Takie same jak Korona Kielce z Atletico Mineiro...

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Dodam tylko że ten zin czytaliśmy na stadionie ŁKS wśród zdezorientowanych ich kibiców...przyjemnie nie było.
Nieaktywny kibic, aktywny obserwator...
-
Tak jak ŁKS było napewno przyjemnie jak się dowiedział o Red bullsach spokojnie oglądających sobie mecze na waszym stadionie i akceptowaniu brudów. A później zdziwienie i lament, a co do Lecha to też nie wyjasniliscie sytuacji, a to jakieś najebany zwykle waszy pokroili, na Lchu wówczas był czas walki o przywództwo.
-
Kolego od wielu lat ta zgoda to była zgoda na linii kilku pijaczyn z KSP (teraz zaczeli ćwiczyć no ok chuligani) + jakieś młode łby z Olkusza które jak rozumuje jest silnie po stronie Cracovii. Rozmowy na Cracovii odnośnie kopnięcia KSP w dupsko były już w 2008 roku a może i wcześniej jednak wtedy o ile sie nie mylę starszyzna postawiła się za tym aby KSP dalej było zgodą a młodzież już dawno by ich wyjebała w kosmos za namową Lecha.Beha pisze: ↑21.10.2017, 09:44Polonia jeszcze miesiąc temu lamentowała, że zarząd Legii nie chce ich wpuścić na mecz Legii z Craxą na Ł3, a teraz ktoś od nich pisze, że kontaktów nie ma od dawna..Gwinejczyk pisze: ↑21.10.2017, 09:30Na takiej samej zasadzie to Radomiak wcześniej został OFICJALNYM fan-klubem Legii. Czemu zatem Polonii ktoś wytyka że chce mieć dobre relacje z Widzewem. Zawsze jak duży klub wiąże się z mniejszym który jest blisko, to jest takie pitolenie że został ich FC. A nie zawsze tak jest. Nie sądzę że Radomiak uważa się za FC Legii. I tak samo będzie z Polonią.
Pomijam fakt, że kilkanaście lat temu KSP miała zgodę z ŁKS-em, ba, teraz lgnie do ekipy, która swą siłę opiera głównie w FC...
Jak widać , FC Legii to powód do wstydu wedle logiki kibiców z Muranowa, stanie na sektorze obok flagi Koluszek, czy Skierniewic to już nie...
Złośliwie można rzec, że połączyło ich SLD - ponoć robota "Olina"(nim raczek go zjadł) i młodego Olejniczaka.
Pozdrawiam.
Jedno Miasto Jeden Klub
Czarnym Kurvvom Chvja w Dziób
Czarnym Kurvvom Chvja w Dziób
-
c*** was to interesuje kto z kim się układa dzieci Internetu
-
Ojojoj, zabolało, zabolało...Johny, zamiast tak produkować się, to może tak na wyjazd byś z kolegami pojechał?
-
W przyszłym tygodniu ma się wyjaśnić sprawa H między ZS/LW, a WRWE.
-
Bedzie na dwójce?
-
Bukmacher juz wystawil zaklad?moze jakis turniej 6 ekip kazda z kazdym po 50 ale bez nas bo nas nie ma.
-
W Zabrzuna meczu GGórnika i Korony Kielce obecnych w sektorze ggości14 oosób ze SpartakaTrnava
BHBD
-
-
Victoria Września – Górnik Konin (15.08.06)Głos_z_Wału pisze: ↑22.10.2017, 17:00Kiedy i gdzie były te KO? :)O niczym innym niż dogryzaniu nie mogło być mowy, ponieważ nie byliśmy i nie jesteśmy dla Łańcuchów żadnym przeciwnikiem, o czym niejednokrotnie przekonali się napinający po tanich winach idioci, gdy zaliczyli KO, bluzgając na koninian...
