Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
na ostatnie parenaście stron...
-
PanTuNieStał
To chyba szpital jest odpowiednim miejscem chyba nie ? ciach nie wracajmy do tego, jakiś śmieć który gówno o życiu wie, nie ma prawa pisać o takich rzeczach, granie czyjąś śmiercią ,nie ważne czyja by to nie była jest jest czystym frajerstwem, uważaj adwokacino, śmietniku życie bywa przewrotne....Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejsze
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Dajcie ku*** żyć... Czy dobrym sposobem ba nude jest wymiana mysli dwóch zwasnionych stron? Czy ku*** nie jest oczywiste ze jedni patrza na drugich? Czy ku*** nie jest normalne ze jedni drugim wytkna najmiejszy błąd? Więcej dystansu do rozmowy i rozmówcy życzę.Wszystkim.
Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Za te słowa - mimo że teg nie powinno się robić - życzę Ci byś to Ty znalazł się w takiej sytuacji, a konając pogratulował jeszcze chłopakom że są sztywni i nie będą mieli lipy.PanTuNieStał pisze:A co ty byście zrobili z ciężko rannym kolegą z obrażeniami wewnętrznymi, żeby się jeszcze nie załapać na przypał?, pewnie zawieźlibyście go do znajomego weterynarza? takie rzeczy tylko na filmach ...którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem
KATOWICE
-
pijany powietrzem
Smieszni internetowi teoretycy... szkoda na Was słów, zrobili co mogli, co mieli jeszcze zrobić?
-
KlubemŁodziJestRTS
Oczywiście,że każdy każdemu wytknie najmniejszy błąd.Gdyby to zrozumiał twój ziomek po szalu Enedue to zapanowałby tu względny spokój.On jednak jest na tyle niedojebany,że czepia się dosłownie każdego postu i każdej najmniejszej wzmianki na temat ŁKSu.cobytu pisze:Dajcie ku*** żyć... Czy dobrym sposobem ba nude jest wymiana mysli dwóch zwasnionych stron? Czy ku*** nie jest oczywiste ze jedni patrza na drugich? Czy ku*** nie jest normalne ze jedni drugim wytkna najmiejszy błąd? Więcej dystansu do rozmowy i rozmówcy życzę.Wszystkim.
Ma jakąś manię i powinien się iść leczyć.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
Nie sraj się do mnie,bo ja ci nie ubliżam.Możemy do tamtego tematu nie wracać,ale śmiecia to sobie u siebie w domu poszukaj.I nie strasz mnie tutaj życiem,bo swoje przeżyłem.NaraPanTuNieStał pisze:To chyba szpital jest odpowiednim miejscem chyba nie ? ciach nie wracajmy do tego, jakiś śmieć który gówno o życiu wie, nie ma prawa pisać o takich rzeczach, granie czyjąś śmiercią ,nie ważne czyja by to nie była jest jest czystym frajerstwem, uważaj adwokacino, śmietniku życie bywa przewrotne....Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejsze
-
KlubemŁodziJestRTS
Nadjechał cygański tabor i szybko odjeżdża także pakuj się i spierdalaj stąd jak nie masz nic mądrego do napisania.Silnoręki pisze: Za te słowa - mimo że teg nie powinno się robić - życzę Ci byś to Ty znalazł się w takiej sytuacji, a konając pogratulował jeszcze chłopakom że są sztywni i nie będą mieli lipy.
