Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
Synek, po dziś dzień i od wielu lat z czołówką Legii lata mnóstwo chłopaków nie bedących w TB.
I nie schlebiaj ani sobie ani temu forum, że ktoś ci bedzie udzielał jakis informacji a ty bedziesz roztrzygał czy to prawda czy ściema.
I nie schlebiaj ani sobie ani temu forum, że ktoś ci bedzie udzielał jakis informacji a ty bedziesz roztrzygał czy to prawda czy ściema.
-
Kiedyś kibice czekali na kolejki ligowe, turnieje kibiców itp
Dziś czekają na Q&A z koronnym... może ogarnij sobie praktyki w prokuraturze skoro jarają cię takie rzeczy.
Dziś czekają na Q&A z koronnym... może ogarnij sobie praktyki w prokuraturze skoro jarają cię takie rzeczy.
-
-
dozo ta parowa siedzi teraz cicho na pizdzie bo zorientowal sie tj.przeczytal w internecie na stronie dziennika lodzkiego ze pomowil oficjalnie dobrego chlopaka z Widzewa z ksywki,zreszta nie jednego...dno,dna ten caly styl warszawskich ulic,hanior,yootube,mieso,itd.,itp.
-
Podobno ta 'kurewka' z Tarchomina nie nałgała na żaden interesujący temat, same zasłyszane herezje, czyli to, co ... przedtem, gdy większość życia "pierdziała w pasiaki". Reasumując, mniej hANKI, mASY, mIĘSNEJ itp., a więcej - życia, prawdy, świadomości, wredoto.
Przypominam ci, że jeszcze nie odpowiedziałaś na moje jedno zapytanie, pierdoŁo:rARYtAs pisze: ↑22.05.2025, 19:08Może być ciekawie, jak będzie Q&A z "hanką", bo już "mięsna" coś pisała, że mogę pytania zadawać, ale na nieokreślone nigdy. Następne odcinki się nie szykują, choć ex-"hanior" zwęszył okazję na to, żeby znowu siedzieć na milicyjnej świeczce, jak np. toruńskie cwElebrytki i znając życie na rts-ie, jeszcze "jędras" itp. książki będą pisały.
Wyświetlenia tym 'kůrwom' dzięki mnie 'zapierdalają', w 'chůj' komentarzy ciekawskich widzewiaków pod tymi filmikami, widać, że dla 'popierduŁek' to są bardzo ciekawe tematy, a dla wielu ludzi z klimatu i spoza - nuda. Tak, że będą pewnie z tego korzystały jeŁopy tym bardziej, że niby sama "hanka" zaczęła się też tam rzekomo udzielać, odpowiadając na różne moje zaczepki i komentarze.
Ciekawe, czy długo (L)egioniści będą ściemniać, że "turystka, hanka" nie była w "t97", skoro ona z całą czołówką "turustów97" latała na promocyjne akcje i nie tylko.
viewtopic.php?f=1&t=37294&p=1451589#p1451589
Przyciągacie się tu z woj. łódzkiego nagminnie promować jedną pomawiaczkę z "turystów97" u frajera od mASY, a ... ws. obszernej rozpiski 'rozje6anych' dAChOWCÓw1996 oraz kolejnej waszej bandy, dEhAwU2000, odnosicie się ... od lat tak na pół szpary, żyDoWskie hipokrytki.
[link]
Wysłałabyś linka do tego akrykułu w "dł"?serde7 mlaskam pisze: ↑23.05.2025, 07:55DoZo, ta parówa, "rarytas" siedzi teraz cicho na 'pizdzie', bo się zorientowała tzn. przeczytała w necie na stronie "dziennika łódzkiego", że pomówiła też oficjalnie dobrego chłopa z Widzewa z ksywki, zresztą nie jednego ..., dno dna ten cały styl widzewskich ulic, "jędras" itp. z bandy dhw2000 vs youtube oraz "mięsna" od "masy" z "hanką" itd.
Nie udawaj, że nie masz tam chodów, eŁKaeSiaro, pO7DIe.rura1908 pisze: ↑23.05.2025, 04:58DoZo,, pomóż, mordeczko, ogarnąć mi praktyki. Masz tam swoje układy?SIwErs1982 pisze: ↑22.05.2025, 22:57Kiedyś kibice czekali na kolejki ligowe, turnieje kibiców itp. Dziś czekają na Q&A frajera od "masy" z drugą zakłamaną "koroną" ..., może ogarnij sobie praktyki w prokuraturze, skoro jarają cię takie rzeczy.
-
(dz)banek się pluje że ktoś promuje kanał mięsa a jakby tam był wywiad z jedrasem czy balusiem to pierwszy by tu w każdym temacie spamował.Taka to z niego jebana hipokrytka.
A za prucie się do dobrych chłopaków z Widzewa i pomawianie ich na podstawie wpisu jakiejś anonimowej cwelozy z łks wiadomo co wiadomo gdzie.
Mięso z haniorem dalej robią swoje czyli plują wam w ryj.Taki jesteś poważny hahah.
A za prucie się do dobrych chłopaków z Widzewa i pomawianie ich na podstawie wpisu jakiejś anonimowej cwelozy z łks wiadomo co wiadomo gdzie.
Mięso z haniorem dalej robią swoje czyli plują wam w ryj.Taki jesteś poważny hahah.
-
mam pytanie odbijające od tematu, są knajpy/ miejsca na osiedlach gdzie po meczach kibice Polonii przesiadują? czy zawsze po meczu wszyscy zawijka do chat?
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków
-
Weź się nie zasłaniaj waszym "dżonym", bo to tylko jeden wabik z niekończącej się listy widzewskich paróW.rARYtAs pisze: ↑23.05.2025, 15:08I dżonsonek się pruje, że ktoś od nas promuje kanał mięsnej od masy, a jakby tam były wywiady z jedrasem, ciastkiem, gąsiorem, złotym itp. z dhw2000 czy grudniem, surmą, balusiem itd. np. jankiem z p-f1996, to pierwsza bym tu w każdym temacie tym znowu spamowała. Taka to ze mnie "je6ana' hipokrytka.DZnr1 pisze: ↑23.05.2025, 12:12Podobno ta 'kurewka' z Tarchomina nie nałgała na żaden interesujący temat, same zasłyszane herezje, czyli to, co ... przedtem, gdy większość życia "pierdziała w pasiaki". Reasumując, mniej hANKI, mASY, mIĘSNEJ itp., a więcej - życia, prawdy, świadomości, wredoto.
Przypominam ci, że jeszcze nie odpowiedziałaś na moje jedno zapytanie, pierdoŁo:rARYtAs pisze: ↑22.05.2025, 19:08Może być ciekawie, jak będzie Q&A z "hanką", bo już "mięsna" coś pisała, że mogę pytania zadawać, ale na nieokreślone nigdy. Następne odcinki się nie szykują, choć ex-"hanior" zwęszył okazję na to, żeby znowu siedzieć na milicyjnej świeczce, jak np. toruńskie cwElebrytki i znając życie na rts-ie, jeszcze "jędras" itp. książki będą pisały.
Wyświetlenia tym 'kůrwom' dzięki mnie 'zapierdalają', w 'chůj' komentarzy ciekawskich widzewiaków pod tymi filmikami, widać, że dla 'popierduŁek' to są bardzo ciekawe tematy, a dla wielu ludzi z klimatu i spoza - nuda. Tak, że będą pewnie z tego korzystały jeŁopy tym bardziej, że niby sama "hanka" zaczęła się też tam rzekomo udzielać, odpowiadając na różne moje zaczepki i komentarze.
Ciekawe, czy długo (L)egioniści będą ściemniać, że "turystka, hanka" nie była w "t97", skoro ona z całą czołówką "turustów97" latała na promocyjne akcje i nie tylko.
viewtopic.php?f=1&t=37294&p=1451589#p1451589
Przyciągacie się tu z woj. łódzkiego nagminnie promować jedną pomawiaczkę z "turystów97" u frajera od mASY, a ... ws. obszernej rozpiski 'rozje6anych' dAChOWCÓw1996 oraz kolejnej waszej bandy, dEhAwU2000, odnosicie się ... od lat tak na pół szpary, żyDoWskie hipokrytki.
[link]
Wysłałabyś linka do tego akrykułu w "dł"?serde7 mlaskam pisze: ↑23.05.2025, 07:55DoZo, ta parówa, "rarytas" siedzi teraz cicho na 'pizdzie', bo się zorientowała tzn. przeczytała w necie na stronie "dziennika łódzkiego", że pomówiła też oficjalnie dobrego chłopa z Widzewa z ksywki, zresztą nie jednego ..., dno dna ten cały styl widzewskich ulic, "jędras" itp. z bandy dhw2000 vs youtube oraz "mięsna" od "masy" z "hanką" itd.
Nie udawaj, że nie masz tam chodów, eŁKaeSiaro, pO7DIe.
A za plucie się do drobnych chłopków z Widzewa i przypominanie ich na podstawie wpisu jakigoś anonimowego fabrykanta celulozy z ŁKS-u, wiadomo, co mi i wiadomo, gdzie ...
A mięsna z hanką dalej już nie robią szczujni, czyli plują nam w ryj, bo tak jestem poważana, hahaha...
Zacznij(my) od gromdziary, aCHI7lESa, idąc alfabetycznie, skoro jesteśmy w ... temacie w-wskim. ;)

Czy ww. eŁKeSiak fałszywie pomówił widzewiaka, czy ... reprezentant(ka) bandy dEhAwU2000 na "gromdzie IV" ma jednak coś ... za uchem, dupo cwe7a? :)
https://www.facebook.com/share/v/19agS3cQa4/ :D
-
Niestety D, ale Ty jesteś przykładem, i nie tylko Ty, ze starość jest bardzo często niebezpieczna. Znam wielu kibiców, którym niestety ale na starość pier.doli się pod czacha. Ciebie osobiście nie znam, ale masz odklejke ostra. To, ze trochę jesteś tam zasłużony to fakt, ale to ze powinni Tobie odciąć dostęp do internetu to druga sprawa.
Mieso to taki przykład dzisiejszych czasów, kiedyś prawilnie, zasadowy chłopak z miasta, dzisiaj dziennikarz który nawet dla samego swojego dobrego samopoczucia powinien nigdy nie usiąść do stołu z takimi Masami, Haniorami i innymi. Najgorsze ze widać, ze nie czuje się z tym zle. Taka chu.nowa rzeczywistość.
Mieso to taki przykład dzisiejszych czasów, kiedyś prawilnie, zasadowy chłopak z miasta, dzisiaj dziennikarz który nawet dla samego swojego dobrego samopoczucia powinien nigdy nie usiąść do stołu z takimi Masami, Haniorami i innymi. Najgorsze ze widać, ze nie czuje się z tym zle. Taka chu.nowa rzeczywistość.
-
DoZo Ty tu nie p****** że hanna nie miał kiedyś mocnej pozycji u was i nie latał z czołówką TB czyli między innymi Ch oraz jeszcze paroma innymi co w tamtych czasach trzymali ekipę.Zresztą doskonale wiesz jak było bo sam wtedy byłeś czołową personą. Możesz tu żenić kit małolatom ale kto pamięta tamte czasy to wie z kim latał i jaką miał pozycję. To że się rozjebał i jest szmatą to wiadomo natomiast w tamtych czasach był na wielu akcjach z czołówką TB. Co do ludzi którzy mieli swoje początki w T97 to może B. też nie wstąpił później w wasze szeregi?? Jeszcze było kilku innych. Nie jestem z Wwa ale wiem co nieco o tamtych czasach. Dobrze też wiesz że ci co obecnie trzymają ekipę a starzy TB to jest niebo a ziemia na korzyść starych. Te czasy już nie wrócą i taka ekipa jak była kiedyś też nie wróci i dobrze o tym wiesz ale wiadomo nie będziesz obiektywny w tych tematach. Nie chodzi tu o umiejętności a o całokształt. Inne czasy inni ludzie.
Co do mięsa czy jak tam piszesz padliny to też widać że stara gwardia bo każdy inny ''dziennikarz'' by obsrał rajtuzy i odpuścił temat. No i niestety mit groźnej ekipy TB też padł bo starzy by w życiu nie dopuścili by koronny się pucował o starych czasach. Wiesz jak to jest, jak się uważa za konkretną załogę to ewentualne konsekwencje ma się w chuju. Tym się właśnie różnią ostre chłopy z tamtych czasów i ci obecni którzy mają chyba za dużo do stracenia. No ale nie martw się tak jest praktycznie wszędzie. Parcie na szkło czyli pozowanie do zdjęć głównie bez koszulek to też u was jest widoczne a przoduje w tym D. Kiedyś się ludzie śmiali ze sweet foci rekinów a w innych ekipach w tym głównie u was jest to samo.
Co do mięsa czy jak tam piszesz padliny to też widać że stara gwardia bo każdy inny ''dziennikarz'' by obsrał rajtuzy i odpuścił temat. No i niestety mit groźnej ekipy TB też padł bo starzy by w życiu nie dopuścili by koronny się pucował o starych czasach. Wiesz jak to jest, jak się uważa za konkretną załogę to ewentualne konsekwencje ma się w chuju. Tym się właśnie różnią ostre chłopy z tamtych czasów i ci obecni którzy mają chyba za dużo do stracenia. No ale nie martw się tak jest praktycznie wszędzie. Parcie na szkło czyli pozowanie do zdjęć głównie bez koszulek to też u was jest widoczne a przoduje w tym D. Kiedyś się ludzie śmiali ze sweet foci rekinów a w innych ekipach w tym głównie u was jest to samo.
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
Nie ziomki tylko podopieczni dyrektora sportowego. Spytaj Dozo kto był dyrektorem LFC i wychował tą butną brodatą czeczeńską młodzież .MamWyjebanex pisze: ↑16.05.2025, 13:45Ty może zamiast walczyć w necie, idź powalczyć z czeczeńcami co wam miasto przejmują. Chyba że to wasze ziomki , to sorry
-
No i nikt mi merytorycznie nie odpisał… a panowie szlachta poróbcie porządki w swoich ekipach bo potem płaczę że ludzie których krzywizny tolerowaliście nagle się prują jak zasady nie obowiązywały bo kolega… a w samych TB są co najmniej dwie osoby co regularnie swoje baby lali nacpani… w tym jeden wyłapał za to wyrok… w Widzewie jedrula też powinna być pogoniona jak stała na bramce z franoszkami…johkowalsky pisze: ↑18.05.2025, 22:11
A ja się chciałem zapytać bez pewnej złośliwości czy pedofilii dopuścił się jak był jeszcze waszym kolegą z TryBun czy dopiero jak posprzedawał was hurtowo ?
Piję do tego że w wielu ekipach przymyka się oczy na krzywizny i inne chujowe sprawy a dopiero jak się ktoś rozkraczy po całości to się wyciąga że w sumie to można było to przewidzieć bo coś tam… hanna w Legii, ciastek czy jedras w Widzewie, mara w Górniku i paru innych asów którzy jakby byli pogonieni w odpowiednim momencie jak naodpierdalali to może ekipy byłyby mniejsze ale bardziej charakterne po tym jak się pojawiają problemy…
W ŁKS też przymykano oczko na niejednego koleżkę… rudzik był nietykalny bo mógłby im zaszkodzić a najstarszy głosny frajer z ekipy z Biało-Czerwono białej strony Łodzi też nie był jechany jakoś bo rozjebal się tylko na tych co nie lubił… więc malowana miała odpuszczone i sobie mieszkała spokojnie w Łodzi… w Trojmiescie kwiatów też na pęczki… z tego co słyszałem… o Krakowie i przyjmowaniu k**** co wcześniejszych kumpli dojeżdżali i robienie z nich herosów to kolejny przykład charakternego podejścia… cała scena na własne życzenie jest pośmiewiskiem… bo jak się kasa zgadza to zasady mogą się j****
-
"... z tego, co słyszałem". To bardzo dobra jest :)
-
-
"Na siłę?". Nie bardzo - tu istotniejsze jest, czy dobrze usłyszał, a nie napisał ;)
-
-
Były bo były, ale na Legii to wciąż hołubiony prezes. Wielu ciągle marzy o jego powrocie.
Dlatego wcale mnie nie dziwi, że taką ma opinię, wszak ten pan bardzo dobrze dogadywał się i rozumiał z panem Walterem i Panią HGW. Światopoglądowo zbieżny z tymi postaciami.
[link]
Dlatego wcale mnie nie dziwi, że taką ma opinię, wszak ten pan bardzo dobrze dogadywał się i rozumiał z panem Walterem i Panią HGW. Światopoglądowo zbieżny z tymi postaciami.
[link]
[link]Bardzo kibicuje temu aby tych 3 Panów poniżej po najblizszych wyborach parlamentarnych miało decydujący wpływ na Polskę i regularnie chodzili razem na piwo
-
Hanior u mięsnej padliny .
[link]
[link]
-
Polonia wypełni jutro sektor w Płocku?
-
Trzeba będzie włączyć tvp sport o 18 i zobaczymy.
-
Mam pytanie czy cicha sympatia między KSP i Widzewem nadal trwa, czy to już przeszłość?
-
Większość Mazowieckiego trzyma kciuki za Dumę Stolicy aby awans w końcu stał się faktem.
W końcu DoZo będzie przerzutem i w spokoju nie będzie musiał już się kamuflować na woli w piwnicy, nagrywać teledysków z czeczenami i ...edytować postów :)
W końcu DoZo będzie przerzutem i w spokoju nie będzie musiał już się kamuflować na woli w piwnicy, nagrywać teledysków z czeczenami i ...edytować postów :)
-
Wstawaj bo chyba się właśnie zesrałeś. O jakim ty mazowszu piszesz farmazonie ? Kto ma trzymać kciuki za ksp ? Zgraja pijanych żuli, starców czy upośledzonych dzieci ? Na tym całym Mazowszu polonistki nie mają nic do powierzenia i nawet jednego graffiti, nadal zapierdalają kanałami i są gnani na każdym kroku… niech te groźne polonistki d*** stolicy wpadną chociażby na Grochów, Wolę czy Mokotów. polonistki nie mają obecnie w Warszawie nawet jednego osiedla co by tu mówić nawet o dzielnicy
-
Coś słabo Legia działa, jeśli Polonii jedzie na wyjazd około 700 ludzi....
-
Jesteś Polakiem, katolikiem ? Skąd, więc ta zawiść ? Jesteś za wolnością dla Ultrasów ? Mówisz, że zakazanie rac to zamach na Twoją wolność ? UEFA to mafia ? Więc dlaczego komunisto zakazujesz komuś kibicować innemu klubowi ? eSBeckie metody, tępienie innych Polaków, bicie własnych kibiców to ten Wasz katolicyzm ?BillHodges pisze: ↑29.05.2025, 23:53Wstawaj bo chyba się właśnie zesrałeś. O jakim ty mazowszu piszesz farmazonie ? Kto ma trzymać kciuki za ksp ? Zgraja pijanych żuli, starców czy upośledzonych dzieci ? Na tym całym Mazowszu polonistki nie mają nic do powierzenia i nawet jednego graffiti, nadal zapierdalają kanałami i są gnani na każdym kroku… niech te groźne polonistki d*** stolicy wpadną chociażby na Grochów, Wolę czy Mokotów. polonistki nie mają obecnie w Warszawie nawet jednego osiedla co by tu mówić nawet o dzielnicyostatnio na Muranowie Legijny dzień dziecka, mnóstwo osób w barwach, cała dzielnica jest przyozdobiona Legijnymi grafami i oficjalnie Muranów od kilku dobrych lat przejęty bezwzględnie przez Legię. Oby te k**** nigdy nie awansowały bo nikomu to nie jest potrzebne, jest mnóstwo lepszych ekip które potrafią jeździć na wyjazdy w więcej niż 50 osób i zapełnić swój młyn w więcej niż 1000 osób
obyście k**** zgniły w b klasie !!!
