UltrasPolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Doping na Reprezentacji
Temat po to aby każdy mógł wrzucić swe pomysły i musze napisać że jestem mile zaskoczony , w belfaście będziemy wszystkiego się uczyli . napewno będziemy udoskonalać HSV do perfekcji ze względu że szybko wchodzi w rytm lecz i mamy troche dobrych piosenek do przerobienia na piosenki na kadrę , mam nadzieję iż w Kielcach ponownie chłopaki z Korony zrobią dobrą atmosferę i będzie to bardzo dobra okazja do nauczenia pikników nowych piosenek co jedynie na przyszłość może tylko zaowocować szybszym ogarnięciem dobrego dopingu na meczu . Przed nami długa droga aby opanować wszystko tak jak Chorwacka czy Bośniacka ekipa na kadrze . Najważniejsza rzecz - osoby które chcą brać udział w czynnym dopingu proszone sa o zajmowanie miejsc na sektorach na wysokości prowadzących doping ze względu na to iż większość z was zna te piosenki i im więcej osób je rozpocznie razem ze nami prowadzącymi tym szybciej osoby nieznające tekstu to podłapią . Co do belfastu planujemy zrobić gdzieś zbiórkę wszystkich w jednym miejscu( na około 2- 3 godziny przed meczem ) i przeprowadzić mały trening dopingu aby każdy połapał słowa i rytm danych piosenek , informacja ta będzie podana w odpowiedznim temacie Dozobaczenia na biało czerwonym szlaku .
oto piosenki które napewno będą zapodane w Belfaście :
"Tylko ty w moim sercu ty jedna jedyna niepokonana Polska kochana "
http://www.youtube.com/watch?v=E2ZjMQSn1R8" target="_blank
" zagraj zagraj jak za dawnych lat " - najbardziej pasuje do [link] naszych piłkarzy
http://www.youtube.com/watch?v=wl8Qh-Dn ... re=related" target="_blank
" Za Polską przemierzamy cały świat , wiele sezonów kilkanaście lat , jesteśmy zawsze tam ,potęga nasz trwa , Polsko nigdy niebędziesz sama , ole ole ole ... "
http://www.youtube.com/watch?v=lLoqicmiz2w" target="_blank
szkocja - po skończonej szkocji zapodajemy dwukrotnie " TO MY TO MY POLACY "
http://www.youtube.com/watch?v=SyRBtStv ... =1&index=9" target="_blank
"Ole Polsko kocham cię,
tobie oddałem serce swe,
serce swoje jedyne,
całe mojej ojczyżnie "
oto piosenki które napewno będą zapodane w Belfaście :
"Tylko ty w moim sercu ty jedna jedyna niepokonana Polska kochana "
http://www.youtube.com/watch?v=E2ZjMQSn1R8" target="_blank
" zagraj zagraj jak za dawnych lat " - najbardziej pasuje do [link] naszych piłkarzy
http://www.youtube.com/watch?v=wl8Qh-Dn ... re=related" target="_blank
" Za Polską przemierzamy cały świat , wiele sezonów kilkanaście lat , jesteśmy zawsze tam ,potęga nasz trwa , Polsko nigdy niebędziesz sama , ole ole ole ... "
szkocja - po skończonej szkocji zapodajemy dwukrotnie " TO MY TO MY POLACY "
http://www.youtube.com/watch?v=SyRBtStv ... =1&index=9" target="_blank
"Ole Polsko kocham cię,
tobie oddałem serce swe,
serce swoje jedyne,
całe mojej ojczyżnie "
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Przede wszystkim słowa nie są dobrane do rytmuszczena_uns pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=lLoqicmiz2w" target="_blank" target="_blank
" Za Polską przemierzamy cały świat , wiele sezonów kilkanaście lat , jesteśmy zawsze tam ,potęga nasz trwa, Polsko nigdy nie straczisz nas" pasuje idealnie.
I tak bym to widział.
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Może lepiej zamiast kilkanaście to kilkadziesiąt?Stary14 pisze:Przede wszystkim słowa nie są dobrane do rytmuszczena_uns pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=lLoqicmiz2w" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
" Za Polską przemierzamy cały świat , wiele sezonów kilkanaście lat , jesteśmy zawsze tam ,potęga nasz trwa, Polsko nigdy nie straczisz nas" pasuje idealnie.
I tak bym to widział.
[link]
-
Też. Nie zwrocilem na to wcześniej uwagi a nie można edytować.MW LKS pisze:Może lepiej zamiast kilkanaście to kilkadziesiąt?Stary14 pisze:Przede wszystkim słowa nie są dobrane do rytmuszczena_uns pisze:
http://www.youtube.com/watch?v=lLoqicmiz2w" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank
I tak bym to widział.
GOOD NIGHT left SIDE!
-
W obu wersjach za mało dwie sylaby w ostatnim wersie...
-
Dokładnie - ostatni wers powinien liczyć 10 sylab żeby pasowało idealnie.
-
nie ma to jak ograniczeni ludziebonifacyts pisze:W obu wersjach za mało dwie sylaby w ostatnim wersie...

