Derby Ruch - Gornik

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
wnc1964

Post autor: wnc1964 » 08.03.2008, 17:37

Heysel pisze:
W końcu z Górnikiem mamy układ, i nie tylko chuligani darzą KSG
szacunkiem
pisz tylko za siebie a nie za innych... pozdrwiam
chyba piszę ze częśc ultrasów i to nie taka mała,z którymi
gadałem a napewno nie są to tylko sportowcy, a są tagże są neutralni, i nie sądze ze porównanie ze kibice GKSu na derbach
kibicują Ruchowi co na każdym kroku wyzwają nas od geji , dziewczynek, cyganów jest chyba nie na miejscu.
A jak za siebie mam pisać to szanuję Górnik Zabrze jako
GieKSiarz, mimo że kiedyś z nimi się osobiscie napieprzałem,
piszę to bez wazeliny.
pzdr.

iparts.pl
lsz

Post autor: lsz » 08.03.2008, 19:52

no to jak juz trochę emocje opadły to wtrące swoje 3grosze.

mam pytanie do kibiców Ruchu, jakie reakcje kibiców Atletico(chyba że Ich nie było,całego tematu nie czytałem) - podobalo sie/nie podobało? Jeśli to nie tajemnica to bym prosil o odpowiedz, bo nie powiem, że mnie to nie interesuje.

pozdrawiam i gratuluje obu ekipom zajebistego meczu.

Ligowiec

Post autor: Ligowiec » 08.03.2008, 20:05

wnc1964 pisze:
Heysel pisze:
szacunkiem
pisz tylko za siebie a nie za innych... pozdrwiam
chyba piszę ze częśc ultrasów i to nie taka mała,z którymi
gadałem a napewno nie są to tylko sportowcy, a są tagże są neutralni, i nie sądze ze porównanie ze kibice GKSu na derbach
kibicują Ruchowi co na każdym kroku wyzwają nas od geji , dziewczynek, cyganów jest chyba nie na miejscu.
A jak za siebie mam pisać to szanuję Górnik Zabrze jako
GieKSiarz, mimo że kiedyś z nimi się osobiscie napieprzałem,
piszę to bez wazeliny.
pzdr.
A krzyczałeś też razem z kolegami "Chuligani bez honoru", kiedy zginął jeden z kibiców Ruchu?
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!

kkr

Post autor: kkr » 09.03.2008, 01:08

wnc1964 pisze:Tak za Ruchem to może kibicowali dziadki, 99% GieKSiarzy trzymało albo za Górnikiem albo było neutralnych.
szacunkiem.
Ruch to nasza największa kosa, jak ktoś za nimi kibicował to niekumaty piknik, niewiedząc nawet jak go nazywają sąsiedzi za miedzy.
A ja bym powiedzial tak. Byli to kibice kumajacy wszystko jak trzeba, tyle ze bedacy ponad to.

GLANIX

Post autor: GLANIX » 09.03.2008, 12:42

z fc Staszów na deRbach 54 os.

KazoR_1987

Post autor: KazoR_1987 » 09.03.2008, 12:46

Fc Dzierzoniow 60 osob na deRbach
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow

piekne lata 90-te...

Post autor: piekne lata 90-te... » 09.03.2008, 14:31

Igloopolu 40 osób na derbach z flagą Igloopol Dębica

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 09.03.2008, 19:35

kkr pisze:
wnc1964 pisze:Tak za Ruchem to może kibicowali dziadki, 99% GieKSiarzy trzymało albo za Górnikiem albo było neutralnych.
szacunkiem.
Ruch to nasza największa kosa, jak ktoś za nimi kibicował to niekumaty piknik, niewiedząc nawet jak go nazywają sąsiedzi za miedzy.
A ja bym powiedzial tak. Byli to kibice kumajacy wszystko jak trzeba, tyle ze bedacy ponad to.
Tak ku***,byla to sama śmietanka kibicowska GieKSy która bila brawo gdy chorzowscy wieszali swoją zrobioną w pocie czoła szmate odnoszącą sie do GieKSy i Górnika...
Weś skończ pan pierdolić.GieKSa była po stronie Gornika i próby negowania tego są poprostu żałosne.Amen.

kkr

Post autor: kkr » 09.03.2008, 20:50

Bogdan Adamiec pisze:Tak ku***,byla to sama śmietanka kibicowska GieKSy która bila brawo gdy chorzowscy wieszali swoją zrobioną w pocie czoła szmate odnoszącą sie do GieKSy i Górnika...
Weś skończ pan pierdolić.GieKSa była po stronie Gornika i próby negowania tego są poprostu żałosne.Amen.
A wg mnie poki nie ma zadnej zgody miedzy kibicami Gornika i GKS-u to wydawanie takich osadow jest niepowazne.
To jest jedynie uklad jakis bojowek i w zwiazku z tym transparent rowniez byl skierowany do zainteresowanych ta tematyka wlasnie.

GieKSa byla po tej stronie po ktorej ew. sympatie danego kibica GKS-u. A ja jednynie napisalem, ze nie bylo jednotorowo tak, jakby tego pewnie chcieli kibice o najwiekszym poziomie "kumatosci". :lol:
Oraz napisalem jakie byly tego przyczyny, czyli niezbyt przyjazne dla gornoslaskosc klimaty na Gorniku.

Zablokowany