Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Piszcie sobie co chcecie a skrojona para kredek i tak spłonie na derbach AAGGRRhhh auauau.
-
PanTuNieStał pisze:No i głupek sobie sam wszystko elegancko rozkminił i jest z siebie bardzo zadowolony, twój tok rozumowanie, a rozumek masz nie wielki, jak i styl przypomina mi jedną z jakże wyszukanych opraw z której kindziory bili tacy dumni "żydzi inwalidzi", doskonale ukazywała ona jakiego pokroju ludzie zasiadają na galerce - tęmpe strzały.
Gosciu jestes hitem, kazdy obiektywny to przyzna ze was tu zamiastam merytorycznie i patrzac na język pod dywan, chyba ze sprowadzicice dyskusje do takiego poziomu, ze trzeba sie do niego zniżyc ;)
dalej sobie opowiadajcie bajki i rozpierdalajcie ten temat wymysłami ktore nawet niczego kompletnie nie dotyczą..
Ten wyzej - ja sie nie pruje do twojego nicka tylko sie smieje - ze takie chwyty musisz stosowac zeby sie DOWARTOSCIOWAĆ..
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Muszę się dowartościować? hahahaa ja p******* co za typ.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
FIDZEW " URODZENI KONFIDENCI"niema więcej rozjebusow w żadnym klubie jak u was ,a taki "pantuniestal" ciśnie komuś od frajerów to już kabaret ,banda rozjebusow
-
Adwokat 'kopnęła' cię betoniarka czy cegła spadła ci na łeb na delegacji?adwokat pisze:FIDZEW " URODZENI KONFIDENCI"niema więcej rozjebusow w żadnym klubie jak u was ,a taki "pantuniestal" ciśnie komuś od frajerów to już kabaret ,banda rozjebusow
-
Zamiast się tak sądzić rozjebusy lepiej zapalcie znicze na grobach ziomków co ich zostawiliscie LUDZIE HONORU hehh zwykle KORWY i konfident,KLUBEM WIEJSKIM JEST RTS NIEMARTW SIE NIC MNIE NIEJEBLO ALE MILO POPATRZEC JAK NASTEPNA ROZJEBUNDA SIE ROZPRULA , JEDYNY KLUB W POLSCE CO MA TYLU FRAJEROW HEHEH PZDR ps.smierc zydzewski korwie
-
Ale się żydek zbulwersował:) "Krzyczy wielkimi literami".
-
Panowie czy adwokat to nie czasem glwtrcd z tematu śląskiego? :)
-
Albo ze szkolnej ławy?Na miejscu tego co ich polskiego uczył to bym sobie w łeb strzelił.Wacław pisze:Może to jakiś kumpel z delegacji ;)KlubemŁodziJestRTS pisze:Panowie czy adwokat to nie czasem glwtrcd z tematu śląskiego? :)
-
[quote="adwokat"][/quote]
zydzie moze powiedz jak zydowscy chujgani musieli uzyc gazu zeby dac rade Widzewskiemu kierownikowi.
Co teraz bez gazu nigdzie sie nie ruszacie. Kazdy z waszych chujganow teraz z gazem, a jak zapomni to nagle sie nie udziela ale jak ma to zaraz po oczach i chetny na solowke. Jebane pokolenie zydowskich emo i taki jeszcze szczeka.
zydzie moze powiedz jak zydowscy chujgani musieli uzyc gazu zeby dac rade Widzewskiemu kierownikowi.
Co teraz bez gazu nigdzie sie nie ruszacie. Kazdy z waszych chujganow teraz z gazem, a jak zapomni to nagle sie nie udziela ale jak ma to zaraz po oczach i chetny na solowke. Jebane pokolenie zydowskich emo i taki jeszcze szczeka.
-
Ty za to dziweczko w nosisz tu bardzo wiele :)Ene due rabe pisze:Sam stąd spierdalaj głabie , bo od dłuższego czasu nic tu nie wnosisz , tak jak zresztą większość twoich kumpelek .
p********* ciągle o merytorycznej gadce, a nawet nie wiesz co to jest. Merytorycznie to cie skasował majcher na spokojnie bez napinki podając argumenty i obalając twoje wymyślone banialuki. Zresztą nie tylko majcher próbował rozmawiać merytorycznie z tobą jak chciałeś, zawsze kończyło się tak samo wyśmiewaniem i napinką z twojej strony. Wasze bzdury o cacku obalone, 10 stron dlaej i znów je powtarzasz.
