Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

mms

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mms »

Ene due rabe pisze:Odpowiem Ci na spokojnie , chociaż robisz k**** wszystko żeby mni wyprowadzić z równowagi...
Na wpis tego majchera odpowiedzialem merytorycznie i widać nie miał nic do dodania bo rozmowa się zakończyła...
Tak samo jak odpowiedzialem merytorycznie , nie wiem po co tej kurwie podmiejskiej " PanTuNieStal" , i jedyny jego argument to były pociski na mnie i zapewnienia że wcale tak jak pisze nie jest...

http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=7800

Masz tutaj ten wątek pedale czerwony, i oducz się kłamać w żywe oczy i wmawiać czegoś czego nie było...

Po drugie apropo tego Kwidzyna.
To co żeś napisał to kolejne świadome obracanie kota ogonem chuju jeden, może zacytuj cały mój tamten wpis?? Jeszcze obracasz to przeciwko nam i się prujesz do nas ?? Wiem że były takie przypadki po jednej i po drugiej stronie , ale teraz to dla was jest powód do pochwałek ?? Kabaret istny.
Macie tutaj tamten wpis:
Najebales rozprawkę w każdym zdaniu pisząc że gardzisz takimi co się klubu wypierają , szkoda kierwa że nie masz pojęcia ilu twoich braci po szalu z Łodzi / Pabianic / Aleksandrowa wypieralo się w różnych sytuacjach waszego Widzewa i swojej aktywności żeby latać nadal do tej pory .

Rekordzista pewien chlopaszek ze Zlotna - z 10 razy " zawieszal swoją działalności " chwilowo wymyślając takie wymówki że bym mógł jeszcze więcej niż ty napisać. To ten co się tak prezyl na ssektorze CSKA do fotki .
Chlopaszki z Balut robiący się na fejsach na wielkich bandytów i kiboli , lapani w pojedynkę szybko tłumacza że to tylko taka moda i w żaden sposób się nie udzielają . W Pabianicach gość jest lapany i wypiera się działalności ,pucuje się na innych Widzewiakow co to nie oni, a parę dni później z resztą czerwonych robi odwet na jednym ze swoich wcześniejszych prześladowców i się śmieje prosto w twarz.
Nie będę mówił już o kibolach zamieszkujących nasze osiedla , może nie zaangażowanych chuligansko , ale bardzo chętnie jebiacych Widzew i zapewniających że absolutnie już z tym skończyli i na meczu nie byli x lat , zapominajacych założyć kominiarkę jak im zdjęcia sektora robią .

Takich przypadków jest masę , i naprawdę trzeba być po prostu imbecylem żeby widzieć dosłownie wszystko u innych i to tępic , nie widząc absolutnie nic u siebie[/img]
Nie wiesz które osoby od was już x lat temu były nagrywane , które jebaly własny klub , jebaly swoich ziomkow, dostawały zapaści na sama myśl o walce , i zawieszały karierę na czas spotkań z kibicami ŁKSu??? Podpowiem Ci , że część z nich jest aktywna nadal ... a część nadal odpierdala takie numery, i udzielają się do najbliższego spotkania z nami..

Chodziło mi jedynie o to , że wtedy jak robione było to Wam, to klepaliscie swoich kumpli po plecach że nic się nie stało , i jebaliscie na nas że to frajrrskie numery - chłopaki od was dzięki temu mieli się stać jeszcze mocniejsi ...
Teraz jak krecicie takie numery Legii w Kwidzynie , albo jak Ruch gania za Gieksa i KSG z aparatami, to już nie ma się do czego dojebac , i frajerami są nagrane typy co nie chciały się bić..

Kumasz o co chodzi czy jesteś na to za głupi ??

To tylko kolejny przykład na waszą frajerska , dwulicowa naturę , gdzie jesteście się w stanie z****** w gacie żeby zawsze wyszło na Wasze...
-ja się nie dopierdalam do Was na siłę, tak jak Wy prujecie się wszystkiego co dotyczy nas , tylko prostuje herezje jakie tu siejecie i propagandę jaka na potrzebę chwili tworzycie... oczywiście ty ojbszancu powiesz że nic takiego nie ma miejsca , ale tak naprawdę nikt się nie spodziewa że powiesz coś innego ..

