Idąc tym tropem, Rosmann,Lidl, firma ochroniarska skorpion a bramki w klubach, burdele które zasila 80% chuliganki czym się różni?mlody_kibic pisze: 22.02.2018, 19:51A co to za różnica czy to Rossman, czy to Lidl czy firma ochroniarska skorpion ze śląska?matador88 pisze: 22.02.2018, 19:37 2. Czy praca jako ochroniarz np w rosssmannie jest niegodna prawdziwego kibola wg ekspertów kibice.net do spraw etyki??? Jeśli tak to myślę,że składy wielu (szczególnie mniejszych ekip) powinny być nieźle przetrzebione.
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Zbedny_balast
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
mlody_kibic
W niektórych ekipach nie toleruje się osobników obstawiających bramki.Zbedny_balast pisze: 22.02.2018, 19:59Idąc tym tropem, Rosmann,Lidl, firma ochroniarska skorpion a bramki w klubach, burdele które zasila 80% chuliganki czym się różni?mlody_kibic pisze: 22.02.2018, 19:51A co to za różnica czy to Rossman, czy to Lidl czy firma ochroniarska skorpion ze śląska?matador88 pisze: 22.02.2018, 19:37 2. Czy praca jako ochroniarz np w rosssmannie jest niegodna prawdziwego kibola wg ekspertów kibice.net do spraw etyki??? Jeśli tak to myślę,że składy wielu (szczególnie mniejszych ekip) powinny być nieźle przetrzebione.
Porównanie trochę nie trafione w lidlach rossmanach itp współpraca z milicja jednak jest znaczącaZbedny_balast pisze: 22.02.2018, 19:59Idąc tym tropem, Rosmann,Lidl, firma ochroniarska skorpion a bramki w klubach, burdele które zasila 80% chuliganki czym się różni?mlody_kibic pisze: 22.02.2018, 19:51A co to za różnica czy to Rossman, czy to Lidl czy firma ochroniarska skorpion ze śląska?matador88 pisze: 22.02.2018, 19:37 2. Czy praca jako ochroniarz np w rosssmannie jest niegodna prawdziwego kibola wg ekspertów kibice.net do spraw etyki??? Jeśli tak to myślę,że składy wielu (szczególnie mniejszych ekip) powinny być nieźle przetrzebione.
To c**** wiesz starzy z Ruchu byli przeciwni i to nie wszyscy a młodzi już dawno z nami akcje robili i to w Łodzi nawetluc pisze: 22.02.2018, 18:42Ja bym jednak powiedział ze pierwszą sytuacją w której dwie grube kosy robią sztamę to na linii Ruch-Widzew.ts06 pisze: 22.02.2018, 00:35 Ty też chyba niewiele wiesz.Z Resovią dobre kontakty były od dobrych paru lat.Od ponad roku jak wszyscy wiedzą, pozmieniało się.Chyba nie sądzisz że Wisła będzie tolerowała dobre stosunki z ekipą która próbowała dojechać ekipę z którą mają układ.Do tego wiadomo że Resovii nie tolerowała inna ekipa, mająca układ z Wisłą.Życie i tyle.
W ogóle nie ten poziom co zrobiła Gieksa z Górnikiem.Dwie grube kosy, robią zgodę wiadomo po co.To już nasza sąsiadka w latach świetności nie walnęłą zgody z Hutnikiem, gdzie mymślę że Hutnik wtedy miałby mało do gadania.Gdzie epizod był(sparring Wisła-Hutnik), gdzie HKS i KS pojawiły się razem ale przynajmniej oficjalnie stwierdzono że to młodzi zamotali a żadnych kontaktów nie ma, gdzie wiadomo że były.
Reasumując, jedne przetasowania rodzą inne.Prościej się tego chyba ująć nie da.
-
1909kondrad
Czekam na te rewelacje celebrytki z mościc
-
JohnyBravo
Pewnie dlatego że grasz na normalnych falach, ale większość tutaj tego i tak nie zrozumie.
Chlopaki z bramek tez?
