Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Nie ma z wami zadnej merytorycznej rozmowy, juz to sie robi nudne...
wymyslcie Widzewiaki jakies nowe patenty i sprutki, i wtedy wróccie.
natomiast jesli nie mozecie przepalic tego co wyczytacie w moich wpisach, i kończą sie Wam pomysły , to jedna rada - nie piszcie o ŁKSie , tylko zajmijcie sie swoim najwiekszym Widzewkiem...
wiem powtarzam sie , ale moze w koncu za 50 apelem do was dotrze, ze to co piszecie jest cały czas wykorzystywane przeciwko wam, i naprostujecie sie......
PS.
Tak jak bylo do przewidzenia znowu próbujecie wkleić ze ten temat przez nas został rozjebany. W sytuacji gdzie jest zupełnie na odwrót. Jesli wiec nie macie argumentow zeby obronic te wasze pierdy to przestancie sie tu wpisywać. Ja rozumiem ze na moje wpisy ciezko jest wam sie odniesć, bo pisze w taki sposob zeby wam nie ułatwić i faktycznie odpisuje zazwyczaj ktoś raz na ruski rok, a reszta udaje że nie widzi.... natomiast wasze pierdy i jakies teorie jesli tylko zachaczacie w tym o nas , obrócic przeciwko wam jest bardzo łatwo...
pisalem że dużo nas dzieli i to tez widać na tym forum.
Boli was od bardzo dawna ze nas c*** obchodzi co sie u was dzieje,i ze 99 % rzeczy ktore tu piszecie i roznych akcji ktore wrzucacie i czekacie na reakcje - przechodzą zupełnie bez echa. Tak samo jak i wasze liczby i inne rzeczy. Nieraz i nie dwa sami pisaliscie ze sobą na temat waszych liczb z CSKA czy z Ruchem bo innych mało to obchodzi...
Natomiast w drugą strone jest stek wymysłow , i reakcja na kazde pierdniecie z naszej strony. A że nas za mało, że za dużo, że skejty, że hipstery, że to i tamto to wogóle jest nic i dziecinada, że ktoś tam miał koszulke Lecha, a ktoś inny był na Cracovii, że mało pieniędzy, a wogole to jaki macie budżet, a ktoś tam opluł piłkarza że patologia że to i tamto ,itp itd x 100.
c*** nas to obchodzi generalnie co o nas myslicie, ale czasy kiedy zawsze wasze było na wierzchu chyba juz bezpowrotnie mineły...
wymyslcie Widzewiaki jakies nowe patenty i sprutki, i wtedy wróccie.
natomiast jesli nie mozecie przepalic tego co wyczytacie w moich wpisach, i kończą sie Wam pomysły , to jedna rada - nie piszcie o ŁKSie , tylko zajmijcie sie swoim najwiekszym Widzewkiem...
wiem powtarzam sie , ale moze w koncu za 50 apelem do was dotrze, ze to co piszecie jest cały czas wykorzystywane przeciwko wam, i naprostujecie sie......
PS.
Tak jak bylo do przewidzenia znowu próbujecie wkleić ze ten temat przez nas został rozjebany. W sytuacji gdzie jest zupełnie na odwrót. Jesli wiec nie macie argumentow zeby obronic te wasze pierdy to przestancie sie tu wpisywać. Ja rozumiem ze na moje wpisy ciezko jest wam sie odniesć, bo pisze w taki sposob zeby wam nie ułatwić i faktycznie odpisuje zazwyczaj ktoś raz na ruski rok, a reszta udaje że nie widzi.... natomiast wasze pierdy i jakies teorie jesli tylko zachaczacie w tym o nas , obrócic przeciwko wam jest bardzo łatwo...
pisalem że dużo nas dzieli i to tez widać na tym forum.
Boli was od bardzo dawna ze nas c*** obchodzi co sie u was dzieje,i ze 99 % rzeczy ktore tu piszecie i roznych akcji ktore wrzucacie i czekacie na reakcje - przechodzą zupełnie bez echa. Tak samo jak i wasze liczby i inne rzeczy. Nieraz i nie dwa sami pisaliscie ze sobą na temat waszych liczb z CSKA czy z Ruchem bo innych mało to obchodzi...