Nadal traktujecie to forum jako tubę propagandową i nadal robicie tutaj że wszystkich w koło idiotów.

Bardzo dobrze ., Ten się śmieje kto się śmieje ostatni :))))/
Merytorycznie? Zajrzyj łachudro w google to się dowiesz co to znaczy. Poza tym chłop ci na spokojnie, bez napinki i wyzwisk napisał, a ty tylko wyzywać potrafisz i wyrywać wybrane zdania z kontekstu tak żeby było po twojemu :) Co widać w twoim poście.

Gdzie ty szmato napisałeś, że tak jest po obu stronach? Wymieniłeś tylko jakieś przypadki łapania małolatów od nas, a was to nawet słówka nie pisnełaś. Co pokazuje twój cytacik który wkleiłeś. Więc teraz nie p****** i nie rób z siebie nagle jakiegoś obiektywnego kumacza :) Poza tym c*** wiesz jak to wygląda w Kwidzynie i Grudziądzu, a przyrównujesz do tego sytuację w Łodzi.

Frajerską i dwulicową naturę to macie wy. Pierdolicie o jędrasie, a sami zapominacie że rudzikowa jeden z waszych czołowych h to rozjebunda i kilku innych wielkich chuliganów co na psach sprzedało. Podniecacie się Poddębicami czy Potokiem ale sami k**** nie pamietacie spierdalania na rudzie, za falą z własnej zbiórki h czy Pietryny ostatnio gdzie były ekipy a wy pierdolicie że osiedlowy wasz skład :) Nas wyzywacie od żydów a sami macie żydowski rodowód. Tak samo fc nasze to wioski, ale jak gdzieś się pojawicie to sracie pod siebie byleby to utrzymać. Teraz jarzysz imbecylu czy trawa ci wypaliła te resztki mózgu?

I nie trzeba robić z ciebie debila, sam doskonale dajesz sobie radę :)
iparts.pl
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Wantedx pisze:
Barnet pisze:Nie przepadam za Bełchatowem, ale czy ktoś zauważył że wczoraj jako ostatni klub, z potężnego niegdyś piłkarsko woj. Łódzkiego, zgasili za sobą światło. Tym samym mamy teraz futbolową pustynie. Smutne ale prawdziwe.
nie zauważyłem... coś wiecej? bo nie jestem w temacie
GKS Bełchatów spadł z I ligi i zapewne o to mu chodziło.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Ene due rabe pisze: To konto było banowane z 4 razy, po roznych interwencjach bany byly zdejmowane, ze 2 były na okres 2 tygodni , wszystko mozna sprawdzic.....
Konto Pato1908Gang zostało wyjebane w pizdu, tak jak kilka wczesniejszych - miedzy innymi ''Hahahaha" , " Ż. J. K '' , i tym pdoobne... tylko za to ze pisalem niewygodne rzeczy, i w napince tutaj w ktorej przodujecie od X lat, was przescignalem sam, i sam se jaja z was robiłem i doporowadzałem wasze zydzewskie mordy do czerwonosci..
Fajnie się czyta jak się tak tłumaczysz wszystkim.
Jest to żałosne w sumie ale też spoko.

Całe życie na forum kibice.net.
Nie wiem jaki okres w życiu przeżywasz ale wnioskuję, że nie jest on najlepszy dla Ciebie.
Pokaż mi drugiego takiego zjeba jak Ty, który przesiaduje tutaj świątek, piątek i niedziela, rano, południe, w nocy. Masz ustawione powiadomienie w telefonie jeśli ktoś napisze w tym wątku, że odpowiadasz na każdy post? Serio pytam. Napierdalasz tyle postów z różnych kont, wypraszają Cię drzwiami, Ty wpierdalasz się oknem. Przesiąkłeś tak internetem, że aż szkoda.
Co najzabawniejsze, Ty uważasz, że swoimi postami nas widzewiaków tutaj wkurwiasz, ale tak nie jest. Daje to odwrotny skutek do zamierzonego. Tobie powiedzieć że jak coś jest białe, to jest białe, Ty próbujesz wmówić, że jest jednak czarne. Jesteś taką zwykła kurwą, której splunie się w twarz, a Ty powiesz, że pada deszcz i niby wyjdzie na Twoje. Tym samym ludzi masz za głupich.

