W niektórych ekipach nie toleruje się osobników obstawiających bramki.Zbedny_balast pisze: ↑22.02.2018, 19:59Idąc tym tropem, Rosmann,Lidl, firma ochroniarska skorpion a bramki w klubach, burdele które zasila 80% chuliganki czym się różni?mlody_kibic pisze: ↑22.02.2018, 19:51A co to za różnica czy to Rossman, czy to Lidl czy firma ochroniarska skorpion ze śląska?
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Porównanie trochę nie trafione w lidlach rossmanach itp współpraca z milicja jednak jest znaczącaZbedny_balast pisze: ↑22.02.2018, 19:59Idąc tym tropem, Rosmann,Lidl, firma ochroniarska skorpion a bramki w klubach, burdele które zasila 80% chuliganki czym się różni?mlody_kibic pisze: ↑22.02.2018, 19:51A co to za różnica czy to Rossman, czy to Lidl czy firma ochroniarska skorpion ze śląska?
-
Czyli ochroniarki w Lidlach łapią jumakow i przekazują ich policji przy tym zeznajac i jest ok?! Później c*** w dupe policji na stadionie. Ty ku*** łżesz jak pies!
j**** ochroniarki !
j**** ochroniarki !
-
To c**** wiesz starzy z Ruchu byli przeciwni i to nie wszyscy a młodzi już dawno z nami akcje robili i to w Łodzi nawetluc pisze: ↑22.02.2018, 18:42Ja bym jednak powiedział ze pierwszą sytuacją w której dwie grube kosy robią sztamę to na linii Ruch-Widzew.ts06 pisze: ↑22.02.2018, 00:35Ty też chyba niewiele wiesz.Z Resovią dobre kontakty były od dobrych paru lat.Od ponad roku jak wszyscy wiedzą, pozmieniało się.Chyba nie sądzisz że Wisła będzie tolerowała dobre stosunki z ekipą która próbowała dojechać ekipę z którą mają układ.Do tego wiadomo że Resovii nie tolerowała inna ekipa, mająca układ z Wisłą.Życie i tyle.
W ogóle nie ten poziom co zrobiła Gieksa z Górnikiem.Dwie grube kosy, robią zgodę wiadomo po co.To już nasza sąsiadka w latach świetności nie walnęłą zgody z Hutnikiem, gdzie mymślę że Hutnik wtedy miałby mało do gadania.Gdzie epizod był(sparring Wisła-Hutnik), gdzie HKS i KS pojawiły się razem ale przynajmniej oficjalnie stwierdzono że to młodzi zamotali a żadnych kontaktów nie ma, gdzie wiadomo że były.
Reasumując, jedne przetasowania rodzą inne.Prościej się tego chyba ująć nie da.
-
Czekam na te rewelacje celebrytki z mościc
-
Pewnie dlatego że grasz na normalnych falach, ale większość tutaj tego i tak nie zrozumie.
-
Wy tak na serio z tym ciagnieciem pal?ot co pisze: ↑22.02.2018, 17:23Tarnovia pierwszy raz przyszła na Marsz i wystarczyło to by mobilizująca się od tygodnia Unia na ten Marsz nie dotarła.Temat jest dla każdego jasny.
Taaa.Wyciekły do internetu zdjęcia waszego kolegi po szalu jak ciągnie pały, które cześć od was widziała.No ale według ciebie to głupoty.Albo to, że koleś nie jest z "bandy" to nie ma tematu:).
Broda ? Robiłeś za jebaną ochroniarkę, lasnowałeś się zdjęciami na fb ze swojej frajerskiej roboty i masz jeszcze czelność się wypowiadać ? Z każdej ekipy był byś goniony, no z wyjątkiem tej, w której "latasz".
-
czytam i oczom nie wierze...
każdy ochroniarz to jebana pała nawet cieć z parkingu który łapie za pieniadze złodzieja i przekazuje psom,każdemu kto współpracuje z policją i pomaga im c*** w dupe a tym co robią to zawodowo też do japy.to sa sprawy oczywiste nie podlegające żadnej dyskusji
każdy ochroniarz to jebana pała nawet cieć z parkingu który łapie za pieniadze złodzieja i przekazuje psom,każdemu kto współpracuje z policją i pomaga im c*** w dupe a tym co robią to zawodowo też do japy.to sa sprawy oczywiste nie podlegające żadnej dyskusji
-
No chyba dla tych pedałów jednak nie taka oczywista jak by się wydawała.serce miasta pisze: ↑22.02.2018, 22:02czytam i oczom nie wierze...
