Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Generalnie piszesz sensowne posty, ale odnoszę wrażeni ze kłują Cię moje. Śledzisz to forum nie tylko w tym temacie i naprawdę nie widzisz tego, że połowa tego forum kurwicy dostaje na myśl o układzie WSH i PF? N1908 zadał pytanie, pominę to że uszczypliwe i sformułowane tak jako by to Widzew na siłę chcial z nimi zaistnieć. Dostał odpowiedz, to zaraz znowu dopierdalanie się że WSH było u nas na fecie.To jak to inaczej odebrać? Gdyby każdy myślał / pisał jak choćby Ty , że pomimo niechęci, uważasz że układ ten ruszly z nasza scena kibicowską to nie bylo by potrzeby pisac tego co ja napisałem.
-
Człowieku... Co Cię obchodzi połowa tego corum? Walka z wiatrakami.Każdy choc troche logicznie myślący czlowiek zauważy zmaine która pewnie wyjdzie wszystkim na pozytw.Zmiana to min. Wasza obecnosc w ukladzie.To ze Kto od nas uszczypliwie zada pytanie... My tym żyjemy.My żyjemy sobą(po raz setny pisze)i nie ma co zaklinas rzeczywistosci do c****.Tylko sa jakies granice.Nigdy sobie takich pytań nie oszczedzimy...A po co? A dlaczego? .... Nawet jak gdzies w głębi duszy wiemy ze ruch danej ekipy nie jest porażka.Daliście nam pole do popisu w wielu tematach.Także temat hipokryzji bedzie jeszcze długo wyciagany i wypominany Wam.W zasadzie to zawsze.Z sensem czy bez to inna sparaw.c*** ma to znaczenie ale walka w internecie musi trwać
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Sory za ten chaotyczny post.

-
a to by coś z kimś robić trzeba najpierw przybić oficjalny układ ?N1908 pisze: A Wasza zgoda bierze Was jak,przepraszam za określenie,tanią k**** na ten spęd aby zacieśnić swoje układy.
ciekawe że takie wywody pisze typ z ekipy, która zmusiła Zawiszę by wziął z połykiem wasz układ z Lechem, udawał że Lech to wcale nie ich kosa i wcale nie tracą Inowrocławia i innych wschodnich terenów na jego rzecz...a i jeszcze akcja by Lech oddał flagi :) tłumaczenie, że na dworcu w Bydgoszczy to tylko FC Kujawy bluzgały Zetę o już komedia, ale co może ten Zawisza jak to wasz zwykły przydupas, tak jak kiedyś przełknął waszą zgodę ze Stomilem, tak teraz przełknie i to
jak tam relacje z Sovią ? ;)
Widzew i Ruch to rodzina więc nic tu nie jest dziwne
[link]
-
Nie tak dawno w Holandii grało CSKA, oczywiście pojawiła się ekipa Widzewa oraz pojawił się Ruch. I co, też powiecie, że na doczepkę? :)
-
Tam gdzie Ruch tam i Widzew. Tam gdzie Widzew tam i Ruch. Tak samo z Wisłą jak i Atletico czy CSKA
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Ehre,Cazamat,Radical,eneduerabe,czerwony rabin,no i oczywiscie moj synus.6 osob konkretnej bandy.mms pisze:Ile ŁKSu wczoraj w Marsylii? :)
-
Jednak to prawda,że nie da się z Wami normalnie podyskutować. Człowiek spyta normalnie to zaraz piętnastu kumkumów i weź tu człowieku dojdź do głosu. Choć wydawało mi się,że pytanie na miejscu. No nic,trzymajcie się dalej tą swoją rodziną. Widzew&Ruch&Wisła&Elana&Stal Rzeszów&Chrobry Głogów&CSKA i c*** wie kto jeszcze. Większych od Was nie będzie. Bez pozdrowień i koniec z mojej strony.