Nadal twierdzisz, że to widzewiacy sobie wymyślili i tworzyli propagandę, że ŁKS naśmiewali się z miast, wiosek kibicujących Widzewowi?
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Hahah c*** ci w ryj debilu.

Ja tutaj cały czas siedze , i to jest śmieszne wg ciebie - i wogole was nie wkurwia to co piszę mimo że robicie naprawdę wszystko żeby mnie do tego zniechecic ...

Natomiast chuju dęty - to że wy tutaj cała zgraja odpowiadacie na kazdy mój wpis , i obojętnie kto i kiedy by coś tu napisał to znajdzie się czerwona ku*** która odpowie - to jest nic ... jakieś pały oe was mogą sobie tu pisać jak na pierdolonym czacie , y tego nie widzisz bo jesteś taki sam jak oni. Jesteś zakompleksiony wsiurkiem , który zrobi wszystko żeby pokazać że to co piszę jest nic nie warte - bo cię to po prostu wkurwia..

Probujesz wyśmiać mnie - a nie widzisz burku że od dłuższego czasu to wy tu macie największa armię internetowych chulsow. I reagujecie na wszystko na każdy pierd jaki tu powstaje , a jak ktoś porusza Wasz temat to wogole już jest poruszenie i 20 może się was zleciec . Jakie więc masz prawo kurwiszonie się pruc do tego że tu pisze i to rozkminiac? Przecież to świadczy tylko o jednym - że na argumenty sobie nie radzicie więc wszystko robicie żeby si mnie stąd pozbyć...

Ja tu pisze sam i trudno żebym nie rzucal się w oczy , bo nikt nie ma już na was nerwów , i na wasze zagrywki i kopanie się z całą zgraja czerwonych internetowych panienek , a mi sprawia przyjemność rycie głowy takim debilom jak np Ty.

Nadal twierdzisz, że to widzewiacy sobie wymyślili i tworzyli propagandę, że ŁKS naśmiewali się z miast, wiosek kibicujących Widzewowi?

Jesteś zwykła palą która w swoich zydzewskim życiu nigdy nie zrozumie prostych zależności . Chocbyscie odcięli sie od fc całkowicie i wmawiali że Widzew jest tak bardzo Łodzki ;) Widzewiak zawsze będzie synonimem wiesniactwa , buractwa , ksera i kompleksów ... nie chodzi tutaj bynajmniej o to ile macie Fc , ani skąd je macie - chodzi o to że jesteście kibicami Widzewa, i watpie żebyś się z tym kiedyś pogodził, ani tym bardziej to zrozumiał -ale tak jest .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

Czy ktoś to ogarnia??

Gościu , o 2 w nocy napierdala rozprawkę tylko i wyłącznie na mój temat i robi analizę psychologiczna , gościa którego defacto wyśmiewa . Przecież to jest kabaret , jeszcze się dopierdalasz do faktu że zabieram tu głos i wkrecasz że nic z tego co pisze was nie wkurwia hahahah jedno przeczy drugiemu .
I jeszcze " tak przesiaknałem tym internetem że żal " powiadasz??

Hahaha i mówi to Widzewiak - gość z najbardziej internetowej ekipy a świecie , gdzie większość nawet normalnych osób większość czasu spędza w czeluściach internetu . I na tym forum każdy wie że to wy od dawna walicie propagandę i się spinacie do wszystkich . Śmieszni jesteście ale tak samo jak śmieszni niestety jesteście wkurwiajacy chujki ..
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
zgredzik

Post autor: zgredzik »

No to jak to w końcu jest? Widzewiacy cię wkurwiają czy masz na nas wyjebane? Zdecyduj się, bo się motasz. Albo rybki albo akwarium.
ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS »

White1910Pride pisze: Ene nie zamierzam się z tobą przekrzykiwać kogo prawda jest jaka, to naprawdę ma niewielkie znaczenie, wy to wszystko ubierzecie w swoje, tak jak jest z (o ironio) pewnym charakternym "raperem" tam to są błędy dzieciństwa niby, nie jego nagranie niby...

