POLSKA - SAN MARINO 01.04.2009 KIELCE
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: POLSKA - SAN MARINO 01.04.2009 KIELCE
NIestety niedane mi było być na meczu jak i go oglądać w tv , lecz widzę że chłopaki z Korony kolejny raz pokazali że potrafia pociagnąć dobry doping . W sprawie piosenki na Wisłę to niebede powtarzał po innych , i nietwierdze że jestem za tym ale juz nic tego niezmieni , starajmy się mysleć o kolejnych meczach - a jeżeli ktoś ma więcej ambicji niż pierdolenie i marudzenie na forum i chce się wykazać w rzeczywistości to zapraszamy do [link] w prowadzeniu dopingu na nastepnych meczach kadry , każde gardło i ręce bardzo się przydadzą .
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
W Kielcach na Polska - San Marino, 9 osób z Wybrzeża, z flagą. - [link]" target="_blank
-
Fotorelacja : POLSKA - San Marino
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
Doping i atmosfera bardzo dobre,już dawno na kadrze nie było takiego klimatu.Mniej "małyszofanów" oraz najebanych wycieczek firmowych i wreszcie było tak jak powinno być.Brawa dla kibiców Korony za organizacje dopingu(z wyjątkiem bluzg na Wisłe) i fajną sektorówke(bo rozumie ,że to ich robota).
-
muszę obiektywnie przyznać że Kielce robią naprawdę wiele dobrego żeby grać tam mecze
jedyne minusy to brak tych 20km do lotniska, tłoki przy wejściach, no i minimalnie za mały stadion (aczkolwiek problemy z biletami bardziej były po stronie związku)
jakby nie to - byłbym żeby grać tam nawet z lepszymi ekipami od Armenii, SM
mi się tylko nie podobało "leo" - pewnie przez to poparcie dla starego dziada odpadnie nam fajna wyprawa do rpa
to że na kadrę powracają klimaty klubowe (nawet w takim kontekście jak wczoraj) to największy plus tych eliminacji
and
jedyne minusy to brak tych 20km do lotniska, tłoki przy wejściach, no i minimalnie za mały stadion (aczkolwiek problemy z biletami bardziej były po stronie związku)
jakby nie to - byłbym żeby grać tam nawet z lepszymi ekipami od Armenii, SM
mi się tylko nie podobało "leo" - pewnie przez to poparcie dla starego dziada odpadnie nam fajna wyprawa do rpa
to że na kadrę powracają klimaty klubowe (nawet w takim kontekście jak wczoraj) to największy plus tych eliminacji
and
-
Żyłka ci jeszcze nie pękła?abg pisze:ale koleżanki z Kielc działajcie coś a nie śpiewajcie tylko. Wasz odwieczny rywal KSZO robi z Wami co chce na grillu, zrywa z wami zgode KSC, o nas już nie wspomne, a Legia i spółka kroi Wam w c*** flag i sobie chasa na Waszym turnieju, a wy się cieszycie że sobie pobluzgacie na Wisłe na reprezentacji.
Zróbcie zasadzke
Największe żale o śpiewanie "Korona Kielce" ma ekipa, która u siebie na reprze wiesza klubowe flagi i również śpiewa klubowe piosenki. Hipokryci.
Co do wczorajszego meczu - było dobrze, doping w pierwsze mógłby być lepszy, w drugiej połowie jak dla mnie konkret. Szkoda oprawy, ale szybkiego gola nie da się przewidzieć.
-
Jak dla mnie doping super. Niestety, IMO przez ekipę siedzącą na przeciw młynu, w lewym górnym rogu (C5G,C6G), która miała swoją krzykaczkę doping nie był zsynchronizowany. Młyn zaczynał "cały stadion..." a ci zaczynali coś swojego... Ale ogółem super, naprawde super. Zdarte gardło leczone po meczu zimnym piwem boli więc jest OK:)
-
Fakt gość to spierdolił pięknie, ale każdy w miarę możliwości dołączał się do Was. Wiadome kto na reprezentacji prowadzi doping - gospodarze. Nie moja wina, że wszedł niby kumaty palant i ni c**** nie chciał zamknąć ryja. A że ludzie podpici to śpiewali razem z nim. Sam próbowałem rozkręcać tam doping równolegle z Wami, ale ku*** co ja mogłem gdzie mam gardło, a gość napierdala szczekaczką. Mimo to nieźle. Chujowe bluzgi na kluby, ale to Wasza sprawa.
-
1.04.2009 POLSKA - San Marino
W Kielcach na meczu El. MŚ obecnych od nas 6 osób z narodową flagą LGFT.
W Kielcach na meczu El. MŚ obecnych od nas 6 osób z narodową flagą LGFT.

