Drogi kolego z Gorzowa,wypominasz pomyłki kibiców Stali a chyba zapomniałeś jak kibice twojego Stilonu mieli poprawy z Polszczyzną.Dam ci kilka fotek na odświeżenie twojej pamięci :
-[link]
-[link]
Nie wiem czy dobry dział ale potrzebuję filmiku na którym to chyba Legionista stoi na jadącym busie. Najlepiej szybko, dziękuję
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypał i moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
Bachusowy Fanatyk pisze:Nie wiem czy dobry dział ale potrzebuję filmiku na którym to chyba Legionista stoi na jadącym busie. Najlepiej szybko, dziękuję
S.P. pisze:jezeli symbole rasistowskie badz neonazistowstkie na gadzetach kibicowskich sa dla was specyficzne to nastały ciezkie czasy . . .
na Ruchu takie symbole na gadzetach lub na dziarkach nazwałbym norma :-) a wrecz normalnością
Prawda, na Ruchu niemieckie nowinki to norma
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Pytanie do zdjęć, czy ktoś kiedyś stracił flagę w głupszy sposób?
Na każde życzenie brygada się zrywa
Tu Krew w każdej chwili przelewać gotowa
Głos z serca się bowiem każdemu wyrywa
Powrócim niebawem, do Polski! Do Lwowa!
akurat tutaj sprawa miala sie tak, ze typ wyszedl z szatni i szedl spokojnie, wiec nikt go nie ogarnal. po tym jak sciagnal i zaczal spierdalac, polecieli ludzie za nim.
Rozpierdala mnie duma z bycia POLAKIEM gdy widze to zdjecie.Chociaz wolalbym zeby to bylo zdjecie kiboli reprezentacji Polski, z herbami, i bialoczerwonymi flagami :) to byl by dopiero rozpierdol.POLISH FANS HOOLIGANS ! ;] i niech sie dzicz z zachodu jara naszym patriotyzmem i bezgranicznym fanatyzmem !!
BIALO CZERWONA HUSARIA !
Rozpierdala mnie duma z bycia POLAKIEM gdy widze to zdjecie.Chociaz wolalbym zeby to bylo zdjecie kiboli reprezentacji Polski, z herbami, i bialoczerwonymi flagami :) to byl by dopiero rozpierdol.POLISH FANS HOOLIGANS ! ;] i niech sie dzicz z zachodu jara naszym patriotyzmem i bezgranicznym fanatyzmem !!
BIALO CZERWONA HUSARIA !
uwaga trafna i porównanie, ale jak ktoś by nie wiedział, jakie to barwy to mógłby skojarzyć z krzyżakami i bitwą pod grunwaldem albo Płowcami
Tak, herb ŁKS-u. Ale nie plecionka tylko ten nowy. To jest specyficzne.
Dąb Rozwadowski pisze:Chłopaki, jeździta na wyjazdy? O liczebności ekipy wyjazdowej to się dowiadywałem na zbiórce. Info o innych ekipach to miałem, jak sobie skserowałem zina od kumpla albo kolega mi w liście napisał . Internet zajebany.
Akurat to nie jest nasz nowy herb, lecz funkcjonujący wśród kibiców od dawien dawna na wielu gadżetach, grafach, flagach, dziarach. Oficjalny herb, powstały w tamtym roku wygląda tak
Akurat to nie jest nasz nowy herb, lecz funkcjonujący wśród kibiców od dawien dawna na wielu gadżetach, grafach, flagach, dziarach. Oficjalny herb, powstały w tamtym roku wygląda tak
Mój błąd. Zawsze się człowiek przynajmniej czegoś nowego dowie. Pzdr.
Dąb Rozwadowski pisze:Chłopaki, jeździta na wyjazdy? O liczebności ekipy wyjazdowej to się dowiadywałem na zbiórce. Info o innych ekipach to miałem, jak sobie skserowałem zina od kumpla albo kolega mi w liście napisał . Internet zajebany.
czytałem na jakimś portalu, że to zdjęcie nie przedstawia całujacą sie pare tylko tą dziewczynę policjant powalił na ziemie i uderzyła głową o asfalt ,a facet ją chciał złapać i poleciał na nią. Troche traci specyfike. (dodam ,że nikt się nią nie zainteresował ze służb... to tylko przedstawia ze nie tylko my mamy problem z psami...pokazane jest inne zdjecie jak ja zbierają.)
siwy444 pisze:
czytałem na jakimś portalu, że to zdjęcie nie przedstawia całujacą sie pare tylko tą dziewczynę policjant powalił na ziemie i uderzyła głową o asfalt ,a facet ją chciał złapać i poleciał na nią. Troche traci specyfike. (dodam ,że nikt się nią nie zainteresował ze służb... to tylko przedstawia ze nie tylko my mamy problem z psami...pokazane jest inne zdjecie jak ja zbierają.)
[link]
NARODOWE SIŁY ZBROJNENSZ
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
mokry_john pisze:widzisz tate oszukasz, mame oszukasz ale życie nie oszukasz choćbyś miał i 5 kont a jesteś lewakiem to zasze nim pozostaniesz i na kazdym bedziesz lewakiem ! żarty sie skończyły, polowanie na lewaków rozpoczęte nadejdzie i czas na ciebie, chociaż tego sie nie spodziewalem ale jak widać myliłem się!
stan naprzeciw i walcz jak to robisz w necie lewaku !
http://www.youtube.com/watch?v=RYkZ3EPC ... verified=1
Na tym filmiku to krajobraz jak po wojnie przejebane :D + za odwagę dla panienek :) Ciekawe co by w Polsce było jak by np. w jakimś decydującym meczu dostali byśmy po d**** od niemców .. pewnie wszystkie niemieckie marki samochodów by były rozjebane <hahaha> jak tacy Kanadyjczycy potrafią takie zamieszki robić
xniebieskix pisze:http://www.youtube.com/watch?v=RYkZ3EPC ... verified=1
Na tym filmiku to krajobraz jak po wojnie przejebane :D + za odwagę dla panienek :) Ciekawe co by w Polsce było jak by np. w jakimś decydującym meczu dostali byśmy po d**** od niemców .. pewnie wszystkie niemieckie marki samochodów by były rozjebane <hahaha> jak tacy Kanadyjczycy potrafią takie zamieszki robić
Idioci. Rozjebać laskom samochód... ale bohaterstwo.
mój hajs, to moja rzeczywistość
Dumny Polak pisze: róbcie zapasy, które wystarczą wam, waszej rodzinie minimum na 3 miesiące. Róbcie zapasy, a naprawde nie pożałujecie. Wystarczy od dziś przez każdy miesiąc wydawać nawet to 50zł na zapasy i już będziecie z przodu, jak wszystko nadejdzie ...
xniebieskix pisze:http://www.youtube.com/watch?v=RYkZ3EPC ... verified=1
Boże,co za frajerstwo...
Najlepszy moment to 1:28,jak jeden z "chuliganów" jednym ruchem został powalony na ziemię przez laskę.