zawsze można jakąś sylabe przeciągnąć na 2 nuty

-
zarowka pisze:nie ma to jak ograniczeni ludziebonifacyts pisze:W obu wersjach za mało dwie sylaby w ostatnim wersie...(bez urazy)
zawsze można jakąś sylabe przeciągnąć na 2 nutyeh panowie, na muzyke sie nie chodziło?
Można, kolego ,,nieograniczony", ale brzmi to co najmniej do d***. A wersja spacerowicza jest ok, ma 10 sylab, a sens nie zmieniony. I nic nie trzeba przeciągać. Pozdrawiam serdecznie.
TS WISŁA KRAKÓW
-
To My chłopcy znad Wisły
Znają Nas juz wszyscy
Za Polskę za barwy te
Pójdziemy aż po życia kres!!!
Znają Nas juz wszyscy
Za Polskę za barwy te
Nigdy Się Nie Poddawaj !!!
-
nie kierowałem tego konkretnie do ciebie ale tak ogólnie. Oczywiscie zawsze lepiej gdy wszystko ładnie pasuje, wersja spacerowicza okbonifacyts pisze: Można, kolego ,,nieograniczony", ale brzmi to co najmniej do d***. A wersja spacerowicza jest ok, ma 10 sylab, a sens nie zmieniony. I nic nie trzeba przeciągać. Pozdrawiam serdecznie.

może lepiej "fani"To My chłopcy znad Wisły
Znają Nas juz wszyscy
Za Polskę za barwy te
po za tym ta wersja mi sie bardziej podoba niz poprzednio wrzucona ("to my dumni Polacy, słowiańscy wojacy..")
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=F53XakNm ... re=related" target="_blank
W kraaaju co nad Wisłą leeeży
Gdzie fani są - NAJWIERNIEJSI !!!
W Biało-Czerwonych każdy wieeerzy
Że wygrają dziś swój meeecz !!!
POLSKA !!! <3 x klask> POLSKA !!! <3 x klask>
Laaaaa la la la la la laaa laaa...
I powtarzać w kółko kilka(naście) razy

-
Raczej wątpie żeby to dobrze, równo wyszłokibic28 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=F53XakNm ... re=related" target="_blank