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Podbeskidzie - 5 osób z flagą.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
z Kotwicy 4 osoby z flagą...
-
Jako że mam wiedze to sprostuje, chociaz i tak to bez znaczenia. Mylisz się, ani za peirwszym ani za drugim razem to nie było zarzucone przez megafon.drugą połowę spędziłem w młynie i jak tu kolega pisał wcześniej że to nie gnizdowy zaintonował WTSK to zaprzeczam bo to właśnie gniazdowy to zaczął i dobrze to wiem bo akurat jestem za Wisłą i zwróciłem na to uwagę.
Za trzecim razem prowadzący ucieli temat bo też szło pod koniec meczu i pojechali chyba "fraknkfurckie" ale nie jestem tego pewien.
-
Z Ruchu Radzionków 6 osób z flagą.
Ps. Pytanie do Kotwicy. Nie wkurwiał Was ten gościu z megafonem na Waszym sektorze ?
Ps. Pytanie do Kotwicy. Nie wkurwiał Was ten gościu z megafonem na Waszym sektorze ?

-
ja nie słyszłem tego WTSK, stałem po drugiej stronie stadionu co młyn. Jestem głuchy?????
"Miliony oddanych istnień dają świadectwo swojej Ojczyźnie"
-
POLSKA - san marino
nas na tym meczu 15-20 osób z flagą
plus wiele innych osób znaszego miasta (pikniki)
[link]" target="_blank
nas na tym meczu 15-20 osób z flagą
plus wiele innych osób znaszego miasta (pikniki)
[link]" target="_blank
Szydłowianka 1946 Szydłowiec
-
ku*** panowie wpiszcie liczby i ekipy jakie byly ewentualnie z fotkami a nie pierdolicie jak maly Kaziu po mleku.
P.S. smieszna sytuacja przy filmiku z oprawa, dopiero co caly kraj napierdalal na Leo zeby odszedl a tu juz po pierwszej bramce Janusze Leoo, Leoo..
P.S. smieszna sytuacja przy filmiku z oprawa, dopiero co caly kraj napierdalal na Leo zeby odszedl a tu juz po pierwszej bramce Janusze Leoo, Leoo..
-
ja słyszałem wsparcie dla Boruca przez chwile ale było na poczatku pierwszej połowy za bramka rywali, bardzo dobry gest
"Miliony oddanych istnień dają świadectwo swojej Ojczyźnie"
-
Widzisz ten stadion jest taki, że jak np 20 osób w okolicy twojego sektora zaśpiewa coś innego to tylko ich słychać.mikolaj302 pisze:ja nie słyszłem tego WTSK, stałem po drugiej stronie stadionu co młyn. Jestem głuchy?????
No albo może powinieneś słuch przebadać

-
choć niestety dało się też słyszeć pojedyncze gwizdy.mikolaj302 pisze:ja słyszałem wsparcie dla Boruca przez chwile ale było na poczatku pierwszej połowy za bramka rywali, bardzo dobry gest
Mecz jak i wyjazd na +

-
-
A co to za miejscowość - ja to znam? Czyżby pojawiła się nam na kibicowskim horyzoncie jakaś nowa ekipa?tum pisze:od nas 13 osób z flagą .
Nie każdy ma taki łeb żeby znać wszystkie daty powstania klubów, także jak już piszesz to pisz konkretnie.
-
Sorry ale nie widzisz w podpisie???defqon pisze:A co to za miejscowość - ja to znam? Czyżby pojawiła się nam na kibicowskim horyzoncie jakaś nowa ekipa?tum pisze:od nas 13 osób z flagą .
Nie każdy ma taki łeb żeby znać wszystkie daty powstania klubów, także jak już piszesz to pisz konkretnie.
Mecz dobry, dużo flag ekip z całej polski co bardzo cieszy!!! szkoda tylko że biletów sie nie udało załatwić, Pozdrawiam
(M)OTOR LUBLIN
-
ok, podpis poprawiony, teraz wszystko się zgadzaMOTOR_L pisze:Sorry ale nie widzisz w podpisie???defqon pisze:A co to za miejscowość - ja to znam? Czyżby pojawiła się nam na kibicowskim horyzoncie jakaś nowa ekipa?tum pisze:od nas 13 osób z flagą .
Mecz dobry, dużo flag ekip z całej polski co bardzo cieszy!!! szkoda tylko że biletów sie nie udało załatwić, Pozdrawiam