Kkk .... mysle ze chlop apropo smiecia nie cisnal w Twoja strone.kkk78 pisze:Nie sraj się do mnie,bo ja ci nie ubliżam.Możemy do tamtego tematu nie wracać,ale śmiecia to sobie u siebie w domu poszukaj.I nie strasz mnie tutaj życiem,bo swoje przeżyłem.NaraPanTuNieStał pisze:To chyba szpital jest odpowiednim miejscem chyba nie ? ciach nie wracajmy do tego, jakiś śmieć który gówno o życiu wie, nie ma prawa pisać o takich rzeczach, granie czyjąś śmiercią ,nie ważne czyja by to nie była jest jest czystym frajerstwem, uważaj adwokacino, śmietniku życie bywa przewrotne....Myślałem,ze życie kolegi jest ważniejsze
Zstawiliscie ziomka konającego żeby niemiec przypalu ,, tak samo wasz guru pomyślał żeby niemiec przypalu rozjebie się na swoich ziomków "LUDZE HONORU " hehe zasadowa ekipa niema co
-
PanTuNieStał
Powtarzasz słowa cygana bo sam byś na to nie wpadł, cygana który buja się z ekipą napierdalającą rakietnicami i rzucającą mołotowami , chyba w celu odebrania komuś życia nie? Zapomniałeś kto ko kogo zostawił na Bałutach aż się chłopcy w karetce popłakali sztywna niezniszczalna ekipo, szkoda słów.Zstawiliscie ziomka konającego żeby niemiec przypalu ,, tak samo wasz guru pomyślał żeby niemiec przypalu rozjebie się na swoich ziomków "LUDZE HONORU " hehe zasadowa ekipa niema co
Czytaj ze zrozumieniem.Nie sraj się do mnie,bo ja ci nie ubliżam.Możemy do tamtego tematu nie wracać,ale śmiecia to sobie u siebie w domu poszukaj.I nie strasz mnie tutaj życiem,bo swoje przeżyłem.Nara
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Ene due rabe
KlubemŁodziJestRTS pisze:Oczywiście,że każdy każdemu wytknie najmniejszy błąd.Gdyby to zrozumiał twój ziomek po szalu Enedue to zapanowałby tu względny spokój.On jednak jest na tyle niedojebany,że czepia się dosłownie każdego postu i każdej najmniejszej wzmianki na temat ŁKSu.cobytu pisze:Dajcie ku*** żyć... Czy dobrym sposobem ba nude jest wymiana mysli dwóch zwasnionych stron? Czy ku*** nie jest oczywiste ze jedni patrza na drugich? Czy ku*** nie jest normalne ze jedni drugim wytkna najmiejszy błąd? Więcej dystansu do rozmowy i rozmówcy życzę.Wszystkim.
Ma jakąś manię i powinien się iść leczyć.
...
Twój nick jednak pokazuje - że to ty musisz mieć jakąś manie przesladowcza i pewnie niemałe kompleksy , ale tego raczej nie wyleczysz....
Powszechne w psychiatrii jest przypisywanie innym swoich cech , i zaburzeń , jesteś idealnym przykładem .
Ja wiem że wy byście chcieli to forum na własność , żebyście mogli wytykać te nasze błędy , dopierdalac się na siłę , wyśmiewać wszystko co robimy, i komentować wszystkie ekipy w jakiś sposób z nami związane - oczywiście przy biernej postawie innych czytających to , ale no niestety tak się nie da...
I dlatego ten temat tak wygląda bo wy nie jesteście alfą i omega , i nie jesteście żadna kibicowska wyrocznia , a wręcz sami macie sporo różnych rys na waszej dzialalniosci , sami dajecie bardzo dużo powodow żeby się do was dopierdolic. A większość napinkowych kwestii sami zaczynacie , wkładać nos w nie swoje sprawy - co macie w swojej Widzewskie mentalności zakodowane bardzo głęboko....
Dodatkowo czasy kiedy mogliscie na nas patrzeć z góry , i brylowaliscie w wieku płaszczyznach nie tylko w Łodzi , ale w całej Polsce - już bezpowrotnie minęły , a wy ciągle zachowujecie się tak jakby czas się zatrzymał w miejscu x lat temu. Ciężko wam się pogodzić z rzeczywistością i widać to najlepiej po tym temacie.
My wiemy doskonale jakie macie o nas zdanie i przeświadczenie , i przez zakrzywiony obraz nas - w który sami uwierzyliscie , mieliscie sporo problemów ...
Tak samo jak wiemy co o nas sądzą inni kibice w PL , i wiemy że w kibicowaniu nie ma czegos takiego jak obiektywizm ,nie na tym to polega. Tyle że my od x lat jesteśmy tacy sami i staramy się iść swoją drogą, wytyczoną już dawno temu , natomiast Wy wielcy - podejście do wielu kwestii zmienialiscie diametralnie, mimo że dla przeciętnego Kowalskiego patrzącego z boku na nasze kluby - powinno być zupełnie na odwrót...
Nie pozwolę wiec , zeby jakieś zakompleksione szczurki , zapatrzone w nas na kazdym kroku , wycieraly sobie tu ŁKSem swoje czerwone mordy i manipulowaly tym co dotyczy tylko i wyłącznie nas.