-
mała korekta
" Za Polską przemierzamy cały świat ,
wiele sezonów kilkadziesiąt lat ,
jesteśmy zawsze tam ,
potęga nasz trwa ,
Polsko nigdy nie będziesz samaa
, ole ole ole ... "
do tego nowa piosenka dla naszego kochanego prezesa związku którą chłopaki wymyslili w portugalii :
"BYŁEŚ LEGENDĄ , ZOSTAŁEŚ SPRZEDAJNĄ MENDĄ ... "
reszte prosimy sumiennie się uczyć , sprawdzian już za 5 dni !!
" Za Polską przemierzamy cały świat ,
wiele sezonów kilkadziesiąt lat ,
jesteśmy zawsze tam ,
potęga nasz trwa ,
Polsko nigdy nie będziesz samaa
, ole ole ole ... "
do tego nowa piosenka dla naszego kochanego prezesa związku którą chłopaki wymyslili w portugalii :
reszte prosimy sumiennie się uczyć , sprawdzian już za 5 dni !!
-
Piosenka dobra powinna przypaść do gustu a jeśli chodzi o jutrzejszy mecz to doping powinnien być dobry.szczena_uns pisze: do tego nowa piosenka dla naszego kochanego prezesa związku którą chłopaki wymyslili w portugalii :
-
Kiedys juz slyszalem to odrazu mi wpadala ta melodia. Pozatym jak nie na wyjazdach to gdzie mozna zaczac wprowadzac. Uwazam swietny pomysl sprobowac.kibic28 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=F53XakNm ... re=related" target="_blank
-
Kibice Zagłębia Sosnowiec mają pieśń na tę melodię...zawsze można spróbować ale śpiewana jest szybko dlatego towarzystwo musiałoby nauczyć się słów na początku
-
Panowie, od kilku miesiecy trwa nagonka na Boruca po tym co zrobił ze Słowakami i bublem w Belfaście chwały napewno mu nie przynosi, pamietajmy jednak że gdyby nie Boruc na Euro bylibyśmy jeszcze bardziej w d**** niż byliśmy podobnie z resztą w kilku innych spotkaniach. Myślę że to jest odpowiedni temat by poruszyć tą kwestię, mianowicie nie zapomnijmy że Boruc jest Polakiem tak jak i my, jest na życiowym zakręcie i mnie osobiscie wkurwia to że wszyscy tak po nim jadą, jest człowiekiem któremu błędy sie przytrafiają, to że za granicami śmieją sie z niego nie znaczy żeby u nas robili to samo, osobiscie mi go szkoda bo wpierdolił sie w niezłe maliny, a moim zdaniem my powinniśmy go podtrzymać na duchu żeby sie odnalazł bo jakby nie było, chłop potrafi bronić.. nie chciałbym osobiście sytuacji w Kielcach, jeżeli Boruc bedzie bronił jakis gwizdów pod jego adresem czy coś podobnego, wręcz przeciwnie lepiej dodać mu otuchy że polscy kibice są z nim, bo sam pokazuje że jest facetem z jajami choć nie zawsze... możecie mnie za to zjebać, ale to jest moje zdanie.. myśle że jakies Artur Boruc na trybunach w środe, dobrze by mu zrobilo, tyle ode mnie.
pozdro
pozdro
-
Co do dopingu w Belfaście to chyba najlepiej wychodził nam po meczu
a tak naprawde to pierwsza połowa była niezła i " zagraj " nieżle wyszło , " tylko ty " duzo ludzi podłapało a o " za polska " to juz niomu z piknikow nawet niechcialo sie powtarzac .podstawa to potrzebujemy doświadczonego bebniarza ktory bedzie wyczuwał rytm wszystkich piosenek , niestety bebniarz z belfastu jakis zakochany chyba byl i niezawsze szlo sie z nim dokladnie dogadac . Jezeli chodzi o Boruca to niema sensu jechac po nim , poprostu nieposzedl mu ten mecz calkowicie ale niema co po nim jechac , bo tak naprawde tylko pikniki narzekaja na naszych grajków bo dla nas prawdziwych kibiców nieliczą się wyniki . Jeżeli macie filmiki z dopingiem wruccie tutaj
p.s: ma ktoś kontakt do tego kolesia co caly czas stal na dole z kamerą?

p.s: ma ktoś kontakt do tego kolesia co caly czas stal na dole z kamerą?
-
To juz raczej nie wypali,chyba ze "zaocznie",gdyz Boruc opuscil zgrupowanie i najprawdopodobniej nie bedzie go w Kielcach.Jurand ze Spychowa pisze:nie chciałbym osobiście sytuacji w Kielcach, jeżeli Boruc bedzie bronił jakis gwizdów pod jego adresem czy coś podobnego, wręcz przeciwnie lepiej dodać mu otuchy że polscy kibice są z nim,
[link]" target="_blank" target="_blank?
Nie znaczy to,ze nie mozna kilka razy krzyknac jego nazwisko