Pierwszy wyjazd w 4 lidze przypadł nam we wtorek. Do Wrześni, gdzie jeszcze niedawno istniał ruch kibicowski na Victorii wyruszyło pociągiem ok. 60 fanów KSG. Po drodze spokój, jechaliśmy niestety z psami (z kamerą). Na miejsce dojechało jeszcze kilka fur ludzi z ekipy i w sumie było nas 109 łańcuchów (w tym 11 FC Golina i 7 Kazimierz Biskupi). Wchodziliśmy z różnych stron, co w pewnym momencie dało ciekawy efekt, jeśli chodzi o doping („Druga strona odpowiada…”). W końcu wszyscy zajęliśmy miejsce na sektorze i prowadziliśmy niezły doping przez większość spotkania. Września bez młyna, kilku napinaczy dało jednak znać o sobie. Niesprawiedliwość sędziów odbiliśmy sobie na bocznym, na którego spadł grad mirabelek rosnących tuż obok sektora (przerwany został na chwilę nawet mecz). Po zakończeniu spotkania jedna z naszych grupek kibiców opuszczających stadion obiła kilku łepków z Wrześni, którzy próbowali się postawić. Niestety kończy się to pechowo dla jednego naszego auta, którego skład zostaje zakuty, a następnie oklepany na komendzie przez k****. Na dodatek kierowcy wlepili mandat w wys. 5 tys. zł. CHWDP!!! Na tym emocje się tego dnia skończyły, powrót dla reszty spokojny. Na koniec dzięki za wsparcie dla Goliny i Kazimierza!
Wtedy byly te K.O..
-
Lks Lomza-Rakow? Lks Lomza-Sparta Augustow?Lks Lomza-Baltyk Gdynia?
-
A tak pamiętam, wszystko się zgadza. Obiliście degeneratów, których próżno nazywać kibicami.zeebe pisze: ↑24.10.2017, 18:27Victoria Września – Górnik Konin (15.08.06)Głos_z_Wału pisze: ↑22.10.2017, 17:00Kiedy i gdzie były te KO? :)O niczym innym niż dogryzaniu nie mogło być mowy, ponieważ nie byliśmy i nie jesteśmy dla Łańcuchów żadnym przeciwnikiem, o czym niejednokrotnie przekonali się napinający po tanich winach idioci, gdy zaliczyli KO, bluzgając na koninian...
Pierwszy wyjazd w 4 lidze przypadł nam we wtorek. Do Wrześni, gdzie jeszcze niedawno istniał ruch kibicowski na Victorii wyruszyło pociągiem ok. 60 fanów KSG. Po drodze spokój, jechaliśmy niestety z psami (z kamerą). Na miejsce dojechało jeszcze kilka fur ludzi z ekipy i w sumie było nas 109 łańcuchów (w tym 11 FC Golina i 7 Kazimierz Biskupi). Wchodziliśmy z różnych stron, co w pewnym momencie dało ciekawy efekt, jeśli chodzi o doping („Druga strona odpowiada…”). W końcu wszyscy zajęliśmy miejsce na sektorze i prowadziliśmy niezły doping przez większość spotkania. Września bez młyna, kilku napinaczy dało jednak znać o sobie. Niesprawiedliwość sędziów odbiliśmy sobie na bocznym, na którego spadł grad mirabelek rosnących tuż obok sektora (przerwany został na chwilę nawet mecz). Po zakończeniu spotkania jedna z naszych grupek kibiców opuszczających stadion obiła kilku łepków z Wrześni, którzy próbowali się postawić. Niestety kończy się to pechowo dla jednego naszego auta, którego skład zostaje zakuty, a następnie oklepany na komendzie przez k****. Na dodatek kierowcy wlepili mandat w wys. 5 tys. zł. CHWDP!!! Na tym emocje się tego dnia skończyły, powrót dla reszty spokojny. Na koniec dzięki za wsparcie dla Goliny i Kazimierza!
Wtedy byly te K.O..
Września- 100% Victoria
-
Kto na dzien dzisiejszy top 3 hooliganki w kraju? 1.Ruch 2.Lechia. 3.Legia? 4.Widzew? 5.Arka?
-
-
Zjebałeś bo powinno być 1. Widzew 2. Ruch 3. Wisła 4. Elana czyli WRWE. ;)
Tak na poważnie to kto o zdrowych zmysłach robi takie rankingi? Zawsze ktoś, by miał jakieś "ale". Inna sprawa, że o wielu akcjach wie wąskie grono i bardzo dobrze. Przypałowce z k.net i innych fejsów tylko, by mogły smrodu narobić ludziom z tych ekip.