I to ty jesteś niedojebany , jeśli przez tyle czasu co was tu prostuje jeszcze żeś tego nie dostrzegł. Inne Twoje koleżanki dały sobie już spokój , bo zobaczyly ze wiecej z tego wychodzi zlego niz dobrego , ale nie ty i tobie podobne wastelandy , bo ty nadal jesteś przekonany że jesteście najwięksi w kosmosie i macie prawo oceniać i komentować wszystko co się u nas dzieje...
Jak już pisałem sto razy , jeśli nie będziecie poruszać naszego tematu i nie będziecie klapac internetowymi ryjami o tym co się dzieje u tej " śmiesznej i zalosnej patologii z kilku bram na Polesiu " , tylko skupicie się na jeszcze wiekszym i największym Widzewku , to będzie tutaj spokój . Możecie pisać o swoich zajebistych frekwencjach , o najlepszych pod słońcem zgodach i układach , kozackich awanturach i ustawkach , o chodzeniu po górach , transparentach na dzień kobiet - i nam gowno do tego . Ale od nas odbijcie bo nigdy nie będzie tutaj normalnie , i nigdy nikt nie będzie mogl normalnie tego czytać. A wy po raz piąty dziesiąty i dwudziesty będziecie płakać na koniec , że temat jest rozjebany przeze mnie - bo miałem czelnosc odpisać na jakieś wasze prowokacje i wymysly na temat ŁKSu.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
powiedz mi w którym NORMALNYM poście ktoś od nas napisał nie prawdę o ŁKSie?
Rabin zycze Tobie a raczej sobie żebyśmy kiedys mogli stanac naprzeciw siebie . Jestes zwykłym pajacem który umie tylko stukac w klawiaturę. To ze do Ciebie nic nie dociera widac bylo po moich pierwszych postach z Tobą.
Myslisz ze przeciwstawisz nam całą Polskę w internecie , ale problem jest w tym że przeciw nam i tak są wszyscy:-)
Gdzie nie spojrzysz tam nas nienawidzą. A Wy się waflujcie ze wszystkimi dalej.
Chcecie zobaczyć wielki Widzew? Zapraszamy :-)
Myslisz ze przeciwstawisz nam całą Polskę w internecie , ale problem jest w tym że przeciw nam i tak są wszyscy:-)
Gdzie nie spojrzysz tam nas nienawidzą. A Wy się waflujcie ze wszystkimi dalej.
Chcecie zobaczyć wielki Widzew? Zapraszamy :-)
-
Ene due rabe
No oczywiście , niczego innego nie mogłem się spodziewać niż atak konkretnie na moją osobę. Ty nie starasz się nawet pisać o tym co ja napisałem, tylko probujesz mnie oczernic - bo nie masz żadnych argumentów ..
Rozumiem że kolejne twoje ziomki zaraz tutaj będą wklejać że jestem psychiczny , mam 15 lat , nie jeżdżę na wyjazdy , i kibicuje od roku .... zgadłem ??
Nie moja wina że nie sprawia mi problemów przelać tego co myślę w słowa i moge w 5 minut napisac coś co wyczerpie temat , tak , że nie macie już nic do powiedzenia.Wam natomiast problem sprawia wogole wyartykuowanie tego o co wam chodzi , i się musicie głowic żeby wystukac parę zdań jakiś nic nie znaczących pierdow .
.
Mówisz że na siłę chce w internecie przeciwstawić kogoś przeciwko wam, a dalej dochodzisz do wniosku , że was to i tak nikt nie lubi , więc jak to jest w końcu , kolejny raz ciężko jest się pogodzić z rzeczywistością ;) ??
Rozumiem że kolejne twoje ziomki zaraz tutaj będą wklejać że jestem psychiczny , mam 15 lat , nie jeżdżę na wyjazdy , i kibicuje od roku .... zgadłem ??
Nie moja wina że nie sprawia mi problemów przelać tego co myślę w słowa i moge w 5 minut napisac coś co wyczerpie temat , tak , że nie macie już nic do powiedzenia.Wam natomiast problem sprawia wogole wyartykuowanie tego o co wam chodzi , i się musicie głowic żeby wystukac parę zdań jakiś nic nie znaczących pierdow .
.
Mówisz że na siłę chce w internecie przeciwstawić kogoś przeciwko wam, a dalej dochodzisz do wniosku , że was to i tak nikt nie lubi , więc jak to jest w końcu , kolejny raz ciężko jest się pogodzić z rzeczywistością ;) ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Widzisz bo u nas jest tak że my od lat mamy wyjebane co kto o nas pisze, co kto o nas sadzi.
c*** wie kim jestes i c*** mnie to obchodzi.
My robimy swoje co pokazują lata wstecz.
Jak ktoś ma cos do nas, nie omieszkamy sie stanąć naprzeciw.
Mozesz pisać, ze jesteśmy slabi, ale gdy do czegoś dojdzie argumenty słowne nic nie znacza.
Mozesz pisać, ze jesteśmy slabi, ale gdy do czegoś dojdzie argumenty słowne nic nie znacza.
Ale ja nie mam nic przeciwko żeby kazdy na internecie myślał o nas najgorzej. Wrecz naprzeciw, moze bardziej ochoczo będzie dochodzilo do spotkań :-)Ene due rabe pisze:
W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
-
Ene due rabe
C1365O pisze:Widzisz bo u nas jest tak że my od lat mamy wyjebane co kto o nas pisze, co kto o nas sadzi.
No oczywiście , że macie wyjebane ha-ha
Całe zastępy twoich kumpli po szalu które się tu wpisują i wpisywaly (oprócz śląskich ekip jest was na tym forum najwięcej) , przykaz knucia waszej kumaterii - żeby właśnie to forum wykorzystywać do propagandy ( bo jednak sporo osób to czyta) , również świadczą że was wcale nie interesujące co się o Was sądzi.
Od jakiegoś czasu jednak nie mniej, a moze nawet bardziej was interesuje - co kto sądzi o ŁKSie , może mieć to związek z tym że macie jednak coraz mniej okazji do chwalenia się waszą dzialanoscią. Nie wykpisz się , ze jest inaczej , wystarczy przejrzeć ten temat ...
Uwierz mi , że my lepiej znamy wasza mentalność i rozkminy , niż jest to w drugą stronę , bo mieliśmy okazję conieco zapoznać się z twórczością osób które decydowały o tym , jak wygląda u was ruch kibicowski , i nie wcisniesz mi kitu jednym zdaniem, że jest inaczej niż mowie ..
Natomiast co do ostatniego zdania, napewno bardzoo bys chciał , zebym pisał że caly Widzew jest słaby, nie ma was w Łodzi , nikt was nie szanuje itp, ale nic takiego niestety w moich wpisach nie znajdziesz , dlatego że tak nie myślę.
A takie stwierdzenia napewno byłyby plasterkiem na wasze sumienia i defacto podnosiły by Wam morale. Tyle że w takim podejściu do wroga - w czasach nowożytnych ( mowie po 2000) to wy jesteście specjalistami, i nie chce być monotonny , ale to wy wielokrotnie przekonaliscie się , że jest właśnie tak jak napisałeś ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Bo ludzie nie mogą czytac co tu się pisze.
W tym temacie mógłby się wypowiadać cobuty i mms i byli by oj.
W tym temacie mógłby się wypowiadać cobuty i mms i byli by oj.
To tak mieli ciśnięte na mieście? A czy osoby z Widzewa z Sieradza tak lokalnie nie działali na Warcie? Pytam bo kiedyś byli nawet fajną ekipką,jeździli,zaliczyli jakieś tam drobniejsze dymy. Na meczach u siebie byli po 50-80osób. Więc coś musiało się stać,że Widzew postanowił ich stłamsić w mieście. Ciekawa sprawa.mms pisze:W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
-
Ukochane Miasto
Warta wiele lat utożsamiała się z Widzewem ,później była wymiana pokoleniowa i pewne osoby upierdoliły sobie w głowach że Widzew jest bee , a Warta to mega potęga i sieją terror w mieście..tak podskakiwali i pyskowali że w końcu ten słabiutki w mieście Widzew sprowokowali.N1908 pisze:To tak mieli ciśnięte na mieście? A czy osoby z Widzewa z Sieradza tak lokalnie nie działali na Warcie? Pytam bo kiedyś byli nawet fajną ekipką,jeździli,zaliczyli jakieś tam drobniejsze dymy. Na meczach u siebie byli po 50-80osób. Więc coś musiało się stać,że Widzew postanowił ich stłamsić w mieście. Ciekawa sprawa.mms pisze:W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
i c*** ! Po herbacie :-)
-
KlubemŁodziJestRTS
Ty masz chłopie faktycznie coś z głową skoro nawet do nicku się potrafisz dopierdolić nie mającego nic wspolnego z twoim Łksem.Już kiedyś sapałeś o ten nick.Ene due rabe pisze:Twój nick jednak pokazuje - że to ty musisz mieć jakąś manie przesladowcza i pewnie niemałe kompleksy , ale tego raczej nie wyleczysz....
