - BKS, Czechowice-Dz. to Walcownia czyli też BKS, w Żywcu Góral, w Pszczynie Ruch i KSG, w Żorach KSG/GKS i Ruch, w Skoczowie GKS i BKS, w Cieszynie mieszanka wszystkich klubów... nie bardzo wiem co jeszcze Cie interesuje.Johny Bravo 1993 pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.

-
To w Bielsku poza BKSem nie ma żadnej innej siły kibicowskiej
-
Tak off top to jak można napisać że Bielsko-Biała to Górny Śląsk??
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
problemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
baranie po raz ostatni wypowiadasz sie tu jako kumaty kibic Jezioraka którego udajesz... pajacu nie kompromituj sie tu ...a co do twojego ku*** pytania wystarczy popytac sie kogos w naszym młynie o ile wogóle kogos znasz... a nie nabijac sobie kumate posty na k.net..
-
Pogoń Oleśnica :
-ZGODY:Fc Śląsk Wrocław (fan club w Olesnicy ) , Piast Nowa Ruda , Polonia Trzebnica
-KOSY:Dozamet Nowa sól teraźniejsza Arka , Górnik Wałbrzych , Polonia Świdnica
UKŁADY:MKS Oława (dawny MOTO JELCZ )
-ZGODY:Fc Śląsk Wrocław (fan club w Olesnicy ) , Piast Nowa Ruda , Polonia Trzebnica
-KOSY:Dozamet Nowa sól teraźniejsza Arka , Górnik Wałbrzych , Polonia Świdnica
UKŁADY:MKS Oława (dawny MOTO JELCZ )
-
Bielsko-Biała to twór łączący dwie historyczne miejscowości: śląskie Bielsko i małopolską Białą.Kappa pisze:Tak off top to jak można napisać że Bielsko-Biała to Górny Śląsk??
-
Jak wygląda sytuacja w Rzeszowie na Baranówce ?
-
Nikt mnie nie męczy. Według TMK Raków obecny był na sparingu w Kędzierzynie-Koźlu, więc może jest coś między tymi ekipami? W tym temacie nie raz ani nie dwa ktoś zadawał głupsze pytania, więc odbij chłopie.darek81 pisze:Aco tak cie męczą te ekipy????carpe diem pisze:carpe diem pisze:jak na lini Raków - Chemik?
podbijam
-
piknik i folklor pełną geba aczkolwiek reke na pulsie trzyma ŁKS (stadion jest na terenie Starego Polesia) i odczasu do czasu te barwy widac na trybunach.19AT62 pisze:A ja mam pytanie co do Łodzi, jak kibice Widzewa czy ŁKS-u patrzą na kibiców Orła(żużel) i czy w ogóle tam się coś dzieje czy typowy piknik?
-
jest TSP, ale raczej ciężko nazwać ich jakąś siłą. Przynajmniej na razie. Jak ci gimnazjaliści podrosną i BKS nie wybije im kibicowania z głowy to może coś z nich będzie, ale raczej nieprędko.Johny Bravo 1993 pisze:To w Bielsku poza BKSem nie ma żadnej innej siły kibicowskiej

-
IV za Sovia reszta za Stala... Boze co za idioci...sosna1 pisze:Jak wygląda sytuacja w Rzeszowie na Baranówce ?
w biało czerwonych szatach
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA
-
Jak jest na linii Unia Tarnów - Polonia Przemyśl ?
-
Polonia Warszawa utrzymuje jakieś kontakty z niemieckim St. Pauli?
-
Podbijam!Zupełnie Zielony. pisze:Pytanie do Stali Rzeszów. Około 1997 roku mieliście "kontakty" z Unią Nowa Sarzyna. Może coś więcej na ten temat? Np. jakiego typu były to "kontakty" (układ? zgoda?) oraz czy wspieraliście się na jakiś meczach / wyjazdach.
Tym razem dołączam fotkę Stali Rzeszów z wyjazdu do Izolatora Boguchwała w 1997 roku na którym widoczna jest flaga Unii Nowa Sarzyna (oraz skrojona fana Resovii)
Prosze o coś więcej na ten temat.