-
Chłopie opanuj się, wyluzuj trochę . Piszesz o ekipie, która nie ma żadnej chuliganki, więc kim oni mają walczyć nawet na tym Muranowie, czy kto tam ma biegać i graffy robić po nocach, skoro po paru dniach czy godzinach byłyby i tak przez was zamazane. Cieszcie się, że sobie żyją w takim kształcie jakim żyją, miasto jest wasze, ściany są wasze, osiedla są wasze, puby są wasze, to nie Łódź czy Kraków, a spinacie się na nich - mam wrażenie bardziej niż się spinają na siebie w Łodzi, Krakowie czy na Górnym Śląsku. Ktoś wam niszczy graffy? Ktoś was kroi z barw?? Może parenaście lat temu coś tam próbowali się odgryzać. Ale obecnie jak sam napisałeś, wytępiliscie ich praktycznie do zera, możecie sobie latać w barwach kiedy chcecie i gdzie chcecie, a ciśnienie takie jakby rywalizacja na mieście trwała 24/7, a na ich wyjazdy jeździła zgrabna ekipa hoolsów. Może po prostu Ci żyłka pękła na widok sektora w Płocku... Nie wiem, tak przypuszczam. A co do tej "ekipy" KSP co tam raz w roku się zbierze i pojedzie - tak jak kolega wyżej napisał, w takim mieście jak Warszawa przy tylu mieszkańcach, wyobraź sobie, że każdy ma prawo kibicować. I to nawet powiem więcej - innej ekipie niż Legia oraz jest nawet bardzo prawdopodobne, że ta cała, medialność, otoczka, "mania wielkości" Legii, graffy na każdym kroku może zwyczajnie na kogoś działać z obrzydzeniem, wkur**iać i nic z tym nie zrobisz. Wiadomo, że na mieście ciężko ich znaleźć, zaatakować i trzeba w necie się wyżyć, ale tam nie ma zwyczajnie "ludzi do bicia", nawet w tych słynnych jeansach. Dlatego dla mnie komiczne, a zarazem żałosne są te spinki, ataki, czasami nawet jakieś dziwne "akcje" uderzające w młodych, potencjalnych piłkarzy typu "nie trenuj w Polonii", na kogoś kto naprawdę nie ma i nie będzie miał przez następne dekady wiele do powiedzenia w tym mieście.BillHodges pisze: ↑29.05.2025, 23:53Wstawaj bo chyba się właśnie zesrałeś. O jakim ty mazowszu piszesz farmazonie ? Kto ma trzymać kciuki za ksp ? Zgraja pijanych żuli, starców czy upośledzonych dzieci ? Na tym całym Mazowszu polonistki nie mają nic do powierzenia i nawet jednego graffiti, nadal zapierdalają kanałami i są gnani na każdym kroku… niech te groźne polonistki d*** stolicy wpadną chociażby na Grochów, Wolę czy Mokotów. polonistki nie mają obecnie w Warszawie nawet jednego osiedla co by tu mówić nawet o dzielnicyostatnio na Muranowie Legijny dzień dziecka, mnóstwo osób w barwach, cała dzielnica jest przyozdobiona Legijnymi grafami i oficjalnie Muranów od kilku dobrych lat przejęty bezwzględnie przez Legię. Oby te k**** nigdy nie awansowały bo nikomu to nie jest potrzebne, jest mnóstwo lepszych ekip które potrafią jeździć na wyjazdy w więcej niż 50 osób i zapełnić swój młyn w więcej niż 1000 osób
-
Ten bill hodges jest skądś spod Siedlec czy innej dziury ale najzacieklej to pluje na Polonię.Gdy większość Legionistów czeka z utęsknieniem na derby ten pacjent akurat Polonii nie chce w ekstraklasie.Poważny z niego człowiek.
Żeby nie zaśmiecać tematu tym groźnym osobnikiem to chciałbym odnieść się do wywiadu z hanką.Trzeba przyznać że bardzo ostry gość ,chyba najlepszy wywiad z chuliganem w internecie.Jakby się nie rozjebał to chętnie bym z nim piwa się napił i pogadał o starych czasach.Ludzie się go tam pytali czemu się rozjebał to odpisał,że nie miał żadnej pomocy ze strony ziomali.Słabe ale to też pokazuje że to od środka nie wygląda tak kolorowo,on pomagał jemu już potem nie pomogli.Jeżeli chodzi o hajs to zasady idą się j****,jeszcze coś tam mówił że mają oddać 300 k od szkatuły heh.
Nie tłumaczę go,DLA MNIE PAŁA TO PAŁA.Wiedział w jaki świat wchodzi.Natomiast świat nie jest czarno-biały.Pewne decyzje nie są podejmowane tylko dlatego że nie chce się iść leżeć,tylko jest jakieś drugie dno.Ogólnie typ jest dobrym materiałem dla jakiegoś psychoanalityka.
Żeby nie zaśmiecać tematu tym groźnym osobnikiem to chciałbym odnieść się do wywiadu z hanką.Trzeba przyznać że bardzo ostry gość ,chyba najlepszy wywiad z chuliganem w internecie.Jakby się nie rozjebał to chętnie bym z nim piwa się napił i pogadał o starych czasach.Ludzie się go tam pytali czemu się rozjebał to odpisał,że nie miał żadnej pomocy ze strony ziomali.Słabe ale to też pokazuje że to od środka nie wygląda tak kolorowo,on pomagał jemu już potem nie pomogli.Jeżeli chodzi o hajs to zasady idą się j****,jeszcze coś tam mówił że mają oddać 300 k od szkatuły heh.
Nie tłumaczę go,DLA MNIE PAŁA TO PAŁA.Wiedział w jaki świat wchodzi.Natomiast świat nie jest czarno-biały.Pewne decyzje nie są podejmowane tylko dlatego że nie chce się iść leżeć,tylko jest jakieś drugie dno.Ogólnie typ jest dobrym materiałem dla jakiegoś psychoanalityka.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Pojadą autokarem na wyjazd to chujowo, pojadą w 700 osób na wyjazd to kasztan zakompleksiony napisze, ze nie maja chuliganów. Kur.wa to jest dobre.
-
Dezerter kiedyś śpiewał: " co nie zrobisz będzie źle....."
-
a tak całkowicie bez spiny. Obecna PW ma jakąś grupę spod znaku H? Jak to wygląda na ten moment?Obserwator1946 pisze: ↑30.05.2025, 17:00Pojadą autokarem na wyjazd to chujowo, pojadą w 700 osób na wyjazd to kasztan zakompleksiony napisze, ze nie maja chuliganów. Kur.wa to jest dobre.
-
A mają ku,rwo pedrylu jeb**y?? Nigdzie im nie ujmowałem, że pojechali taką liczbą na wyjazd, naucz się czytać śmieciuObserwator1946 pisze: ↑30.05.2025, 17:00Pojadą autokarem na wyjazd to chujowo, pojadą w 700 osób na wyjazd to kasztan zakompleksiony napisze, ze nie maja chuliganów. Kur.wa to jest dobre.
-
Klub Wisła Płock podał frekwencję fanów gości- 610 osób, więc już nie zawyżajcie. Oczywiście jest to rekord, choć trzeba mieć świadomość tego, że rozmawiamy o wyprawie stu kilometrowej, na absolutnie najważniejszy mecz od kilkunastu lat.
Wartości to podstawa
-
Synku coś Ci się pomyliło? Nie rozmawiasz ze swoją dziewczyna. Trochę kultury.Matteunhos pisze: ↑30.05.2025, 17:23A mają ku,rwo pedrylu jeb**y?? Nigdzie im nie ujmowałem, że pojechali taką liczbą na wyjazd, naucz się czytać śmieciuObserwator1946 pisze: ↑30.05.2025, 17:00Pojadą autokarem na wyjazd to chujowo, pojadą w 700 osób na wyjazd to kasztan zakompleksiony napisze, ze nie maja chuliganów. Kur.wa to jest dobre.
-
Bill, posmaruj d*** i odpal ten link.BillHodges pisze: ↑29.05.2025, 23:53Wstawaj bo chyba się właśnie zesrałeś. O jakim ty mazowszu piszesz farmazonie ? Kto ma trzymać kciuki za ksp ? Zgraja pijanych żuli, starców czy upośledzonych dzieci ? Na tym całym Mazowszu polonistki nie mają nic do powierzenia i nawet jednego graffiti, nadal zapierdalają kanałami i są gnani na każdym kroku… niech te groźne polonistki d*** stolicy wpadną chociażby na Grochów, Wolę czy Mokotów. polonistki nie mają obecnie w Warszawie nawet jednego osiedla co by tu mówić nawet o dzielnicyostatnio na Muranowie Legijny dzień dziecka, mnóstwo osób w barwach, cała dzielnica jest przyozdobiona Legijnymi grafami i oficjalnie Muranów od kilku dobrych lat przejęty bezwzględnie przez Legię. Oby te k**** nigdy nie awansowały bo nikomu to nie jest potrzebne, jest mnóstwo lepszych ekip które potrafią jeździć na wyjazdy w więcej niż 50 osób i zapełnić swój młyn w więcej niż 1000 osób
[link]
-
:))) Dobre. Było w tym temacie na bieżąco, Źródło "wiedzy" imponuje. A wystarczyło napisać, że chodzi ci o Wojciecha Mazowieckiego i nikt by nie dyskutował :)
-
R1908 pisze: ↑30.05.2025, 22:10Bill, posmaruj d*** i odpal ten link.BillHodges pisze: ↑29.05.2025, 23:53Wstawaj bo chyba się właśnie zesrałeś. O jakim ty mazowszu piszesz farmazonie ? Kto ma trzymać kciuki za ksp ? Zgraja pijanych żuli, starców czy upośledzonych dzieci ? Na tym całym Mazowszu polonistki nie mają nic do powierzenia i nawet jednego graffiti, nadal zapierdalają kanałami i są gnani na każdym kroku… niech te groźne polonistki d*** stolicy wpadną chociażby na Grochów, Wolę czy Mokotów. polonistki nie mają obecnie w Warszawie nawet jednego osiedla co by tu mówić nawet o dzielnicyostatnio na Muranowie Legijny dzień dziecka, mnóstwo osób w barwach, cała dzielnica jest przyozdobiona Legijnymi grafami i oficjalnie Muranów od kilku dobrych lat przejęty bezwzględnie przez Legię. Oby te k**** nigdy nie awansowały bo nikomu to nie jest potrzebne, jest mnóstwo lepszych ekip które potrafią jeździć na wyjazdy w więcej niż 50 osób i zapełnić swój młyn w więcej niż 1000 osób
[link]
Rucham was
-
Bill,
Czy przybyłeś do Nas z bliskiego wschodu na łódce ?
Czy przybyłeś do Nas z bliskiego wschodu na łódce ?
-
Mają taką chuligankę jak Piast ultraske.kibiccc1 pisze: ↑30.05.2025, 17:18a tak całkowicie bez spiny. Obecna PW ma jakąś grupę spod znaku H? Jak to wygląda na ten moment?Obserwator1946 pisze: ↑30.05.2025, 17:00Pojadą autokarem na wyjazd to chujowo, pojadą w 700 osób na wyjazd to kasztan zakompleksiony napisze, ze nie maja chuliganów. Kur.wa to jest dobre.
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Jeśli nawet Muranów, to jedno jedyne miejsce w Warszawie, które przynajmniej miało opinię w jakimś stopniu miejsca, gdzie Polonia ma (czy też miała) cokolwiek do powiedzenia, wygląda tak jak wygląda- jest cały w graffiti Legii, chłopaki z (L) z tej dzielnicy robią zbiórkę i jadą na mecz w trzycyfrowej liczbie dobrego składu, organizowany jest na dużą skalę dzień dziecka, przez który przewija się masa ludzi, no to chyba odpowiedz na takie pytanie nasuwa się sama.
Wartości to podstawa