A jak to nie jego nagranie to sam wsadzisz sobie c**** w d*** za pomówienie.

https://www.youtube.com/watch?v=8Tdb6Zr45V0
https://www.youtube.com/watch?v=6nnHe9a5utw
https://www.youtube.com/watch?v=j4HPBIBdsNY

i rzekomy kawałek W.
https://www.youtube.com/watch?v=ZjT5omORWPk

Wszystkie te kawałki mają ten sam głos i powstały pomiędzy 2011-2013 r.
nigdy nie byłem dobry z matmy ale znam tego chłopaka ponad 10 lat czyli musiałby nagrywać kawałki dla ŁKSu i Widzewa w tym samym czasie jeżdżąc już ponad 5 na ŁKS. W propagandzie i kłamstwach nikogo nie przebijecie.

więc teraz na trzy , cztery White1910Pride wsadź sobie c**** w d*** za pomówienie.
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

Chciałbym poruszyć temat omawianego wcześniej Piotrkowa. ŁKSiaki nie wstyd wam, że przerzuty biegają dla was? I to nie przerzuty, które zmieniły wiarę w przedszkolu a dużo dużo później kiedy byli już w pełni świadomymi nastolatkami. Nie wiadomo czy te łebki z Piotrkowianina również nie są przerzutami i za to dostali klapsy.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

CzłowiekHonoru pisze:Chciałbym poruszyć temat omawianego wcześniej Piotrkowa. ŁKSiaki nie wstyd wam, że przerzuty biegają dla was? I to nie przerzuty, które zmieniły wiarę w przedszkolu a dużo dużo później kiedy byli już w pełni świadomymi nastolatkami. Nie wiadomo czy te łebki z Piotrkowianina również nie są przerzutami i za to dostali klapsy.
Odpowiem pytaniem na pytanie.Czy Wam widzewiaki nie wstyd że Wasza historia,Wasze korzenie to jeden wielki przerzut?
Przypomnę,że chodzi o czasy po pierwszych sukcesach Waszego klubu tj. przełom 70/80.
CzłowiekHonoru

Oczywiście zamiast rzeczowo odpowiedzieć na pytanie ( pytanie niewygodne) pojawia się napinkowe pytanie z d*** po to by rozjebać temat.
ŁKS1908ŁKS

a Wam nie wstyd że przerzuty które jeździły na ŁKS , jeżdżą na Widzew ? np P. i G. z Bałut, i N. z Radogoszcza
Proterian

Post autor: Proterian »

Do Widzewiakow
Czy wasze FC w Chełmie jeszcze działa ???
Jak tak to jak ich forma ?
Radicaal

Stary zadajesz pytanie czysto napinkowe i udajesz głupa.Parę postów wcześniej masz wersję ŁKSu dotyczącą sytuacji w
Piotrkowie,a Ty na siłę próbujesz znów wracać do tego.Kto tu się napina?
Dostałeś odpowiedź na jaką zasłużyłeś.
Była dawno temu propozycja-piszemy o swoich klubach,rywala nie tykamy.To armia internetowa Reanimacji nie zgodziła się na te warunki,gdyż wtedy kompleks nie byłby leczony.Dlatego temat wygląda jak wygląda i będzie tak wyglądał.
Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak »

O Piotrkowie zostało już chyba powiedziane wszystko, straciliśmy to miasto i nie ulega to żadnym wątpliwością (chociaż jest grupa fanatyków i szacun wielki dla nich że działają i jeżdżą dalej mimo niesprzyjających okoliczności) i nie ma co dalej drążyć tego tematu.
CzłowiekHonoru

Radicaal pisze:Stary zadajesz pytanie czysto napinkowe i udajesz głupa.Parę postów wcześniej masz wersję ŁKSu dotyczącą sytuacji w
Piotrkowie,a Ty na siłę próbujesz znów wracać do tego.Kto tu się napina?
Dostałeś odpowiedź na jaką zasłużyłeś.
Była dawno temu propozycja-piszemy o swoich klubach,rywala nie tykamy.To armia internetowa Reanimacji nie zgodziła się na te warunki,gdyż wtedy kompleks nie byłby leczony.Dlatego temat wygląda jak wygląda i będzie tak wyglądał.
Ten temat jest rozjebany i wiadomo czyja to w głównej mierze sprawka i ja osobiście nie życzę sobie by ta osoba odpowiadała na moje posty. Można podyskutować merytorycznie, ale bez niego.

