Polska - USA Kraków 26.III.08
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Polska -USA
To ja zadam tradycyjne pytanie. Czy ktos wie na czym ten meczyk bedzie mozna obejzec, oprocz sopcasta?
Gieksa trzymac sie !!!
Gieksa trzymac sie !!!
-
-
-
-
-
-
Jaworzno może faktycznie jest parodią (tekst na fladze typowo nie pasujący do reprezentacji).
Ale ABG? Ta flaga reprezentuje daną grupę kibiców, jedyne co możecie tu zarzucić to fakt, że nie jest ona w barwach Polski.
Aczkolwiek niebieski równie dobrze można potraktować jako kolor miasta Krakowa i wtedy wychodzi na to, że jest inaczej.
Ale ABG? Ta flaga reprezentuje daną grupę kibiców, jedyne co możecie tu zarzucić to fakt, że nie jest ona w barwach Polski.
Aczkolwiek niebieski równie dobrze można potraktować jako kolor miasta Krakowa i wtedy wychodzi na to, że jest inaczej.
-
Masz racje, tylko że Wisła póki co nie ubrała nic w Cracovie.JSC pisze:Mnie to wali, niech sobie wywieszają co chcą - to świadczy o nich że nie umieją się zachować. Mi chodziło o to że Wisła coś spiepszy to od razu ubiera się w to Cracovię. Co tu za znaczenie ma zdarzenie sprzed X czasu to nie wiem.
Chyba, że myślisz, iż nick torca 1950 to ukryty fa ABG

-
tak jest szefienchms pisze:zamilcz jgisaac pisze:ABG,Jaworzno,Ts Wisla i moze jeszcze jakies tylko nie widze...zenada i paranoja !!!!!! zamiast jakis transparent wywiesic odnoszacy sie do wydarzen z Krakow - Mydlniki to ci sobie swoje flagi wywieszaja...jeszcze raz ZENADA i PARANOJA !!!

doping - dramat !!! przegrywamy a E - Maciej Zurawski po raz chyba trzeci...
-
-
Albo całą potraktować jako flagę amerykańską bo jest w jej barwachtorca1950 pisze:Aczkolwiek niebieski równie dobrze można potraktować jako kolor miasta Krakowa i wtedy wychodzi na to, że jest inaczej.

nchms - ja nie napisalem że "Wisła ubiera" , tylko "ubiera się". Czytamy mistrzu, czytamy

