Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Dorodny Stolec
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
temat "Jak wygląda sytuacja w" dalej zamkniety to zapytam tutaj. kto dominuje w Szczecinku i okolicach???
-
Johny Bravo 1993
Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.
Czy na linii Radomiak - Motor nadal jest kosa?
-
problemator(J)
JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
-
Kibic z kraju
O to jest godna wypowiedź tego forum.JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
-
czarny smok
ja pierdolę ty idioto wasze chuligany nie dały ci jeszcze zakazu na internet?problemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
1 Marca-Dzień "zołnierzy wyklętych"
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
23 Marca-Dzień przyjaźni polsko-węgierskiej
-
semperfidelis92
jak wygłąda sytuacja w Inowrocławiu jakie są stosunki fc Lecha i fc Zawiszy były jakies starcia tych fc czy spokój? i jak wygląda podział na osiedla tych fc w mieście
popytaj ziomali z Elany
Sory że tu , nie mogę znaleźć tematu o FC.
Jakie FC mają Czarni Jasło i Karpaty Krosno ? Co do Karpat to słyszałem o FC Haczów.
Jeśli nie mają oficjalnych FC to w jakich miasteczkach widać ich Kiboli ?
Tylko bez napinki Panowie.
Jakie FC mają Czarni Jasło i Karpaty Krosno ? Co do Karpat to słyszałem o FC Haczów.
Jeśli nie mają oficjalnych FC to w jakich miasteczkach widać ich Kiboli ?
Tylko bez napinki Panowie.
-
problemator(J)
Mój błąd oczywiście chodziło mi o JKS Jarosław z GieKSąproblemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
-
Szakal1964
tak układ dalej trwa i ma sie dobrze,obie ekipy wspierają się wzajemnieproblemator(J) pisze:Mój błąd oczywiście chodziło mi o JKS Jarosław z GieKSąproblemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
BB - BKS, Czechowice-Dz. to Walcownia czyli też BKS, w Żywcu Góral, w Pszczynie Ruch i KSG, w Żorach KSG/GKS i Ruch, w Skoczowie GKS i BKS, w Cieszynie mieszanka wszystkich klubów... nie bardzo wiem co jeszcze Cie interesuje.Johny Bravo 1993 pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.

-
Johny Bravo 1993
To w Bielsku poza BKSem nie ma żadnej innej siły kibicowskiej
Tak off top to jak można napisać że Bielsko-Biała to Górny Śląsk??
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
problemator(J) pisze:JKS JAsło z GKS Katowice dalej trwa układ?
baranie po raz ostatni wypowiadasz sie tu jako kumaty kibic Jezioraka którego udajesz... pajacu nie kompromituj sie tu ...a co do twojego ku*** pytania wystarczy popytac sie kogos w naszym młynie o ile wogóle kogos znasz... a nie nabijac sobie kumate posty na k.net..
-
grzyniu321
Pogoń Oleśnica :
-ZGODY:Fc Śląsk Wrocław (fan club w Olesnicy ) , Piast Nowa Ruda , Polonia Trzebnica
-KOSY:Dozamet Nowa sól teraźniejsza Arka , Górnik Wałbrzych , Polonia Świdnica
UKŁADY:MKS Oława (dawny MOTO JELCZ )
-ZGODY:Fc Śląsk Wrocław (fan club w Olesnicy ) , Piast Nowa Ruda , Polonia Trzebnica
-KOSY:Dozamet Nowa sól teraźniejsza Arka , Górnik Wałbrzych , Polonia Świdnica
UKŁADY:MKS Oława (dawny MOTO JELCZ )
Bielsko-Biała to twór łączący dwie historyczne miejscowości: śląskie Bielsko i małopolską Białą.Kappa pisze:Tak off top to jak można napisać że Bielsko-Biała to Górny Śląsk??
Jak wygląda sytuacja w Rzeszowie na Baranówce ?