Kolejna rzecz p********* by pisać o swoich klubach, a tylko pojawił się wątek Kwidzyna i już się wjebałeś jaki to nie jest ten zły Widzew. Zapominając o swoich koleżankach z bandy c****, którzy jebali swój klub i swoich ziomków. Tacy wielcy chuligani :) ale spoko wy łapiecie małolatów, co sam przyznałeś hehehe
Następnie klepiesz swoje dyrdymały o tym jak to wszystko masz w d**** i co cie to interesuje. A na każdy nawet najgłupszy post musisz odpisać i pokazać nam, że to my jesteśmy gorsi a wielki żydowski łkssik jest nieskazitelny. Wyjątkiem są posty które obalają twój bełkot, bo nawet nie potrafisz się do nich odnieść, tylko popierdolisz swoje wywody na kilka stron i post zniknie. Bo komu by się chciało grzebać i czytać w tej napince i bredniach ;)
I jeszcze jedno rurko kłamczuszko. Nie kłam, ze obalasz tu jakąś naszą tubę propagandową czy coś w tym stylu. Jedynie próbujesz zatuszować wasze krzywe akcje i frajerskie numery :)
A teraz możesz sobie popierdolić kocpoły przez następne 20 stron dalej coś o wieśniakach, jędrasie czy Poddębicach albo wymyślonych gwałtach. I pomnóż mój wpis razy sto, żebyś mógł poudawać męczennika jak to cię cały RTS zaatakował na kibice.net. Strzała maleńka :)
-
Czerwone końcówki h*** wyjebane mam co tam na mnie piszecie ,pani tuniestala opisał sytuację że ktoś tam liścia wylapal my wstawiamyfoto frajera a wy jak te psie KORWY zminiacie temat i dopierdalacie się do ludzi podkreślam ludzi ,fryzjerskie kmioty ,URODZENI KONFIDENCI
-
Twój nick(hasło) nie ma nic wspólnego z Twoim klubem ponieważ nie jest Waszego autorstwa i jest zerżnięte od nas tak jak to my kibice Łodzi itd...To tak jakby ktoś z ŁKS-u miał nick czy tam podpis ŁKS Władcy Miasta Włókniarzy czy tam te Wasze 'jul newr łolk alon' zresztą też zerżnięte.Czaisz już czemu się Ciebie o to czepiają ? Ja rozumiem,że to tylko internet i jakieś tam forum,no ale bez jaj...I raczej nikomu nie skacze gul,bardziej leją z Twojego oryginalnego widzewskiego nicku.KlubemŁodziJestRTS pisze:Tak,dałem sobie taki nick po to by ci gul skoczył.Nie spodziewałem się jednak że aż takiej piany dostaniesz a to tylko internetowe forum także to chyba o czymś świadczy i potwierdza to o czym piszemy.W co którymś poście prujesz się o ten nick :)
Wracając jeszcze do sytuacji z Chojen.Rabinowa przecież to twoi funfle tutaj się pruli i płakali a był to MW10,Łódzki Klub Sportowy oraz ForeverYoung1908.Dlaczego więc ich nie uspokoiłeś?
Zresztą to że dostali delikatnie po łbie napinający się w barwach nie tych co trzeba 16 latkowie to akurat nie jest chyba jakimś frajerstwem.Ja w tym wieku i będąc nawet młodszy też nie raz miałem ciepło i jakoś nie płakałem.Dlatego ja mam wyjebane na to czy ktoś tam gdzieś wpadł czy nie i czy dostał klapsa działacz czy 16 latek bujając się w barwach nie tych co trzeba na terenie wroga,dopóki nikt nie katuje takich osób a dostają tylko ostrzegawczego buta czy klapsa to jest ok.Przecież wiadomo że nikt nie jest frajerem i nie będzie za dziećmi biegał,kiedyś już takie pomówienia w kierunku Arki szły po akcji na jednym z turniejów.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
No właśnie Widzę jak rabinowa z tego leje.Chyba w gacie z wściekłości :)
-
po 1) to nie trwało 3-5 lat tylko znacznie dłużej.W momencie,gdy małolaci byli werbowani na treningi i pierwsze mecze tu z pomocą przyszła wasza propaganda widzewska która przez długi czas puszczała info,że ŁKSu w Piotrkowie nie ma , póżniej że nic nie znaczą itpWhite1910Pride pisze:Temat jest coraz zabawniejszy i pewnie bym to olał ale widzę, że teraz koleżanki zza miedzy wyznaczają też nowe kibicowskie standardy. Teraz widzę startujecie z łapami do działaczy?! Trochę jest to obiektywnie rzecz mówiąc słabe. I jeszcze ta oficjalna linia propagandowa robiąca ze zwykłego działacza klubu jakiegoś kibola, wyjazdowca, napiszcie nam jeszcze ile to on ma wyjazdów?
Do tego jakieś propagandowe ściemy - pierwsza lepsza: Teraz Piotrków to niby stary kibol ŁKS zmienił w białe miasto...dobry żart, zwerbowaliście typa interesami, początkowo próbował się zakręcić bynajmniej nie przy was, wyszło jak wyszło. Fundowanie treningów, wyjazdów, gadżetów czy piwka i pizzy plus jego kumple z miasta, oraz fala przerzutów z FCP stworzyły PE, bez licznej rzeszy przerzutów nie da się w 3-5 lat zmienić charakteru całego miasta i to jest jasne dla każdego kto potrafi logicznie myśleć. To pokazuje, że dla niektórych każda metoda jest dobra by dojść do głosu bo z czasem nikt nie pamięta o początkach (chociażby taki "charakterny" GKS Bełchatów i ich niemalże dyżury na komendzie)
wmawianie, że nic nie robiliśmy z cackiem, tak - rzeczywiście tak było, nawet pisaliśmy listy błagalne by nie odchodził ;)
albo kolejna próba podjazdu do FC Widzewa - jak na tyle lat lipy mają się one nad wyraz dobrze, nie jesteśmy ukochanym od dziesięcioleci klubem wszelkich władz - Legią, nie idą w nas dziesiątki milionów, a jednak w wielu miejscach trzymamy się dobrze. Powiedzcie chłopakom z Chełma czy Grudziądza, że kibicowanie Widzewowi to pójście na łatwiznę. Faktem jest, że w przeszłości było popełnionych kilka błędów, większość poprzez podszepty sąsiadek, ale to już przeszłość, wyciągnęliśmy wnioski.
