Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Lech, Lechia, Ruch, ŁKS to napewno ścisły top, ale gdzie tu razem z nimi Legia, Śląsk, Górnik 
ten ŁKS i Lech w ostatnich latach w ogole sie z kims bili? czy tak po prostu przyjmujecie ze Lech to zawsze była czołówka a ŁKS wyjebal Widzewiakom flagi wiec tez muszą byc mocni, ? bez napinki pytam
Jezu skąd się biorą takie pokemony jak wyżej. Mam pytanie co jest wyznacznikiem o sile ekipy .
maxforte
Mylisz się i to bardzo. Obie ekipy w Łodzi są bardzo dobre.
Mylisz się i to bardzo. Obie ekipy w Łodzi są bardzo dobre.
Zajebiste są te wasze dyskusje ;)
-
Wnuk Edwarda
zdjęciaJuras2222 pisze: 25.10.2017, 19:14 Jezu skąd się biorą takie pokemony jak wyżej. Mam pytanie co jest wyznacznikiem o sile ekipy .
taaak Ruch za slaby na pociag z kibicami Lechii wiec wzial Widzew, ale Lechia za to mocna mimo ze na 3 autokary Widzewa zebrała sie w 3 ekipy. daj spokoj z takimi argumentami. Mimo wszystko Ruch tych okolicznych wrogow ma sporo i dosc silnych tak samo jak Lechia nie ma łatwo z Arką która troche odzyla po latachMENTOL1 pisze: 25.10.2017, 21:07 Ruch w ostatnich latach nie bil sie sam z nikim to jak to udowodnili? Grozne zdjecia robili czy tutaj na forum sporo zrobili i ty to przeczytałeś?
Oni sie bija tylko z okolicznym wrogiem a gdzie Śląsk,Lechia,ŁKS,Lech,Legia nawet Arka juz nie wspomnie o odmówionej jednej walki o ktorej ty pewnie nic nie wiesz. Z Lechia bili sie z Widzewem bo są za słabi na Lechie. Zresztą Ruch juz bierze sprzęt wszędzie i trzyma sie z Wisłą kto by sie chciał bic z takimi ze sprzętem nikt normalny. Na szczescie ta Wisła i Ruch juz dostala w******* i maja nauczke. Ale jak tak dalej beda robic to pozniej bedzie tragedia jak we Wrocławiu.
-
KociaKarmaKrólów
Czyli Wisła jest bezkonkurencyjnaWnuk Edwarda pisze: 25.10.2017, 20:13zdjęciaJuras2222 pisze: 25.10.2017, 19:14 Jezu skąd się biorą takie pokemony jak wyżej. Mam pytanie co jest wyznacznikiem o sile ekipy .
-
P141171215B
Tak.KociaKarmaKrólów pisze: 25.10.2017, 21:46Czyli Wisła jest bezkonkurencyjnaWnuk Edwarda pisze: 25.10.2017, 20:13zdjęciaJuras2222 pisze: 25.10.2017, 19:14 Jezu skąd się biorą takie pokemony jak wyżej. Mam pytanie co jest wyznacznikiem o sile ekipy .
(Sarkazm)
tu też Cię poniosło, owszem Ruch się postawił.Tel pisze: 25.10.2017, 21:37 Mentol Ten Ruch i Wisła dostali w*******, bo się postawili do liczniejszej grupy
Arka - Polonia od 1974DoZo pisze: 21.10.2017, 09:05W mojej opinii fani z Muranowa po prostu stali się wreszcie OFICJALNYM fan-klubem 'eRTeeSu', co przez poniektórych może być poczytane za ich awans (w odróżnieniu do wcześniejszych sytuacji ekip z Krosna, Rzeszowa czy Kalisza).RoyberpakaOdrodzenie pisze: 21.10.2017, 08:40Ja bym powiedział że Lechia-Śląsk lub Zawisza-ŁKS....schwere krawalle pisze: 21.10.2017, 08:21 Panowie musicie się przyzwyczaić do tego, że czasy się zmieniają. Niegdyś szukało się zgód na drugim końcu kraju kto by miał nam wodę podrzucić do pociągu i jakieś żarełko. Teraz sojuszników szuka się w najbliższym zasięgu. Przykładów można mnożyć.
Pierwsza "szokująca" zmiana nastąpiła jakiś czas temu na Górnym Śląsku w postaci KSGKS ? Fakt, że to zwykle największe bandy szukają sobie przyjaciół w najbliższym rejonie. A ewentualnie mniejsze dołączają do nich. Można dodać ścianę wschodnią tj. kontakty Motor - Jaga. Ruch i Widzew to już w sumie długa zaszłość. Do nich dołączyła Wisła. To samo wiadomo Lech i ŁKS (Gdynia jak i Kraków dość daleko od Poznania). Lechia - Stomil (z tym, że tu śmieszna sytuacje bo w tym przypadku, w krótkim czasie dwie lokalne kosy Jeziorak i Stomil lecą do silniejszego i już nikomu nie przeszkadza stanie ramię w ramię z kibolami którzy wyzywali niedawno od k**** i innych cwelów :) Warto jeszcze dodać układ Legii z Radomiakiem. W nawiązaniu do powyższego wcale nie zdziwi mnie sytuacja kiedy pada sztama KSP-KSC, ale wielu wróżbitów zagalopowało się zbyt daleko. Z całym szacunkiem dla Polonii Warszawa ale Widzew i cała koalicja WRWE działają troszeczkę w innych ligach ultasowo/gimnastycznych niż Polonia. Otwarcie trzeba przyznać, że KSP nie jest dobrą firmą do układania się więc jakieś wróżenie, że zostaną satelitą WRWE to śmiech na sali. Dziś pisze się jakieś oświadczenia, że nie ma wrogości po zakończeniu zgody a rzeczywistość jest inna niż oficjalne komunikaty. Przykładem może tu być sytuacja po zakończeniu zgody Cracovia-Korona, lub chociażby wyżej wspomniana Polonia z Arką, gdzie też miał być szacunek a jest jak jest.
Przy okazji zaistniałych zmian zgodowo-kibicowskich wspomnę tylko, że obecnie najdłuższą sztamą w Polsce jest zgoda Arki Gdynia z Polonią Bytom
Od kiedy zorientowani datują "zgody/sztamy" AG-PB, LG-ŚW i ZW-ŁŁ, bo chyba szykuje się polemika?
Lechia - Śląsk od 1977
Zawisza - ŁKS nie wiem, ale czytając kibicowską historie Zawiszy wyczytałem, że Zawisza w Polsce dał o sobie znać dopiero w okolicach 1977 roku, więc pewnie dopiero po tym czasie przybili zgodę z ŁKSem.
Na h** jechac na wyjazd jak top 5 juz ustawione!
Kibic 30x pisze: 26.10.2017, 01:32 Na h** jechac na wyjazd jak top 5 juz ustawione!Czy Izolator ma ekipe?Czy ma ktos w Polsce kontakty z brazyliskim Santosem.
-
berserk1908
W latch 90 Błekitni Kielce coś tam podbijali, ale Santos kazał im wybierać albo oni, albo Colo Colo, z którymi Błekitni mieli sztame w tamtym czasie i kielczanie zostali z chilijczykami.
To prawda ze Flamengo trafione przez koalicje Santosu byla z nimi niby Polska ekipa.
Ponoć swoją przygodę zaczynał na Atletico Mineiro, potwierdzi ktoś?Ardian pisze: 26.10.2017, 15:15 Pasy wtedy nienawidziły Argentyńczyków ze względu na osobę Mauro Cantoro, w tamtych czasach jednej z naczelnych osób na Wiśle,
-
Stanisław_Anioł
Farmazon.
Atlantico wystosowało już oficjalne sprostowanie na Twitterze.
Atlantico wystosowało już oficjalne sprostowanie na Twitterze.
-
A niech to
Jakie relacje między Siarką a ŁKSem Łódź?
-
mampytanie
Jakie są relacje Korony Kielce i ŁKS Łódź? Były ploty, że się wąchają...
jest coś nadal pomiędzy: Korona Kielce & Sandecja & Cracovia & Czarni Jasło & GKS Tychy & KSP & Stal Mielec?
(z wyjątkiem Craxa-KSP)
i relacje między Korona - Arka ?
(z wyjątkiem Craxa-KSP)
to ze wszystkie ekipy mają zgodę z Sandecją
mariusz18 pisze: 29.10.2017, 01:37 jest coś nadal pomiędzy: Korona Kielce & Sandecja & Cracovia & Czarni Jasło & GKS Tychy & KSP & Stal Mielec?
(z wyjątkiem Craxa-KSP)
Arka - Kszo zgoda więc zgadnij jakie relacje mogą być miedzy Koroną a Arką ... tak samo jesli chodzi o Lecha
Nie były ploty, tylko internetowa armia chuliganów reanimacji jebnęła bzdurę, bo co im zostało po fali porażek i kompromitacji w ostatnim czasiemampytanie pisze: 28.10.2017, 23:08 Jakie są relacje Korony Kielce i ŁKS Łódź? Były ploty, że się wąchają...
Niedawno w Mielcu widziałem gościa w koszulce KSC. Zgoda czy układ z FKSem ?
Jak chcecie dyskutować to bez spiny. Psy ratują Elane przed Lechem. Ale w końcu przyjdzie czas że panów stróżów prawa nie będzie.
Elana juz walczyla z Legionem także już nie rób takiej sensacji to że Lech jest lepszą ekipą to każdy wie ale na Lecha też by sie ktoś znalazł.Delfinek pisze: 02.11.2017, 20:02 Jak chcecie dyskutować to bez spiny. Psy ratują Elane przed Lechem. Ale w końcu przyjdzie czas że panów stróżów prawa nie będzie.
Bądźmy poważni ale na Lecha & ŁKS nie ma mocnych w naszym kraju. W dodatku Lech na Elane nie był w jakieś dużej liczbie. Jutro derby trójmiasta skupmy się na tym :)
Doktor prawica nie podniecaj się tak.Nie trzeba żadnego sprawdzania by stwierdzić że Lech jest poza zasięgiem dla wszystkich a przekonał się już o tym Ruch w Lublińcu.
Na jednym poziomie jest według mnie Łks,Lechia,Ruch jeśli chodzi o ekipy ale Lech jest poza zasięgiem i to ci powie każdy kto się orientuje w temacie.
Na jednym poziomie jest według mnie Łks,Lechia,Ruch jeśli chodzi o ekipy ale Lech jest poza zasięgiem i to ci powie każdy kto się orientuje w temacie.
Zaiste Lech ma w ekosystemie leśnym bardzo dużą moc sprawczą aczkolwiek nie ma "immortals", a zawsze okoliczności mogą się zdarzyć bardziej zaskakujące.
z tych przetasowań wynika że w sobote na Wisłe przyjeżdża największa sztama Pasów ;) (czy Arka jednak?)
W 4 kolejce.Przeczytaj jeszcze raz teks.
Rozwiniesz o co Ci chodzi ;) ?kaelowiec pisze: 03.11.2017, 00:18 z tych przetasowań wynika że w sobote na Wisłe przyjeżdża największa sztama Pasów ;) (czy Arka jednak?)
Jakie kosy ma Flota Świnoujście, i tak przy okazji, czy po niemieckiej stronie wyspy są jakieś zorganizowane grupki kibiców klubów z bundesligi/niższych lig niemieckich?
DoZo chyba nie zatrybił motywu przewodniego wpisu
Adik o Sandecje
Adik o Sandecje
nie rozumiem , jak można nie rozumieć takiego posta jak doktora adama pawicy, nie pisze on tam o żadnej Odrze (chociaż teoretycznie przy pewnym zbiegu okoliczności wszystko jest możliwe) lecz o tym że nie można napisać
że ktoś tam jeden jest najlepszy bo pomiędzy czołówką różnie to może sie zdarzyć , dyspozycja dnia , przypadek , brak kilku kluczowych osób itp , przecież to taka oczywistość że nie wiem nad czym sie tu rozwodzić wogle
że ktoś tam jeden jest najlepszy bo pomiędzy czołówką różnie to może sie zdarzyć , dyspozycja dnia , przypadek , brak kilku kluczowych osób itp , przecież to taka oczywistość że nie wiem nad czym sie tu rozwodzić wogle
W tytule wątku nie ma też nic na temat komentowania zawartości cudzych postów, a jednak to zrobiłeś.
czy w takich państwach jak :Malta,Wysy Owcze,Lichtenstain,Luksemburg itp są jakieś ekipy da się dostać po głowie.Bardzie pytanie do tych co tam byli.?
-
Pan Drzewiasty
W sumie skąd wiecie czy ekipy nie sprawdzają się a info nie trafia do internetu? Idę o zakład że co chwile jest jakaś walka o której wiedzą tylko zainteresowane strony czy ludzie z innych ekip.
Jeśli miałbym na czyjeś życzenie stworzyć ranking ekip hools w Polsce to według mnie sprawa wygląda tak:
1.Lech
2.Legia
3.Lechia
4.ŁKS
5.Ruch
6.BKS Bielsko
7.Zagłębie Sosnowiec
8.Górnik Zabrze
9.Widzew Łódź
10.Wisła Kraków, Śląsk Wrocław
To takie moje zdanie i chyba większość ogarniętych osób się z tym zgodzi.
Jeśli miałbym na czyjeś życzenie stworzyć ranking ekip hools w Polsce to według mnie sprawa wygląda tak:
1.Lech
2.Legia
3.Lechia
4.ŁKS
5.Ruch
6.BKS Bielsko
7.Zagłębie Sosnowiec
8.Górnik Zabrze
9.Widzew Łódź
Wytłumacz, czym się kierowałeś umieszczając Legie na 3 miejscu? Żeby nie rozmywać tematu może być pw.Pan Drzewiasty pisze: 03.11.2017, 14:13 W sumie skąd wiecie czy ekipy nie sprawdzają się a info nie trafia do internetu? Idę o zakład że co chwile jest jakaś walka o której wiedzą tylko zainteresowane strony czy ludzie z innych ekip.
1.Lech
2.Legia
3.Lechia
4.ŁKS
5.Ruch
6.BKS Bielsko
7.Zagłębie Sosnowiec
8.Górnik Zabrze
9.Widzew Łódź