Powszechne w psychiatrii jest przypisywanie innym swoich cech , i zaburzeń , jesteś idealnym przykładem .
Ty jesteś ewenementem na tym forum i długo już takiego drugiego tutaj nie będzie.Nikt normalny nie będzie pisał od dwóch lat tego samego i czepiał się dosłownie wszystkiego gdzie jest zmianka wroga o jego klubie.No przecież to jest chore,to tylko internet człowieku i 90% ludzi z tego forum wie jakimi markami są Widzew i Łks.
Nie zmienią tego forumowe zaczepki.Każdy kumaty czy w miarę normalny koleś miałby w to wyjebane i uśmiechnąłby się pod nosem tak jak uśmiechamy się my na jakieś wasze posty ale nie ty.Ty w swym niedojebaniu tego nie potrafisz zrozumieć i ujebało ci się w głowie że wykonujesz jakąś misję w internecie.
Z tego właśnie wszyscy mają bekę i polewę.Nie wiem czy kiedykolwiek to zrozumiesz.Nie wiem ile masz lat,ile jeździsz,kim jesteś na Łksie.Wiem tylko,że jesteś zdrowo P*********** w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Poleciałeś z tym jeździ:) 3 wyjazdy to nie jeżdżenie.Drugi nawet u siebie nie chodzi bo ciągle w delegacji.
-
KlubemŁodziJestRTS
Niech jeździ nawet od 30 lat.Nie zmieni to faktu,że jest mocno przytrzymany nie obrażając ludzi chorych.
-
Ene due rabe
ahhahah , no inaczej sie to nie mogło skonczyć niz myslałem....
Dale napierdalajcie tu sami ze soba na mój temat gamonie, bo merytorycznie to zaden z was sie do tego nie odniesie co pisze , bo nie ma nawet na to szansy, jestescie za głupi.
Kto tu ma manie przesladowczą jesli wy sie tu porejstrowaliscie tylko i wyłącznie po to zeby wymyślac jakis stek bzdur na mój temat , co ???
Wy sie ''usmiechacie na nasze posty , i zlewacie to co piszemy'' ? no ku*** w chuuj hahaha , najlepiej to widac po tym jak reagujecie na to co pisze .... Tak samo jak was nie obchodzi to co o was kto inny sądzi, i zlewacie wogole to forum - a fakt że jestescie tu najliczniejszą i grupą i na 1 moj wpis napierdalacie w dziesięciu , to oczywiscie jest jakiś zbieg okoliczności, tak samo jak to że sie zmawialiscie żeby wykorzystywać to forum do siania propagandy. Wasze zawsze było na wierzchu, ale jak teraz jest ktoś kto Wam nie odpuści pety , to już jest płacz, zaklinanie rzeczywistości i wogole jakieś oburzenie...
Jesli nie możecie przepalić tego co pisze, ani nie macie żadnych argumentów żeby obronić te swoje pierdolenia - to ku*** zamilczcie tu wkońcu. Jesli nie możecie tego czytać - to tutaj nie wchodzcie. Jesli jestem wg was głupi, i jestem dzieciakiem, to darujcie sobie kompromitacje , i ku*** mi nie odpowiadajcie. Jesli natomiast az tak bardzo sie wstydzicie swojego Widzewa , i mozecie pisac tylko o nas - to sie przerzuccie na ŁKS, i zaoszczedzicie sobie kompleksów...
i jeszcze jedno baranie jeden:
Jaa pieerdole masakra po prostu z Wami czerwone kompleksiary...
