Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Uważaj bo zaraz ene due cię utemperuje, że mu wpierdalasz się w merytoryczną dyskusję :D
-

Administracja zamalowuje graf łksu. Oczywiście przy licznym wsparciu straży miejskiej, policji z całego województwa i grupy antyterrorystycznej. Miał być też Grom, ale nie dojechali z powodu korków :)
-
A moze niechciiscie widzieć ? Wy nawet tysiąca byście niezobaczyli zakłamane pedały
-
no bardzo smieszne ;) normalna wasza reakcja , ale raczej powodów do dumy z powodu zagrywek jakie stosujecie w walce z naszymi grafami to nie powinniscie mieć.mms pisze:
Administracja zamalowuje graf łksu. Oczywiście przy licznym wsparciu straży miejskiej, policji z całego województwa i grupy antyterrorystycznej. Miał być też Grom, ale nie dojechali z powodu korków :)
Smieszne ze jakis czas temu tu przekonywaliscie wszystkich ze rozpierdalanie grafów to dziecinada, frajerstwo i tchorzostwo, a sami nadajecie na grafy z pociskami na Żydzew do strazy miejskiej...
PATO 1908 GANG
-
Jakieś dowody na to co mówisz? Domyślam się, że nadajesz z komendy i przyjmujesz nasze zgłoszenia? :) idź w pizdu z tymi swoimi domysłami...
-
Idąc tokiem rozumowania żydowskiego rabina,wszystkie obecne flagi zawierające nazwę Łks są replikami pierwszej skrojonej flagi kibiców z al.Uniu :) Sporo lat już kserujecie.
-
Tu nikt niema szans z czerwonymi , mozna tu pisac a i tak oni maja racje
-
Żydku udowodnij choć jedno co według ciebie jest nieprawdą i dopiero szczekaj.Bo jak na razie jedynie odbijasz piłeczkę ciągle tymi samymi sloganami,jak twój kolega pedałek Bnowak co nie może się pogodzić z faktem zerżnięcia kolesia z wrw w Madrycie;)
-
Awantura chuligana ŁKSu na Pietrynie :)
[link]
[link]
-
To zakończ pisanie.adwokat pisze:Tu nikt niema szans z czerwonymi , mozna tu pisac a i tak oni maja racje
-
okazuje sie że to ty jestes za młody i pewne fakty pomijasz otóż w materiale tvn były także pokazane bitki z np.Odrą Opole czy Sosnowcem,mało tego jeden z waszych i wy i my dobrze wiemy kto jeździł po Łodzi i klarował co i jak.Jak to sie ma do zarzucania nam tego ze rozkminiani byliscie przez naszych kibiców na forum internetowym co zreszta sami tez robicie bo osobiscie widziałem wydrukowane zdjecie z twarzówkami,ksywkami i namiarami na kibiców Widzewa.Kolejny nick pisze:Kaseta z TVN z walki z Arką - fruwała po całej Polsce duzo wczesniej niz TVN zrobił materiał. Nie mozesz tego wiedzieć bo za młody jestes i za cienki w uszach ;)
-
Hehhe teraz to dojebales ,KONFIDENCI Z APARATEM , pamiętacie czy juz zapomnieliście ,jako pierwsi zaczęliście stosować tak frajerskie numery , niebylo tak
-
Zrobiliście sobie taka oprawe wasza sprawa ale odpowiedz mi czy wy w swoich internetowych bazach danych nie macie namiarów i zdjęć Widzewiaków?Przecież w każdym derbowym mieście takie rozkminki są normą i wy robiliście,robicie dokładnie to samo,nie można jednak porównać tego do ujawnienia,sprzedania kasety vhs z nagranymi awanturami które akurat w tym przypadku były pomocne organom sądowym do udowodnienia przynależności do kibicowskich bojówek kibicom Arki przy sprawie za Grabiszyńską.Jeszcze aka mała uszczypliwość czy przypadkiem na wspomnianych derbach dopingu u was nie prowadził kibic z Abramki który to parae dni wcześniej domagał sie wykycia sprawców którzy ojebali mu komis gsm udostępniając nagranie z kamer?
-
Każda ekipa jak piszesz to TERAZ robi , ale zaczęliście wy wiec skończmy ta polemikę o fotkach i tez maly pstryczek , czy wasz guru tez przypadkiem nie prowadził dopingu ?
-
jedras po r********* się zniknął z Widzewa
-
Jebnięta jesteś czy udajesz,że nie zrozumiałaś pytania?adwokat pisze:i tez maly pstryczek , czy wasz guru tez przypadkiem nie prowadził dopingu ?
-
Jebnieta to jest twoja stara ze nie zostawiła cie w szpitalu korwo parchata
-
Różnica jest taka, że armia czerwonych internetowych frajerów pisała na swoim forum wszystko co sie dzieje . Na biezaco kto co był, kto gdzie mieszka czym jeździ itp. Fotki z ukrycia , z imprez , opisy awantur , blachy naszych aut , kto bral udzial itd. Pisali tez wiele innych ciekawych rzeczy na forum takim jak to.
Moze ktorys z was wielcy kumacze jak mms serce miasta itp pochwala sie wszystkim sami co tam wypisywali, jakie wydarzenia opisywali i ile osób od nas sobie skatalogowali od a do z komendanty zajebane , oczywiscie jesli mieliscie tam dostęp ;) a każdy sobie oceni czy to dla niego normalne.
My nic wam nie zarzucamy , bo jest to przybite juz dawno że jesteście internetowymi konfidentami z aparatem. Natomiast Wy się prujecie jak widać do wszystkiego , tego co was nawet nie dotyczy .
Adwokat - odpusc sobie pisanie samych inwektyw. Nie znizajmy się do poziomu zydzewiakow ...
Moze ktorys z was wielcy kumacze jak mms serce miasta itp pochwala sie wszystkim sami co tam wypisywali, jakie wydarzenia opisywali i ile osób od nas sobie skatalogowali od a do z komendanty zajebane , oczywiscie jesli mieliscie tam dostęp ;) a każdy sobie oceni czy to dla niego normalne.
My nic wam nie zarzucamy , bo jest to przybite juz dawno że jesteście internetowymi konfidentami z aparatem. Natomiast Wy się prujecie jak widać do wszystkiego , tego co was nawet nie dotyczy .
Adwokat - odpusc sobie pisanie samych inwektyw. Nie znizajmy się do poziomu zydzewiakow ...
PATO 1908 GANG
-
Nie chodziło bynajmniej o twarzowki jakie są normalka w derbowym miescie. Tylko o to jebana armio czerwonych internetowych propagandystow - że zyliscie w internecie tak bardzo nami , i pruliscie się do komputera ze wszystkiego co się dzieje. I to na waszym jednym wtedy oficjalnym i najbardziej znanym forum ...
PATO 1908 GANG
-
NIGDY NIE SPADNIE , TEN TEAMT NIGDY NIE SPADNIE !!!
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
no tak, wy nie pisaliście.... ja p******* człowieku odpocznij od internetuKolejny nick pisze:Nie chodziło bynajmniej o twarzowki jakie są normalka w derbowym miescie. Tylko o to jebana armio czerwonych internetowych propagandystow - że zyliscie w internecie tak bardzo nami , i pruliscie się do komputera ze wszystkiego co się dzieje. I to na waszym jednym wtedy oficjalnym i najbardziej znanym forum ...
-
Ktoś zadał pytanie co z gościem,który żądał wykrycia sprawców a potem doping prowadził?Ty nie odpowiedziałeś a jako ripostę zapodałeś pytanie czy jędras też nie prowadził dopingu?adwokat pisze:Jebnieta to jest twoja stara ze nie zostawiła cie w szpitalu korwo parchata
Widzisz śmieciu różnicę czy nie?
-
Rabin piszesz do papugi żeby nie używał inwektyw a sam ubliżasz...Nie odniosłeś sie do sprawy udostepnienia tvn/policji kasety z awanturami,merytorycznie oczywiście:)
czyli co wg.was rozkminki nt.wrogiej ekipy to konfidenctwo a teraz jak już wszyscy to robią to jest ok.?komedia panowie i panieadwokat pisze:Każda ekipa jak piszesz to TERAZ robi , ale zaczęliście wy wiec skończmy ta polemikę o fotkach i tez maly pstryczek , czy wasz guru tez przypadkiem nie prowadził dopingu ?
-
Nie macie innych zajęć? siłownia walki kobita? Jedyna wasza rozrywka to napierdalanie miliona nic nie wnoszących postów na k.net?
Zluzujcie portki :)
ŚŻK 1922!
-
A to nie wiesz że teraz walczy się też w internetach?gangolsena1908 pisze:Nie macie innych zajęć? siłownia walki kobita? Jedyna wasza rozrywka to napierdalanie miliona nic nie wnoszących postów na k.net?
-
Twój kolega rabin jest specjalistą od takich walk.
-
Red zeby ci rusek kobite zgwałcił po pijaku bo jest odrażająca na trzeźwo , ciśnie ene a cały czas napierdala na forum i napierdala , kompa matka kupiła zalogował i napierdala znawca , żebyś korwo zdechła jebana ciotka
-
Ten to ma chyba założoną jakąś blokadę rodzicielską na bluzgi, ciągle ten sam błąd :Dadwokat pisze:korwo
-
na jaki c*** opisujesz nam tu przygody swojego ojca w młodości.bnowak pisze: - porzyganym, obsranym, ojszczanym wielokrotnie i do tego sponiewieranym przez gospodarskie zwierzęta - jebanym WSIUREM.
-
mms pisze:
hahaha żydzi internetowi napinacze cieszą się że zamalowali grafa, ale o późniejszej ucieczce nic nie wspominają, Gromu pedale nie było ale niestety dla was był ŁKS. Wrzuć zdjęcie z dołu na drugi dzień jak wyglądała ściana, jak chcesz to ci mogę pokazać zjebie genetyczne pokrzywdzonym przez los. Chłopaki z tamtejszego osiedla także odnawiają graf w godzinę po jego zamalowaniu.
https://www.facebook.com/Legion-D%C4%85 ... 6/?fref=ts
-
-
To się nazywa schizofrenia.Adwokat - odpusc sobie pisanie samych inwektyw. Nie znizajmy się do poziomu zydzewiakow ...
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Bnowak jak tam twój kolega z wrw co mu dupsko w Madrycie rozpruli?Doszedł już do siebie czy tak jak ty ma teraz we łbie sieczkę?
-
A gdzie ty byłeś wielki znawco tematu jak twój kolega leciał na dwa ruskie baty ?k
[link]
[link]
-
Ty akurat żydku miałeś chyba coś tu wszystkim udowodnić.A nie dość że zamiast być wczoraj na meczu to klepałeś w klawiaturę(jak byś nie wiedział to boisko Łks znajduje się na Al.Unii2 sprawdź w google jak tam trafić) to dalej brniesz w swoje pejsiaste fantazje.
-
adwokat i bnowak to chyba pedały.W co drugim poście piszą o ruchaniu w d***.
Zdecydowana większość woli jednak kobiety także darujcie sobie pisanie tych swoich pedalskich fantazji na kibicowskim forum.
Zdecydowana większość woli jednak kobiety także darujcie sobie pisanie tych swoich pedalskich fantazji na kibicowskim forum.
-
Ty brnący a wiesz co to delegacja ze ktoś pracuje z dala od domu pajacu , i co miałem ci balasie udowadniać ? Cały dzien cisza , a tu frajer westlandzik skoczył szkole mamusia pozwoliła użyć kompa i odrazu pociski , zajeb barana w elewacje pomoże ci urodzony konfidencie
-
Ty delegacja i praca:)Najpierw skończ gimnazjum jełopie bo nawet po Polsku pisać nie potrafisz.Wtedy może pomyślisz nad jakąś pracą,do kopania rowów takich potrzeba.Żydowski frajer nawet na meczu nie bywa a w necie przesiaduje całe dnie.Twoja dziewczyna pisząca tu jako rabin a teraz kolejny nikt już miała okazję poznać kolegów na jednym z meczy jednak nie skorzystała z okazji(choć była) ty cykorze nawet nie dajesz chłopakom z Łksu by cię poznali.
-
Red pedalow to szukaj u rodziców ,synu dwoch cwelow a westland pisałem ci wcześniej ,cały dzień nic się nie działo to frajerze skończyles szkołę i spioles poslady na temat twojego zgwalconego przez ruskich kolegę i frajerze rozpoczolestemat ,a teraz czerwone ścierwa zaczynają show
-
Witam, pare dni temu byłem pierwszy raz w Łodzi. Chciałem poczuć łódzki klimat.
Także zrobiłem niezłego tripa z buta począwszy od Bałut, po Śródmieście, Polesie, Widzew i Górną.
Interesował mnie oprócz zabytkowej części Łodzi także klimat kibicowski miasta.
Zauważyłem po graffiti, wrzutach, gości w smyczach, koszulkach, że Bałuty 50/50. Zachodnie Bałuty ŁKS, Wschodnie Widzew.
Śródmieście 100% ŁKS, graffiti, wrzuty, także paru gości w koszulkach, smyczach ŁKS chodzących po Piotrkowskiej. Zaskoczyła mnie dominacja ŁKSu na Śródmieściu, bo z tego słyszałem/czytałem to Widzew ma coś tam do powiedzenia a z obserwacji zauważyłem mega-dominację ŁKSu! mogę się mylić!
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
Górna 50/50 - Zachodnia część ŁKS, RTS Wschód.
PS. bez napinki, napisałem obiektywnie, tak jak to widziałem.
Także zrobiłem niezłego tripa z buta począwszy od Bałut, po Śródmieście, Polesie, Widzew i Górną.
Interesował mnie oprócz zabytkowej części Łodzi także klimat kibicowski miasta.
Zauważyłem po graffiti, wrzutach, gości w smyczach, koszulkach, że Bałuty 50/50. Zachodnie Bałuty ŁKS, Wschodnie Widzew.
Śródmieście 100% ŁKS, graffiti, wrzuty, także paru gości w koszulkach, smyczach ŁKS chodzących po Piotrkowskiej. Zaskoczyła mnie dominacja ŁKSu na Śródmieściu, bo z tego słyszałem/czytałem to Widzew ma coś tam do powiedzenia a z obserwacji zauważyłem mega-dominację ŁKSu! mogę się mylić!
Polesie 100% ŁKS
Widzew 100% RTS
Górna 50/50 - Zachodnia część ŁKS, RTS Wschód.
PS. bez napinki, napisałem obiektywnie, tak jak to widziałem.