A co to za miejscowość - ja to znam? Czyżby pojawiła się nam na kibicowskim horyzoncie jakaś nowa ekipa?
Nie każdy ma taki łeb żeby znać wszystkie daty powstania klubów, także jak już piszesz to pisz konkretnie.
Sorry ale nie widzisz w podpisie???
Mecz dobry, dużo flag ekip z całej polski co bardzo cieszy!!! szkoda tylko że biletów sie nie udało załatwić, Pozdrawiam
A co to za miejscowość - ja to znam? Czyżby pojawiła się nam na kibicowskim horyzoncie jakaś nowa ekipa?
Nie każdy ma taki łeb żeby znać wszystkie daty powstania klubów, także jak już piszesz to pisz konkretnie.
Sorry ale nie widzisz w podpisie???
Mecz dobry, dużo flag ekip z całej polski co bardzo cieszy!!! szkoda tylko że biletów sie nie udało załatwić, Pozdrawiam
Mam takie pytanie co do tego zdjecia Moze tak chlopaki z Tarnovii zaczeli by sie pojawiac na meczach swojej druzyny zarowno na wyjazdach jak i u siebie a nie tylko na reprezentacji
Stalowa Wola, autokarem ponad 50 osob + wiele wlasnym transportem.
KibicRR pisze:Z Ruchu Radzionków 6 osób z flagą.
Ps. Pytanie do Kotwicy. Nie wkurwiał Was ten gościu z megafonem na Waszym sektorze ?
Nie do nas to pytanie, ale rowniez C5G, wszystko by bylo w porzadku gdyby nie to ze mlyn jedno, a on drugie... Gdyby jakies zgranie bylo...ale gdybac niestety zawsze mozna...