W temacie wpisali się goście z Legii, Górnika, czy nawet takiej marionetkowej Zawiszy widać jak wam ten Widzew ciąży i bardzo dobrze! Całe Widzew zawsze razem i to się nie zmieni internetowi fighterzy ;)
po 2) jesteś kibicem widzewa,więc w temacie przeżutów i konfidentów powinieneś poprostu zamknąć morde
po 3) w 5 lat się nie da zdobyć miasta/osiedla bez przeżutów, to rozumiem że kolego z radogoszcza czy pabianic ręki nie podajesz.
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Nie przepadam za Bełchatowem, ale czy ktoś zauważył że wczoraj jako ostatni klub, z potężnego niegdyś piłkarsko woj. Łódzkiego, zgasili za sobą światło. Tym samym mamy teraz futbolową pustynie. Smutne ale prawdziwe.

-
Tak sobie tłumacz nie inaczej...spodziewałem się,że nic mądrego w klawiaturę nie klepniesz oryginalny ludziu honoru.KlubemŁodziJestRTS pisze:No właśnie Widzę jak rabinowa z tego leje.Chyba w gacie z wściekłości :)
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Odpowiem Ci na spokojnie , chociaż robisz k**** wszystko żeby mni wyprowadzić z równowagi...mms pisze:Ene due rabe pisze:Sam stąd spierdalaj głabie , bo od dłuższego czasu nic tu nie wnosisz , tak jak zresztą większość twoich kumpelek .
p********* ciągle o merytorycznej gadce, a nawet nie wiesz co to jest. Merytorycznie to cie skasował majcher na spokojnie bez napinki podając argumenty i obalając twoje wymyślone banialuki. Zresztą nie tylko majcher próbował rozmawiać merytorycznie z tobą jak chciałeś, zawsze kończyło się tak samo wyśmiewaniem i napinką z twojej strony. Wasze bzdury o cacku obalone, 10 stron dlaej i znów je powtarzasz.
Kolejna rzecz p********* by pisać o swoich klubach, a tylko pojawił się wątek Kwidzyna i już się wjebałeś jaki to nie jest ten zły Widzew. Zapominając o swoich koleżankach z bandy c****, którzy jebali swój klub i swoich ziomków. Tacy wielcy chuligani :) ale spoko wy łapiecie małolatów, co sam przyznałeś hehehe
Następnie klepiesz swoje dyrdymały o tym jak to wszystko masz w d**** i co cie to interesuje. A na każdy nawet najgłupszy post musisz odpisać i pokazać nam, że to my jesteśmy gorsi a wielki żydowski łkssik jest nieskazitelny. Wyjątkiem są posty które obalają twój bełkot, bo nawet nie potrafisz się do nich odnieść, tylko popierdolisz swoje wywody na kilka stron i post zniknie. Bo komu by się chciało grzebać i czytać w tej napince i bredniach ;)
I jeszcze jedno rurko kłamczuszko. Nie kłam, ze obalasz tu jakąś naszą tubę propagandową czy coś w tym stylu. Jedynie próbujesz zatuszować wasze krzywe akcje i frajerskie numery :)
A teraz możesz sobie popierdolić kocpoły przez następne 20 stron dalej coś o wieśniakach, jędrasie czy Poddębicach albo wymyślonych gwałtach. I pomnóż mój wpis razy sto, żebyś mógł poudawać męczennika jak to cię cały RTS zaatakował na kibice.net. Strzała maleńka :)
Na wpis tego majchera odpowiedzialem merytorycznie i widać nie miał nic do dodania bo rozmowa się zakończyła...
Tak samo jak odpowiedzialem merytorycznie , nie wiem po co tej kurwie podmiejskiej " PanTuNieStal" , i jedyny jego argument to były pociski na mnie i zapewnienia że wcale tak jak pisze nie jest...
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=7800
Masz tutaj ten wątek pedale czerwony, i oducz się kłamać w żywe oczy i wmawiać czegoś czego nie było...
Po drugie apropo tego Kwidzyna.
To co żeś napisał to kolejne świadome obracanie kota ogonem chuju jeden, może zacytuj cały mój tamten wpis?? Jeszcze obracasz to przeciwko nam i się prujesz do nas ?? Wiem że były takie przypadki po jednej i po drugiej stronie , ale teraz to dla was jest powód do pochwałek ?? Kabaret istny.
Macie tutaj tamten wpis:
Nie wiesz które osoby od was już x lat temu były nagrywane , które jebaly własny klub , jebaly swoich ziomkow, dostawały zapaści na sama myśl o walce , i zawieszały karierę na czas spotkań z kibicami ŁKSu??? Podpowiem Ci , że część z nich jest aktywna nadal ... a część nadal odpierdala takie numery, i udzielają się do najbliższego spotkania z nami..Najebales rozprawkę w każdym zdaniu pisząc że gardzisz takimi co się klubu wypierają , szkoda kierwa że nie masz pojęcia ilu twoich braci po szalu z Łodzi / Pabianic / Aleksandrowa wypieralo się w różnych sytuacjach waszego Widzewa i swojej aktywności żeby latać nadal do tej pory .