Natomiast w drugą strone jest stek wymysłow , i reakcja na kazde pierdniecie z naszej strony. A że nas za mało, że za dużo, że skejty, że hipstery, że to i tamto to wogóle jest nic i dziecinada, że ktoś tam miał koszulke Lecha, a ktoś inny był na Cracovii, że mało pieniędzy, a wogole to jaki macie budżet, a ktoś tam opluł piłkarza że patologia że to i tamto ,itp itd x 100.
c*** nas to obchodzi generalnie co o nas myslicie, ale czasy kiedy zawsze wasze było na wierzchu chyba juz bezpowrotnie mineły...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
I znowu wjechał w nas na pełnej piździe,ma rozmach skurewsyn.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
A co by miał odpisać? Czego oczekujesz po deklu który napierdala od dwóch lat to samo?
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
czerwona armia w natarciu
-
odnośnie czerwonej armii, jak to się stało że jeden z pierwszych zinów ŁKS-u (lata zdaje się 1992-94) nazywał się "Red Devils"?adwokat pisze:czerwona armia w natarciu
TYBET JEST SERBSKI
-
A jak to sie stało ze najpierw Lech wam odjebal typa którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem a potem wlaziliscie im w d*** ? Czyżby interesiki ludzi z pod znaku H.
-
RABIN ?? bardzo chcesz mnei sprowokować ale no sory :))Wantedx pisze:koledze który rozsądnie napisał juz RABIN nie odpisał...na tym zakonczmy temat :)majcher pisze:Gość od nas zapytał o waszą liczbę na finale, bez napinki, normalne pytanie jakich pada na tym forum setki i zapewne ciekawi sporą część osób z innych klubów, a wy obruszyliście jakby to było pytanie do panienki ile razy się puściła. A wszystko dlatego, że pytał ktoś z Widzewa. Macie jakąś manie prześladowcza? Wystarczyło odpisać tu, albo my nie piszemy w internecie, zamiast dorabiać do tego historię i prowokując gierki słowne, doskonale wiedząc, że będzie to wdzięczny temat do jałowym dyskusji i obustronnego odbijania piłeczki. To, że w ekipach derbowych działa magia liczb i jedni i drudzy interesują się liczbami rywali jest tak oczywiste, że choćbyście nie wiem jak się zaklinali, to i tak prędzej czy później to wyjdzie na światło dzienne, więc po co ta hipokryzja?
Może i jesteśmy medialną grupą, a może zwyczajnie mamy dużo aktywnych grup, mamy się czym chwalić i to robimy. Robimy to dla siebie, promujemy nasz klub i mamy gdzieś zdanie innych. Nazywajcie nas celebrytami, że mamy parcie na szkło, tyle nas to interesuje, ile wyniki rezerwacji Wisły Kraków. Taki mamy styl i jesteśmy z tego dumni, tak jak jesteśmy dumni z działań osób zaangażowanych oraz naszego klubu, a okazujemy to jak chcemy.
Całkiem sporo informacji na temat różnych akcji oraz liczb można znaleźć w pewnym czasopiśmie wydawanym co miesiąc, zatem prędzej czy później i tak oglądają światło dzienne, nawet ekipy nie chwalącej się, więc po co to zachowanie przypominające puszczalska panienke, która zgrywa trudną do zdobycia. Lubicie takie gierki? Wiele razy udawalo się tu bez spiny wymieniać informacje.
po kiego ch**a mam mu odpisywać ? Jesli napisał rozsądnie, i zajął sie swoim klubem to mi nic do tego i komentować tego zamiaru nie mam. To Wy we wszystkim widzicie drugie dno, i nawet jak ktos napisze rozsądnie , kończy temat i nie macie nawet jak odp , to i tak to robicie, i dopierdalacie sie do wszystkiego żeby czasem nikt nie skumał co jest pisane.
I jest tak od x czasu, gdzie najpierw sami zaczynacie robiąc jakies z d*** prowokacje, a pozniej płacz że temat rozjebany.
Rozumiesz jeden z drugim o co chodzi ??
Wezcie przykład z madrzejszego i jesli nie macie nic ciekawego do dodania, i na dodatek WAS TO CO JEST PISANE nie dotyczy, to zamknijcie te swoje internetowe ryje i siedzcie cicho..