Szacun za obicie 5 ochroniarzy, w dodatku po pijaku.. I jeszcze furze się dostało. No nie ma żartów.old[Z] pisze: 22.02.2018, 21:40 Po raz kolejny Johny przyznaję Tobie rację. Ochroniarka z Lidla, czy innego rossmanna to niedoszły pies, albo kurwistrażniczka miejska.Tam się nie dostali, to została ochroniarką. Po co oni tam są ?No chyba ku*** jego mać, nie po to, żeby pomagać dobrać kolor farby do włosów. Łapią jumaków i przekazują psom, nierzadko jeszcze katując małolatów. Każdy ma inne zdanie, ale z mojej strony ch.. im do mordy. Dwa wyroki miałem za te bite k****. I to nie na żadnej jumie, tylko wracałem najebany nad ranem i się d**** zjebały do mnie w 5-ciu. Ruszyłem i zacząłem tłuc ich, a jak się zerwali, to okopałem im samochód i mnie zagonili. Drugi raz dziwka przyszedł mi w hotelu do pokoju o 4 nad ranem i zaczął napierdalać w drzwi. Jak otworzyłem zaspany, to mi w zęby wyjebał. Wciągnąłem k**** do pokoju i tak przekopałem, że miał frajer operacje ryja całego. Chciał ode mnie siano za to, a ja wypałem kolejną pajdę. W obu przypadkach same prostytutki się do mnie zjebały, urowały, a jak wyłapały po ryjach, to zagoniły. Ch.. w mordę tym niedoszłym policjantkom.
-
UraBuraSzefPodwura
W lidlu czy biedronce to stoja zwykle ciecie 60kg takze nie ma sobie co nawet takimi glowe zawracac.Ale jesli chodzi o rosmana to tam juz raczej zwyklego ciecia sie nie spotka na ochronce.
W sumie nie ma co uogolniac bo to zalezy od czlowieka jak ktos ma zapedy spoleczniarskie to na psiarnie bedzie dzwonil przy kazdej nadazajacej sie okazji.Znam jednak takich ktorzy sa dalecy o dzwonienia na psy i raczej sami staraja sie wyjasnic sprawe.
Co do rosmanow to jeden znajomy z poludnia mi kiedys mowil ze na Slasku w wielu punktach stali kibice albo tacy co sie znali z ludzmi z ekip.Prawda to?
W sumie nie ma co uogolniac bo to zalezy od czlowieka jak ktos ma zapedy spoleczniarskie to na psiarnie bedzie dzwonil przy kazdej nadazajacej sie okazji.Znam jednak takich ktorzy sa dalecy o dzwonienia na psy i raczej sami staraja sie wyjasnic sprawe.
Co do rosmanow to jeden znajomy z poludnia mi kiedys mowil ze na Slasku w wielu punktach stali kibice albo tacy co sie znali z ludzmi z ekip.Prawda to?
-
JohnyBravo
Co to ku*** za pedal który ciągnie fleta haha? Tylko nie pierdolcie, że on lata na mecze ;)
O ku*** srogo.... się mościcka młodzież bawi, pokolenie wychowane na dopalaczach to ci się dziwić, że pedalskie ciągotki mają.energyy pisze: 23.02.2018, 10:13 Uważajcie panowie na "Suchy1928" bo i was może dosięgnąć na meczach jego ręka sprawiedliwości, gdy razem z policją zacznie was napierdalać czy gazować :) Nie porównujcie nawet ludzi z bramek czy z burdeli do zwykłych k**** ktore na meczach współpracują z psami bo to zupełnie inna bajka!
http://oi68.tinypic.com/rh1ovr.jpg
a tu ktoś pytał o młodych z unii którzy lubią brać do ryja, prosze:
http://oi67.tinypic.com/2wh1kps.jpg
To wszystko i wiele wiele więcej było kilka razy wrzucane na facebooku ale obsrane k**** zgłaszały jedna za drugą i pousuwali wszystko.