KS Stal 1947 Gorzów
-
Lechia, Lech, ŁKS, Ruch, Legia, Śląsk, Górnik kolejnosc przypadkowa
Sub specie aeternitatis - nemo est casu bonus
-
Lech, Lechia, Ruch, ŁKS to napewno ścisły top, ale gdzie tu razem z nimi Legia, Śląsk, Górnik 

-
masz wyżej, Tel Ci zrobił :)Mikołajek pisze: ↑25.10.2017, 14:45Zjebałeś bo powinno być 1. Widzew 2. Ruch 3. Wisła 4. Elana czyli WRWE. ;)
Tak na poważnie to kto o zdrowych zmysłach robi takie rankingi? Zawsze ktoś, by miał jakieś "ale". Inna sprawa, że o wielu akcjach wie wąskie grono i bardzo dobrze. Przypałowce z k.net i innych fejsów tylko, by mogły smrodu narobić ludziom z tych ekip.
-
ten ŁKS i Lech w ostatnich latach w ogole sie z kims bili? czy tak po prostu przyjmujecie ze Lech to zawsze była czołówka a ŁKS wyjebal Widzewiakom flagi wiec tez muszą byc mocni, ? bez napinki pytam
-
Na pewno się bił kto ma wiedzieć to wie. To że czegoś nie ma w necie to już się nie bił? Na pewno Lech, ŁKS, Ruch to czołówka w kraju tego nie ma wątpliwości. Tak samo ja mogę zadać pytanie a z kim ostatnio Ruch się bił? Na pewno z kimś walczył. A Ruch to czołówka bo ukradli z magazynu flagi Gieksie? To ma być w porządku tak? Ludzie ja powiem szczerze nie jestem jakimś koksem a bardziej szkieletorem. Ale denerwuje mnie jak czasami bujają się po mieście tacy cwaniacy a potem ich widzę jak mają szczęki połamane i marsz do sądu zakładać sprawę. Więc ludzie zastanówcie się co piszecie. Wiem że w internecie anonimowi ale kto chce to powie o sobie prawdę. Wielkich w gębie dilerków też widziałem. Czasami taki szkieletor lepiej się zachowa na komendzie niż nie jeden koks. Taka prawda.
-
;)Delfinek pisze: ↑25.10.2017, 18:38Na pewno się bił kto ma wiedzieć to wie. To że czegoś nie ma w necie to już się nie bił? Na pewno Lech, ŁKS, Ruch to czołówka w kraju tego nie ma wątpliwości. Tak samo ja mogę zadać pytanie a z kim ostatnio Ruch się bił? Na pewno z kimś walczył. A Ruch to czołówka bo ukradli z magazynu flagi Gieksie? To ma być w porządku tak? Ludzie ja powiem szczerze nie jestem jakimś koksem a bardziej szkieletorem. Ale denerwuje mnie jak czasami bujają się po mieście tacy cwaniacy a potem ich widzę jak mają szczęki połamane i marsz do sądu zakładać sprawę. Więc ludzie zastanówcie się co piszecie. Wiem że w internecie anonimowi ale kto chce to powie o sobie prawdę. Wielkich w gębie dilerków też widziałem. Czasami taki szkieletor lepiej się zachowa na komendzie niż nie jeden koks. Taka prawda.
jestem w stanie uwierzyc ze Lech nie wrzuci infa do internetu. Legia tez kiedys uchodzila za taka ekipe. Ale w takiej Łodzi to sie wrzuca do neta nawet o najebaniu pojedynczych osob nawet wiec dajmy sobie spokoj z gadaniem 'na pewno sie bili tylko nie ma w necie'. Ewentualnie jak nic nie wyszlo z akcji wtedy faktycznie infa nie ma.
Moim zdaniem tylko Ruch i Lechia udowodnili w ostatnich latach ze są topem, reszte dokladaja sobie ludzie na zasadzie sympatii i skojarzen wiec j**** takie rankingi
-
Jezu skąd się biorą takie pokemony jak wyżej. Mam pytanie co jest wyznacznikiem o sile ekipy .