Dale napierdalajcie tu sami ze soba na mój temat gamonie, bo merytorycznie to zaden z was sie do tego nie odniesie co pisze , bo nie ma nawet na to szansy, jestescie za głupi.
Kto tu ma manie przesladowczą jesli wy sie tu porejstrowaliscie tylko i wyłącznie po to zeby wymyślac jakis stek bzdur na mój temat , co ???
Wy sie ''usmiechacie na nasze posty , i zlewacie to co piszemy'' ? no ku*** w chuuj hahaha , najlepiej to widac po tym jak reagujecie na to co pisze .... Tak samo jak was nie obchodzi to co o was kto inny sądzi, i zlewacie wogole to forum - a fakt że jestescie tu najliczniejszą i grupą i na 1 moj wpis napierdalacie w dziesięciu , to oczywiscie jest jakiś zbieg okoliczności, tak samo jak to że sie zmawialiscie żeby wykorzystywać to forum do siania propagandy. Wasze zawsze było na wierzchu, ale jak teraz jest ktoś kto Wam nie odpuści pety , to już jest płacz, zaklinanie rzeczywistości i wogole jakieś oburzenie...
Jesli nie możecie przepalić tego co pisze, ani nie macie żadnych argumentów żeby obronić te swoje pierdolenia - to ku*** zamilczcie tu wkońcu. Jesli nie możecie tego czytać - to tutaj nie wchodzcie. Jesli jestem wg was głupi, i jestem dzieciakiem, to darujcie sobie kompromitacje , i ku*** mi nie odpowiadajcie. Jesli natomiast az tak bardzo sie wstydzicie swojego Widzewa , i mozecie pisac tylko o nas - to sie przerzuccie na ŁKS, i zaoszczedzicie sobie kompleksów...
i jeszcze jedno baranie jeden:
no rzeczywiscie , kurza twarz - Twoj nick nie ma absolutnie nic wspolnego z ŁKSem.KlubemŁodziJestRTS pisze: Ty masz chłopie faktycznie coś z głową skoro nawet do nicku się potrafisz dopierdolić nie mającego nic wspolnego z twoim Łksem.Już kiedyś sapałeś o ten nick.
Jaa pieerdole masakra po prostu z Wami czerwone kompleksiary...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
najlepsze jest to że w połowie waszych wpisów sie odnosicie konkretnie do mnie i do tego nicka. Nawet jak tutaj nie pisze, to prowokujecie i chcecie mnie zdyskredytować i zachaczacie o mnie. A potem płacz i ku*** zgrzytanie zębami , że wasze nie może być na wierzchu.
To jest normalne ? Że od c**** osob porejstrowało sie tylko po to żeby pierdolic farmazony na temat gościa - który wkręcają że ma 15 lat i nie chodzi na mecze?
macie jakieś rozdwojenie jaźni , czy ki c*** ??
Wiekszosc waszych kolezkow, a nawet mms, darowała sobie takie zaczepki i prowokacyjne gadki, bo widza ze nic dobrego z tego nie ma. Albo nie mają po prostu jak odpowiedziec bo nie maja argumentów wiec siedzą cicho. Ale nie, bo cały czas musi być tu wianuszek jakiś debili którzy bedą prowokować i napierdalać na nasz temat. Spokojnie , was tez sie w końcu naprostuje.
To jest normalne ? Że od c**** osob porejstrowało sie tylko po to żeby pierdolic farmazony na temat gościa - który wkręcają że ma 15 lat i nie chodzi na mecze?
macie jakieś rozdwojenie jaźni , czy ki c*** ??
Wiekszosc waszych kolezkow, a nawet mms, darowała sobie takie zaczepki i prowokacyjne gadki, bo widza ze nic dobrego z tego nie ma. Albo nie mają po prostu jak odpowiedziec bo nie maja argumentów wiec siedzą cicho. Ale nie, bo cały czas musi być tu wianuszek jakiś debili którzy bedą prowokować i napierdalać na nasz temat. Spokojnie , was tez sie w końcu naprostuje.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
KlubemŁodziJestRTS
I znowu wywód na całą stronę.Pisz dalej,przynajmniej dobre kino jest.