tu kolejny bandzior, jeden z liderów mlodej unii, rozjebał się na ziomków o kilka puszek coli:
http://oi64.tinypic.com/2jc93l0.jpg
tu następny, zdjęcie sprzed roku, idzie ramie w ramie z liderami "ekipy" unii,chodzi na mecze, biega, ale oni p*******, że w ogóle nie wiedza kto to jest ( na każdy papier podobna odpowiedź)
http://oi68.tinypic.com/2vmiwx0.jpg
a tak zdobywają barwy:
http://oi66.tinypic.com/2e2r0r5.jpg
http://oi64.tinypic.com/2jc93l0.jpg
tu następny, zdjęcie sprzed roku, idzie ramie w ramie z liderami "ekipy" unii,chodzi na mecze, biega, ale oni p*******, że w ogóle nie wiedza kto to jest ( na każdy papier podobna odpowiedź)
http://oi68.tinypic.com/2vmiwx0.jpg
a tak zdobywają barwy:
http://oi66.tinypic.com/2e2r0r5.jpg
-
taksobiewpadlem
Nie mój cyrk ,nie moje małpy ale to co tutaj opisujecie , co dzieje się w Tarnowie to już jakiś szczyt upadku zasad.
ale Metal był kanarem
-
JohnyBravo
A to wtedy kanary są okej.
-
elokwętny_lizak
Może by założyć osobny temat np "Wspomnienia z ochrony",bądz "Okiem kanara" ?Bo robi się tu straszny syf
Zamknięty temat Małopolska kibolska to Tarnów przeniósł się tutaj no ku*** mać, już nie można żadnego tematu na spokojnie przejżeć
-
JohnyBravo
Nie znasz przypadków, ale nie chce Ci się wierzyć, bo zdarzają się różne sytuacje.
Może twoi koledzy o ile ich masz z bramek załatwiają coś z policją, bo moi nie.
No to fajnie gratuluje , mozesz spac spokojnie .
-
turms_gorski
Jak już pokonczycie te gimnazja, zaczniecie myśleć o przyszłości, o zarabiania, o kształceniu, część po jakimś czasie założy swoje biznesy, firmy budowlane i innej branży, wybuduje się, czy zamieszka w strzezonych osiedlach, pośle dzieciaki do przedszkól i szkół, to wtedy dopiero zaczniecie podbijać do agencji ochrony o ich usługi, o monitoring, patrole interwencyjne i inne takie. Komu okradnął mieszkanie, sprzęt z budowy,opróżniął magazyn, na parkingu podpalą samochód, a w miejscu pracy żony złapią zbczeńca, w szkole dziecka pedofila, to nie będziecie dzwonić do kumpli po szalu, tylko na 112, a pózniej rozliczać tych cieci, o ile zleciliście jakąś im tam usługę, co w świecie wspolczesnym jest jak najbardziej oczywiste, czego chcocby dowodzi czesc forum poswiecona Krakowowi.
Zajmij sie swoim klimatem i swoja ekipa. To raczej kazdy od was odbil.WyjdzNaPole pisze: 23.02.2018, 12:25To jest Tarnów, u nich to normalne i tego nie ogarniesz. Dlatego kto może to się na to wypierdala i trzyma z dalekaDoktor pisze: 23.02.2018, 10:33 z tymi cyganami na Unii to prawda?pytam powaznie bo widze klimat macie nieco inny niz w wiekszosci ekip skoro jezdzily z wami jakies k**** z ochrony, sw i tym podobne gowno.nawet jak ich pogoniliscie to pewnie czesc z was ktora stala z nimi ramie w ramie dalej jedzdzi.
-
RozsadnyChultaj
Najrozsadniej bedzie chyba zalozyc temat kibicowski realiow tarnowskich bo wszystkie tematy zasmiecane obustronna napinka
Sierpień 17, Niedziela 22:00 - na Orlen wjeżdża wężykiem, swoja corsą najebany typ.
po zatankowaniu chce ruszyć dalej w drogę. dobiegamy z kolegą, dostaje w mazak, próba wyciągnięcia kluczyków kończy się niepowodzeniem. Typ spierdala, ja dzwonie na 997 ( po paru chwilach psy zatrzymują tego c**** ) - jestem konfidentem czy nie ??
po zatankowaniu chce ruszyć dalej w drogę. dobiegamy z kolegą, dostaje w mazak, próba wyciągnięcia kluczyków kończy się niepowodzeniem. Typ spierdala, ja dzwonie na 997 ( po paru chwilach psy zatrzymują tego c**** ) - jestem konfidentem czy nie ??