-
A jak w tym wszystkim odnajduje się zawisza? na kadrze siedzi gdzieś z boku i spogląda jak się waflujecie z kolegami z wronek czy już toleruje amikę bo nie ma wyjścia i tak już zotali wydymani? pytania w stylu "jestem idiotą c*** wiem ale im napiszę a co niech mają"
-
nikodem dziwię się że po tym co ostatnio napisałeś dalej się wypowiadasz. Zadałeś pytanie dlaczego PF nie byli tacy aktywni gdy Lech&ŁKS zawitali do Sosnowca. Tym pytaniem pokazałeś, że c**** wiesz co się dzieje, więc łaskawie zamknij p****.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
-
Dziękujemy że wszystkim objaśniłeś co i jak, info z fotografii, to hit.Nie bój się o Nasze relacje z Zawiszą,bo sa bardzo dobre,choć nie było mnie we Francji,z tego co widze po zdjęciach trzymaliśmy się razem,z boku to może wy byliście obok WSh,a układ z Lechem to trw ajuż jakieś 6/7 lat,a ty i twoi koledzy psizecie jak by ku*wa był wczoraj przybity i Zawisza nie wiedział co zrobić.
-
Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
-
A to nowość, kto by pomyślałFanatycy Widzewa pisze:Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
-
Ty jesteś z Krakowa prawda? Nie było Ci czasem bliżej do Cracovii niż do Wisły? Jak się odnajdujesz w tej nowej sytuacji? Pytanie bez żadnej napinki czy prowokacji, po prostu jestem ciekawy, pozdrawiam.Fanatycy Widzewa pisze:Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
-
kolezance z Krakowa to najblizej było do krakowskich klubów kiedy trzaskała nam z partyzanta przykitrana w jakis krzakach fotki na parkingu pod stadionem na wyjezdzie na Wisle lub KSC... nad talentem powinnaś jeszcze troche popracować ;)
Rownież pozdrAWiam
Rownież pozdrAWiam
-
Ostatnio przeglądałem ich forum i tam też ładnie ich jebała . Swoją drogą jakiś rok temu Wisła wpadła na osiedle Żydom i troche popisali , Ci zdarzyli to wszystko poprawiać i pozamazywac ich napisy , a wystarczyło tylko troche poczekać, a tak to trzeba odnawiać wszystko :)Pazdan87 pisze:kolezance z Krakowa to najblizej było do krakowskich klubów kiedy trzaskała nam z partyzanta przykitrana w jakis krzakach fotki na parkingu pod stadionem na wyjezdzie na Wisle lub KSC... nad talentem powinnaś jeszcze troche popracować ;)
Rownież pozdrAWiam
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Zabawny klaunie :) Wypuszczono cię z piwnicy?wid08 pisze:Swoją drogą jakiś rok temu Wisła wpadła na osiedle Żydom i troche popisali
[link]
Widzewowi nigdy nie było po drodze z izraelitami. Co innego u was - założycie żydzi, członkowie stowarzyszenia kibiców - otwarcie fotografujący się z chanukiją, kontakty kibicowskie - Cracovia.
Brnijcie dalej w swoje bajeczki sprzedawane polskiej scenie kibicowskiej - bez tego nie mielibyście sensu istnienia :)
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
p********* jak wy byście nie pojawiali się na Lechii lub Cracovii pstrykać foteczki ;)Pazdan87 pisze:kolezance z Krakowa to najblizej było do krakowskich klubów kiedy trzaskała nam z partyzanta przykitrana w jakis krzakach fotki na parkingu pod stadionem na wyjezdzie na Wisle lub KSC... nad talentem powinnaś jeszcze troche popracować ;)
Rownież pozdrAWiam
-
Wiem że parchaty ryju gówno wyborcze to wasza gazeta, ale wstawianie do niej linków to totalne dno. Co do żydostwa to przeanalizuj nazwiska założycieli klubu armii czerwonej.Zgierz pisze:Zabawny klaunie :) Wypuszczono cię z piwnicy?wid08 pisze:Swoją drogą jakiś rok temu Wisła wpadła na osiedle Żydom i troche popisali
[link]
Widzewowi nigdy nie było po drodze z izraelitami. Co innego u was - założycie żydzi, członkowie stowarzyszenia kibiców - otwarcie fotografujący się z chanukiją, kontakty kibicowskie - Cracovia.
Brnijcie dalej w swoje bajeczki sprzedawane polskiej scenie kibicowskiej - bez tego nie mielibyście sensu istnienia :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Zapytałem w innym temacie, nie otrzymałem odpowiedzi: jak tam w Grudziądzu pany z Widzewa, bo coś tak nieśmiało o tym waszym największym i najsilniejszym fan clubie ostatnio wspominacie?
Czy to nie ta bajka, że wasz fan club tak skutecznie obijali żużlofani, że Irlandia stała się waszych fan clubowiczów pierwszym domem? Tylko proszę bez k**** i chujów, bo źródło od was panowie Widzewiacy.