-
-
ahhahahah. DojebaneMBTCh pisze:Ilu gości? Ktos już kropkował może jakies zdjęcia? Może jakies info telefoniczne (ale tylko od kumatych !)? Który garnitur? Był jakis grill?
![]()
Ja tam nie widze nic zlego ze wisi flaga ABG skoro za nią sa kibice którzy ja reprezentują. Co do Jaworzna mozna miec mieszane uczyucia ale jak juz wisi to sie z tym nic nie zrobi.Co takie pierdolenie na forum da.
-
Nie wierze ;/ Co za rozkminki teraz macie. Mnie np. gowno obchodzi jakie flagi Wisla wywiesila (jakie to ma znaczenie? swoja droga dzieki za wsparcie dla nich!), ciekawy jestem czy jest jakis transparent apropo wydarzen z Krakowa i kazdy PRAWDZIWY kibic powinien sie wlasnie tym interesowac, bo dzieki akcji kibicow z calej Polski mozemy cos zdzialac.
-
To juz nie pierwsza ekipa wywiesza flagi klubowe na meczu repry (przykład Zagłębie Sosnowiec)
ale co racja to racja doping Wisła Kraków na meczu reprezentacji troche nie na miejscu.
I skończcie pierdolić juz o tej fladze!!
Bo będzie znowu to samo co po meczu w Warszawie z Kazachstanem pierdolenie o d**** marynie na 6 stron
ale co racja to racja doping Wisła Kraków na meczu reprezentacji troche nie na miejscu.
I skończcie pierdolić juz o tej fladze!!
Bo będzie znowu to samo co po meczu w Warszawie z Kazachstanem pierdolenie o d**** marynie na 6 stron
-
laurence dokladnie to samo da co pierdolenie na kazdy inny temat, chyba po to jest forum prawda?
MBTCh, a takie posty jak twoj tylko zachecaja dzieci neostrady zeby pierdolic dalej wiec sobie daruj;)
ja jedyne co powiem to dobry jest szpakowski, j***** swiniak, zamiast wydmuchac nos to wciaga te gile ile wlezie, a ja musze tego sluchac:| bo niestety, na mecz nie bylo mi dane pojechac.
MBTCh, a takie posty jak twoj tylko zachecaja dzieci neostrady zeby pierdolic dalej wiec sobie daruj;)
ja jedyne co powiem to dobry jest szpakowski, j***** swiniak, zamiast wydmuchac nos to wciaga te gile ile wlezie, a ja musze tego sluchac:| bo niestety, na mecz nie bylo mi dane pojechac.
www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow
www.facebook.com/DlaPatriotow
-
- ostatnie ostrzeżenie
ku*** siedzicie tu na tym forum i zrzędzicie jak takie stare baby. Jednemu nie podoba się flaga, drugiemu przyśpiewka, trzeciemu hymn śpiewany parę razy.
Od kiedy internet stał się powszechną rzeczą, nastąpił wysyp bandy idiotów krytykujących wszystko z góry na dół a ruch kibicowski zmierza w strasznie chujową stronę. Jednak prawdą jest, że złote lata mamy już za sobą, teraz będzie tylko gorzej.
Pozdrawiam
Od kiedy internet stał się powszechną rzeczą, nastąpił wysyp bandy idiotów krytykujących wszystko z góry na dół a ruch kibicowski zmierza w strasznie chujową stronę. Jednak prawdą jest, że złote lata mamy już za sobą, teraz będzie tylko gorzej.
Pozdrawiam
-
Prorok ?? Jak dla mnie takie matoły jak 90% zrzęd na tym forum w d**** było gówno widziało ale krytykować marudzić ale nie robić nic od siebie zeby było lepiej... ehhh j**** Malkontentów !!Przemek pisze:ku*** siedzicie tu na tym forum i zrzędzicie jak takie stare baby. Jednemu nie podoba się flaga, drugiemu przyśpiewka, trzeciemu hymn śpiewany parę razy.
Pozdrawiam
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD
-
Ja np. nikogo nie krytykuje tylko wypowiadam moje osobiste zdanie na ten temat, pewnie podobnie jak inni tutaj sie wpisujacy.
Reprezentacja to reprezentacja, ktora mecze rozgrywa na roznych stadionach w Polsce i np. ja osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z okrzykami na trybunach typu WIsła Kraków czy innego klubu i tylko to mnie troche zirytowała, przezyje juz te flagi...
tyle ode mnie, bez odbioru.
Reprezentacja to reprezentacja, ktora mecze rozgrywa na roznych stadionach w Polsce i np. ja osobiscie nie spotkalem sie jeszcze z okrzykami na trybunach typu WIsła Kraków czy innego klubu i tylko to mnie troche zirytowała, przezyje juz te flagi...
tyle ode mnie, bez odbioru.
-
leoooooo leooooo wygra mecz hehe. jak sie ciesze moze tak ze 3 takie wyniki i ten ped na kadre trabkowcow/piszczalkowcow bedzie zatrzymany.Ja tam nigdy wielkim fanem repry nie bylem ale bylo sie tu i tam (zabrze tour 1994-95 Izrael,Slowacja,RUM
UNIA, Polska- Niemcy, Paryz i takie tam,a teraz jest po prostu dno.......

rangers till the river boyne is dry
-
- ostatnie ostrzeżenie
Po 1. Flaga reprezentacyjna Wisły wisiała obok ABG, więc nie pierdolcie, że nie było co wieszać, bo Cracovia ukradła fany z magazynu.
Po 2. Nie uważam za coś złego powieszenia fany własnej drużyny na meczu Reprezentacji! Tego typu akcje już miały miejsce, a z taką krytyką spotykam się pierwszy raz. Wam się coś w głowach poprzestawiało, wolelibyście Ally i podobne?
Po 3. Co jest złego w odśpiewaniu hymnu 2-3 razy na meczu?
Po 4. To, że raz krzyknęli Wisła Kraków tak bardzo Was boli? Na większości meczów Repry doping jest chujowy, jakieś pomruki i wrzawa pikników. Dzisiaj doping był bardzo dobry jak na mecz Reprezentacji, przerobione kawałki Wisły były ciągnięte nawet po 15 minut. I w końcu jakieś urozmaicenie, a nie wiecznie "Polska, biało czerwoni".
Po 5. Przestańcie ku*** narzekać jak stare baby na kleparzu!
Po 2. Nie uważam za coś złego powieszenia fany własnej drużyny na meczu Reprezentacji! Tego typu akcje już miały miejsce, a z taką krytyką spotykam się pierwszy raz. Wam się coś w głowach poprzestawiało, wolelibyście Ally i podobne?
Po 3. Co jest złego w odśpiewaniu hymnu 2-3 razy na meczu?
Po 4. To, że raz krzyknęli Wisła Kraków tak bardzo Was boli? Na większości meczów Repry doping jest chujowy, jakieś pomruki i wrzawa pikników. Dzisiaj doping był bardzo dobry jak na mecz Reprezentacji, przerobione kawałki Wisły były ciągnięte nawet po 15 minut. I w końcu jakieś urozmaicenie, a nie wiecznie "Polska, biało czerwoni".
Po 5. Przestańcie ku*** narzekać jak stare baby na kleparzu!
Wisła Pany