Jak na linii Unia-Karpaty?
Hutnik Nowa Huta - GKS Jastrzębie?
-
Oberschlesien14
Skoro typ wam spierdolił autem pomimo tego że byliście we dwójke dobrej grupy patrolowej to znaczy że nie był najebany
-
UraBuraSzefPodwura
Zasada jest jedna KAPOWAC NIE WOLNO.
-
piertollto
taaaa i Śląsk robi układ z Legią Warszawa a mało tego to GKS Katowice nawiazuje kontakty z Zenitem .Admin Działaj !
wypierdac z tymi rozkminkami zjebanymi .jedz se jeden z drugim na lipa i do najblizszej puchy moze wam powiedza czy mozna psikac gazem czy wystarczy zadzwonic.
Witam same kryminaliści a ją mam pytanie mieliscie kiedyś stłuczke samochodem i była policja składa liście zeznania(nie była twoja wina ) czyli składa sz zeznania na gościa z 2 auta?
Byli na tym forum już teoretycy dopingu, byli profesorowie chuliganki, przyszedł czas na uczonych od prawilności.
Ta strona nie przestaje dostarczać powodów do śmiechu.
Ta strona nie przestaje dostarczać powodów do śmiechu.
-
piertollto
Jakie są relacje pomiędzy ŁKS Łódź a Górnik Zabrze oraz Cracovia Motor
-
Leon_88_OR
Cracovii z Motorem mniej wiecej takie...
https://m.youtube.com/watch?v=jgRatfzC5qY
https://m.youtube.com/watch?v=IMGW_vsEyvE
A tu masz stosunek zabrzan do Lodzi...
https://m.youtube.com/watch?v=OrUp9kPztxY
https://m.youtube.com/watch?v=jgRatfzC5qY
https://m.youtube.com/watch?v=IMGW_vsEyvE
A tu masz stosunek zabrzan do Lodzi...
https://m.youtube.com/watch?v=OrUp9kPztxY
-
WhiteFanatic
- Kontakt:
ŁKS ma wieloletnią zgodę z GKS Tychy, więc wszystkie ich kosy są naszymi, w tym z Górnikiem Zabrze.
Nieoficjalnie jednak nasze relacje są powiedzmy neutralne, ROW Rybnik był u nas na sektorach z racji tej że nie mamy obecnie sektora gości a można ich w pewnym stopniu traktować jako fanów Górnika. Ze względu na to że ostatnie kilka lat piłkarsko nas na salonach nie było, to z ekipami ekstraklasowymi nie mieliśmy zbytnio styczności i nie było możliwości zweryfikować jak tam nasze wspólne nastawienie do siebie. Na pewno swoje pięć groszy dodaje fakt że jesteśmy jakby w opozycji do koalicji, a jeszcze przed jej powstaniem mocną kosą Ruchu - jak wiadomo, nic tak nie zbliża jak wspólny wróg.
Jak będzie okazja pewnie sobie damy po mordzie ale ciśnienia na siebie nie mamy prawie żadnego. Prywatne kontakty pewnie są (na przykład moje, jeszcze z wojska) ale to standardowo jak we wszystkich większych ekipach. Chętnie się dowiem jak to wygląda że strony kogoś z Zabrza.
Nieoficjalnie jednak nasze relacje są powiedzmy neutralne, ROW Rybnik był u nas na sektorach z racji tej że nie mamy obecnie sektora gości a można ich w pewnym stopniu traktować jako fanów Górnika. Ze względu na to że ostatnie kilka lat piłkarsko nas na salonach nie było, to z ekipami ekstraklasowymi nie mieliśmy zbytnio styczności i nie było możliwości zweryfikować jak tam nasze wspólne nastawienie do siebie. Na pewno swoje pięć groszy dodaje fakt że jesteśmy jakby w opozycji do koalicji, a jeszcze przed jej powstaniem mocną kosą Ruchu - jak wiadomo, nic tak nie zbliża jak wspólny wróg.
Jak będzie okazja pewnie sobie damy po mordzie ale ciśnienia na siebie nie mamy prawie żadnego. Prywatne kontakty pewnie są (na przykład moje, jeszcze z wojska) ale to standardowo jak we wszystkich większych ekipach. Chętnie się dowiem jak to wygląda że strony kogoś z Zabrza.