Czy to nie ta bajka, że wasz fan club tak skutecznie obijali żużlofani, że Irlandia stała się waszych fan clubowiczów pierwszym domem? Tylko proszę bez k**** i chujów, bo źródło od was panowie Widzewiacy.
-
Dokumenty jednoznacznie pokazują, że uczestnikami procesu rejestracji ŁKS-u byli tylko Abram Heiman i Fajwel Wassercug.Wiem że parchaty ryju gówno wyborcze to wasza gazeta, ale wstawianie do niej linków to totalne dno. Co do żydostwa to przeanalizuj nazwiska założycieli klubu armii czerwonej.
Na pierwszym zebraniu (wrzesień 1909) zarządu ŁKS-u w Sali p. Millera na ul. Mikołajewskiej wybrano pierwszy historyczny zarząd:
Przewodniczący: Winter Ryszard
Towarzyszący przewodniczącemu: Wassercug Fajwel
Kasjer: Hejman Abram
Pomocnik kasjera: Heiman Zygmunt (brat Abrama)
Sekretarz: Szwarc Jakób
Pomocnik sekretarza: Kawe Aleksander
Członkowie zarządu:
Goszczyński Józef
Nowacki Aleksander
Montag Józef
Członkowie komisji rewizyjnej:
Blum Leon
Winter Rafał
Kawe Aleksander
Gospodarz lokalu:
Kaszner Robert
Wszyscy poza Goszczyńskim byli wyznania mojżeszowego! Nie ma śladu Henryka Lubawskiego!
Nie da rady już tego odkręcić choćbyście się tu skichali, wasze stowarzyszenie to wie i dlatego składa kwiatki na grobach cmentarza żydowskiego
-
jak ty mozesz kutasie takie rzeczy wywlekac?c*** cie obchodzi skad ona jest,po co to tu piszesz?Cyreks pisze:Ty jesteś z Krakowa prawda? Nie było Ci czasem bliżej do Cracovii niż do Wisły? Jak się odnajdujesz w tej nowej sytuacji? Pytanie bez żadnej napinki czy prowokacji, po prostu jestem ciekawy, pozdrawiam.Fanatycy Widzewa pisze:Tymczasem w Marsylii Widzew przybija układ z toruńską Elaną.
-
Hmm, myślałem że to nie jest żadna tajemnica. Poza tym w tym temacie już to nie raz zostału tu wywleczone. Nie zrobiłem tego ze złośliwości, a pytanie zadałem z czystej ciekawości bo jest to specyficzna sytuacja. Posty do usunięcia jak coś i pytania nie było, ale odpisać grzeczniej mogłeś.
-
Jak mam odpowiadac grzecznie, skoro wywlekasz osoby z Widzewa na publicznym forum?
-
Co taka cisza przy niedzieli ? Wszyscy pojechali na chrzciny do Eweliny ?
SHOW MUST GO ON!
-
ku***, patrz jaka parodia o naszych założycielach wiesz wszystko , a sam nie wiesz w którym roku powstał Twój klub :)patojudek pisze:Dokumenty jednoznacznie pokazują, że uczestnikami procesu rejestracji ŁKS-u byli tylko Abram Heiman i Fajwel Wassercug.Wiem że parchaty ryju gówno wyborcze to wasza gazeta, ale wstawianie do niej linków to totalne dno. Co do żydostwa to przeanalizuj nazwiska założycieli klubu armii czerwonej.
Na pierwszym zebraniu (wrzesień 1909) zarządu ŁKS-u w Sali p. Millera na ul. Mikołajewskiej wybrano pierwszy historyczny zarząd:
Członkowie zarządu:
Goszczyński Józef
Nowacki Aleksander
Montag Józef
Blum Leon
Winter Rafał
Kawe Aleksander
Gospodarz lokalu:
Kaszner Robert
Wszyscy poza Goszczyńskim byli wyznania mojżeszowego! Nie ma śladu Henryka Lubawskiego!