Nisc - z Red Devilsem , rzecz prozaiczna, chodziło o zajawke autora na ....Manchester Utd .
Natomiast o przydomku Widzewiaków ''Czerwona Armia'' jaki sobie przysposobili ( swoją drogą bardzo trafny) , to Ktoś z Widzewa móglby sie wypowiedzięc skad sie wział ten przydomek i mniej wiecej kiedy zaczęli go uzywać kibice ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Jak to jest, że Lech Wam cisnie od zydow, by chwile później stanac z nimi ramie w ramie i robic ukladzik?adwokat pisze:A jak to sie stało ze najpierw Lech wam odjebal typa którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem a potem wlaziliscie im w d*** ? Czyżby interesiki ludzi z pod znaku H.
Tak bardzo im się spodobały Wasze kobiety?
Co na to Igor?
Napina tutaj nie zwalnia tempa..
-
nie zwalnia tempa , bo znowu zescie sie zesrali pod siebie i tak jak było spokojnie, i nawet tu nie zaglądałem to wszystko w pizdu poszło - bo zaczeliscie pruć sie o nasza frekwencje na Pucharze u siebie w środe , gdzie było koło 300-400 osob.
Napisałem ze był taki mecz, i to nie za czasow cacka, tylko w poprzedniej rundzie juz w nizszej lidze , gdzie było was jeszcze mniej i nawet nie powiesiliscie żadnej flagi... Jeden z Was Winkler odpisał w miare normalnie chcąc załagodzić sytuacje, że frekwencja to jest c***, ale nie bo ku*** reszta dalej napierdala o nas i nie widza w tym nic złego.
Tak samo jak dalej prujecie się o kwestie Lecha i finału PP, i chcecie znać naszą liczbe- ale TAKI c*** podmiejskie kompleksiary. Mozecie sobie uważac ze było nas tyle ile chcecie, zeby wam było wygodnie. Bo i tak absolutnie nic to nie zmieni, bo gdybysmy napisali że było nas 60 to by było 10 wpisów , że to wstyd , słaby układ itd, a gdybysmy napisali że nas było 200 , to by jeszcze wiecej pierdolenia było na temat co na to Zawisza, że jezdzimy w wiecej osob niż na wyjazdy itd itp. Przeciez to jest oczywiste, jestescie tacy prości, i zaślepieni megalomany , że nie ma z wami zadnej rozmowy , ale niestety nieraz musze interweniować - BO PISZECIE FRAJERKI O NAS ...
To Wy po raz enty zaczeliscie temat frekwencji i po raz kolejny na finał płaczecie , że jest tu napinka, tak samo jak po raz setny rozkminiacie kwestie naszych układków i innych , gdzie wam kompletnie gówno do tego. Jeszcze jakies pajace wypierdalają z tekstami do nas - zebysmy sie zajęli sami sobą !! hahaha to jest kabaret jakiś
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=7160
Od tego sie zaczęło i kazdy moze sobie przejrzec kto sie znowu dopierdala i sie pruje jak stara baba z okna, i kto na koniec odwraca wszystko dupą do przodu....
Napisałem ze był taki mecz, i to nie za czasow cacka, tylko w poprzedniej rundzie juz w nizszej lidze , gdzie było was jeszcze mniej i nawet nie powiesiliscie żadnej flagi... Jeden z Was Winkler odpisał w miare normalnie chcąc załagodzić sytuacje, że frekwencja to jest c***, ale nie bo ku*** reszta dalej napierdala o nas i nie widza w tym nic złego.
Tak samo jak dalej prujecie się o kwestie Lecha i finału PP, i chcecie znać naszą liczbe- ale TAKI c*** podmiejskie kompleksiary. Mozecie sobie uważac ze było nas tyle ile chcecie, zeby wam było wygodnie. Bo i tak absolutnie nic to nie zmieni, bo gdybysmy napisali że było nas 60 to by było 10 wpisów , że to wstyd , słaby układ itd, a gdybysmy napisali że nas było 200 , to by jeszcze wiecej pierdolenia było na temat co na to Zawisza, że jezdzimy w wiecej osob niż na wyjazdy itd itp. Przeciez to jest oczywiste, jestescie tacy prości, i zaślepieni megalomany , że nie ma z wami zadnej rozmowy , ale niestety nieraz musze interweniować - BO PISZECIE FRAJERKI O NAS ...
To Wy po raz enty zaczeliscie temat frekwencji i po raz kolejny na finał płaczecie , że jest tu napinka, tak samo jak po raz setny rozkminiacie kwestie naszych układków i innych , gdzie wam kompletnie gówno do tego. Jeszcze jakies pajace wypierdalają z tekstami do nas - zebysmy sie zajęli sami sobą !! hahaha to jest kabaret jakiś
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... start=7160
Od tego sie zaczęło i kazdy moze sobie przejrzec kto sie znowu dopierdala i sie pruje jak stara baba z okna, i kto na koniec odwraca wszystko dupą do przodu....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie pamiętam dokładnie ale gdzieś w połowie lat 90tych.Skąd się to wzięło?Nie pamiętam.Wtedy na drużynę mówiono 'Czerwona Armia' Franka Smudy i nawet gdzieś taki napis widniał na SM.Ene due rabe pisze:Natomiast o przydomku Widzewiaków ''Czerwona Armia'' jaki sobie przysposobili ( swoją drogą bardzo trafny) , to Ktoś z Widzewa móglby sie wypowiedzięc skad sie wział ten przydomek i mniej wiecej kiedy zaczęli go uzywać kibice ??
-
Rabinowi chodzi zapewne o dawna nazwe Piłsudskiego.
Czerwona armia ma sie nijak do armii czerwonej.
Czerwona armia ma sie nijak do armii czerwonej.
-
że co ??
Nie skumałes o co mi chodziło, wiec ku*** nie klep w ta klawiature pseudo ćweerć inteligencie. Wyrazilem sie chyba bardzo wprost, bardziej sie nie dało. Ale jestes na to za głupi zeby zrozumieć, bo masz mniejsze IQ niz Wasteland.
Teraz bedziecie zaklinali rzeczywistośc, i pisali że mi wcale nie chodziło o to co napisałem ,tylko o cos innego hahahah ja pierdolleee , grubo idziecie Czerwona Armia Propagandystow ;)
Nie skumałes o co mi chodziło, wiec ku*** nie klep w ta klawiature pseudo ćweerć inteligencie. Wyrazilem sie chyba bardzo wprost, bardziej sie nie dało. Ale jestes na to za głupi zeby zrozumieć, bo masz mniejsze IQ niz Wasteland.
Teraz bedziecie zaklinali rzeczywistośc, i pisali że mi wcale nie chodziło o to co napisałem ,tylko o cos innego hahahah ja pierdolleee , grubo idziecie Czerwona Armia Propagandystow ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ja już się nie pytam czy jesteś chory tylko pytam z ciekawości na co, bo mózg Ci wyżera niesamowicie.Ene due rabe pisze:
Dawaj cytat ograniczony baranie, gdzie napisałem że '' Widzew jest tym propagandowym klubem, a ŁKS taki wspaniały''...
nie musi być słowo w słowo , byle tylko coś takiego z tego wynikało...
Ene due rabe pisze: Jestescie mistrzami manipulacji
Twoje słowa odbijają się do CiebieEne due rabe pisze:Podsumowując tą dyskusje...
Napewno jestescie bardziej medialną ekipą , i przez to macie dużo lepszy PR niż ŁKS...
"jesli tego nie zrobisz to W********** za brame i zakładaj se nowe konto i wracaj tutaj koniecznie - wkurwiać sie tym co wyczytasz i knić kolejne prowokacje..."
Zamilknij na wieki.
-
Dobra zluzujcie już wszyscy portki. Tu sytuacji na mieście nie zmienicie. Czy Lechia Tomaszów to osobna ekipka czy działają tam chłopaki z waszego fc? Tak samo jak sytuacja w Sieradzu? Chyba już Warta nic nie kręci. Będziemy tam jutro,aż jestem ciekaw. Swego czasu pamiętam mieli ciekawą ekipkę i nieźle dymili z Pogonią Zduńska Wola i Górnikiem Łęczyca.
-
A co ty byście zrobili z ciężko rannym kolegą z obrażeniami wewnętrznymi, żeby się jeszcze nie załapać na przypał?, pewnie zawieźlibyście go do znajomego weterynarza? takie rzeczy tylko na filmach ...którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Ta a potem z Leszkiem na piwko ,umacniać układ hehe
-
Adwokat musiał ci ktoś z Widzewa ten garbaty nos rozjebać skoro wszystko co piszesz dotyczy RTSu.
-
Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejszePanTuNieStał pisze:A co ty byście zrobili z ciężko rannym kolegą z obrażeniami wewnętrznymi, żeby się jeszcze nie załapać na przypał?...którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem
-
Brak słów na ostatnie wpisy.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
na ostatnie parenaście stron...
-
To chyba szpital jest odpowiednim miejscem chyba nie ? ciach nie wracajmy do tego, jakiś śmieć który gówno o życiu wie, nie ma prawa pisać o takich rzeczach, granie czyjąś śmiercią ,nie ważne czyja by to nie była jest jest czystym frajerstwem, uważaj adwokacino, śmietniku życie bywa przewrotne....Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejsze

-
Dajcie ku*** żyć... Czy dobrym sposobem ba nude jest wymiana mysli dwóch zwasnionych stron? Czy ku*** nie jest oczywiste ze jedni patrza na drugich? Czy ku*** nie jest normalne ze jedni drugim wytkna najmiejszy błąd? Więcej dystansu do rozmowy i rozmówcy życzę.Wszystkim.
Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Za te słowa - mimo że teg nie powinno się robić - życzę Ci byś to Ty znalazł się w takiej sytuacji, a konając pogratulował jeszcze chłopakom że są sztywni i nie będą mieli lipy.PanTuNieStał pisze:A co ty byście zrobili z ciężko rannym kolegą z obrażeniami wewnętrznymi, żeby się jeszcze nie załapać na przypał?, pewnie zawieźlibyście go do znajomego weterynarza? takie rzeczy tylko na filmach ...którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem
KATOWICE
-
Smieszni internetowi teoretycy... szkoda na Was słów, zrobili co mogli, co mieli jeszcze zrobić?
-
Oczywiście,że każdy każdemu wytknie najmniejszy błąd.Gdyby to zrozumiał twój ziomek po szalu Enedue to zapanowałby tu względny spokój.On jednak jest na tyle niedojebany,że czepia się dosłownie każdego postu i każdej najmniejszej wzmianki na temat ŁKSu.cobytu pisze:Dajcie ku*** żyć... Czy dobrym sposobem ba nude jest wymiana mysli dwóch zwasnionych stron? Czy ku*** nie jest oczywiste ze jedni patrza na drugich? Czy ku*** nie jest normalne ze jedni drugim wytkna najmiejszy błąd? Więcej dystansu do rozmowy i rozmówcy życzę.Wszystkim.
Ma jakąś manię i powinien się iść leczyć.
-
Nie sraj się do mnie,bo ja ci nie ubliżam.Możemy do tamtego tematu nie wracać,ale śmiecia to sobie u siebie w domu poszukaj.I nie strasz mnie tutaj życiem,bo swoje przeżyłem.NaraPanTuNieStał pisze:To chyba szpital jest odpowiednim miejscem chyba nie ? ciach nie wracajmy do tego, jakiś śmieć który gówno o życiu wie, nie ma prawa pisać o takich rzeczach, granie czyjąś śmiercią ,nie ważne czyja by to nie była jest jest czystym frajerstwem, uważaj adwokacino, śmietniku życie bywa przewrotne....Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejsze
-
Nadjechał cygański tabor i szybko odjeżdża także pakuj się i spierdalaj stąd jak nie masz nic mądrego do napisania.Silnoręki pisze: Za te słowa - mimo że teg nie powinno się robić - życzę Ci byś to Ty znalazł się w takiej sytuacji, a konając pogratulował jeszcze chłopakom że są sztywni i nie będą mieli lipy.
-
Kkk .... mysle ze chlop apropo smiecia nie cisnal w Twoja strone.kkk78 pisze:Nie sraj się do mnie,bo ja ci nie ubliżam.Możemy do tamtego tematu nie wracać,ale śmiecia to sobie u siebie w domu poszukaj.I nie strasz mnie tutaj życiem,bo swoje przeżyłem.NaraPanTuNieStał pisze:To chyba szpital jest odpowiednim miejscem chyba nie ? ciach nie wracajmy do tego, jakiś śmieć który gówno o życiu wie, nie ma prawa pisać o takich rzeczach, granie czyjąś śmiercią ,nie ważne czyja by to nie była jest jest czystym frajerstwem, uważaj adwokacino, śmietniku życie bywa przewrotne....Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejsze
-
Zstawiliscie ziomka konającego żeby niemiec przypalu ,, tak samo wasz guru pomyślał żeby niemiec przypalu rozjebie się na swoich ziomków "LUDZE HONORU " hehe zasadowa ekipa niema co
-
Powtarzasz słowa cygana bo sam byś na to nie wpadł, cygana który buja się z ekipą napierdalającą rakietnicami i rzucającą mołotowami , chyba w celu odebrania komuś życia nie? Zapomniałeś kto ko kogo zostawił na Bałutach aż się chłopcy w karetce popłakali sztywna niezniszczalna ekipo, szkoda słów.Zstawiliscie ziomka konającego żeby niemiec przypalu ,, tak samo wasz guru pomyślał żeby niemiec przypalu rozjebie się na swoich ziomków "LUDZE HONORU " hehe zasadowa ekipa niema co
Czytaj ze zrozumieniem.Nie sraj się do mnie,bo ja ci nie ubliżam.Możemy do tamtego tematu nie wracać,ale śmiecia to sobie u siebie w domu poszukaj.I nie strasz mnie tutaj życiem,bo swoje przeżyłem.Nara

-
KlubemŁodziJestRTS pisze:Oczywiście,że każdy każdemu wytknie najmniejszy błąd.Gdyby to zrozumiał twój ziomek po szalu Enedue to zapanowałby tu względny spokój.On jednak jest na tyle niedojebany,że czepia się dosłownie każdego postu i każdej najmniejszej wzmianki na temat ŁKSu.cobytu pisze:Dajcie ku*** żyć... Czy dobrym sposobem ba nude jest wymiana mysli dwóch zwasnionych stron? Czy ku*** nie jest oczywiste ze jedni patrza na drugich? Czy ku*** nie jest normalne ze jedni drugim wytkna najmiejszy błąd? Więcej dystansu do rozmowy i rozmówcy życzę.Wszystkim.
Ma jakąś manię i powinien się iść leczyć.
...
Twój nick jednak pokazuje - że to ty musisz mieć jakąś manie przesladowcza i pewnie niemałe kompleksy , ale tego raczej nie wyleczysz....
Powszechne w psychiatrii jest przypisywanie innym swoich cech , i zaburzeń , jesteś idealnym przykładem .
Ja wiem że wy byście chcieli to forum na własność , żebyście mogli wytykać te nasze błędy , dopierdalac się na siłę , wyśmiewać wszystko co robimy, i komentować wszystkie ekipy w jakiś sposób z nami związane - oczywiście przy biernej postawie innych czytających to , ale no niestety tak się nie da...
I dlatego ten temat tak wygląda bo wy nie jesteście alfą i omega , i nie jesteście żadna kibicowska wyrocznia , a wręcz sami macie sporo różnych rys na waszej dzialalniosci , sami dajecie bardzo dużo powodow żeby się do was dopierdolic. A większość napinkowych kwestii sami zaczynacie , wkładać nos w nie swoje sprawy - co macie w swojej Widzewskie mentalności zakodowane bardzo głęboko....
Dodatkowo czasy kiedy mogliscie na nas patrzeć z góry , i brylowaliscie w wieku płaszczyznach nie tylko w Łodzi , ale w całej Polsce - już bezpowrotnie minęły , a wy ciągle zachowujecie się tak jakby czas się zatrzymał w miejscu x lat temu. Ciężko wam się pogodzić z rzeczywistością i widać to najlepiej po tym temacie.
My wiemy doskonale jakie macie o nas zdanie i przeświadczenie , i przez zakrzywiony obraz nas - w który sami uwierzyliscie , mieliscie sporo problemów ...