Każdej ochroniarce c*** w dupe!
-
Chlopaki z bramek tez?
-
-
Odpowiedz k**** bita czy tez tak jebiesz ochroniarzy co stoja na bramkach? Przeciez tam tez zdarzaja sie sytuacje ze trzeba wspolpracowac z psami w niektorych sytuacjach, czy na bramce to sie nie liczy?
-
-
Szacun za obicie 5 ochroniarzy, w dodatku po pijaku.. I jeszcze furze się dostało. No nie ma żartów.old[Z] pisze: ↑22.02.2018, 21:40Po raz kolejny Johny przyznaję Tobie rację. Ochroniarka z Lidla, czy innego rossmanna to niedoszły pies, albo kurwistrażniczka miejska.Tam się nie dostali, to została ochroniarką. Po co oni tam są ?No chyba ku*** jego mać, nie po to, żeby pomagać dobrać kolor farby do włosów. Łapią jumaków i przekazują psom, nierzadko jeszcze katując małolatów. Każdy ma inne zdanie, ale z mojej strony ch.. im do mordy. Dwa wyroki miałem za te bite k****. I to nie na żadnej jumie, tylko wracałem najebany nad ranem i się d**** zjebały do mnie w 5-ciu. Ruszyłem i zacząłem tłuc ich, a jak się zerwali, to okopałem im samochód i mnie zagonili. Drugi raz dziwka przyszedł mi w hotelu do pokoju o 4 nad ranem i zaczął napierdalać w drzwi. Jak otworzyłem zaspany, to mi w zęby wyjebał. Wciągnąłem k**** do pokoju i tak przekopałem, że miał frajer operacje ryja całego. Chciał ode mnie siano za to, a ja wypałem kolejną pajdę. W obu przypadkach same prostytutki się do mnie zjebały, urowały, a jak wyłapały po ryjach, to zagoniły. Ch.. w mordę tym niedoszłym policjantkom.
-
Odpowiem choć nie mnie pytałeś.
Szczerze to znam wielu chłopaków co stoją na bramkach po różnych klubach i jeśli była jakaś akcja to zawsze psy wzywała dziewczyna/żona typa który dostał po ryju bo kozaczył.
Nie słyszałem nigdy o tym żeby ochrona z bramek wzywała na pomoc parówy. Jeśli był problem dzwonili po chłopaków z innych klubów. Bynajmniej tak było kiedyś u Nas na Pietrynie.
Jeśli znasz sytuację że panowie z danej ekipy obstawiajacy bramki wezwali psy to się tym pochwal. Oczywiście jeśli masz na to jakieś dowody np nagranie lub papier. Jak nie to zamilcz i się nie kompromituj.
-
W lidlu czy biedronce to stoja zwykle ciecie 60kg takze nie ma sobie co nawet takimi glowe zawracac.Ale jesli chodzi o rosmana to tam juz raczej zwyklego ciecia sie nie spotka na ochronce.
W sumie nie ma co uogolniac bo to zalezy od czlowieka jak ktos ma zapedy spoleczniarskie to na psiarnie bedzie dzwonil przy kazdej nadazajacej sie okazji.Znam jednak takich ktorzy sa dalecy o dzwonienia na psy i raczej sami staraja sie wyjasnic sprawe.
Co do rosmanow to jeden znajomy z poludnia mi kiedys mowil ze na Slasku w wielu punktach stali kibice albo tacy co sie znali z ludzmi z ekip.Prawda to?
W sumie nie ma co uogolniac bo to zalezy od czlowieka jak ktos ma zapedy spoleczniarskie to na psiarnie bedzie dzwonil przy kazdej nadazajacej sie okazji.Znam jednak takich ktorzy sa dalecy o dzwonienia na psy i raczej sami staraja sie wyjasnic sprawe.