U nas jest to samo,wiadomo teraz po układzie WRWE ciśnienia jakiegoś wielkiego nie ma.Jedni traktują ŁKS jak kose inni nie.WhiteFanatic pisze: 25.02.2018, 12:39 ŁKS ma wieloletnią zgodę z GKS Tychy, więc wszystkie ich kosy są naszymi, w tym z Górnikiem Zabrze.
-
_Piast1945
HanysRSL pisze: 25.02.2018, 12:52U nas jest to samo,wiadomo teraz po układzie WRWE ciśnienia jakiegoś wielkiego nie ma.Jedni traktują ŁKS jak kose inni nie.WhiteFanatic pisze: 25.02.2018, 12:39 ŁKS ma wieloletnią zgodę z GKS Tychy, więc wszystkie ich kosy są naszymi, w tym z Górnikiem Zabrze.
Cichy uklad Łks&Lech i Gks K.& Ksg juz to ktos tutaj pisal na forum.
Tak jak na reprezentacji Gks K. buja sie z ekipą niby kiedys kosą.
Cracovia nie raz odwiedzała Katowice to samo Gks. Ciche układy o których nic sie nie pisze.
Legia cichy uklad z Lechią to samo Śląsk W. z Zagłębiem S.
Dobrze ze ekipy sie jednoczą na reprezentacje za to co zrobila Wisla&Widzew i Ruch obijając kilka ekip mając to gdzieś.
Zresztą jak widac takie ekipy jak Legia,Zagłębie,Lechia,Śląsk,GKS K,Gornik,Arka,Lech,Cracovia,ŁKS,Zawisza,Jagiellonia,Pogon,Zagłębie L., i wiele innych umieją sie trzymac, układać normalnie razem na różnych Polskich wydarzeniach. Reprezentacja i Polska nr1 uklad liga to juz rywalizacja i tak ma to wyglądać.
-
WhiteFanatic
- Kontakt:
Nie warto brać wszystkiego co ludzie tutaj wypisują do siebie. Pisano tu np ze mamy układy z Lechia, Legia, KSGGKS, Arka i pewnie jeszcze kimś o kim już nie pamiętam a wszystkie te rewelacje nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
Nie da się ukryć że różne ekipy z Polski mają swoje sympatie lub wspólnych wrogów ale to nie znaczy jeszcze ze łączą ich jakieś układy. Jedyny 'cichy uklad' jeśli można to tak nazwać jaki mamy Cracovia, bo oficjalnie nie łączy nas nic a ludzie z ekip mają kontakt dość regularnie, na różnych płaszczyznach co dla zorientowanych nie jest niczym nowym - nawet na tym forum.
Za kontakty Lecha się nie wypowiadam bo nie mam wiedzy, jeśli chodzi o nas to żadnych układów z KSGGKS nie ma.
Nic w tym fachu nie jest albo czarne albo białe.
Nie da się ukryć że różne ekipy z Polski mają swoje sympatie lub wspólnych wrogów ale to nie znaczy jeszcze ze łączą ich jakieś układy. Jedyny 'cichy uklad' jeśli można to tak nazwać jaki mamy Cracovia, bo oficjalnie nie łączy nas nic a ludzie z ekip mają kontakt dość regularnie, na różnych płaszczyznach co dla zorientowanych nie jest niczym nowym - nawet na tym forum.
Za kontakty Lecha się nie wypowiadam bo nie mam wiedzy, jeśli chodzi o nas to żadnych układów z KSGGKS nie ma.
Nic w tym fachu nie jest albo czarne albo białe.
-
WhiteFanatic
- Kontakt:
No i całe moje kibicowanie poszło w pizdu...
Najlepiej nic nie pisac o swoich ekipac, kontaktach czy innych ukladach, bo wpada perkun i wie lepiej :))))
-
Warszawski(L)egion88
Intryguje mnie w jaki sposób doszło do zerwania na linii Korona-Cracovia. Znalazłem tylko informacje że zgoda padła w 2008 roku (ale ten czas leci). Może ktoś krótko opisać cóż takiego sie tam stało? Z góry dzięki.