-
carpe diem
Nikt mnie nie męczy. Według TMK Raków obecny był na sparingu w Kędzierzynie-Koźlu, więc może jest coś między tymi ekipami? W tym temacie nie raz ani nie dwa ktoś zadawał głupsze pytania, więc odbij chłopie.darek81 pisze:Aco tak cie męczą te ekipy????carpe diem pisze:carpe diem pisze:jak na lini Raków - Chemik?
podbijam
piknik i folklor pełną geba aczkolwiek reke na pulsie trzyma ŁKS (stadion jest na terenie Starego Polesia) i odczasu do czasu te barwy widac na trybunach.19AT62 pisze:A ja mam pytanie co do Łodzi, jak kibice Widzewa czy ŁKS-u patrzą na kibiców Orła(żużel) i czy w ogóle tam się coś dzieje czy typowy piknik?
jest TSP, ale raczej ciężko nazwać ich jakąś siłą. Przynajmniej na razie. Jak ci gimnazjaliści podrosną i BKS nie wybije im kibicowania z głowy to może coś z nich będzie, ale raczej nieprędko.Johny Bravo 1993 pisze:To w Bielsku poza BKSem nie ma żadnej innej siły kibicowskiej

IV za Sovia reszta za Stala... Boze co za idioci...sosna1 pisze:Jak wygląda sytuacja w Rzeszowie na Baranówce ?
w biało czerwonych szatach
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA
razem do końca świata
SOVIA & EŁKSA
-
CzłowiekInstytucja
Jak jest na linii Unia Tarnów - Polonia Przemyśl ?
Polonia Warszawa utrzymuje jakieś kontakty z niemieckim St. Pauli?
-
Zupełnie Zielony.
Podbijam!Zupełnie Zielony. pisze:Pytanie do Stali Rzeszów. Około 1997 roku mieliście "kontakty" z Unią Nowa Sarzyna. Może coś więcej na ten temat? Np. jakiego typu były to "kontakty" (układ? zgoda?) oraz czy wspieraliście się na jakiś meczach / wyjazdach.
Tym razem dołączam fotkę Stali Rzeszów z wyjazdu do Izolatora Boguchwała w 1997 roku na którym widoczna jest flaga Unii Nowa Sarzyna (oraz skrojona fana Resovii)
Prosze o coś więcej na ten temat.
http://i48.tinypic.com/2dc5ted.jpg
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Z tego co pamietam kibice Polonii pojawili sie raz na meczu w Hamburgu. Wywiesili fane z logiem klubu i prawde powiedziawszy nikt nie wiedzial kim oni sa i co robia na stadionie :) W trakcie meczu fana zostala zdjeta po rozmowie z kibicami St.Pauli.kisieI pisze:Polonia Warszawa utrzymuje jakieś kontakty z niemieckim St. Pauli?
-
Stefaninio
Czy w Oleśnicy istnieje jeszcze Pogoń.Czy totalny rozpad ekipy teraz ?
-
HailVictory
Nic godnego uwagi na Pogoni się nie dzieje.
Jakiś czas temu zostali skrojeni w Nowej Soli przez Dozamet z flagi.
Nie łączyć ich z FC Śląska Wrocław z Oleśnicy.
Mam pytanie odnośnie zgód/układów Cracovii. Podczas niedzielnego meczu ligi holenderskiej Ajax - Utrecht za jedna bramką, w sektorach Ajaksu wisiała flaga pasów. Czy coś łączy obie ekipy?
Wielim Szczecinek/Legia WarszawaDorodny Stolec pisze:temat "Jak wygląda sytuacja w" dalej zamkniety to zapytam tutaj. kto dominuje w Szczecinku i okolicach???
Kriss Mart pisze:żeby zrobić więcej mąkiaha pisze:Do Chojniczanki Chojnice.
Czemu macie dwa młyny u siebie na stadionie?
Nordavind pisze:Wielim Szczecinek/Legia WarszawaDorodny Stolec pisze:temat "Jak wygląda sytuacja w" dalej zamkniety to zapytam tutaj. kto dominuje w Szczecinku i okolicach???
Jeśli chodzi o okolice to w miejscowości Czarne też kibicują Legii.
jaasiek pisze:czajnik pisze:ich sztama zakończyla się na goszczeniu Miedziaków przez ŁKSiaków, w wyniku czego kibice Miedzi musieli spać po łódzkich klatkach.ArmiaKrajowa pisze:Jakie stosunki na lini LKS - Miedz Legnica ? Dawniej chyba byla zgoda czy tam uklad.
w którym roku miało miejsce to wydarzenie?weekend pisze:Z tego co pamietam kibice Polonii pojawili sie raz na meczu w Hamburgu. Wywiesili fane z logiem klubu i prawde powiedziawszy nikt nie wiedzial kim oni sa i co robia na stadionie :) W trakcie meczu fana zostala zdjeta po rozmowie z kibicami St.Pauli.kisieI pisze:Polonia Warszawa utrzymuje jakieś kontakty z niemieckim St. Pauli?