Co do rosmanow to jeden znajomy z poludnia mi kiedys mowil ze na Slasku w wielu punktach stali kibice albo tacy co sie znali z ludzmi z ekip.Prawda to?
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
Wybrałem po prostu cześć która trąci fantastyka i skomentowałem bo tak właśnie chciałem zrobić. Który więc fragment powinienem wybrać wg Ciebie w takim razie, żeby nie wyjść na głupcy? Ochroniarzy z biedronki widziałem, zazwyczaj są to stare pryki z grupą inwalidzka. Nie wiedziałem tylko ze nad ranem są tak aktywni i w dodatku maja samochody służbowe (zakładam że ten który okopales był w jakiś sposób oznakowany że należy do ochrony, bo inaczej skąd byś wiedział że to ich?). Teraz wszystko rozumiem 5 gości-ochroniarzy startuje do Ciebie, najebales KILKU a reszta uciekła. No musi być z Ciebie naprawdę konkretny dzik,bo raczej gdyby to były wafle na pół liścia to by nie atakowali, pomijając juz proporcje 5vs1, rozumiem że 4 stało i czekało na swoją kolej jak najebywales piątego..old[Z] pisze: ↑23.02.2018, 06:54Wybrałeś 1/30 tekstu i to najmniej związanego z tematem. Więc albo jesteś głupi, w co wątpię, albo po prostu zrobiłeś to tylko po to, żeby się dojebać. Myśle, że każdy kto to czytał, wie o co mi chodziło. Nie napisałem, że cała 5-tkę najebałem. Kilku dostało i się zerwali. Widziałeś kiedyś ochroniarzy z Biedronki np.? Zdarza się, że niektórzy z ochroniarek ćwiczą, wtedy j**** im się w dupach. Udają te niedoszłe policjantki gangsterów, prują się i urują. Jak najebiesz go, to leci na psiarnię i Cię daje. Tak w skrócie obto mi chodziło. Sam sobie się dziwie, że chciało mi się jeszcze to napisać, bo jak ktoś nie rozumie, o co mi chodziło w poprzednim tekście, to już nawet nie warto tłumaczyć.D2item pisze: ↑23.02.2018, 05:40Szacun za obicie 5 ochroniarzy, w dodatku po pijaku.. I jeszcze furze się dostało. No nie ma żartów.old[Z] pisze: ↑22.02.2018, 21:40Po raz kolejny Johny przyznaję Tobie rację. Ochroniarka z Lidla, czy innego rossmanna to niedoszły pies, albo kurwistrażniczka miejska.Tam się nie dostali, to została ochroniarką. Po co oni tam są ?No chyba ku*** jego mać, nie po to, żeby pomagać dobrać kolor farby do włosów. Łapią jumaków i przekazują psom, nierzadko jeszcze katując małolatów. Każdy ma inne zdanie, ale z mojej strony ch.. im do mordy. Dwa wyroki miałem za te bite k****. I to nie na żadnej jumie, tylko wracałem najebany nad ranem i się d**** zjebały do mnie w 5-ciu. Ruszyłem i zacząłem tłuc ich, a jak się zerwali, to okopałem im samochód i mnie zagonili. Drugi raz dziwka przyszedł mi w hotelu do pokoju o 4 nad ranem i zaczął napierdalać w drzwi. Jak otworzyłem zaspany, to mi w zęby wyjebał. Wciągnąłem k**** do pokoju i tak przekopałem, że miał frajer operacje ryja całego. Chciał ode mnie siano za to, a ja wypałem kolejną pajdę. W obu przypadkach same prostytutki się do mnie zjebały, urowały, a jak wyłapały po ryjach, to zagoniły. Ch.. w mordę tym niedoszłym policjantkom.
Jak to szło... Podchodzcie po kolei żeby nikt 2 razy w******* nie dostał :))
-
Trochę zjechaliśmy z tematu, ale poppieram jebanie każdej maści ochroniarki. Od siebie dodam, dla mnie nawet "kanar" w autobusie czy tramwaju jest "przestrzeloną" qrwą.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
-
Uważajcie panowie na "Suchy1928" bo i was może dosięgnąć na meczach jego ręka sprawiedliwości, gdy razem z policją zacznie was napierdalać czy gazować :) Nie porównujcie nawet ludzi z bramek czy z burdeli do zwykłych k**** ktore na meczach współpracują z psami bo to zupełnie inna bajka!
