Bachusowy Fanatyk pisze:Nie wiem czy dobry dział ale potrzebuję filmiku na którym to chyba Legionista stoi na jadącym busie. Najlepiej szybko, dziękuję
Rozpierdala mnie duma z bycia POLAKIEM gdy widze to zdjecie.Chociaz wolalbym zeby to bylo zdjecie kiboli reprezentacji Polski, z herbami, i bialoczerwonymi flagami :) to byl by dopiero rozpierdol.POLISH FANS HOOLIGANS ! ;] i niech sie dzicz z zachodu jara naszym patriotyzmem i bezgranicznym fanatyzmem !!
BIALO CZERWONA HUSARIA !
Rozpierdala mnie duma z bycia POLAKIEM gdy widze to zdjecie.Chociaz wolalbym zeby to bylo zdjecie kiboli reprezentacji Polski, z herbami, i bialoczerwonymi flagami :) to byl by dopiero rozpierdol.POLISH FANS HOOLIGANS ! ;] i niech sie dzicz z zachodu jara naszym patriotyzmem i bezgranicznym fanatyzmem !!
BIALO CZERWONA HUSARIA !
uwaga trafna i porównanie, ale jak ktoś by nie wiedział, jakie to barwy to mógłby skojarzyć z krzyżakami i bitwą pod grunwaldem albo Płowcami
Tak, herb ŁKS-u. Ale nie plecionka tylko ten nowy. To jest specyficzne.
Akurat to nie jest nasz nowy herb, lecz funkcjonujący wśród kibiców od dawien dawna na wielu gadżetach, grafach, flagach, dziarach. Oficjalny herb, powstały w tamtym roku wygląda tak
Tak, herb ŁKS-u. Ale nie plecionka tylko ten nowy. To jest specyficzne.
Akurat to nie jest nasz nowy herb, lecz funkcjonujący wśród kibiców od dawien dawna na wielu gadżetach, grafach, flagach, dziarach. Oficjalny herb, powstały w tamtym roku wygląda tak
Mój błąd. Zawsze się człowiek przynajmniej czegoś nowego dowie. Pzdr.