-
jarecki_nl
Przeciesz jak masz ziomkow w ekipie to dobrze wiedza co i jak...wiec na jaki ch...sie tutaj pytacie?? 5 10 15 .... ogarnijcie sie mlodziaki int nie da Ci takich informacji jakis bys chcial wiedziec.....i bardzo dobrze.....bo tutaj syf burdel i milicyjni.....bez obrazy ale tak juz mnie ponioslo bo ze 1000km od swojego miasta jestem i wiem mniej wiecej o co biega i co tego tutaj na forum nie bylo i nie bedzie pisane ,wiec malolaci macie problemy z kim co i jakie kosy,zapraszam.....wiesz gdzie po odpowiedz o ile ja dostaniesz heh......pozdro
-
Blood&Honor
Kiedyś ktoś pisał że w Żorach występuje też GKS Jastrzębie i jednostki Odry Wodzisław, to jak to w sumie wygląda ?Gerrarrd pisze:BB - BKS, Czechowice-Dz. to Walcownia czyli też BKS, w Żywcu Góral, w Pszczynie Ruch i KSG, w Żorach KSG/GKS i Ruch, w Skoczowie GKS i BKS, w Cieszynie mieszanka wszystkich klubów... nie bardzo wiem co jeszcze Cie interesuje.Johny Bravo 1993 pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.
Gerrarrd specjalnie pominął te ekipy, bo nic w Żorach nie znaczą czy porostu zapomniał :) ?
Bóg - Honor - OjczyznaRe: Zgody / Kosy/ Układy ...
Mała zmianka w pszczynie Ruch i GKS. Z Cieszyna jezdzi duzo osob na GieKSe i raczej jesli o sile kibicowska tam chodzi to GKS tam rzadziGerrarrd pisze:BB - BKS, Czechowice-Dz. to Walcownia czyli też BKS, w Żywcu Góral, w Pszczynie Ruch i KSG, w Żorach KSG/GKS i Ruch, w Skoczowie GKS i BKS, w Cieszynie mieszanka wszystkich klubów... nie bardzo wiem co jeszcze Cie interesuje.Johny Bravo 1993 pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.
a tak to juz chyba wszystko dobrze napisane
Byliście tu 44 lata przed nami, a teraz to MY rządzimy KATOWICAMI !!!
GRUPA POLUDNIE !!!
GRUPA POLUDNIE !!!
-
Ola1990555
Może mi ktoś powiedzieć co łączyło Zagłębie Lubin i Ruch Chorzów?? Bo gdzieś widziałem ich wlepkę łączoną. To była zgoda ? Czy może jakiś układ? Kiedy powstał i czy jeszcze istnieje? a jak nie to kiedy się zakończył.
Nie rób wstydu kolegom po szalu. w Pszczynie Widoczny Ruch i KSG. W Cieszynie w zeszłym roku sparing Górnik miał, pojawiła się pod stadionem grupa Ruchu i nie było widać tego rządzenia w Cieszynie. Cieszyn jeszcze większa pustynia niż Bielsko, raczej klimat hiphopowy. Na pewno nie ma mowy o fc GieksyPawcio64 pisze:Mała zmianka w pszczynie Ruch i GKS. Z Cieszyna jezdzi duzo osob na GieKSe i raczej jesli o sile kibicowska tam chodzi to GKS tam rzadziGerrarrd pisze:BB - BKS, Czechowice-Dz. to Walcownia czyli też BKS, w Żywcu Góral, w Pszczynie Ruch i KSG, w Żorach KSG/GKS i Ruch, w Skoczowie GKS i BKS, w Cieszynie mieszanka wszystkich klubów... nie bardzo wiem co jeszcze Cie interesuje.Johny Bravo 1993 pisze:Jak wygląda sytuacja kibicowska na południu Górnego Śląska czyli Bielsko-Biała i okolice. Interesuje mnie strefy podziałów kibiców.
a tak to juz chyba wszystko dobrze napisane
/R\
-
Stefaninio
Słyszałem że ostatnio jakaś młodzież chodziła na Pogoń ale ostatnio nic nie widzę. Jeszcze jedno pytanie czy w latach 90 Pogoń miała jakiś ultrasów gdy była Druga liga teraźniejsza I??HailVictory pisze:Nic godnego uwagi na Pogoni się nie dzieje.
Co do Cieszyna,to jest to miasto wymieszane. Duzo tam sympatykow wszystkich druzyn,ale fanatykow idzie policzyc na palcach jednej reki,wiec takie bawienie sie kogo tam najwiecej jest bez sensu.
a co z kibicami RKS-u Ursus