[link]
a tu ktoś pytał o młodych z unii którzy lubią brać do ryja, prosze:
[link]
To wszystko i wiele wiele więcej było kilka razy wrzucane na facebooku ale obsrane k**** zgłaszały jedna za drugą i pousuwali wszystko.
[link]
[link]
To wszystko i wiele wiele więcej było kilka razy wrzucane na facebooku ale obsrane k**** zgłaszały jedna za drugą i pousuwali wszystko.
-
Co to ku*** za pedal który ciągnie fleta haha? Tylko nie pierdolcie, że on lata na mecze ;)
-
z tymi cyganami na Unii to prawda?pytam powaznie bo widze klimat macie nieco inny niz w wiekszosci ekip skoro jezdzily z wami jakies k**** z ochrony, sw i tym podobne gowno.nawet jak ich pogoniliscie to pewnie czesc z was ktora stala z nimi ramie w ramie dalej jedzdzi.
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
O ku*** srogo.... się mościcka młodzież bawi, pokolenie wychowane na dopalaczach to ci się dziwić, że pedalskie ciągotki mają.energyy pisze: ↑23.02.2018, 10:13Uważajcie panowie na "Suchy1928" bo i was może dosięgnąć na meczach jego ręka sprawiedliwości, gdy razem z policją zacznie was napierdalać czy gazować :) Nie porównujcie nawet ludzi z bramek czy z burdeli do zwykłych k**** ktore na meczach współpracują z psami bo to zupełnie inna bajka!
[link]
[link]
-
tu kolejny bandzior, jeden z liderów mlodej unii, rozjebał się na ziomków o kilka puszek coli:
[link]
tu następny, zdjęcie sprzed roku, idzie ramie w ramie z liderami "ekipy" unii,chodzi na mecze, biega, ale oni p*******, że w ogóle nie wiedza kto to jest ( na każdy papier podobna odpowiedź)
[link]
a tak zdobywają barwy:
[link]
[link]
tu następny, zdjęcie sprzed roku, idzie ramie w ramie z liderami "ekipy" unii,chodzi na mecze, biega, ale oni p*******, że w ogóle nie wiedza kto to jest ( na każdy papier podobna odpowiedź)
[link]
a tak zdobywają barwy:
[link]
-
Nie mój cyrk ,nie moje małpy ale to co tutaj opisujecie , co dzieje się w Tarnowie to już jakiś szczyt upadku zasad.
-
ale Metal był kanarem
-
A to wtedy kanary są okej.
-
Może by założyć osobny temat np "Wspomnienia z ochrony",bądz "Okiem kanara" ?Bo robi się tu straszny syf
-
Zamknięty temat Małopolska kibolska to Tarnów przeniósł się tutaj no ku*** mać, już nie można żadnego tematu na spokojnie przejżeć
-
Ta ta ty k...teraz stojąc na bramce musisz pracować dla agencji ochrony to coś zmienia bo bramka a kto płaci agencja ochrony
-
Nie znam konkretnych przypadkow , ale na impreazach nie raz zdarzaja siie rozne sytuacje i jakos nie chce mi sie wierzyc ze nigdzie nie bylo przypadku , ze bramka musiala cos z psami zalatwiac .Łysy80 pisze: ↑23.02.2018, 06:46Odpowiem choć nie mnie pytałeś.
Szczerze to znam wielu chłopaków co stoją na bramkach po różnych klubach i jeśli była jakaś akcja to zawsze psy wzywała dziewczyna/żona typa który dostał po ryju bo kozaczył.
Nie słyszałem nigdy o tym żeby ochrona z bramek wzywała na pomoc parówy. Jeśli był problem dzwonili po chłopaków z innych klubów. Bynajmniej tak było kiedyś u Nas na Pietrynie.
Jeśli znasz sytuację że panowie z danej ekipy obstawiajacy bramki wezwali psy to się tym pochwal. Oczywiście jeśli masz na to jakieś dowody np nagranie lub papier. Jak nie to zamilcz i się nie kompromituj.