-
Dokładnie jak napisałeś (Szczena) po meczu jak pikniki siedziały cicho to doping wychodził elegancko
Na meczu nie mogło być lepiej bo pikniki i gra naszych nie pomagała
Najbardziej rozwalało mnie jak na napakowany sektor wchodziły janusze
i szukały numerka na krześle - rozpacz
Ale cała sytuacja po meczu jak januszki chodziły posrane po Belfaście
spowoduje że do Słowenii pojedzie ekipa podobna jak w Belgradzie
więc liczę na to że będzie dużo lepiej
Na meczu nie mogło być lepiej bo pikniki i gra naszych nie pomagała
Najbardziej rozwalało mnie jak na napakowany sektor wchodziły janusze
i szukały numerka na krześle - rozpacz
Ale cała sytuacja po meczu jak januszki chodziły posrane po Belfaście
spowoduje że do Słowenii pojedzie ekipa podobna jak w Belgradzie
więc liczę na to że będzie dużo lepiej
ZAWISZA 4EVER
-
- Moderator
Moim zdaniem najlepiej wychodziło "zagraj,...".Doping zdecydowanie najlepszy już po zakończeniu meczu.Był taki moment po strzeleniu bramki,że coś się ruszyło i wszyscy darli ryja,ale ogólnie pod tym względem lekki niedosyt.Nie wiem czym to było spowodowane,bo jednak było sporo kumatego towarzystwa.Duży plus dla prowadzących,którzy odwalili mimo wszystko kawał dobrej roboty.

-
Ponawiam prośbę wrzucił by ktoś filmiki z dopingiem z meczu a najlepiej z tym [po meczu wiele osób kręciło na dole . a linki naprawde się przydadzą
-
Dzis gramy z San Marino w Kielcach, każdy kto bedzie na meczu dopinguje naszych na 100% niezależnie od wyniku,a nie tak jak było w Belfaście że pod koniec meczu połowa osób nie śpiewała.
-
Wczoraj na meczu chyba były nowe przyśpiewki próbowane? min. "pipi" "zagraj jak za dawnych lat" "to to my Polacy" I fajnie wychodziła Rota.
P.S Zajebiście nam wychodzi hymn jak śpiewamy co wy na to byśmy ciągli go całego przecież hymn nie ma tylko 1 zwrotki.
P.S Zajebiście nam wychodzi hymn jak śpiewamy co wy na to byśmy ciągli go całego przecież hymn nie ma tylko 1 zwrotki.
-
-
POLSKA - San Marino - doping I połowa (01.04.09 r.) [HD]
OGLĄDAJ
POLSKA - San Marino - doping II połowa (01.04.09 r.) [HD]
OGLĄDAJ
OGLĄDAJ
POLSKA - San Marino - doping II połowa (01.04.09 r.) [HD]
OGLĄDAJ
[link]" target="_blank
-
Niech ktoś napisze albo wczuci filmik jak leci ta Sakarya bo jakoś nie pamiętam tego utworu z meczu. POZDROStary14 pisze:Była jeszcze piosenka na wzór Sakarya.
-
Re:
Jak wyszło bo w tv coś tam usłyszane ?t_JB pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=XskO9875bww
Zamiast Jaga, Polska i hop hop. Proste, a jak radosne.
Pozdrawiam. POLSKA !
-
futbolowypatriota pisze:Niech ktoś napisze albo wczuci filmik jak leci ta Sakarya bo jakoś nie pamiętam tego utworu z meczu. POZDROStary14 pisze:Była jeszcze piosenka na wzór Sakarya.
Biel i czerwien w naszych sercach az po zycia kres !! Hej
http://www.youtube.com/watch?v=ecxChC-5VhU" target="_blank
-
Czy mi się wydawało czy na meczu Polska-San Marino było słychać Korona Kielce? i Wisła to stara...?
Kibice net po c*** mam jechac na wyjazd na forum napisze co w radiu uslysze w kafejce nie dadza mi w ryja 
Widzew!