-
-
KibicRR pisze:Z Ruchu Radzionków 6 osób z flagą.
Masz może zdjęcie te flagi? czy to była ta za bramką z Herbem Górnego Ślaska i z napisem RUCH?
-
[link]" target="_blank" target="_blank
Mam takie pytanie co do tego zdjecia
Moze tak chlopaki z Tarnovii zaczeli by sie pojawiac na meczach swojej druzyny zarowno na wyjazdach jak i u siebie a nie tylko na reprezentacji 
Mam takie pytanie co do tego zdjecia

-
POLSKA - San Marino - z Przeworska 5 osób z flagą.
[link]
[link]
-
[link]" target="_blankMacjek pisze:KibicRR pisze:Z Ruchu Radzionków 6 osób z flagą.
Masz może zdjęcie te flagi? czy to była ta za bramką z Herbem Górnego Ślaska i z napisem RUCH?
-
-
niech sie jeden straznik kumatosci forum zastanowi ze po chocby nie wiem jak chujowym niepotrzebnym niewnoszacym rozmywajacym postem on skomentuje go bardzo kumacie "ciac" "po c*** taka dyskusja" "to nie temat o tym" to z jednego bezzsensownego posta zrobia sie dwa bezsensowne posty. conajmniej dwa.
zeby nie bylo bezsensownie ale za to poprawnie:
Hutnika kilkanascie z dwoma flagami
-oprawa-napisu nie moglem odczytac, sektorowka fajna, calosc zjebana przez Ebiego
znowu powtorzony blad z Wrocławia-czemu oprawa nie na hymnie a po gwizdku?
-ekip poza Korona i tymiz ktorymi sie zgadywalismy praktycznie nie widzialem no ale pewnie gineli w leowatym tlumie
-w 1 polowie doping niezly choc bez rewelacji, repertuar typowo kadrowy ale wazne ze do mlyna przylaczala sie reszta stadionu
-2 polowa zmiana na gniezdzie, lepszy repertuar, doping na pelnej kurwie w mlynie, przez dobrych kilkanascie minut amok przy "sialala hej Polska gol" naprawde kozacko
-idiotyczne leo i fala ale po prostu wystarczy caly czas spiewac swoje a andrzejom predzej czy pozniej sie znudzi.
-doping dla Korony i pozdrawianie zgod-raz symbolicznie na koniec meczu-za taka organizacje dopingu i oprawy-jak najbardziej mogli sobie na to pozwolic. duzo lepiej niz na Wisle to wszystko wyszlo.
-WTSK-nie oceniam, ich sprawa, kazdy orze jak moze
-jebanym pikarzykom nie chce sie podchodzic pod sektor mimo kilkunastokrotnego wzywania
podsumowujac mecz na +, ktory to juz + w tych eliminacjach
zeby nie bylo bezsensownie ale za to poprawnie:
Hutnika kilkanascie z dwoma flagami
-oprawa-napisu nie moglem odczytac, sektorowka fajna, calosc zjebana przez Ebiego

-ekip poza Korona i tymiz ktorymi sie zgadywalismy praktycznie nie widzialem no ale pewnie gineli w leowatym tlumie
-w 1 polowie doping niezly choc bez rewelacji, repertuar typowo kadrowy ale wazne ze do mlyna przylaczala sie reszta stadionu
-2 polowa zmiana na gniezdzie, lepszy repertuar, doping na pelnej kurwie w mlynie, przez dobrych kilkanascie minut amok przy "sialala hej Polska gol" naprawde kozacko
-idiotyczne leo i fala ale po prostu wystarczy caly czas spiewac swoje a andrzejom predzej czy pozniej sie znudzi.
-doping dla Korony i pozdrawianie zgod-raz symbolicznie na koniec meczu-za taka organizacje dopingu i oprawy-jak najbardziej mogli sobie na to pozwolic. duzo lepiej niz na Wisle to wszystko wyszlo.
-WTSK-nie oceniam, ich sprawa, kazdy orze jak moze
-jebanym pikarzykom nie chce sie podchodzic pod sektor mimo kilkunastokrotnego wzywania
podsumowujac mecz na +, ktory to juz + w tych eliminacjach

-
5 osób ze Szczekocin.
2 osoby z Nietoporek Dolnych z małą flagą.
I tak ostatnio w większości wyglądają relacje odnośnie meczów Repry (ogólnie wsio tematów jest rozdupcanych pierdołami)
A jak ktoś z sensem zaczyna pisać, to wrzaski żeby banować dzieciaków bo rozmywają temat.
2 osoby z Nietoporek Dolnych z małą flagą.
I tak ostatnio w większości wyglądają relacje odnośnie meczów Repry (ogólnie wsio tematów jest rozdupcanych pierdołami)
A jak ktoś z sensem zaczyna pisać, to wrzaski żeby banować dzieciaków bo rozmywają temat.
-
-
-
6 osób z Jaroty,oczywiście z reprezentacyjną flagą
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!
-
Tak o tą flagę chodzi. Dokładny napis to Ruch Radzionków, jednak dolna cześć leżała na trawie bo płot mały.Macjek pisze:KibicRR pisze:Z Ruchu Radzionków 6 osób z flagą.
Fotka z flagą na Słowacji.
[link]" target="_blank
-
Stalowa Wola, autokarem ponad 50 osob + wiele wlasnym transportem.
Nie do nas to pytanie, ale rowniez C5G, wszystko by bylo w porzadku gdyby nie to ze mlyn jedno, a on drugie... Gdyby jakies zgranie bylo...ale gdybac niestety zawsze mozna...KibicRR pisze:Z Ruchu Radzionków 6 osób z flagą.
-
Czy to prawda, że Siarka miała przejścia z Mielcem a Korona Legią?
-
Nie sadzilem ze na tym forum przeczytam jeszcze jakies inteligentne posty, ale ten i moze jeszcze pare z tego tematu jednak odmienily moje zdanie.osfp pisze:Kibicowanie schodzi na psy w XXI wieku skoro pierdoli się takie farmazony. Widocznie nie straciliście przyjaciela z rąk *** bez honoru. Ciekawe czy tak stalibyście ramie w ramie z kimś takim. Nie wiecie jakie to uczucie więc zamknąć japy. wisła nie podpisała paktu więc nie dotyczą jej te same zasady co innych ekip w Polsce. Legia też nie jest lubiana a po ostatnich wydarzeniach bardziej a mimo to żaden bluzg w jej stronę nie leciał. To samo z KSZO czy innymi kosami Korony. Prosty temat - nie zabili Ci przyjaciela - nie wiesz jakie to uczucie. Klnijcie, napinajcie sie a nawet usrajcie tutaj na forum i tak to nic nie zmieni, KONIEC i przejdźcie to tematu meczu a nie znowu pokemoniaste pierdolenie na 15 stron to c*** wie czym.
Oprawa zajebista, az sie dziwie ze malo osob na to uwage zwraca (szzkoda tylko ze bramka wpadla akurat w 30sekundzie jak nie wszystko bylo rozwiniete.
Swoja droga nie rozumiem tego, bramka pada i wszystko sie psuje, w sensie oprawy, ludzie opuszczaja sreberka, wychylaja sie zza sektorowki zwijajac ja i za wszelka cene chca spojrzec na boisko, przeciez ani nie ma telbimu na polskich stadionach ani nie zobacza powtorki etc. to po co to tak ogole sie dzieje ze reaguja? odruch?
www.PolscyPatrioci.pl
www.facebook.com/DlaPatriotow
www.facebook.com/DlaPatriotow
-
Tyle sie produkowałeś a na końcu sam sobie odpowiedziałeśneversummer pisze:Nie sadzilem ze na tym forum przeczytam jeszcze jakies inteligentne posty, ale ten i moze jeszcze pare z tego tematu jednak odmienily moje zdanie.osfp pisze:Kibicowanie schodzi na psy w XXI wieku skoro pierdoli się takie farmazony. Widocznie nie straciliście przyjaciela z rąk *** bez honoru. Ciekawe czy tak stalibyście ramie w ramie z kimś takim. Nie wiecie jakie to uczucie więc zamknąć japy. wisła nie podpisała paktu więc nie dotyczą jej te same zasady co innych ekip w Polsce. Legia też nie jest lubiana a po ostatnich wydarzeniach bardziej a mimo to żaden bluzg w jej stronę nie leciał. To samo z KSZO czy innymi kosami Korony. Prosty temat - nie zabili Ci przyjaciela - nie wiesz jakie to uczucie. Klnijcie, napinajcie sie a nawet usrajcie tutaj na forum i tak to nic nie zmieni, KONIEC i przejdźcie to tematu meczu a nie znowu pokemoniaste pierdolenie na 15 stron to c*** wie czym.
Oprawa zajebista, az sie dziwie ze malo osob na to uwage zwraca (szzkoda tylko ze bramka wpadla akurat w 30sekundzie jak nie wszystko bylo rozwiniete.
Swoja droga nie rozumiem tego, bramka pada i wszystko sie psuje, w sensie oprawy, ludzie opuszczaja sreberka, wychylaja sie zza sektorowki zwijajac ja i za wszelka cene chca spojrzec na boisko, przeciez ani nie ma telbimu na polskich stadionach ani nie zobacza powtorki etc. to po co to tak ogole sie dzieje ze reaguja? odruch?

GOOD NIGHT left SIDE!
-
Na naszej stronie również znajduje się galeria z Kielc.
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank