airmax360 pisze:cała Łodź i Ruch kozackie dziarki maja
kozacko jest wtedy jak jest skwar i jest sie nad morzem z zona czy kobieta,i pozniej jak tu sie rozebrac:-)...ostatnio jeden tez se zrobił na przedramieniu i juz miał problem aby isc na niebieski basen w mysłowicach;-)pozdro.
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.
Zalezy jeszcze jak sie koleś z dziara zachowuje. Jezeli kozaczy na obcym terenie to wiadomo ze w lampe ale jak normalnie sie zachowuje, to ja osobiscie wolałbym podejśc i pogadać o kibicach niz z partyzanta go obic...
mzks1963 pisze:Jak dla mnie totalni debile czepiają się kibica z żoną/dziewczyna na wakacjach w nie swoim mieście mającym dziarę swojego klubu.
Albo jesteś fanatykiem, albo piknikiem.
Jeśli wybrałeś fanatyzm - to jesteś nim zawsze i wszędzie.
To co napisałeś w ogóle nie ma sensu jak dla mnie. Znaczenie może mieć tak jak napisał wcześniej eSperAZS - zachowanie na obcym terenie.
PS. Może kiedyś się przekonasz jak Cie napierdala 10 chłopa bo Ty jesteś fanatyk, a żona/dziewczyna płaczę i nie wie co robić, wylądujesz w szpitalu, a jesteś pól Polski od miejsca zamieszkania. Co wtedy powiesz? Jestem Fanatykiem ? wątpie.
Fan Stalówki musi bardzo nie lubić policji
Z dziar Ruchu najbardziej przypadła mi "ultRas" - bardzo fajny pomysł. Reszta dziar wtórna - choć nieźle zrobione. "hate and war" podoba mi się wykonanie, motyw już mniej ale to subiektywne zdanie więc nie ma co dywafować.
MAF pisze:Dzięki za info. Jestem właśnie po wstępnej rozmowie z Azazel`em.
Za tydzień do nich jadę ustalić projekt ([link]) a później mam 4 tygodnie na dopompowanie ramienia do 40cm
Smieszne, ale tego archanioła wytatuował memu koledze ( nie kibic ) były tatuator Azazela...Ten motyw mój kolega ma na lewej goleni...
BiałyTeofilów pisze:Ostatnia miazga, kolorowe mnie nie interesuja bo dla mnie wtedy tatuaz traci sens i urok
Kolorowe sa poprawne i w sumie ie ma sie do czego przyczepic,ale przy tym ostatnim wygladaja faktycznie blado,naprawde swietna dziarka...choc ja i tak co jakis czas zerkam na dziare LKS z jokerem,bo jest naprawde kozacka.