Panowie jak wszystkim wiadomo w przyszłym sezonie będą deRby Łodzi. Macie jakieś pomysły co zrobić by ten mecze odbyły się z kibicami gości? Jak wiadomo psiarnia będzie robić wszystko by zepsuć to kibolskie święto.
Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK »

Przez moment było spokojnie ale znów jakiś wasz typ musiał się pruć i znów napinka leci.

Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.

Przypieprzacie się że ŁKS to ŁKS tamto.
Pierdolicie że co to za durne akcje robimy a potem robicie to samo i w tedy to jest już fajne.
(akcja pod stadionem, teraz przy naszym pochodzie wywieszacie krzywo jakąś szmate - tyle że My to zrobiliśmy jak waszych było pełno a Wy przed zbiórką)

Co do FC i wyjazdów to fakt w tym jesteście lepsi, w tym i tylko w tym.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
CzłowiekHonoru

Mr.KKK pisze:Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.
Weź pod uwagę na jakich 'stadionach' te mecze były rozgrywane zanim zaczniesz pierdolić podobne bzdury. Oprawy to dopiero będą na nowym stadionie.
CzłowiekHonoru

Mr.KKK pisze:Co do FC i wyjazdów to fakt w tym jesteście lepsi, w tym i tylko w tym.
A o liczbach u siebie i oprawach to już nie łaska wspomnieć?
Mr.KKK

CzłowiekHonoru pisze:
Mr.KKK pisze:Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.
Weź pod uwagę na jakich 'stadionach' te mecze były rozgrywane zanim zaczniesz pierdolić podobne bzdury. Oprawy to dopiero będą na nowym stadionie.
To zdecydujcie się robicie te super zajebiste oprawy czy dopiero będziecie je robić jak będzie nowy stadion?
Bo cały czas przebąkiwaliście że niszczycie oprawami jak napisałem że szału nie robicie to każesz mi patrzeć na "stadiony" i że oprawy dopiero będą na nowym.
CzłowiekHonoru

Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi ;)

zaWsze mieliśmy lepsze opRaWy od was, a teraz chyba zrozumiałe, że na takich 'stadionach' zajebistej oprawy zrobić się nie da. Dlatego też napisałem, że dopiero zobaczycie co będzie się działo na nowym stadionie.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Jeśli ktoś pisze o działaczach w kontekście donoszenia(mimo że żadnego zeznania nie złożyli) nie zapominamy o
http://fanatycylks.wrzuta.pl/obraz/636e ... -_lks_lodz
Jeszcze jako piłkarz GksB. wskazał policji sprawców porysowania auta oraz wyzwisk pod swym adresem(sprawcy ukarani grzywną)
Dwa lata później powiadamia policje o pobiciu jakiego miał dopuścić się człowiek z rodziny jego żony(chłop chciał wytłumaczyć frajerowi że kobiet się tak nie traktuje i strzelił mu plaskacza).Czy to tłumaczy teraz że Łks to konfidenci?Mnie osobiście nie wydaje się ale idąc tokiem rozumowania chłopków z delegacji tak by było.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

Mr.KKK pisze:Przez moment było spokojnie ale znów jakiś wasz typ musiał się pruć i znów napinka leci.

Co do tych aspektów lepszości paru od Was twierdzi o oprawach i tu się nie zgodzę bo przeglądałem zdj. z Waszych meczy i na ostatnich sezonach to szału nie robicie jeśli chodzi o oprawy.

Przypieprzacie się że ŁKS to ŁKS tamto.
Pierdolicie że co to za durne akcje robimy a potem robicie to samo i w tedy to jest już fajne.
(akcja pod stadionem, teraz przy naszym pochodzie wywieszacie krzywo jakąś szmate - tyle że My to zrobiliśmy jak waszych było pełno a Wy przed zbiórką)

Co do FC i wyjazdów to fakt w tym jesteście lepsi, w tym i tylko w tym.
piszesz o Piotrkowskiej jak wywiesiliście transparent, wysyłając do jego powieszenia dziewczyny???
ja rozumiem że wystawiacie swoje panienki do ruchania i jest to dla was normalne, staraj sie robić lepsze porównania.