Tak samo jak wiemy co o nas sądzą inni kibice w PL , i wiemy że w kibicowaniu nie ma czegos takiego jak obiektywizm ,nie na tym to polega. Tyle że my od x lat jesteśmy tacy sami i staramy się iść swoją drogą, wytyczoną już dawno temu , natomiast Wy wielcy - podejście do wielu kwestii zmienialiscie diametralnie, mimo że dla przeciętnego Kowalskiego patrzącego z boku na nasze kluby - powinno być zupełnie na odwrót...
Nie pozwolę wiec , zeby jakieś zakompleksione szczurki , zapatrzone w nas na kazdym kroku , wycieraly sobie tu ŁKSem swoje czerwone mordy i manipulowaly tym co dotyczy tylko i wyłącznie nas.
I to ty jesteś niedojebany , jeśli przez tyle czasu co was tu prostuje jeszcze żeś tego nie dostrzegł. Inne Twoje koleżanki dały sobie już spokój , bo zobaczyly ze wiecej z tego wychodzi zlego niz dobrego , ale nie ty i tobie podobne wastelandy , bo ty nadal jesteś przekonany że jesteście najwięksi w kosmosie i macie prawo oceniać i komentować wszystko co się u nas dzieje...
Jak już pisałem sto razy , jeśli nie będziecie poruszać naszego tematu i nie będziecie klapac internetowymi ryjami o tym co się dzieje u tej " śmiesznej i zalosnej patologii z kilku bram na Polesiu " , tylko skupicie się na jeszcze wiekszym i największym Widzewku , to będzie tutaj spokój . Możecie pisać o swoich zajebistych frekwencjach , o najlepszych pod słońcem zgodach i układach , kozackich awanturach i ustawkach , o chodzeniu po górach , transparentach na dzień kobiet - i nam gowno do tego . Ale od nas odbijcie bo nigdy nie będzie tutaj normalnie , i nigdy nikt nie będzie mogl normalnie tego czytać. A wy po raz piąty dziesiąty i dwudziesty będziecie płakać na koniec , że temat jest rozjebany przeze mnie - bo miałem czelnosc odpisać na jakieś wasze prowokacje i wymysly na temat ŁKSu.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
powiedz mi w którym NORMALNYM poście ktoś od nas napisał nie prawdę o ŁKSie?
-
Rabin zycze Tobie a raczej sobie żebyśmy kiedys mogli stanac naprzeciw siebie . Jestes zwykłym pajacem który umie tylko stukac w klawiaturę. To ze do Ciebie nic nie dociera widac bylo po moich pierwszych postach z Tobą.
Myslisz ze przeciwstawisz nam całą Polskę w internecie , ale problem jest w tym że przeciw nam i tak są wszyscy:-)
Gdzie nie spojrzysz tam nas nienawidzą. A Wy się waflujcie ze wszystkimi dalej.
Chcecie zobaczyć wielki Widzew? Zapraszamy :-)
Myslisz ze przeciwstawisz nam całą Polskę w internecie , ale problem jest w tym że przeciw nam i tak są wszyscy:-)
Gdzie nie spojrzysz tam nas nienawidzą. A Wy się waflujcie ze wszystkimi dalej.
Chcecie zobaczyć wielki Widzew? Zapraszamy :-)
-
No oczywiście , niczego innego nie mogłem się spodziewać niż atak konkretnie na moją osobę. Ty nie starasz się nawet pisać o tym co ja napisałem, tylko probujesz mnie oczernic - bo nie masz żadnych argumentów ..
Rozumiem że kolejne twoje ziomki zaraz tutaj będą wklejać że jestem psychiczny , mam 15 lat , nie jeżdżę na wyjazdy , i kibicuje od roku .... zgadłem ??
Nie moja wina że nie sprawia mi problemów przelać tego co myślę w słowa i moge w 5 minut napisac coś co wyczerpie temat , tak , że nie macie już nic do powiedzenia.Wam natomiast problem sprawia wogole wyartykuowanie tego o co wam chodzi , i się musicie głowic żeby wystukac parę zdań jakiś nic nie znaczących pierdow .
.
Mówisz że na siłę chce w internecie przeciwstawić kogoś przeciwko wam, a dalej dochodzisz do wniosku , że was to i tak nikt nie lubi , więc jak to jest w końcu , kolejny raz ciężko jest się pogodzić z rzeczywistością ;) ??