Widzew!
-
Tak dobrze ci sie wydawało było słychac zarówno Korona Kielce jak i Wisła to stara ...Rusek pisze:Czy mi się wydawało czy na meczu Polska-San Marino było słychać Korona Kielce? i Wisła to stara...?
-
Mi niepodoba się że śpiewamy przyspiewki klubów na meczach POLSKI. Jeszcze Korona Kielce zrozumie wkońcu graliśmy na ich stadionie, ale to Wisła to stara... to już lekka przesada.holigans_krk pisze:Tak dobrze ci sie wydawało było słychac zarówno Korona Kielce jak i Wisła to stara ...Rusek pisze:Czy mi się wydawało czy na meczu Polska-San Marino było słychać Korona Kielce? i Wisła to stara...?
-
uważam, że dobrym pomysłem byłoby odśpiewanie na meczu: Jak długo w sercach naszych (3 zwrotki)
Jak długo w sercach naszych
Choć kropla polskiej krwi.
Ojczysta miłość tkwi
Stać będzie kraj nasz cały,
Stać będzie Piastów gród.
Zwycięży Orzeł Biały,
Zwycięży polski lud.
Jak długo na Wawelu,
Zygmunta bije dzwon
Jak długo z gór karpackich,
Rozbrzmiewa polski ton.
Stać będzie kraj nasz cały,...
Jak długo Wisła wody,
Na Bałtyk będzie słać.
Jak długo polskie grody,
Nad Wisłą będą stać.
słowa refrenu jak najbardziej pasują do meczu
Choć kropla polskiej krwi.
Ojczysta miłość tkwi
Stać będzie kraj nasz cały,
Stać będzie Piastów gród.
Zwycięży Orzeł Biały,
Zwycięży polski lud.
Jak długo na Wawelu,
Zygmunta bije dzwon
Jak długo z gór karpackich,
Rozbrzmiewa polski ton.
Jak długo Wisła wody,
Na Bałtyk będzie słać.
Jak długo polskie grody,
Nad Wisłą będą stać.
słowa refrenu jak najbardziej pasują do meczu

-
Na meczu z irakiem wisi flaga Ally
tej to sie chce ....

czuję jak oblepia mnie przeciętność
-
Tobie tez by sie pewnie chcialo gdybys mial takie wycieczki sponsorowane.. pucuje sie gdzie trzeba to ma dziewczyna meczyki.
-
UN-1946-IA Zapytaj jej to moze tez sie załapiesz na sponsoring
a tak na poważnie poszukuję osoby która nioedpłatnie pomoze zrobić stronkę internetową , ( coś w stylu multimedialnego śpiewnika ) chcielibyśmy wrzucić tam filmiki z piosenkami na kadrę które ostatnio były przerobione na kadre . Tak więc prosiłbym o podesłanie dobrej jakości filmików na email [email protected]" target="_blank lub linków z youtube lub innych serwisów gdzie są już zalinkowane . Mam nadzieję iż znajdą się chętni którym będzie się chciało pobawić w słusznej sprawie ponieważ strona będzie miała na celu informowanie ludzi jeżdżących na kadrę oraz tych co będą zaczynali o sprawach organizacyjnych oraz nowych piosenkach które będą wprowadzane na kadrze .

-
szczena widze ze ty sie robisz na takiego polskiego manolo
szefa wszystkich szefow
a na powaznie zycze ci powodzenia i wytrwalosci w tym co robisz

a na powaznie zycze ci powodzenia i wytrwalosci w tym co robisz
-
Kto inny jest szefem wszystkich szefów , ja tylko próbuje ogarnąć doping na wyjazdach kadry , jeżeli macie filmiki dobrej jakości z dopingiem na kadrze , to prosiłbym o podesłanie limków na pw lub samych filmików na maila .
-
Pozwolę dać link, mam nadzieję że Szczena nie będzie zły
[link]

[link]
[link] | [link]