Mr.KKK pisze:Przez moment było spokojnie ale znów jakiś wasz typ musiał się pruć i znów napinka leci.
Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.
Przypieprzacie się że ŁKS to ŁKS tamto.
Pierdolicie że co to za durne akcje robimy a potem robicie to samo i w tedy to jest już fajne.
(akcja pod stadionem, teraz przy naszym pochodzie wywieszacie krzywo jakąś szmate - tyle że My to zrobiliśmy jak waszych było pełno a Wy przed zbiórką)
Co do FC i wyjazdów to fakt w tym jesteście lepsi, w tym i tylko w tym.
piszesz o Piotrkowskiej jak wywiesiliście transparent, wysyłając do jego powieszenia dziewczyny???
ja rozumiem że wystawiacie swoje panienki do ruchania i jest to dla was normalne, staraj sie robić lepsze porównania.
Piszecie o konfidentach??? w każdym klubie trafi się jakiś rozjebus, ale najważniejsze aby to piętnować a wy wielki Łks tolerujecie rozjebundy i z nimi latacie - to jest czyste frajerstwo!
Łks może porównywać się do Widzewa w aspektach h i malowania reszta bez komentarza :)
CzłowiekHonoru pisze:Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi ;)
zaWsze mieliśmy lepsze opRaWy od was, a teraz chyba zrozumiałe, że na takich 'stadionach' zajebistej oprawy zrobić się nie da. Dlatego też napisałem, że dopiero zobaczycie co będzie się działo na nowym stadionie.
Mylisz się koleżko.Zaczęło się od 2009/10 kiedy jeszcze graliście na kurniku.Od wtedy zaczęło się to zmieniać na naszą korzyść.
Więc tu nie ma mowy o ostatnich 2/3 latach.Wasze ostatnie lata na kurniku i Wasze oprawy to śmiech na sali.
Pamiętam te nie które typu "fanatycy łódzkości" lub "wielcy podróżnicy",hehehehe.Nie czytelne,pomazgrane z najgorszej jakości
materiałów,byle by coś zaprezentować.Więc nie pier...ol że byliście lepsi.
CzłowiekHonoru pisze:Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi ;)
zaWsze mieliśmy lepsze opRaWy od was, a teraz chyba zrozumiałe, że na takich 'stadionach' zajebistej oprawy zrobić się nie da. Dlatego też napisałem, że dopiero zobaczycie co będzie się działo na nowym stadionie.
Mylisz się koleżko.Zaczęło się od 2009/10 kiedy jeszcze graliście na kurniku.Od wtedy zaczęło się to zmieniać na naszą korzyść.
Więc tu nie ma mowy o ostatnich 2/3 latach.Wasze ostatnie lata na kurniku i Wasze oprawy to śmiech na sali.
Pamiętam te nie które typu "fanatycy łódzkości" lub "wielcy podróżnicy",hehehehe.Nie czytelne,pomazgrane z najgorszej jakości
Ja nie mówię, że każda oprawa była zajebista, ale w tym aspekcie na przestrzeni lat nie mieliście startu, choć też niektóre oprawy mieliście niezłe. Widzew to była ścisła czołówka w Polsce jeśli chodzi o oprawy. Ścisła czołówka również jeśli chodzi o H, liczbę FC, liczby wyjazdowe, doping.
Jeśli się porównywać to jedynie H jest na tym samym poziomie no i macie lepszych graficiarzy jak już ktoś wyżej wspomniał. Reszta wszystko na korzyść Widzewa.
Ostatnio zmieniony 31.05.2016, 17:19 przez CzłowiekHonoru, łącznie zmieniany 1 raz.
Radicaal pisze:
Po pierwsze "Wielcy Podróżnicy, Łódzkości fanatycy" to jedna oprawa, która była podzielona na sektorówke zrobioną z pasów a potem weszły flagi z racami i herb Łodzi na środku + właśnie zmiana hasła.
Po drugie ta oprawa dostała 2 miejsce na choreo Października 2011 roku, a dodam, że w głosowaniu nie brał udziału żaden ultras Widzewa.
Nie mówie, że ta oprawa przeszła do historii bo było w naszej historii wiele lepszych, ale przestawianie jej jako wielki niewypał gdy zdobywa jakieś uznanie w oczach ultrasów z całej Polski...
Gówno wiesz a się wypowiadasz.
Człowieczek humoru ,oprawy macie lepsze????które te zamazane ,nieczytelne hehe rozpierdoliles mnie teraz ,weź wyloguj się ,frekwecja na wyjazdach ,fc,jestescie lepsi ale reszta tu się Korwa nie zgodzę
ŁKS1908ŁKS pisze:nigdy nie byłem dobry z matmy ale znam tego chłopaka ponad 10 lat czyli musiałby nagrywać kawałki dla ŁKSu i Widzewa w tym samym czasie jeżdżąc już ponad 5 na ŁKS. W propagandzie i kłamstwach nikogo nie przebijecie.
Ty człowieku humoru a gdzie ja tam ci pojechalem ,napisałem tak jak ja myślę ,jeżeli się nie zgadzasz przedstaw swoje zdanie a jak ci niepasi to gnaj na wasze forum
Dzisiejszy mecz po raz kolejny potwierdza jaką to potęgą jesteście, śmiać się czy płakać, ale zapewne rabe mi to zaraz wyjaśni, merytorycznie naturalnie
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
PanTuNieStał pisze:Dzisiejszy mecz po raz kolejny potwierdza jaką to potęgą jesteście, śmiać się czy płakać, ale zapewne rabe mi to zaraz wyjaśni, merytorycznie naturalnie
Lepiej żeby tu nie przyłaził.A jak wpadnie to wyjaśni że są elitą a nie tłumem :D
ŁKS1908ŁKS pisze:nigdy nie byłem dobry z matmy ale znam tego chłopaka ponad 10 lat czyli musiałby nagrywać kawałki dla ŁKSu i Widzewa w tym samym czasie jeżdżąc już ponad 5 na ŁKS. W propagandzie i kłamstwach nikogo nie przebijecie.
Czyli co W. to nie jest przerzut? :))))))
szczerze to nie wiem co Ci odpowiedzieć , czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa , nie był zaangażowany w jakąkolwiek działalność kibicowską na Widzewie może być przerzutem ? wychował się na Widzewskim osiedlu ,ale pierwszy i ostatni mecz na jakim był to ŁKS i dlatego jest tak nazywany przez Was, na pewno nie wybrał sobie łatwiejszego życia , niech każdy oceni sobie sam i wyciągnie wnioski bo pierdolicie o jego "chujowym zachowaniu" a później idziecie na mecz i podajecie ręce chłopakom którzy jeździli na ŁKS a nawet pozwalacie im dowodzić osiedlami.
Dziwne że puściliście plotkę że niby nagrał Wam piosenkę (w rzeczywistości jest to piosenka Bladego) dopiero jak zaczął rapować o ŁKSie a nie dużo , dużo wcześniej...
ŁKS1908ŁKS pisze:czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa
Pewien jesteś. Bo ja jestem pewien, że prawda jest inna.No ale bajki u was są bardzo popularne i wszystkie je łykacie lub chcecie łykać nawet ich nie przełykając.
tak jestem pewien, a jedna Waszą bajkę na jego temat już obalilem, też byliście pewni że to jego piosenka.
ŁKS1908ŁKS pisze:szczerze to nie wiem co Ci odpowiedzieć , czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa , nie był zaangażowany w jakąkolwiek działalność kibicowską na Widzewie może być przerzutem ? wychował się na Widzewskim osiedlu ,ale pierwszy i ostatni mecz na jakim był to ŁKS i dlatego jest tak nazywany przez Was, na pewno nie wybrał sobie łatwiejszego życia , niech każdy oceni sobie sam i wyciągnie wnioski
gdyby u nas jakiś typek cos robiący miał taka przeszłość zaraz byście dorobili do tego całą historie, wiec nie bądź hipokryta
Ja hipokryta? Właśnie napisałeś że dorobiliscie mu historię bo 'coś robił '' a jak pisałem o Waszych kumplach którzy na 200procent jeździli na oba Łódzkie kluby zero reakcji z Waszej strony. To kolejna hipokryzja drzazge w naszym oku widzicie ale belki w swoim już nie.
Może jakiś konkretny przykład oparty na wcześniejszych doświadczeniach czy po prostu takie masz luźne przemyślenia co ŁKS by zrobił? Konkretnie są u Was przerzuty które dowodzą Bałutami? Tak czy nie?
ŁKS1908ŁKS pisze:Może jakiś konkretny przykład oparty na wcześniejszych doświadczeniach czy po prostu takie masz luźne przemyślenia co ŁKS by zrobił? Konkretnie są u Was przerzuty które dowodzą Bałutami? Tak czy nie?