[link]
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Z tego co pamietam kibice Polonii pojawili sie raz na meczu w Hamburgu. Wywiesili fane z logiem klubu i prawde powiedziawszy nikt nie wiedzial kim oni sa i co robia na stadionie :) W trakcie meczu fana zostala zdjeta po rozmowie z kibicami St.Pauli.kisieI pisze:Polonia Warszawa utrzymuje jakieś kontakty z niemieckim St. Pauli?
-
Czy w Oleśnicy istnieje jeszcze Pogoń.Czy totalny rozpad ekipy teraz ?
-
Nic godnego uwagi na Pogoni się nie dzieje.
Jakiś czas temu zostali skrojeni w Nowej Soli przez Dozamet z flagi.
Nie łączyć ich z FC Śląska Wrocław z Oleśnicy.
Jakiś czas temu zostali skrojeni w Nowej Soli przez Dozamet z flagi.
Nie łączyć ich z FC Śląska Wrocław z Oleśnicy.
-
Mam pytanie odnośnie zgód/układów Cracovii. Podczas niedzielnego meczu ligi holenderskiej Ajax - Utrecht za jedna bramką, w sektorach Ajaksu wisiała flaga pasów. Czy coś łączy obie ekipy?
-
Wielim Szczecinek/Legia WarszawaDorodny Stolec pisze:temat "Jak wygląda sytuacja w" dalej zamkniety to zapytam tutaj. kto dominuje w Szczecinku i okolicach???
Kriss Mart pisze:żeby zrobić więcej mąkiaha pisze:Do Chojniczanki Chojnice.
Czemu macie dwa młyny u siebie na stadionie?
-
Nordavind pisze:Wielim Szczecinek/Legia WarszawaDorodny Stolec pisze:temat "Jak wygląda sytuacja w" dalej zamkniety to zapytam tutaj. kto dominuje w Szczecinku i okolicach???
Jeśli chodzi o okolice to w miejscowości Czarne też kibicują Legii.
jaasiek pisze:czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
-
w którym roku miało miejsce to wydarzenie?weekend pisze:Z tego co pamietam kibice Polonii pojawili sie raz na meczu w Hamburgu. Wywiesili fane z logiem klubu i prawde powiedziawszy nikt nie wiedzial kim oni sa i co robia na stadionie :) W trakcie meczu fana zostala zdjeta po rozmowie z kibicami St.Pauli.kisieI pisze:Polonia Warszawa utrzymuje jakieś kontakty z niemieckim St. Pauli?
-
Przeciesz jak masz ziomkow w ekipie to dobrze wiedza co i jak...wiec na jaki ch...sie tutaj pytacie?? 5 10 15 .... ogarnijcie sie mlodziaki int nie da Ci takich informacji jakis bys chcial wiedziec.....i bardzo dobrze.....bo tutaj syf burdel i milicyjni.....bez obrazy ale tak juz mnie ponioslo bo ze 1000km od swojego miasta jestem i wiem mniej wiecej o co biega i co tego tutaj na forum nie bylo i nie bedzie pisane ,wiec malolaci macie problemy z kim co i jakie kosy,zapraszam.....wiesz gdzie po odpowiedz o ile ja dostaniesz heh......pozdro
-
Kiedyś ktoś pisał że w Żorach występuje też GKS Jastrzębie i jednostki Odry Wodzisław, to jak to w sumie wygląda ?Gerrarrd pisze:BB - BKS, Czechowice-Dz. to Walcownia czyli też BKS, w Żywcu Góral, w Pszczynie Ruch i KSG, w Żorach KSG/GKS i Ruch, w Skoczowie GKS i BKS, w Cieszynie mieszanka wszystkich klubów... nie bardzo wiem co jeszcze Cie interesuje.Johny Bravo 1993 pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.
Gerrarrd specjalnie pominął te ekipy, bo nic w Żorach nie znaczą czy porostu zapomniał :) ?