-
maxforte
Mylisz się i to bardzo. Obie ekipy w Łodzi są bardzo dobre.
Mylisz się i to bardzo. Obie ekipy w Łodzi są bardzo dobre.
-
Zajebiste są te wasze dyskusje ;)
-
zdjęcia
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
taaak Ruch za slaby na pociag z kibicami Lechii wiec wzial Widzew, ale Lechia za to mocna mimo ze na 3 autokary Widzewa zebrała sie w 3 ekipy. daj spokoj z takimi argumentami. Mimo wszystko Ruch tych okolicznych wrogow ma sporo i dosc silnych tak samo jak Lechia nie ma łatwo z Arką która troche odzyla po latachMENTOL1 pisze: ↑25.10.2017, 21:07Ruch w ostatnich latach nie bil sie sam z nikim to jak to udowodnili? Grozne zdjecia robili czy tutaj na forum sporo zrobili i ty to przeczytałeś?
Oni sie bija tylko z okolicznym wrogiem a gdzie Śląsk,Lechia,ŁKS,Lech,Legia nawet Arka juz nie wspomnie o odmówionej jednej walki o ktorej ty pewnie nic nie wiesz. Z Lechia bili sie z Widzewem bo są za słabi na Lechie. Zresztą Ruch juz bierze sprzęt wszędzie i trzyma sie z Wisłą kto by sie chciał bic z takimi ze sprzętem nikt normalny. Na szczescie ta Wisła i Ruch juz dostala w******* i maja nauczke. Ale jak tak dalej beda robic to pozniej bedzie tragedia jak we Wrocławiu.
-
Mentol Ten Ruch i Wisła dostali w*******, bo się postawili do liczniejszej grupy, a nie kalkulowali jak medialne Polskie ekipy.
Sensi odniosłem się do postu wyżej, że te kluby można zaliczyć do ścisłego topu. A, że Legii już nie, to Cię zabolało... Skończ synku. Jesteś taki klimaty, to powinieneś wiedzieć ile razy odmawialiście. I nie próbuj mi tu przerzucać pałeczki na nas. Nikt z Wisły nie robi z nas top3, a i nas to pierdoli. Robimy swoje nie patrząc na zdanie lamusow.
Sensi odniosłem się do postu wyżej, że te kluby można zaliczyć do ścisłego topu. A, że Legii już nie, to Cię zabolało... Skończ synku. Jesteś taki klimaty, to powinieneś wiedzieć ile razy odmawialiście. I nie próbuj mi tu przerzucać pałeczki na nas. Nikt z Wisły nie robi z nas top3, a i nas to pierdoli. Robimy swoje nie patrząc na zdanie lamusow.

-
Czyli Wisła jest bezkonkurencyjna
-
przyznaje, że trochę w serduszku zakuło po Twoim wyroku :) i prośba- "synkuj'' sobie wśród rówieśników.Tel pisze: ↑25.10.2017, 21:37Mentol Ten Ruch i Wisła dostali w*******, bo się postawili do liczniejszej grupy, a nie kalkulowali jak medialne Polskie ekipy.
-
Tak.KociaKarmaKrólów pisze: ↑25.10.2017, 21:46Czyli Wisła jest bezkonkurencyjna
(Sarkazm)
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
-
Dobrze że przypominasz wszystkim o obsrańcach z Legii którzy niejednokrotnie nie wychodzili z aut na trasie tylko spierdalali jak ostatnie cipy na piątym biegu.
-
Nieśmiało chciałem przypomnieć że temat nazywa się "zgody, kosy, układy (dopisałbym "reaktywacja", ale czerwonoarmiści się obrażą " - a nie "nasze spierdolone dywagacje w środę po szkole". To primo.
Zaś secundo koleś, który wylicza ścisły TOP i tasuje się do tego, że tam Legii nie umiescił by na koniec zaznaczyć że jego Wisełkę takie TOPY p******* i ze oni pelen underground, robią swoje mając gdzieś zdanie lamusów. Samozaorałeś się lamusie na poziomie trudnym do pobicia.
Zaś secundo koleś, który wylicza ścisły TOP i tasuje się do tego, że tam Legii nie umiescił by na koniec zaznaczyć że jego Wisełkę takie TOPY p******* i ze oni pelen underground, robią swoje mając gdzieś zdanie lamusów. Samozaorałeś się lamusie na poziomie trudnym do pobicia.
-
Arka - Polonia od 1974DoZo pisze: ↑21.10.2017, 09:05W mojej opinii fani z Muranowa po prostu stali się wreszcie OFICJALNYM fan-klubem 'eRTeeSu', co przez poniektórych może być poczytane za ich awans (w odróżnieniu do wcześniejszych sytuacji ekip z Krosna, Rzeszowa czy Kalisza).RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑21.10.2017, 08:40Ja bym powiedział że Lechia-Śląsk lub Zawisza-ŁKS....schwere krawalle pisze: ↑21.10.2017, 08:21Panowie musicie się przyzwyczaić do tego, że czasy się zmieniają. Niegdyś szukało się zgód na drugim końcu kraju kto by miał nam wodę podrzucić do pociągu i jakieś żarełko. Teraz sojuszników szuka się w najbliższym zasięgu. Przykładów można mnożyć.
Pierwsza "szokująca" zmiana nastąpiła jakiś czas temu na Górnym Śląsku w postaci KSGKS ? Fakt, że to zwykle największe bandy szukają sobie przyjaciół w najbliższym rejonie. A ewentualnie mniejsze dołączają do nich. Można dodać ścianę wschodnią tj. kontakty Motor - Jaga. Ruch i Widzew to już w sumie długa zaszłość. Do nich dołączyła Wisła. To samo wiadomo Lech i ŁKS (Gdynia jak i Kraków dość daleko od Poznania). Lechia - Stomil (z tym, że tu śmieszna sytuacje bo w tym przypadku, w krótkim czasie dwie lokalne kosy Jeziorak i Stomil lecą do silniejszego i już nikomu nie przeszkadza stanie ramię w ramię z kibolami którzy wyzywali niedawno od k**** i innych cwelów :) Warto jeszcze dodać układ Legii z Radomiakiem. W nawiązaniu do powyższego wcale nie zdziwi mnie sytuacja kiedy pada sztama KSP-KSC, ale wielu wróżbitów zagalopowało się zbyt daleko. Z całym szacunkiem dla Polonii Warszawa ale Widzew i cała koalicja WRWE działają troszeczkę w innych ligach ultasowo/gimnastycznych niż Polonia. Otwarcie trzeba przyznać, że KSP nie jest dobrą firmą do układania się więc jakieś wróżenie, że zostaną satelitą WRWE to śmiech na sali. Dziś pisze się jakieś oświadczenia, że nie ma wrogości po zakończeniu zgody a rzeczywistość jest inna niż oficjalne komunikaty. Przykładem może tu być sytuacja po zakończeniu zgody Cracovia-Korona, lub chociażby wyżej wspomniana Polonia z Arką, gdzie też miał być szacunek a jest jak jest.
Przy okazji zaistniałych zmian zgodowo-kibicowskich wspomnę tylko, że obecnie najdłuższą sztamą w Polsce jest zgoda Arki Gdynia z Polonią Bytom
Od kiedy zorientowani datują "zgody/sztamy" AG-PB, LG-ŚW i ZW-ŁŁ, bo chyba szykuje się polemika?
Lechia - Śląsk od 1977
Zawisza - ŁKS nie wiem, ale czytając kibicowską historie Zawiszy wyczytałem, że Zawisza w Polsce dał o sobie znać dopiero w okolicach 1977 roku, więc pewnie dopiero po tym czasie przybili zgodę z ŁKSem.
-
Na h** jechac na wyjazd jak top 5 juz ustawione!
-
-
Matador88 nie widzisz różnicy między Legia, która kreuje się na top i mega herosów mistrzów galaktyki, a Wisłą, która ma na to wyjebane? Zaorałes się sam, swoją głupotą. Nie odpisuj i W**********, bo rano szkoła.