Nie da rady już tego odkręcić choćbyście się tu skichali, wasze stowarzyszenie to wie i dlatego składa kwiatki na grobach cmentarza żydowskiego
A tak po za tym, co ma wspólnego założyciel klubu z kibicami ? Bo nie rozumiem powiązania ? To jakby powiedzieć o waszych kibicach że są z miasta bo przyjadą raz na dwa tygodnie ze swojego kurwidołka :)
-
jak spłodził cię żyd to kim jesteś?wid08 pisze:ku***, patrz jaka parodia o naszych założycielach wiesz wszystko , a sam nie wiesz w którym roku powstał Twój klub :)patojudek pisze:Dokumenty jednoznacznie pokazują, że uczestnikami procesu rejestracji ŁKS-u byli tylko Abram Heiman i Fajwel Wassercug.Wiem że parchaty ryju gówno wyborcze to wasza gazeta, ale wstawianie do niej linków to totalne dno. Co do żydostwa to przeanalizuj nazwiska założycieli klubu armii czerwonej.
Członkowie zarządu:
Goszczyński Józef
Nowacki Aleksander
Montag Józef
Blum Leon
Winter Rafał
Kawe Aleksander
Gospodarz lokalu:
Kaszner Robert
A tak po za tym, co ma wspólnego założyciel klubu z kibicami ? Bo nie rozumiem powiązania ? To jakby powiedzieć o waszych kibicach że są z miasta bo przyjadą raz na dwa tygodnie ze swojego kurwidołka :)
-
-
ehre ty się pochwal lepiej jak ciężki w******* dostałeś od DHW, że się tak napinasz.Ehre pisze:(zapytaj slynna Anie co na powrocie na Kaliskim niechcacy dostala ciezka deska w lepek, bo na swoje nieszczescie byla w kapturze
-
Byś się troche wysilił i wymyślił coś ciekawego, ale jak się ma orzeszek zamiast mózgu to czego można się spodziewać, pan szlachcic wielko miastowy, co spogląda nerwowo za siebie łażąc po "swoim" ,mieście.ku***, patrz jaka parodia o naszych założycielach wiesz wszystko , a sam nie wiesz w którym roku powstał Twój klub :)
P.S My mamy kurwidołek a wy??
-
Nie macie kurwidołek , tylko większość z was jest z kurwidołków w sieradzach , Koluszkach itp . Nie znających miasta , ostatnio pokazaliście to wracaj z waszego marszu , sporo zagubionych owieczek skręciło nie tam gdzie trzeba i mieli dobre sprinty na starym Polesiu , nie którzy to pod maraton podchodzili , spierdalali po kilka skrzyżowań dalej niż my ich goniliśmy :) ale fc duma Wielkiego Widzewa :)
I tak oglądam sie za siebie w Łodzi , lusterko wsteczne nosze zawsze ze sobą , wszędzie czai sie Widzew :D
I tak oglądam sie za siebie w Łodzi , lusterko wsteczne nosze zawsze ze sobą , wszędzie czai sie Widzew :D
-
urzekająca historia, a teraz spaćwid08 pisze:Nie macie kurwidołek , tylko większość z was jest z kurwidołków w sieradzach , Koluszkach itp . Nie znających miasta , ostatnio pokazaliście to wracaj z waszego marszu , sporo zagubionych owieczek skręciło nie tam gdzie trzeba i mieli dobre sprinty na starym Polesiu , nie którzy to pod maraton podchodzili , spierdalali po kilka skrzyżowań dalej niż my ich goniliśmy :) ale fc duma Wielkiego Widzewa :)
[link]
-
nie musisz nosić lusterka wstecznego bo w internecie nic ci nie grozi.wid08 pisze:Nie macie kurwidołek , tylko większość z was jest z kurwidołków w sieradzach , Koluszkach itp . Nie znających miasta , ostatnio pokazaliście to wracaj z waszego marszu , sporo zagubionych owieczek skręciło nie tam gdzie trzeba i mieli dobre sprinty na starym Polesiu , nie którzy to pod maraton podchodzili , spierdalali po kilka skrzyżowań dalej niż my ich goniliśmy :) ale fc duma Wielkiego Widzewa :)
A jak wasze kurwidołki piotrków, włocławek, aleksandrów, konstantynów?
nie odpowiedziałeś jeszcze na jedno pytanie, pogrubie i powiększe może teraz zauważysz?
jak spłodził cię żyd to kim jesteś?
-
ale z ciebie Majka pyskata dziewucha i masz niezla fantazje, podrzuc na priv swoj telefon moze byc nam fajnie (kumpel opowiadal kiedys jak wyrwal w starych "Siodemkach" dupe i wzial ja do domu, laska mu sie wypina a tam nad tylkiem w dolnej czesci plecow..... napisane gotykiem trzy lierki RTS! :) stwierdzil, ze jeszcze nigdy z taka przyjemnoscia sie nie spuszczal na czyjs tatuaz :)))
ale wracajac do tematu, widac w Rts juz same dziewczyny sie udzielaja - Ty, tamta "Fanatycy Widzewa", jakies Suczysko - juz nawet na forum koledzy sie Wami zaslaniaja, nie tylko w czasie potyczek (zapytaj slynna Anie co na powrocie na Kaliskim niechcacy dostala ciezka deska w lepek, bo na swoje nieszczescie byla w kapturze, a DHW spierdolili szybciej od niej!!!
cmok
Wszystko fajnie śmiesznie tylko kogo interesują twoje fantazje, psycholog cię wysłucha, ale my nie musimy.
-
pytanie które już tu kiedyś zadawałem, obiektywnie panowie z Łksu,
wytykacie tutaj co niektórzy że ktoś tam uciekał z marszu że Anka dostała dechą nosz ku***, błaznów z siebie robicie takimi tekstami a taka poważna ekipa topowa!
my znamy swoje bolesne porażki i bolą do dziś..
a wy jak to widzicie ze swoje strony , zbił was kiedyś Widzew czy to zawsze były pikniki w rurkach albo trzeci garnitur?
no jak to jest . Tak po męsku bez spiny, wymienicie wasze porażki czy jesteśmy tak cieńcy że zawsze wy nas biliście?
ja ten temat czytałby ktoś kto nigdy sie nie interesował sprawami kibicowskimi to wynika z niego że wy nas ku*** miażdżycie i na sam widok spierdalamy przed wami .
przecież wy sami w to nie wierzycie a pierdolicie takie kocopoły, jaki jest tgo cel? Umniejszyć znaczenie wroga czy co?
wytykacie tutaj co niektórzy że ktoś tam uciekał z marszu że Anka dostała dechą nosz ku***, błaznów z siebie robicie takimi tekstami a taka poważna ekipa topowa!
a wy jak to widzicie ze swoje strony , zbił was kiedyś Widzew czy to zawsze były pikniki w rurkach albo trzeci garnitur?
no jak to jest . Tak po męsku bez spiny, wymienicie wasze porażki czy jesteśmy tak cieńcy że zawsze wy nas biliście?
ja ten temat czytałby ktoś kto nigdy sie nie interesował sprawami kibicowskimi to wynika z niego że wy nas ku*** miażdżycie i na sam widok spierdalamy przed wami .
przecież wy sami w to nie wierzycie a pierdolicie takie kocopoły, jaki jest tgo cel? Umniejszyć znaczenie wroga czy co?
-
Ech to życie forumowe...
Widzew w ten weekend bawi się na dwóch turniejach, w Andrespolu oraz w Tomaszowie Mazowieckim.
A ok. 50 osób bierze udział w kolejnym Widzewskim Spływie Kajakowym w Drezdenku :)
Widzew w ten weekend bawi się na dwóch turniejach, w Andrespolu oraz w Tomaszowie Mazowieckim.
A ok. 50 osób bierze udział w kolejnym Widzewskim Spływie Kajakowym w Drezdenku :)
-
A ŁKS dalej siedzi i nawija na forum, a jakże o Widzewie, bo sami ni hu hu.
Ot, przykrywka.
Ot, przykrywka.
-
Najpierw popatrz na to co robi twój ŁKS a potem pisz o Widzewie łbie.nikodem pisze:Tylko pozazdrościć wam aktywności,zrócie jeszcze turniej w Zelowie i Zdunskiej Woli,by być jeszcze fajniejszym.Fanatycy Widzewa pisze:Ech to życie forumowe...
-
Ukochane Miasto pisze:pytanie które już tu kiedyś zadawałem, obiektywnie panowie z Łksu,
Gdybyś poświęcił odrobine czasu i czytalbys ten temat to nie zadawane by bylo juz poraz ktorys takie pytanie jak Twoje.Nasze porażki z Wami były tu wymieniane juz kilka razy.O umiejszaniu znaczenia wroga to nawet nie powinieneś pisać...

-
turniej w Zelowie już byłnikodem pisze:Tylko pozazdrościć wam aktywności,zrócie jeszcze turniej w Zelowie i Zdunskiej Woli,by być jeszcze fajniejszym.Fanatycy Widzewa pisze:Ech to życie forumowe...