Zeby bylo jasne to klade c**** na robote w ochronie jakiejkolwiek .
-
Nie znasz przypadków, ale nie chce Ci się wierzyć, bo zdarzają się różne sytuacje.
Może twoi koledzy o ile ich masz z bramek załatwiają coś z policją, bo moi nie.
-
No to fajnie gratuluje , mozesz spac spokojnie .
-
Frajerow to szukaj u siebie na podworku
-
Kolego w Ostrowcu niejaki Pan S. Założył agencje ochrony o nazwie Spartan.Gosc z ekipy Kszo,dlatego Korona zawsze będzie ich j**** jak tylko będzie mozliwoscesgrts1 pisze: ↑23.02.2018, 11:49Ta ta ty k...teraz stojąc na bramce musisz pracować dla agencji ochrony to coś zmienia bo bramka a kto płaci agencja ochrony
-
Achuj ciebie to obchodzi, pisze w swoim imieniu a nie zadnej ekipy debilu
-
My wam pokazujemy ze goscie od was z czolowki to konfitury a wy nam ze jakies malolat to pedal bo ma.zlajkowany profil. Kotka nie ma u nas od momentu kiedy papier daliscie. A powiedz mi ile razy sie wyparles klubu co ??? Ile razy plakalas jak S ze nie kibicuje. Wszyscy sie wypieraliscie po kilka razy przez wiele lat. Jestescie banda frajerów i tyle.
-
Nie wiem czy pijesz do mnie czy nie, ale pozwole sobie odpowiedzieć. Mówisz, że K. jest pogoniony, jeśli to prawda to spoko, prawidłowo. A. u nas po waszym ujawnieniu papierów tak samo został całkowicie od nas odsunięty, przewijacie wiecznie temat ludzi których u nas nie ma od X lat i przywołujecie go znów bo rok temu zrobili sobie zdjęcie w barwach gdzieś na wakacjach. Albo Walek piłkarz który kiedyś faktycznie coś działał a dziś również po wycieku papierów nikt z nim się nawet nie wita, nie mówiąc o czymś więcej. Chcecie konkrety to dawajcie konkrety a nie wywlekajcie ludzi z którymi tematu nas już od lat jest zamknięty i mamy na nich wyjebane tak samo jak wy.
-
Jak już pokonczycie te gimnazja, zaczniecie myśleć o przyszłości, o zarabiania, o kształceniu, część po jakimś czasie założy swoje biznesy, firmy budowlane i innej branży, wybuduje się, czy zamieszka w strzezonych osiedlach, pośle dzieciaki do przedszkól i szkół, to wtedy dopiero zaczniecie podbijać do agencji ochrony o ich usługi, o monitoring, patrole interwencyjne i inne takie. Komu okradnął mieszkanie, sprzęt z budowy,opróżniął magazyn, na parkingu podpalą samochód, a w miejscu pracy żony złapią zbczeńca, w szkole dziecka pedofila, to nie będziecie dzwonić do kumpli po szalu, tylko na 112, a pózniej rozliczać tych cieci, o ile zleciliście jakąś im tam usługę, co w świecie wspolczesnym jest jak najbardziej oczywiste, czego chcocby dowodzi czesc forum poswiecona Krakowowi.
-
To wszystko jest oczywiste, ale będąc kibicem nie możesz szanować psiarza który na stadionie czy na wyjeździe Cie prowokuje a później napierdala do CIebie z gładkolufowej, ale jak psiarze złapią gwałciciela czy drogówka ogarnie wypadek to też jest różnica i nie mówię że należy ich szanować, ale trzeba respektowac to że są i muszą być. Nikt nie może negować tego, ze są potrzebni czy nie, to samo jest z ochroną, będąc kibicem nie możesz szanować w żaden sposób k**** która stoi ramie w ramie na meczach z psami i napierdala Cię pałami, czy kibica który jest na ochronie i łapie w takim rosmanie np drugiego kibica bo zajebał coś żeby mieć na żarcie. Tu nie ma porównania z gościami którzy stoją w burdelach czy na bramkach, czy którzy ochraniają szkoły przed pedofilami, praca pracy nie jest równa, sam ją sobie wybierasz.