Czekałem czy odpowiedzą,ale chyba Większość Ich Dojeżdża ZE Wsi...yyyy większość Ich poszła spać...a może pytanie za cinżkie.
No cóż,po raz kolejny giną od własnej broni.
Odkąd wybudowano autostradę i szybciej oraz sprawniej można dostać się do Łodzi zaczeły się jakieś wycieczki z miast gdzie macie swoich antaganistów, aby na was zapolować, czy też nie ma odważnych?
Już nie odpowiedzą na temat Panów z Bałut,zaraz zacznie się zmienianie tematu o naszej dzisiejszej frekwencji.
Prawda jest taka,ze obaj jeździli na mecze na Al. Unii i nie pierdolcie głupot ze nie.
Wantedx pisze:
temat został rozwalony kilkanascie stron wczesniej po pytaniu ile was było na meczu... dalej poszła napinka rabina. j**** ten temat.
Odpowiedziałem przecież od razu , ze gowno was to obchodzi ...
To że musialyscie się spłakac dziewczynki jak zawsze to akurat wasza natura , ale że się same pogubicie w tych knuciach to bym się nie spodziewał ..
Ps.
Na przyszłość mamy już specjalistę od liczb ŁKSu.
Czerwony Wacek od teraz zawsze - po naszym meczu będzie wrzucal liczbę kibiców .
Wilk syty i owca cała , Wacus będzie oficjalnym sprawozdawcą liczb i frekwencji ŁKSu z ramienia czerwonej armii, a czerwone propagandzistki nie będa zmuszone już zadawać takich głupich pytań i samemu wpadać we własne prowokacje hahah
OleOle pisze:Najpierw odpowiedzcie na pytanie które wcześniej ktoś zadał a dotyczyło przerzutów z Piotrkowa.
OleOle - to ponoć Ty jesteś ten wujek dobra rada , po ip było sprawdzane i lokalizacja tez się zgadza.. [link]
od lat nic nie zmienia - to nie propaganda , Wy po prostu tacy jesteście hahahah
Teraz widać, że całą swoją wiedzę bierzesz z internetu i wertujesz wszystkie nasze i wasze strony aby ułożyć według siebie idealny obraz. Swoją drogą pewnie masz cały zajebany komputer screenami z naszego forum:) a nawet kilka bo z tego co pamiętam te najcenniejsze dyski twarde masz gdzieś schowane i do tej pory się nie odnalazły. Równie dobrze można by zaraz znaleźć wpis na waszym forum gdzie padł pomysł aby opłacić czynsz i przeprowadzić jakiegoś kibola na retkinie aby lepiej zorganizował to osiedle.
Chciałbym sie spytać kibiców łksu jak u Was wygląda traktowanie kibiców z Policji i ochrony? sam pracuje w policji i u nas nigdy nie spotkałem się ze złą opinią czy to na wyjazdach czy pod zegarem
ŁKS1908ŁKS pisze:czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa
tak jestem pewien
Wiec napisze ze byl ze mna i to nie na jednym meczu. I napisze wiecej, krzyczl j**** lks. No ale teraz spoko ziomek bo co tam wtedy byl w gimnazjum wiec nie widzial co robi.
nikodem pisze:Mnie najbardziej śmieszy wypominanie układu ŁKS-Lech,a kilka lat wczesniej byliście na turnieju Lecha,gdzie gwizdano gdy pozdrawialiście zgode,udawaliście ze nic się nie dzieje,u nas raczej nie do pomyślenia,pózniej na meczu,Lech co chwila wrzuca na Ruch,Wy nic,dopiero pózniej zaczeliscie wrzucać na Cracovie,generlanie dalej nic,dopiero pózniej Lech zacżął was ,,pozdrawiać''i koniec układu...tymbardziej mnie to śmiesy iż układ ŁKS-KKS,jest typowo ,,H'' i już kilkukrotnie(oczywisie wiecej)sie konkretnie pokazali,a w walce znimi szanse maja max 2 bandy.
Najbardziej śmieszą mnie takie wpisy bo kolejny kumacz co nie ma pojęcia a się tu wpisuje. Albo jesteś głupi albo celowo piszesz nieprawdę.
Wypominacie nam rzekomy brak reakcji na gwizdy gdy pozdrawialiśmy zgodę, twierdzisz, że "u was" takie rzeczy się nie dzieją, a kto jak nie Lech zajebał flagi Zawiszy? I jaka była wasza reakcja? Kabaret te niektóre wpisy na prawdę.