Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Smieszne, ale tego archanioła wytatuował memu koledze ( nie kibic ) były tatuator Azazela...Ten motyw mój kolega ma na lewej goleni...MAF pisze:Dzięki za info. Jestem właśnie po wstępnej rozmowie z Azazel`em.
Za tydzień do nich jadę ustalić projekt (http://www.ebuki.pl/mich.jpg) a później mam 4 tygodnie na dopompowanie ramienia do 40cm
BiałyTeofilów pisze:Ostatnia miazga, kolorowe mnie nie interesuja bo dla mnie wtedy tatuaz traci sens i urok
Kolorowe sa poprawne i w sumie ie ma sie do czego przyczepic,ale przy tym ostatnim wygladaja faktycznie blado,naprawde swietna dziarka...choc ja i tak co jakis czas zerkam na dziare LKS z jokerem,bo jest naprawde kozacka.
-
Legioholic
dokladnie jak dla mnie dziara fatalna... to tylko moja opinia ale niedosc ze korona niezafajna to jeszcze duzo duzo wieksza od napisu Sandecja a to chyba nie powinno tak wygladac (tylko i wylacznie moje zdanie) + napewno za inicjatywe ale duzy - za wykonanieGarsya pisze:brawa dla fanatyczki, ale nie podoba mi sie ten kontrast taka duza ta korona taka ladna i wogole a tu zwykly maly napis.. ale i tak brawo
-
kiwa jako tako
Gotyk nie ale korone tak?kiwa jako tako pisze:sŁiTi ;*kolafy pisze:![]()
![]()
![]()
Mi sie podoba, trzeba zauwazyć że to dziewczyna, więc chyba nie trzśnie gotyka na całe plecy. Mi sie podoba, delikatna dziewczyna, delikatna dziarka
Inna czcionka albo napis wiekszy a korona mniejsza i bylo by oki... Fajna laska tatuaz nie. Zaznaczam to tylko moje zdanie.
-
Mariano Italiano
"oderint dum metuant" - niech nienawidzą byleby się bali
"am ende steht der sieg" - to chyba coś w stylu "u celu czeka tryumf".
Natomiast jeśli chodiz o wykonanie najbardziej podoba mi sie pierwsza dziarka, choć te "h" mi nie pasuje ale to inna sprawa. Wykonanie fajne> Reszta dziar fajna ale nie powala - jak na razie w temacie rządzą dziary ŁKS
"am ende steht der sieg" - to chyba coś w stylu "u celu czeka tryumf".
Natomiast jeśli chodiz o wykonanie najbardziej podoba mi sie pierwsza dziarka, choć te "h" mi nie pasuje ale to inna sprawa. Wykonanie fajne> Reszta dziar fajna ale nie powala - jak na razie w temacie rządzą dziary ŁKS
-
Michal-Hamburg
-
Ciemna Strona Miasta
-
Legioholic
-
Alfons Cytrynek
-
Alfons Cytrynek
-
fanatyk1908
-
Jan_Kowalski
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Z pozoru glupie pytanie ale prosze o powage
. Czy w przypadku przybrania znaczacego na wadze lub na odwrot po zrobieniu tatuazu to moze on sie znieksztalcic?
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Napisz może o jakim przyroście/spadku mówimyJan_Kowalski pisze:Z pozoru glupie pytanie ale prosze o powage. Czy w przypadku przybrania znaczacego na wadze lub na odwrot po zrobieniu tatuazu to moze on sie znieksztalcic?

[/img]