Rozumiem że kolejne twoje ziomki zaraz tutaj będą wklejać że jestem psychiczny , mam 15 lat , nie jeżdżę na wyjazdy , i kibicuje od roku .... zgadłem ??
Nie moja wina że nie sprawia mi problemów przelać tego co myślę w słowa i moge w 5 minut napisac coś co wyczerpie temat , tak , że nie macie już nic do powiedzenia.Wam natomiast problem sprawia wogole wyartykuowanie tego o co wam chodzi , i się musicie głowic żeby wystukac parę zdań jakiś nic nie znaczących pierdow .
.
Mówisz że na siłę chce w internecie przeciwstawić kogoś przeciwko wam, a dalej dochodzisz do wniosku , że was to i tak nikt nie lubi , więc jak to jest w końcu , kolejny raz ciężko jest się pogodzić z rzeczywistością ;) ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Widzisz bo u nas jest tak że my od lat mamy wyjebane co kto o nas pisze, co kto o nas sadzi.
c*** wie kim jestes i c*** mnie to obchodzi.
My robimy swoje co pokazują lata wstecz.
Jak ktoś ma cos do nas, nie omieszkamy sie stanąć naprzeciw.
Mozesz pisać, ze jesteśmy slabi, ale gdy do czegoś dojdzie argumenty słowne nic nie znacza.
Mozesz pisać, ze jesteśmy slabi, ale gdy do czegoś dojdzie argumenty słowne nic nie znacza.
-
Ale ja nie mam nic przeciwko żeby kazdy na internecie myślał o nas najgorzej. Wrecz naprzeciw, moze bardziej ochoczo będzie dochodzilo do spotkań :-)Ene due rabe pisze:
-
W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
-
C1365O pisze:Widzisz bo u nas jest tak że my od lat mamy wyjebane co kto o nas pisze, co kto o nas sadzi.
No oczywiście , że macie wyjebane ha-ha
Całe zastępy twoich kumpli po szalu które się tu wpisują i wpisywaly (oprócz śląskich ekip jest was na tym forum najwięcej) , przykaz knucia waszej kumaterii - żeby właśnie to forum wykorzystywać do propagandy ( bo jednak sporo osób to czyta) , również świadczą że was wcale nie interesujące co się o Was sądzi.
Od jakiegoś czasu jednak nie mniej, a moze nawet bardziej was interesuje - co kto sądzi o ŁKSie , może mieć to związek z tym że macie jednak coraz mniej okazji do chwalenia się waszą dzialanoscią. Nie wykpisz się , ze jest inaczej , wystarczy przejrzeć ten temat ...
Uwierz mi , że my lepiej znamy wasza mentalność i rozkminy , niż jest to w drugą stronę , bo mieliśmy okazję conieco zapoznać się z twórczością osób które decydowały o tym , jak wygląda u was ruch kibicowski , i nie wcisniesz mi kitu jednym zdaniem, że jest inaczej niż mowie ..
Natomiast co do ostatniego zdania, napewno bardzoo bys chciał , zebym pisał że caly Widzew jest słaby, nie ma was w Łodzi , nikt was nie szanuje itp, ale nic takiego niestety w moich wpisach nie znajdziesz , dlatego że tak nie myślę.
A takie stwierdzenia napewno byłyby plasterkiem na wasze sumienia i defacto podnosiły by Wam morale. Tyle że w takim podejściu do wroga - w czasach nowożytnych ( mowie po 2000) to wy jesteście specjalistami, i nie chce być monotonny , ale to wy wielokrotnie przekonaliscie się , że jest właśnie tak jak napisałeś ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Bo ludzie nie mogą czytac co tu się pisze.
W tym temacie mógłby się wypowiadać cobuty i mms i byli by oj.
W tym temacie mógłby się wypowiadać cobuty i mms i byli by oj.
-
To tak mieli ciśnięte na mieście? A czy osoby z Widzewa z Sieradza tak lokalnie nie działali na Warcie? Pytam bo kiedyś byli nawet fajną ekipką,jeździli,zaliczyli jakieś tam drobniejsze dymy. Na meczach u siebie byli po 50-80osób. Więc coś musiało się stać,że Widzew postanowił ich stłamsić w mieście. Ciekawa sprawa.mms pisze:W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW