czy ja ku*** dobrze czytam??,chlopak zostal osikany???!! ku*** czy wy macie najebane w tych mozgownicach??!!!faanatyczny pisze:Zostawiaja na polu bitwy , dokladnie jakies tydzien temu ten chlopak wraz z kolegami z lks wjezrdza w pewne miejsce w ok 10 z sprzetem prety butelki oraz noż na 7 os ksw lecz chlopaki sie przeliczyli mimo zabawek i zostaja gonieni zostawiajac oto tego chlopaka sam przyznaje sie ze jest z Torunia i przeprasza dostaje troche przekope i za kare za zabawki zostaje osikany !!!_BZC_Banda_ pisze:to co wy mu tam robiciebonifacy pisze: no własnie może napiszesz??
nie ma co ukrywać że ten pakt upadł , poprostu dzieliła zbyt duża odległość między kibicami , duzo osób (jest teraz bardzo dużo osób młodych , którzy się uczą i nie mają stałej pracy a nikt niechciał jeżdzić na krzywy ryj)nie było stać na tak odległy wyjazd , dużo osób nie przepada za żużlem co miało duży wpływ na wspieranie , poprostu postanowiono skończyć z hipokryzją jaka to jest dobra zgoda bo w przyszłości by to wyszło i by umar ła śmiercią naturalną , zgoda padłą ale dobre stosunki z chłopakami z Torunia pozostały , teraz na wakacje przyjechał jeden z nich i może zaświadczyć że źle mu u nas nie jest

Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Na Ejsmonda Wychowani...
ku*** co patologia obsikany ku*** kozaki jestescie jak c***, jak sie takie cos czyta to macie syf zamiast mózgów
Nigdy nie kopie się lezącego tym bardziej ze chłopak został sam,
jeszcze to na necie piszesz robiąc swojej ekipie nawet nie przypał ale politowanie i dobry psychiatra będzie bezradny na wasze chore
móżgi
Nigdy nie kopie się lezącego tym bardziej ze chłopak został sam,
jeszcze to na necie piszesz robiąc swojej ekipie nawet nie przypał ale politowanie i dobry psychiatra będzie bezradny na wasze chore
móżgi
-
- ban
TY KU...bonifacy sie nie odzywaj , bo ch.. wie kim jestes , pisze do Ciebie na priv i nawet sie nie przedstawisz , nick Igloopol FzZ i NSM sa kumatymi osobami ktorych wpisy mozna traktowac jako wpisy Igloopolu ,choc FZZ niewiem po co wpisales sie odnosnie tego wpisy fanatynczego koles zalozyl sobie konto wczoraj i wpisal swoje wypociny . Nie bylo mnie wtedy co on to opisał , ale wiem ze od nas uciekali , ale kto tam byl 2,3 osoby z ekipy i jacys malolaci najeb...sie to im uderzyła woda sodowa do głowy . obsikany haha to dopiero ku..dobre było bonfiacy obbierz priva albo na sparing dzis przyjdz o 12

I.D.04 KIEDYS WSZYSCY POWRÓCA I WYJDZIEMY RAZEM NA ULICE !!
-
Postem tym zniżyłeś się do twoich ziomków po szalu.elo_melo pisze:tak tak, powiedz jeszcze że chodzisz w spodniach z hooligana i będe wiedział wszystko! jacy wy jesteście pier...! jak byli takimi kozakami i atakowali ze sprzętem to oczywiste że jak sie złapie któregoś z atakujących to jest przekop, a że został obsikany to napewno żart ;D oczywiste że każda ekipa jak dorwie jednego to sie na nim wyżyje, przecież trzeba gdzieś trenować ;/ <- wk.. mnie to!
Żartem nazywasz obsikanie kogoś,to gratuluje poczucia humoru.
A gdyby tak tobie sie to przytrafiło?też byś się z tego cieszył?
Nie skomentuje już ostatniego wątku.
Żenada i bez odbioru
-
wedlug mnie to koles mial szczescie ze go tylko osikali, ja bym tej kurwie za atak nozem odcial ucho badz palca...wszystko zalezy od sytuacji, ale atakujac nozem chcial mnie zranic, wiec musi sie liczyc z tym, ze akcja moze sie nie udac i moze poczuc na wlasnej skorze jak to jest dostac nozem...
nozem wojujesz od noza giniesz chlopczyku..
nozem wojujesz od noza giniesz chlopczyku..
-
-
- ban
ku..pisalem do WAS NA PRIV A WY DALEJ drazycie temat jakiegos wpisu typa co sie zarejestrowal zeby wpisac takie cos... U NAS NIE KAZDY LATA Z SPRZETEM LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE !! na wyjazdach awanturach z innymi ekipami sprzetu nie uzywamy !
TO JEST TEMAT O UKLADACH I ZGODACH , wiec ciekawi mnie sytuacja miedzy Siarką TBG a Polonia Przemysl
TO JEST TEMAT O UKLADACH I ZGODACH , wiec ciekawi mnie sytuacja miedzy Siarką TBG a Polonia Przemysl

I.D.04 KIEDYS WSZYSCY POWRÓCA I WYJDZIEMY RAZEM NA ULICE !!
-
-
Nie jestem z NJ ale powiem wam ze od dluzszego czasu nic ich nie laczy z Wlokniarzem(uklad upadl po meczu Nida-Naprzod w kwietniu 2006) a tym bardziej z Odra. NJ był w Wodzisławiu raz czy dwa i jakis tam wyjazd ale na tym sie skonczyło. Jak chlopaki z Jedrzejowa beda chcieli cos wiecej napisac to napisza ja do tego nie jestem upowazniony.
a kosy to wiadomo: Hetman Wloszczowa, Nida Pinczow to chyba te najwazniejsze i raczej nie sa oni fc Korony choc maja dobre kontakty
a kosy to wiadomo: Hetman Wloszczowa, Nida Pinczow to chyba te najwazniejsze i raczej nie sa oni fc Korony choc maja dobre kontakty
Obserwator
-
- ban
-
- ostatnie ostrzeżenie
Ja mam pytanie czy Korona Ostrołęka ma jakąś ekpie ??

Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke
-
Przedstawiciel którejś z tych ekip określił na tym forum układ KSG-GKS jako "układ chuligański między młodymi obu ekip".19sebus48 pisze:może bedę upierdliwy...ale mógłbyś przybliżyć bardziej?? nie mam narazie dostępu do kiosku bo jestem na wsi :/
Natomaist akcja o której mowa miała miejsce na początku czerwca na nas - Jagiellonię udającą się do Sosnowca. Opisywano to już ze szczegółami na tym forum, poszukaj relacji z 2-3 czerwca. W tym temacie na poprzednich stroanch tez powinno być.
JAGIELLONIA
-
oki dzieki:)front_wschodni pisze:Przedstawiciel którejś z tych ekip określił na tym forum układ KSG-GKS jako "układ chuligański między młodymi obu ekip".19sebus48 pisze:może bedę upierdliwy...ale mógłbyś przybliżyć bardziej?? nie mam narazie dostępu do kiosku bo jestem na wsi :/
Natomaist akcja o której mowa miała miejsce na początku czerwca na nas - Jagiellonię udającą się do Sosnowca. Opisywano to już ze szczegółami na tym forum, poszukaj relacji z 2-3 czerwca. W tym temacie na poprzednich stroanch tez powinno być.
teraz to przynajmniej mam to jakoś nakreślone:)
-
Zgoda czy nie
Czy Tomasovia Tomaszów Lubleski ma zgode z Polonią Przemyśl ?
Jak tak to od kiedy?
Jak tak to od kiedy?
-
Witam!
Chciałbym wrócić do wątku z poprzedniej strony, gdyż dla mnie zostało poświęcone mu zdecydowanie mało uwagi.
Chodzi mi o sytuację na linii Toruń - Chorzów, napisanie przez jedną z osób, że "kibice Elany i Apatora po jednym z meczów patrzyli na siebie krzywo" to trochę mało, wiadomo przecież, że nie wymieniają się ciepłymi uśmiechami na sektorze, kiedy są z Ruchem.
W sumie pytania swoje i myślę, że wielu innych czytelników forum kieruję raczej do kibiców z Torunia, niż z Chorzowa
1. Czy Elana i Apator podejmują próby wybicia drugiej ekipy z tego układu? Czy też może rozumieją, że druga strona jest także silna i dla dobra Ruchu pogodzili się z tym i zostawili w spokoju?
2. Jak wygląda trasa na jakis mecz chorzowian? Domyślam się, że zbiórka jest w dwóch miejscach, jedni sobie, drudzy sobie. Co z powrotami? czy zdarza się, że bezkonfliktowo w jednej kolumnie, ze wspólnymi postojami?
3. Sprawa flag - jeśli ekipy jadą z Torunia i biorą flagi - jest jakiś układ/porozumienie - w dniu meczu płócien nie tykamy zarówno na trasie, jak i w mieście po powrocie/przed wyjazdem?
Czekam na odpowiedź, dzięki z góry!
Chciałbym wrócić do wątku z poprzedniej strony, gdyż dla mnie zostało poświęcone mu zdecydowanie mało uwagi.
Chodzi mi o sytuację na linii Toruń - Chorzów, napisanie przez jedną z osób, że "kibice Elany i Apatora po jednym z meczów patrzyli na siebie krzywo" to trochę mało, wiadomo przecież, że nie wymieniają się ciepłymi uśmiechami na sektorze, kiedy są z Ruchem.
W sumie pytania swoje i myślę, że wielu innych czytelników forum kieruję raczej do kibiców z Torunia, niż z Chorzowa

1. Czy Elana i Apator podejmują próby wybicia drugiej ekipy z tego układu? Czy też może rozumieją, że druga strona jest także silna i dla dobra Ruchu pogodzili się z tym i zostawili w spokoju?
2. Jak wygląda trasa na jakis mecz chorzowian? Domyślam się, że zbiórka jest w dwóch miejscach, jedni sobie, drudzy sobie. Co z powrotami? czy zdarza się, że bezkonfliktowo w jednej kolumnie, ze wspólnymi postojami?
3. Sprawa flag - jeśli ekipy jadą z Torunia i biorą flagi - jest jakiś układ/porozumienie - w dniu meczu płócien nie tykamy zarówno na trasie, jak i w mieście po powrocie/przed wyjazdem?
-
Podbijamłagodny brutal pisze:Witam!

[link]
-
-
Ja mam pytanie teraz dotyczące waszej zagranicznej zgody. Czy Atletico Madryt ma jakąś ekipę chuligańską? Zgoda wygląda mocna ściśnięta jak np. Banik Ostrava-GKS Katowice czy bardziej piknikowa (nie wiem jak inaczej to ująć)? Teraz pytanie pod humor, ale zżera mnie ciekawość. Czy na wasz stadion wejdzie kibic w koszulce Realu Madryt?ezwpatryk pisze:to ja postaram się odpowiedziec:
1. Nie bardzo rozumie co masz na myśli w słowach "podejmują próby wybicia drugiej ekipy z tego układu?" ?? To jest decyzja Ruchu co oni z tym robią , my [E] jak i Apator(mam nadzieje) nie wpływamy ani nie wywieramy wpływu na Ruch aby zakończył zgode( w moim wypadku z Apatorem) Ruch jak podejmie taką decyzje to będzie to tylko i wyłącznie ich decyzja.
2. Na meczach Ruchu bardzo rzadko bywa jednocześnie Apator i Elana ,a jeśli już się tak zdarzy to dowiadujemy się o tym dopiero w Chorzowie że Apator też jest, to samo tyczy się wyjazdów(Apator jeździ do Chorzowa i na jego wyjazdy wybierając mecze na których na 99 % nas nie będzie) dlatego nie ma mowy o jakimkolwiek spotkaniu i wspólnych powrotach.
3. Apator nie bierze fan do Chorzowa, bo porostu je tam zawieźli i zostawili.