Rekordzista pewien chlopaszek ze Zlotna - z 10 razy " zawieszal swoją działalności " chwilowo wymyślając takie wymówki że bym mógł jeszcze więcej niż ty napisać. To ten co się tak prezyl na ssektorze CSKA do fotki .
Chlopaszki z Balut robiący się na fejsach na wielkich bandytów i kiboli , lapani w pojedynkę szybko tłumacza że to tylko taka moda i w żaden sposób się nie udzielają . W Pabianicach gość jest lapany i wypiera się działalności ,pucuje się na innych Widzewiakow co to nie oni, a parę dni później z resztą czerwonych robi odwet na jednym ze swoich wcześniejszych prześladowców i się śmieje prosto w twarz.
Nie będę mówił już o kibolach zamieszkujących nasze osiedla , może nie zaangażowanych chuligansko , ale bardzo chętnie jebiacych Widzew i zapewniających że absolutnie już z tym skończyli i na meczu nie byli x lat , zapominajacych założyć kominiarkę jak im zdjęcia sektora robią .
Takich przypadków jest masę , i naprawdę trzeba być po prostu imbecylem żeby widzieć dosłownie wszystko u innych i to tępic , nie widząc absolutnie nic u siebie[/img]
Chodziło mi jedynie o to , że wtedy jak robione było to Wam, to klepaliscie swoich kumpli po plecach że nic się nie stało , i jebaliscie na nas że to frajrrskie numery - chłopaki od was dzięki temu mieli się stać jeszcze mocniejsi ...
Teraz jak krecicie takie numery Legii w Kwidzynie , albo jak Ruch gania za Gieksa i KSG z aparatami, to już nie ma się do czego dojebac , i frajerami są nagrane typy co nie chciały się bić..
Kumasz o co chodzi czy jesteś na to za głupi ??
To tylko kolejny przykład na waszą frajerska , dwulicowa naturę , gdzie jesteście się w stanie z****** w gacie żeby zawsze wyszło na Wasze...
-ja się nie dopierdalam do Was na siłę, tak jak Wy prujecie się wszystkiego co dotyczy nas , tylko prostuje herezje jakie tu siejecie i propagandę jaka na potrzebę chwili tworzycie... oczywiście ty ojbszancu powiesz że nic takiego nie ma miejsca , ale tak naprawdę nikt się nie spodziewa że powiesz coś innego ..
Nadal traktujecie to forum jako tubę propagandową i nadal robicie tutaj że wszystkich w koło idiotów.
Bardzo dobrze ., Ten się śmieje kto się śmieje ostatni :))))/
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
No co Ty, piłkarz ŁKS-u chcial dzwonic na psy, to niemożliwe:)torf91 pisze:Ostatnio mi mówiłeś, żebym wrzucił twoje cytaty bo twierdziłeś, że wymyślam a jak to zrobiłem to nie było tematu. heheh.
A skoro mi kazałeś w********** jeśli nic nie znajdę to ty W********** jak znalazłem.
Manipulatorze.
Historia w 100% prawdziwa.
Madej lubił tez powyzywac przez okno auta i uciekac:)
Dobra nie sieje napinki, bo jest jej tu za duzo.

-
Merytorycznie? Zajrzyj łachudro w google to się dowiesz co to znaczy. Poza tym chłop ci na spokojnie, bez napinki i wyzwisk napisał, a ty tylko wyzywać potrafisz i wyrywać wybrane zdania z kontekstu tak żeby było po twojemu :) Co widać w twoim poście.Ene due rabe pisze:Odpowiem Ci na spokojnie , chociaż robisz k**** wszystko żeby mni wyprowadzić z równowagi...
Na wpis tego majchera odpowiedzialem merytorycznie i widać nie miał nic do dodania bo rozmowa się zakończyła...
Tak samo jak odpowiedzialem merytorycznie , nie wiem po co tej kurwie podmiejskiej " PanTuNieStal" , i jedyny jego argument to były pociski na mnie i zapewnienia że wcale tak jak pisze nie jest...
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=7800
Masz tutaj ten wątek pedale czerwony, i oducz się kłamać w żywe oczy i wmawiać czegoś czego nie było...
Po drugie apropo tego Kwidzyna.
To co żeś napisał to kolejne świadome obracanie kota ogonem chuju jeden, może zacytuj cały mój tamten wpis?? Jeszcze obracasz to przeciwko nam i się prujesz do nas ?? Wiem że były takie przypadki po jednej i po drugiej stronie , ale teraz to dla was jest powód do pochwałek ?? Kabaret istny.
Macie tutaj tamten wpis:
Nie wiesz które osoby od was już x lat temu były nagrywane , które jebaly własny klub , jebaly swoich ziomkow, dostawały zapaści na sama myśl o walce , i zawieszały karierę na czas spotkań z kibicami ŁKSu??? Podpowiem Ci , że część z nich jest aktywna nadal ... a część nadal odpierdala takie numery, i udzielają się do najbliższego spotkania z nami..Najebales rozprawkę w każdym zdaniu pisząc że gardzisz takimi co się klubu wypierają , szkoda kierwa że nie masz pojęcia ilu twoich braci po szalu z Łodzi / Pabianic / Aleksandrowa wypieralo się w różnych sytuacjach waszego Widzewa i swojej aktywności żeby latać nadal do tej pory .
Rekordzista pewien chlopaszek ze Zlotna - z 10 razy " zawieszal swoją działalności " chwilowo wymyślając takie wymówki że bym mógł jeszcze więcej niż ty napisać. To ten co się tak prezyl na ssektorze CSKA do fotki .
Chlopaszki z Balut robiący się na fejsach na wielkich bandytów i kiboli , lapani w pojedynkę szybko tłumacza że to tylko taka moda i w żaden sposób się nie udzielają . W Pabianicach gość jest lapany i wypiera się działalności ,pucuje się na innych Widzewiakow co to nie oni, a parę dni później z resztą czerwonych robi odwet na jednym ze swoich wcześniejszych prześladowców i się śmieje prosto w twarz.
Nie będę mówił już o kibolach zamieszkujących nasze osiedla , może nie zaangażowanych chuligansko , ale bardzo chętnie jebiacych Widzew i zapewniających że absolutnie już z tym skończyli i na meczu nie byli x lat , zapominajacych założyć kominiarkę jak im zdjęcia sektora robią .
Takich przypadków jest masę , i naprawdę trzeba być po prostu imbecylem żeby widzieć dosłownie wszystko u innych i to tępic , nie widząc absolutnie nic u siebie[/img]
Chodziło mi jedynie o to , że wtedy jak robione było to Wam, to klepaliscie swoich kumpli po plecach że nic się nie stało , i jebaliscie na nas że to frajrrskie numery - chłopaki od was dzięki temu mieli się stać jeszcze mocniejsi ...
Teraz jak krecicie takie numery Legii w Kwidzynie , albo jak Ruch gania za Gieksa i KSG z aparatami, to już nie ma się do czego dojebac , i frajerami są nagrane typy co nie chciały się bić..
Kumasz o co chodzi czy jesteś na to za głupi ??
To tylko kolejny przykład na waszą frajerska , dwulicowa naturę , gdzie jesteście się w stanie z****** w gacie żeby zawsze wyszło na Wasze...
-ja się nie dopierdalam do Was na siłę, tak jak Wy prujecie się wszystkiego co dotyczy nas , tylko prostuje herezje jakie tu siejecie i propagandę jaka na potrzebę chwili tworzycie... oczywiście ty ojbszancu powiesz że nic takiego nie ma miejsca , ale tak naprawdę nikt się nie spodziewa że powiesz coś innego ..
Nadal traktujecie to forum jako tubę propagandową i nadal robicie tutaj że wszystkich w koło idiotów.
Bardzo dobrze ., Ten się śmieje kto się śmieje ostatni :))))/
Gdzie ty szmato napisałeś, że tak jest po obu stronach? Wymieniłeś tylko jakieś przypadki łapania małolatów od nas, a was to nawet słówka nie pisnełaś. Co pokazuje twój cytacik który wkleiłeś. Więc teraz nie p****** i nie rób z siebie nagle jakiegoś obiektywnego kumacza :) Poza tym c*** wiesz jak to wygląda w Kwidzynie i Grudziądzu, a przyrównujesz do tego sytuację w Łodzi.
Frajerską i dwulicową naturę to macie wy. Pierdolicie o jędrasie, a sami zapominacie że rudzikowa jeden z waszych czołowych h to rozjebunda i kilku innych wielkich chuliganów co na psach sprzedało. Podniecacie się Poddębicami czy Potokiem ale sami k**** nie pamietacie spierdalania na rudzie, za falą z własnej zbiórki h czy Pietryny ostatnio gdzie były ekipy a wy pierdolicie że osiedlowy wasz skład :) Nas wyzywacie od żydów a sami macie żydowski rodowód. Tak samo fc nasze to wioski, ale jak gdzieś się pojawicie to sracie pod siebie byleby to utrzymać. Teraz jarzysz imbecylu czy trawa ci wypaliła te resztki mózgu?
I nie trzeba robić z ciebie debila, sam doskonale dajesz sobie radę :)
-
GKS Bełchatów spadł z I ligi i zapewne o to mu chodziło.Wantedx pisze:nie zauważyłem... coś wiecej? bo nie jestem w temacieBarnet pisze:Nie przepadam za Bełchatowem, ale czy ktoś zauważył że wczoraj jako ostatni klub, z potężnego niegdyś piłkarsko woj. Łódzkiego, zgasili za sobą światło. Tym samym mamy teraz futbolową pustynie. Smutne ale prawdziwe.
-
Fajnie się czyta jak się tak tłumaczysz wszystkim.Ene due rabe pisze: To konto było banowane z 4 razy, po roznych interwencjach bany byly zdejmowane, ze 2 były na okres 2 tygodni , wszystko mozna sprawdzic.....
Konto Pato1908Gang zostało wyjebane w pizdu, tak jak kilka wczesniejszych - miedzy innymi ''Hahahaha" , " Ż. J. K '' , i tym pdoobne... tylko za to ze pisalem niewygodne rzeczy, i w napince tutaj w ktorej przodujecie od X lat, was przescignalem sam, i sam se jaja z was robiłem i doporowadzałem wasze zydzewskie mordy do czerwonosci..
Jest to żałosne w sumie ale też spoko.
Całe życie na forum kibice.net.
Nie wiem jaki okres w życiu przeżywasz ale wnioskuję, że nie jest on najlepszy dla Ciebie.
Pokaż mi drugiego takiego zjeba jak Ty, który przesiaduje tutaj świątek, piątek i niedziela, rano, południe, w nocy. Masz ustawione powiadomienie w telefonie jeśli ktoś napisze w tym wątku, że odpowiadasz na każdy post? Serio pytam. Napierdalasz tyle postów z różnych kont, wypraszają Cię drzwiami, Ty wpierdalasz się oknem. Przesiąkłeś tak internetem, że aż szkoda.
Co najzabawniejsze, Ty uważasz, że swoimi postami nas widzewiaków tutaj wkurwiasz, ale tak nie jest. Daje to odwrotny skutek do zamierzonego. Tobie powiedzieć że jak coś jest białe, to jest białe, Ty próbujesz wmówić, że jest jednak czarne. Jesteś taką zwykła kurwą, której splunie się w twarz, a Ty powiesz, że pada deszcz i niby wyjdzie na Twoje. Tym samym ludzi masz za głupich.
Nadal twierdzisz, że to widzewiacy sobie wymyślili i tworzyli propagandę, że ŁKS naśmiewali się z miast, wiosek kibicujących Widzewowi?
-
Hahah c*** ci w ryj debilu.
Ja tutaj cały czas siedze , i to jest śmieszne wg ciebie - i wogole was nie wkurwia to co piszę mimo że robicie naprawdę wszystko żeby mnie do tego zniechecic ...
Natomiast chuju dęty - to że wy tutaj cała zgraja odpowiadacie na kazdy mój wpis , i obojętnie kto i kiedy by coś tu napisał to znajdzie się czerwona ku*** która odpowie - to jest nic ... jakieś pały oe was mogą sobie tu pisać jak na pierdolonym czacie , y tego nie widzisz bo jesteś taki sam jak oni. Jesteś zakompleksiony wsiurkiem , który zrobi wszystko żeby pokazać że to co piszę jest nic nie warte - bo cię to po prostu wkurwia..
Probujesz wyśmiać mnie - a nie widzisz burku że od dłuższego czasu to wy tu macie największa armię internetowych chulsow. I reagujecie na wszystko na każdy pierd jaki tu powstaje , a jak ktoś porusza Wasz temat to wogole już jest poruszenie i 20 może się was zleciec . Jakie więc masz prawo kurwiszonie się pruc do tego że tu pisze i to rozkminiac? Przecież to świadczy tylko o jednym - że na argumenty sobie nie radzicie więc wszystko robicie żeby si mnie stąd pozbyć...
Ja tu pisze sam i trudno żebym nie rzucal się w oczy , bo nikt nie ma już na was nerwów , i na wasze zagrywki i kopanie się z całą zgraja czerwonych internetowych panienek , a mi sprawia przyjemność rycie głowy takim debilom jak np Ty.
Jesteś zwykła palą która w swoich zydzewskim życiu nigdy nie zrozumie prostych zależności . Chocbyscie odcięli sie od fc całkowicie i wmawiali że Widzew jest tak bardzo Łodzki ;) Widzewiak zawsze będzie synonimem wiesniactwa , buractwa , ksera i kompleksów ... nie chodzi tutaj bynajmniej o to ile macie Fc , ani skąd je macie - chodzi o to że jesteście kibicami Widzewa, i watpie żebyś się z tym kiedyś pogodził, ani tym bardziej to zrozumiał -ale tak jest .
Ja tutaj cały czas siedze , i to jest śmieszne wg ciebie - i wogole was nie wkurwia to co piszę mimo że robicie naprawdę wszystko żeby mnie do tego zniechecic ...
Natomiast chuju dęty - to że wy tutaj cała zgraja odpowiadacie na kazdy mój wpis , i obojętnie kto i kiedy by coś tu napisał to znajdzie się czerwona ku*** która odpowie - to jest nic ... jakieś pały oe was mogą sobie tu pisać jak na pierdolonym czacie , y tego nie widzisz bo jesteś taki sam jak oni. Jesteś zakompleksiony wsiurkiem , który zrobi wszystko żeby pokazać że to co piszę jest nic nie warte - bo cię to po prostu wkurwia..
Probujesz wyśmiać mnie - a nie widzisz burku że od dłuższego czasu to wy tu macie największa armię internetowych chulsow. I reagujecie na wszystko na każdy pierd jaki tu powstaje , a jak ktoś porusza Wasz temat to wogole już jest poruszenie i 20 może się was zleciec . Jakie więc masz prawo kurwiszonie się pruc do tego że tu pisze i to rozkminiac? Przecież to świadczy tylko o jednym - że na argumenty sobie nie radzicie więc wszystko robicie żeby si mnie stąd pozbyć...
Ja tu pisze sam i trudno żebym nie rzucal się w oczy , bo nikt nie ma już na was nerwów , i na wasze zagrywki i kopanie się z całą zgraja czerwonych internetowych panienek , a mi sprawia przyjemność rycie głowy takim debilom jak np Ty.
Nadal twierdzisz, że to widzewiacy sobie wymyślili i tworzyli propagandę, że ŁKS naśmiewali się z miast, wiosek kibicujących Widzewowi?
Jesteś zwykła palą która w swoich zydzewskim życiu nigdy nie zrozumie prostych zależności . Chocbyscie odcięli sie od fc całkowicie i wmawiali że Widzew jest tak bardzo Łodzki ;) Widzewiak zawsze będzie synonimem wiesniactwa , buractwa , ksera i kompleksów ... nie chodzi tutaj bynajmniej o to ile macie Fc , ani skąd je macie - chodzi o to że jesteście kibicami Widzewa, i watpie żebyś się z tym kiedyś pogodził, ani tym bardziej to zrozumiał -ale tak jest .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Czy ktoś to ogarnia??
Gościu , o 2 w nocy napierdala rozprawkę tylko i wyłącznie na mój temat i robi analizę psychologiczna , gościa którego defacto wyśmiewa . Przecież to jest kabaret , jeszcze się dopierdalasz do faktu że zabieram tu głos i wkrecasz że nic z tego co pisze was nie wkurwia hahahah jedno przeczy drugiemu .
I jeszcze " tak przesiaknałem tym internetem że żal " powiadasz??
Hahaha i mówi to Widzewiak - gość z najbardziej internetowej ekipy a świecie , gdzie większość nawet normalnych osób większość czasu spędza w czeluściach internetu . I na tym forum każdy wie że to wy od dawna walicie propagandę i się spinacie do wszystkich . Śmieszni jesteście ale tak samo jak śmieszni niestety jesteście wkurwiajacy chujki ..
Gościu , o 2 w nocy napierdala rozprawkę tylko i wyłącznie na mój temat i robi analizę psychologiczna , gościa którego defacto wyśmiewa . Przecież to jest kabaret , jeszcze się dopierdalasz do faktu że zabieram tu głos i wkrecasz że nic z tego co pisze was nie wkurwia hahahah jedno przeczy drugiemu .
I jeszcze " tak przesiaknałem tym internetem że żal " powiadasz??
Hahaha i mówi to Widzewiak - gość z najbardziej internetowej ekipy a świecie , gdzie większość nawet normalnych osób większość czasu spędza w czeluściach internetu . I na tym forum każdy wie że to wy od dawna walicie propagandę i się spinacie do wszystkich . Śmieszni jesteście ale tak samo jak śmieszni niestety jesteście wkurwiajacy chujki ..
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
No to jak to w końcu jest? Widzewiacy cię wkurwiają czy masz na nas wyjebane? Zdecyduj się, bo się motasz. Albo rybki albo akwarium.
-
White1910Pride pisze: Ene nie zamierzam się z tobą przekrzykiwać kogo prawda jest jaka, to naprawdę ma niewielkie znaczenie, wy to wszystko ubierzecie w swoje, tak jak jest z (o ironio) pewnym charakternym "raperem" tam to są błędy dzieciństwa niby, nie jego nagranie niby...
A jak to nie jego nagranie to sam wsadzisz sobie c**** w d*** za pomówienie.
https://www.youtube.com/watch?v=8Tdb6Zr45V0
https://www.youtube.com/watch?v=6nnHe9a5utw
https://www.youtube.com/watch?v=j4HPBIBdsNY
i rzekomy kawałek W.
https://www.youtube.com/watch?v=ZjT5omORWPk
Wszystkie te kawałki mają ten sam głos i powstały pomiędzy 2011-2013 r.
nigdy nie byłem dobry z matmy ale znam tego chłopaka ponad 10 lat czyli musiałby nagrywać kawałki dla ŁKSu i Widzewa w tym samym czasie jeżdżąc już ponad 5 na ŁKS. W propagandzie i kłamstwach nikogo nie przebijecie.
więc teraz na trzy , cztery White1910Pride wsadź sobie c**** w d*** za pomówienie.
-
Chciałbym poruszyć temat omawianego wcześniej Piotrkowa. ŁKSiaki nie wstyd wam, że przerzuty biegają dla was? I to nie przerzuty, które zmieniły wiarę w przedszkolu a dużo dużo później kiedy byli już w pełni świadomymi nastolatkami. Nie wiadomo czy te łebki z Piotrkowianina również nie są przerzutami i za to dostali klapsy.
-
Odpowiem pytaniem na pytanie.Czy Wam widzewiaki nie wstyd że Wasza historia,Wasze korzenie to jeden wielki przerzut?CzłowiekHonoru pisze:Chciałbym poruszyć temat omawianego wcześniej Piotrkowa. ŁKSiaki nie wstyd wam, że przerzuty biegają dla was? I to nie przerzuty, które zmieniły wiarę w przedszkolu a dużo dużo później kiedy byli już w pełni świadomymi nastolatkami. Nie wiadomo czy te łebki z Piotrkowianina również nie są przerzutami i za to dostali klapsy.
Przypomnę,że chodzi o czasy po pierwszych sukcesach Waszego klubu tj. przełom 70/80.
-
Oczywiście zamiast rzeczowo odpowiedzieć na pytanie ( pytanie niewygodne) pojawia się napinkowe pytanie z d*** po to by rozjebać temat.
-
a Wam nie wstyd że przerzuty które jeździły na ŁKS , jeżdżą na Widzew ? np P. i G. z Bałut, i N. z Radogoszcza
-
Do Widzewiakow
Czy wasze FC w Chełmie jeszcze działa ???
Jak tak to jak ich forma ?
Czy wasze FC w Chełmie jeszcze działa ???
Jak tak to jak ich forma ?
-
Stary zadajesz pytanie czysto napinkowe i udajesz głupa.Parę postów wcześniej masz wersję ŁKSu dotyczącą sytuacji w
Piotrkowie,a Ty na siłę próbujesz znów wracać do tego.Kto tu się napina?
Dostałeś odpowiedź na jaką zasłużyłeś.
Była dawno temu propozycja-piszemy o swoich klubach,rywala nie tykamy.To armia internetowa Reanimacji nie zgodziła się na te warunki,gdyż wtedy kompleks nie byłby leczony.Dlatego temat wygląda jak wygląda i będzie tak wyglądał.
Była dawno temu propozycja-piszemy o swoich klubach,rywala nie tykamy.To armia internetowa Reanimacji nie zgodziła się na te warunki,gdyż wtedy kompleks nie byłby leczony.Dlatego temat wygląda jak wygląda i będzie tak wyglądał.
-
O Piotrkowie zostało już chyba powiedziane wszystko, straciliśmy to miasto i nie ulega to żadnym wątpliwością (chociaż jest grupa fanatyków i szacun wielki dla nich że działają i jeżdżą dalej mimo niesprzyjających okoliczności) i nie ma co dalej drążyć tego tematu.
-
Ten temat jest rozjebany i wiadomo czyja to w głównej mierze sprawka i ja osobiście nie życzę sobie by ta osoba odpowiadała na moje posty. Można podyskutować merytorycznie, ale bez niego.Radicaal pisze:Stary zadajesz pytanie czysto napinkowe i udajesz głupa.Parę postów wcześniej masz wersję ŁKSu dotyczącą sytuacji w
Panowie jak wszystkim wiadomo w przyszłym sezonie będą deRby Łodzi. Macie jakieś pomysły co zrobić by ten mecze odbyły się z kibicami gości? Jak wiadomo psiarnia będzie robić wszystko by zepsuć to kibolskie święto.
-
Przez moment było spokojnie ale znów jakiś wasz typ musiał się pruć i znów napinka leci.
Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.
Przypieprzacie się że ŁKS to ŁKS tamto.
Pierdolicie że co to za durne akcje robimy a potem robicie to samo i w tedy to jest już fajne.
(akcja pod stadionem, teraz przy naszym pochodzie wywieszacie krzywo jakąś szmate - tyle że My to zrobiliśmy jak waszych było pełno a Wy przed zbiórką)
Co do FC i wyjazdów to fakt w tym jesteście lepsi, w tym i tylko w tym.
Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.
Przypieprzacie się że ŁKS to ŁKS tamto.
Pierdolicie że co to za durne akcje robimy a potem robicie to samo i w tedy to jest już fajne.
(akcja pod stadionem, teraz przy naszym pochodzie wywieszacie krzywo jakąś szmate - tyle że My to zrobiliśmy jak waszych było pełno a Wy przed zbiórką)
Co do FC i wyjazdów to fakt w tym jesteście lepsi, w tym i tylko w tym.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Weź pod uwagę na jakich 'stadionach' te mecze były rozgrywane zanim zaczniesz pierdolić podobne bzdury. Oprawy to dopiero będą na nowym stadionie.Mr.KKK pisze:Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.
-
A o liczbach u siebie i oprawach to już nie łaska wspomnieć?Mr.KKK pisze:Co do FC i wyjazdów to fakt w tym jesteście lepsi, w tym i tylko w tym.
-
To zdecydujcie się robicie te super zajebiste oprawy czy dopiero będziecie je robić jak będzie nowy stadion?CzłowiekHonoru pisze:Weź pod uwagę na jakich 'stadionach' te mecze były rozgrywane zanim zaczniesz pierdolić podobne bzdury. Oprawy to dopiero będą na nowym stadionie.Mr.KKK pisze:Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.
Bo cały czas przebąkiwaliście że niszczycie oprawami jak napisałem że szału nie robicie to każesz mi patrzeć na "stadiony" i że oprawy dopiero będą na nowym.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi ;)
zaWsze mieliśmy lepsze opRaWy od was, a teraz chyba zrozumiałe, że na takich 'stadionach' zajebistej oprawy zrobić się nie da. Dlatego też napisałem, że dopiero zobaczycie co będzie się działo na nowym stadionie.
zaWsze mieliśmy lepsze opRaWy od was, a teraz chyba zrozumiałe, że na takich 'stadionach' zajebistej oprawy zrobić się nie da. Dlatego też napisałem, że dopiero zobaczycie co będzie się działo na nowym stadionie.
-
Jeśli ktoś pisze o działaczach w kontekście donoszenia(mimo że żadnego zeznania nie złożyli) nie zapominamy o
[link]
Jeszcze jako piłkarz GksB. wskazał policji sprawców porysowania auta oraz wyzwisk pod swym adresem(sprawcy ukarani grzywną)
Dwa lata później powiadamia policje o pobiciu jakiego miał dopuścić się człowiek z rodziny jego żony(chłop chciał wytłumaczyć frajerowi że kobiet się tak nie traktuje i strzelił mu plaskacza).Czy to tłumaczy teraz że Łks to konfidenci?Mnie osobiście nie wydaje się ale idąc tokiem rozumowania chłopków z delegacji tak by było.
[link]
Jeszcze jako piłkarz GksB. wskazał policji sprawców porysowania auta oraz wyzwisk pod swym adresem(sprawcy ukarani grzywną)
Dwa lata później powiadamia policje o pobiciu jakiego miał dopuścić się człowiek z rodziny jego żony(chłop chciał wytłumaczyć frajerowi że kobiet się tak nie traktuje i strzelił mu plaskacza).Czy to tłumaczy teraz że Łks to konfidenci?Mnie osobiście nie wydaje się ale idąc tokiem rozumowania chłopków z delegacji tak by było.