Piszecie o konfidentach??? w każdym klubie trafi się jakiś rozjebus, ale najważniejsze aby to piętnować a wy wielki Łks tolerujecie rozjebundy i z nimi latacie - to jest czyste frajerstwo!

Łks może porównywać się do Widzewa w aspektach h i malowania reszta bez komentarza :)
Mr.KKK

Dziewczyny e niech Ci będzie. A u Was dziewczyn nie ma? :)
Pewnie stąd ta cała sytuacja z ruskimi ;)

Co do tolerowania konfidentów nawet nie chce mi się komentować.
Radicaal

CzłowiekHonoru pisze:Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi ;)

zaWsze mieliśmy lepsze opRaWy od was, a teraz chyba zrozumiałe, że na takich 'stadionach' zajebistej oprawy zrobić się nie da. Dlatego też napisałem, że dopiero zobaczycie co będzie się działo na nowym stadionie.
Mylisz się koleżko.Zaczęło się od 2009/10 kiedy jeszcze graliście na kurniku.Od wtedy zaczęło się to zmieniać na naszą korzyść.
Więc tu nie ma mowy o ostatnich 2/3 latach.Wasze ostatnie lata na kurniku i Wasze oprawy to śmiech na sali.
Pamiętam te nie które typu "fanatycy łódzkości" lub "wielcy podróżnicy",hehehehe.Nie czytelne,pomazgrane z najgorszej jakości
materiałów,byle by coś zaprezentować.Więc nie pier...ol że byliście lepsi.
Wasteland

Skoro nie dziewczyny to gdzie byliście jak wam go krojono ;)
CzłowiekHonoru

Radicaal pisze:
CzłowiekHonoru pisze:Nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi ;)

Mylisz się koleżko.Zaczęło się od 2009/10 kiedy jeszcze graliście na kurniku.Od wtedy zaczęło się to zmieniać na naszą korzyść.
Więc tu nie ma mowy o ostatnich 2/3 latach.Wasze ostatnie lata na kurniku i Wasze oprawy to śmiech na sali.
Pamiętam te nie które typu "fanatycy łódzkości" lub "wielcy podróżnicy",hehehehe.Nie czytelne,pomazgrane z najgorszej jakości
Ja nie mówię, że każda oprawa była zajebista, ale w tym aspekcie na przestrzeni lat nie mieliście startu, choć też niektóre oprawy mieliście niezłe. Widzew to była ścisła czołówka w Polsce jeśli chodzi o oprawy. Ścisła czołówka również jeśli chodzi o H, liczbę FC, liczby wyjazdowe, doping.

Jeśli się porównywać to jedynie H jest na tym samym poziomie no i macie lepszych graficiarzy jak już ktoś wyżej wspomniał. Reszta wszystko na korzyść Widzewa.
Ostatnio zmieniony 31.05.2016, 17:19 przez CzłowiekHonoru, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKS1908ŁKS

"krojono" wow , pamiętam jak podczas palenia "Robotniczego" na derbach krzyczeliście "Złodzieje!" i to są fakty.
torf91

Post autor: torf91 »

Radicaal pisze: Mylisz się koleżko.Zaczęło się od 2009/10 kiedy jeszcze graliście na kurniku.Od wtedy zaczęło się to zmieniać na naszą korzyść.
Po pierwsze "Wielcy Podróżnicy, Łódzkości fanatycy" to jedna oprawa, która była podzielona na sektorówke zrobioną z pasów a potem weszły flagi z racami i herb Łodzi na środku + właśnie zmiana hasła.
Po drugie ta oprawa dostała 2 miejsce na choreo Października 2011 roku, a dodam, że w głosowaniu nie brał udziału żaden ultras Widzewa.
Nie mówie, że ta oprawa przeszła do historii bo było w naszej historii wiele lepszych, ale przestawianie jej jako wielki niewypał gdy zdobywa jakieś uznanie w oczach ultrasów z całej Polski...
Gówno wiesz a się wypowiadasz.
adwokat

Post autor: adwokat »

Człowieczek humoru ,oprawy macie lepsze????które te zamazane ,nieczytelne hehe rozpierdoliles mnie teraz ,weź wyloguj się ,frekwecja na wyjazdach ,fc,jestescie lepsi ale reszta tu się Korwa nie zgodzę
CzłowiekHonoru

Adwokat musiałeś się znowu spruć? Ciebie o zdanie nikt nie pyta,bo jesteś zwykłym zjebem.
Mr.KKK

Wantedx pisze:taa Łks to mistrzowie we wszystkim...na kibice net.
dobra olejcie ich panowie... https://www.youtube.com/watch?v=GXj7mh_9KWk mówimy to bez stresu... :)
I teraz jeszcze napiszcie że to my(ŁKS) na tym forum się napinamy i rozwalamy temat.
MW10

Post autor: MW10 »

CzłowiekHonoru pisze:Adwokat musiałeś się znowu spruć? Ciebie o zdanie nikt nie pyta,bo jesteś zwykłym zjebem.
A co, źle napisał? Taka prawda.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
mms

Post autor: mms »

ŁKS1908ŁKS pisze:nigdy nie byłem dobry z matmy ale znam tego chłopaka ponad 10 lat czyli musiałby nagrywać kawałki dla ŁKSu i Widzewa w tym samym czasie jeżdżąc już ponad 5 na ŁKS. W propagandzie i kłamstwach nikogo nie przebijecie.
Czyli co W. to nie jest przerzut? :))))))
adwokat

Post autor: adwokat »

Ty człowieku humoru a gdzie ja tam ci pojechalem ,napisałem tak jak ja myślę ,jeżeli się nie zgadzasz przedstaw swoje zdanie a jak ci niepasi to gnaj na wasze forum
Wasteland

I znowu pajac w delegacji a nie na meczu.INERNET ważniejszy niż jakiś tam mecz Łksu!!
OleOle

Post autor: OleOle »

Wasteland pisze:I znowu pajac w delegacji a nie na meczu.INERNET ważniejszy niż jakiś tam mecz Łksu!!
Ale walczy za Łks a czy na ulicy czy w internecie to jeden c*** :)
Śląscy Ekstremiści
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Dzisiejszy mecz po raz kolejny potwierdza jaką to potęgą jesteście, śmiać się czy płakać, ale zapewne rabe mi to zaraz wyjaśni, merytorycznie naturalnie
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
OleOle

Post autor: OleOle »

PanTuNieStał pisze:Dzisiejszy mecz po raz kolejny potwierdza jaką to potęgą jesteście, śmiać się czy płakać, ale zapewne rabe mi to zaraz wyjaśni, merytorycznie naturalnie
Lepiej żeby tu nie przyłaził.A jak wpadnie to wyjaśni że są elitą a nie tłumem :D
Śląscy Ekstremiści
ŁKS1908ŁKS

mms pisze:
ŁKS1908ŁKS pisze:nigdy nie byłem dobry z matmy ale znam tego chłopaka ponad 10 lat czyli musiałby nagrywać kawałki dla ŁKSu i Widzewa w tym samym czasie jeżdżąc już ponad 5 na ŁKS. W propagandzie i kłamstwach nikogo nie przebijecie.
Czyli co W. to nie jest przerzut? :))))))
szczerze to nie wiem co Ci odpowiedzieć , czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa , nie był zaangażowany w jakąkolwiek działalność kibicowską na Widzewie może być przerzutem ? wychował się na Widzewskim osiedlu ,ale pierwszy i ostatni mecz na jakim był to ŁKS i dlatego jest tak nazywany przez Was, na pewno nie wybrał sobie łatwiejszego życia , niech każdy oceni sobie sam i wyciągnie wnioski bo pierdolicie o jego "chujowym zachowaniu" a później idziecie na mecz i podajecie ręce chłopakom którzy jeździli na ŁKS a nawet pozwalacie im dowodzić osiedlami.
Dziwne że puściliście plotkę że niby nagrał Wam piosenkę (w rzeczywistości jest to piosenka Bladego) dopiero jak zaczął rapować o ŁKSie a nie dużo , dużo wcześniej...
chojenki

Post autor: chojenki »

ŁKS1908ŁKS pisze:czy ktoś kto nie był nigdy na meczu Widzewa
Pewien jesteś. Bo ja jestem pewien, że prawda jest inna.

No ale bajki u was są bardzo popularne i wszystkie je łykacie lub chcecie łykać nawet ich nie przełykając.
ODPOWIEDZ