-
Wschód_Czerwone
Jeszcze Ci się nie znudziło ? Ty nie widzisz ze sam ze sobą piszesz ? Masz dzisiaj mecz swojej drużyny a Ty od bladego świtu napierdalasz w tą klawiaturę swoją odpocznij troszkę idź się przewietrz ładna pogoda dzisiaj w Łodzi :)
Nie wiem czy czytaliście "Zapiski oficera Armii Czerwonej" - Sergiusza Piaseckiego, ale od razu gdy przeczytałem wypowiedzi ene due rabe przypomniała mi się ta książka. "U nas wszystko jest, wszystko lepsze, wy głupi - a ja niszczę was inteligencją."
-
whitepride08
Sory,że się wcinam w wasze internetowe przepychanki ale tylko takie małe sprostowanie.Musze Cię zmartwić ale hasła takie jak Klubem Łodzi jest...To my kibice Łodzi...są naszego autorstwa a Wy je sobie przejęliście po swojemu,więc nie pisz głupot.KlubemŁodziJestRTS pisze:Ty masz chłopie faktycznie coś z głową skoro nawet do nicku się potrafisz dopierdolić nie mającego nic wspolnego z twoim Łksem.Już kiedyś sapałeś o ten nick.Ene due rabe pisze:Twój nick jednak pokazuje - że to ty musisz mieć jakąś manie przesladowcza i pewnie niemałe kompleksy , ale tego raczej nie wyleczysz....
Ty jesteś ewenementem na tym forum i długo już takiego drugiego tutaj nie będzie.Nikt normalny nie będzie pisał od dwóch lat tego samego i czepiał się dosłownie wszystkiego gdzie jest zmianka wroga o jego klubie.No przecież to jest chore,to tylko internet człowieku i 90% ludzi z tego forum wie jakimi markami są Widzew i Łks.
Nie zmienią tego forumowe zaczepki.Każdy kumaty czy w miarę normalny koleś miałby w to wyjebane i uśmiechnąłby się pod nosem tak jak uśmiechamy się my na jakieś wasze posty ale nie ty.Ty w swym niedojebaniu tego nie potrafisz zrozumieć i ujebało ci się w głowie że wykonujesz jakąś misję w internecie.
Z tego właśnie wszyscy mają bekę i polewę.Nie wiem czy kiedykolwiek to zrozumiesz.Nie wiem ile masz lat,ile jeździsz,kim jesteś na Łksie.Wiem tylko,że jesteś zdrowo P*********** w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Wyluzujcie trochę,był już taki spokój...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
KlubemŁodziJestRTS
No a najlepsze że to o Widzewie pisze czerwona armia propagandystów:)mabo pisze:Nie wiem czy czytaliście "Zapiski oficera Armii Czerwonej" - Sergiusza Piaseckiego, ale od razu gdy przeczytałem wypowiedzi ene due rabe przypomniała mi się ta książka. "U nas wszystko jest, wszystko lepsze, wy głupi - a ja niszczę was inteligencją."
Mi się chce śmiać tylko z tego,że on jest święcie przekonany że nas te jego wpisy wkurwiają.Nie czai że jest dobra beka z niego ;)
-
Kolejny nick
no a jak , wcale nie wkurwiają ... z tą Czerwoną Armia to nie wiem ocb, przeciez tak sie nazywacie i sami sobie taki przydomek daliscie ...
Tamto konto enedue... znow zbanowane po raz chyba 3 czy 4 w przeciagu paru miesiecy.
wiec ciach bajera, zobaczymy ile tu będzie spokój ;)
Tamto konto enedue... znow zbanowane po raz chyba 3 czy 4 w przeciagu paru miesiecy.
PATO 1908 GANG
-
KlubemŁodziJestRTS
O propagandystów chodzi.
Mówisz zbanowane?No i nie domyślasz się dalej czemu?To ci podpowiem.Banowany jesteś na prośbę kogoś z Łksu,bo zwyczajnie robisz przypał swoimi wpisami.
Mówisz zbanowane?No i nie domyślasz się dalej czemu?To ci podpowiem.Banowany jesteś na prośbę kogoś z Łksu,bo zwyczajnie robisz przypał swoimi wpisami.
Warta to lokalny klub, więc wiele osób z fc zaczynało swoją przygodę z kibicowaniem na ich trybunach. Tak jest w większości fan clubów. Dla wielu nr 1 był i jest RTS, Warciarzom się pojebało w głowach i chcieli coś na wzór GKS Bełchatów być samodzielnym i anty Widzew. Nawet koalicje chcieli przeciw nam robić z Kaliszem i Radomskiem :) Po tej informacji odwiedził ich nasz fc na zbiórce czy tam jakimś turnieju, po krótkiej gadce i paru liściach, Warta się skończyła.N1908 pisze:To tak mieli ciśnięte na mieście? A czy osoby z Widzewa z Sieradza tak lokalnie nie działali na Warcie? Pytam bo kiedyś byli nawet fajną ekipką,jeździli,zaliczyli jakieś tam drobniejsze dymy. Na meczach u siebie byli po 50-80osób. Więc coś musiało się stać,że Widzew postanowił ich stłamsić w mieście. Ciekawa sprawa.mms pisze:W Sieradzu jest tylko Widzew, Warta ma zakaz działania.cobytu pisze:Tez jestem ciekaw tego Sieradza bo myśląc o tym mieście pierwsze przychodzi mi na myśl WIDZEW
Ene robi ? A jak pan tu niestal wczoraj stwierdził ze lepiej zostawic ziomka przed szpitalem jak worek ziemniaków zeby niemiec przypału , przecierz to mógł byc któregoś brat , dlamnie to największe korestwo co tutaj przeczytałem ,ktoś tu napisał ze cos mi ten fidzew musiał odjebac konkretnego , takie było zycie ze nie raz dostałem po pysku ale tez nikomu nie byłem dłużny , takie miastowe realia były , ale najlepiej wspominam słynny Potok jak jedna z bliźniaczek prosiła na kolanach zeby nielamac , niezapomniane to
Stałeś się po prostu nudnym przyjebem :) ciągle p********* o merytorycznej gadce i swoich argumentach, a jak je dostajesz to albo udajesz że nie widzisz albo walisz głupia szyderę jak w rozmowie poniżej:Ene due rabe pisze:Wiekszosc waszych kolezkow, a nawet mms, darowała sobie takie zaczepki i prowokacyjne gadki, bo widza ze nic dobrego z tego nie ma. Albo nie mają po prostu jak odpowiedziec bo nie maja argumentów wiec siedzą cicho. Ale nie, bo cały czas musi być tu wianuszek jakiś debili którzy bedą prowokować i napierdalać na nasz temat. Spokojnie , was tez sie w końcu naprostuje.
Merytoryczna rozmowa no nie? :)Ene due rabe pisze:Towarzyszu MMS, w imieniu Zjednoczonej Republiki Socjalistycznego Związku Radzieckiego przyznaje Towarzyszowi racje i honorowy medal oraz całkowity monopol na prawde...mms pisze:Wystarczy spojrzeć 3 strony wstecz i widać, że to wasza sprawka internetowe gamonie :) Padło proste pytanie, trochę nie wygodne dla was. No a jak coś nie wygodne dla was to szybko obrócić, że u nas gorzej, że wy najlepsi itp.Ene due rabe pisze:A o tym kto rozjebal ten temat po raz setny to napewno każdy kto śledził znowu te parę stron się zorientuje
A po Polska Szwecja z łomem w rękach jak wydziczala Korwa biegał ze nawet wasi choozowscy koledzy go odciagali , taka jesteście banda honorowych ludzi hehe
-
ImperatorMistrz
Dobrze, że masz drugie konto bo co ty byś w życiu robił. Pamiętasz jeszcze jak pisałeś o sobie w trzeciej osobie?Kolejny nick pisze:no a jak , wcale nie wkurwiają ... z tą Czerwoną Armia to nie wiem ocb, przeciez tak sie nazywacie i sami sobie taki przydomek daliscie ...
-
PanTuNieStał
W sumie nie powinienem ale, co byś k**** jebana zrobiła w takiej sytuacji no co??? Pytam co się stało na Bałutach i kto kogo zostawił na pastwę losu, panie honorowy nie raz i nie dwa widziałem co znaczy honor w waszym pojęciu.Ene robi ? A jak pan tu niestal wczoraj stwierdził ze lepiej zostawic ziomka przed szpitalem jak worek ziemniaków zeby niemiec przypału , przecierz to mógł byc któregoś brat ,