Oficjalnie nie jesteśmy FC żadnego klubu. W Dęblinie zdecydowana przewaga Legii, są jednostki z Widzewa i Lecha, ale to naprawde jednostki.Sven pisze:Czy Czarni Dębiln są FC jakieś innej drużyny?

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
masz racje ,glowna ekipe unii rozbili psy i pewne osoby,ktorzy bardzo szybko przezucili sie na Tovie pociagajac za soba polowe mlynu ,do nich pozniej dolaczyli skini i tak w bardzo krotkim czasie Unia prawie padla a Tovia stala sie mocna .Zupełnie Zielony pisze:No przecież użyłem słowa "niemal" a tak apropo:Detonator pisze:Nie do końca kolego. Unia Tarnów nigdy nie wymarła a jedynie była "gorszą" ekipą w Tarnowie.Zupełnie Zielony pisze: Zgadza się, ale nalezy pamietac o tym że nieco wcześniej to własnie Unia Tarnów niemal była wymarłą ekipą![]()
Ehh ten Tarnów![]()
.
-> to miałem tu na myśli sam początek lat 90tych gdzie z dobrej ekipy nagle staliście się ekipą widmo (zupełny rozpad). Tarnovia zaczęła wtedy powstawać (paradokslanie od osób związanych z Unią) wiec nie było tu narazie mowy o lepszych czy gorszych w mieście. Tobie jak rozumiem chodzi o późniejsze lata.
-
Jak juz ktos się pojawia to Ruch, lecz żadko wystawiają młyn.cobalt pisze:GRUNWALD HALEMBA-Dawniej zdecydowana przewaga Górnika ale też sporo Niebieskich,jak jest teraz? nie wiem,ale przypuszczam że wiele się nie zmieniło.pro_ pisze:To sporo klubow w Rudzie Sl. A jak sprawa ma sie z Grunwaldem Ruda Sl.? Maja/mieli ekipe? Sa bardziej Gornik czy Ruch?
Akurat za małolata chodziłem na Slavie, mieszkam dość nie daleko stadionu. Wsumie to wtedy też tu panowała tylko zasada "anty Ruch"Mustang pisze:Nie Gornik tylko anty Ruch dobre, heheVJ pisze:Sven pisze:Slavia Ruda Śląska
Czy posiada zorganizowanych kibicow?
Slavia Ruda Śląska - GKS Victoria Jaworzno 27.09.08
wybierają się teraz na Puchar Polski na Grunwald Ruda Śląska. Coś ich łączyło ze Spartą Lubliniec. Młodziutkie chłopaki, zdecydowanie anty Ruch

Opisze ogólnie Rudzkie kluby:
Urania Ruda Śl-Ruch
Slavia Ruda Śl-Górnik, wsumie przez jakiś czas nie działali, zdziwiłem się tym młynkiem na focie.
Grunwald Ruda Śl - jak ktoś jest to Ruch
Wawel Ruda Śl - jak ktoś się pojawia to Górnik
Pogoń Ruda Śląska - nikt, choć na koszu kiedyś był młyn ( młyn chyba wymieszany, nie moje czasy to dokłądnie niewiem ).
Ruda Śląska Zawsze Z Ruchem!
-
-
-
-
Dyskobolia gra w 5lidze(obecna nowomoda pzpnu to 4) wielkopolskiej, nie rozgrywa meczy na swoim stadionie, rozgrywala tylko 4 w tej rundzie i frekwencja byla do tysiaca osob.
Mlyn nadal prowadzony z tego co widze na zdjedziach o wyjazdach nie wiem, zajerestruj sie na ich forum, moze tam bedzie info.
Ciekawostka jest ze w 5lidze obok Dysko jest Sokół Pniewy ktory jak niektorzy pamietaja tez byl ten klub w 1lidze, pozniej zespól został przejety przez GKS Tychy i teraz amatorka tam jest, ciekawe czemu takie przypadki wlasnie w Wielkopolsce mialy miejsce dodac do nich Amice i Olimpie.
Mlyn nadal prowadzony z tego co widze na zdjedziach o wyjazdach nie wiem, zajerestruj sie na ich forum, moze tam bedzie info.
Ciekawostka jest ze w 5lidze obok Dysko jest Sokół Pniewy ktory jak niektorzy pamietaja tez byl ten klub w 1lidze, pozniej zespól został przejety przez GKS Tychy i teraz amatorka tam jest, ciekawe czemu takie przypadki wlasnie w Wielkopolsce mialy miejsce dodac do nich Amice i Olimpie.
-
-
-
Dlaczego Dyskobolia nie gra swoich spotkań na dotychczasowym stadionie?Averno pisze:Dyskobolia gra w 5lidze(obecna nowomoda pzpnu to 4) wielkopolskiej, nie rozgrywa meczy na swoim stadionie, rozgrywala tylko 4 w tej rundzie i frekwencja byla do tysiaca osob.
-
Rozmawialem z nimi , byli busem w 7 os.Carlo Rossi pisze:Wczoraj w Tv widziałem flage Tarnovii na sektorze na meczu Słowacja polska .Mozna cos wiecej liczba fota itp?
Chyba nic w tym dziwnego,byli w San Marino,byli w Chorzowie (jak zawsze).
Szlak to nie kibice.net
"Zmarnują to wszystko, co zostało z takim trudem zbudowane przez Białych. Boli mnie, że to wszystko zostanie zniszczone w imię utopii wielorasowego społeczeństwa, która się tu nigdy nie spełni. Chcieli wolności i demokracji. Za parę lat wolność i demokracja będą jedynymi rzeczami, jakie będą tu mieli. ”
-
Mniej więcej się zgadza tylko pomyliłeś kolejnoścAverno pisze: nie rozgrywa meczy na swoim stadionie, rozgrywala tylko 4 w tej rundzie i frekwencja byla do tysiaca osob.

Co do naszych wyjazdów:
Rakoniewice(sparing)-około 100-120
Chodzież-46 osób
Rosko-21 osób
Damasławek-21 osób
Trzcianka(środa)-0
Wróblewo-40 osób
Międzychód-16 osób
-
Jako tako Tarnovia ma zawieszona dzialalnosc kibicowskablabla44 pisze:Rozmawialem z nimi , byli busem w 7 os.Carlo Rossi pisze:Wczoraj w Tv widziałem flage Tarnovii na sektorze na meczu Słowacja polska .Mozna cos wiecej liczba fota itp?
Szlak to nie kibice.net

-
Oława to solidny FC Śląska. Na Moto jest jakis mały młynek prowadzony przez małolatów. Część wyjazdów zaliczają. Ekipa mocniejszych wrażeń na Moto pojawia sie gdy ma coś się dziać i jest jak na FC silna.Fighting Dragon Tokyo pisze:Boruta Zgierz i Moto-Jelcz Oława działają coś, czy nadal pustynia w mieście?
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Polska-Dania - 8 osobqba1991ksd pisze:Mniej więcej się zgadza tylko pomyliłeś kolejnoścAverno pisze: nie rozgrywa meczy na swoim stadionie, rozgrywala tylko 4 w tej rundzie i frekwencja byla do tysiaca osob.Od początku rundy graliśmy w Ptaszkowie oddalonymo 5 km Grodziska.A ostatnie 4 mecze rundy jesiennej będziemy grali na Powstańców Chocieszynskich.JEden z meczy został już rozegrany, było na nim około 1 tyś osób.
Co do naszych wyjazdów:
Rakoniewice(sparing)-około 100-120
Chodzież-46 osób
Rosko-21 osób
Damasławek-21 osób
Trzcianka(środa)-0
Wróblewo-40 osób
Międzychód-16 osób
Ukraina-Polska - 4 osoby
San Marino-Polska - 3 osoby
Polska - Czechy - 8 osob
regionalny PP(sroda)-30-50 osob...
skromnie,bo skromnie,ale zyjemy
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
mozna wiedziec gdzie ta flaga dokladnie wisiala ?bo chodzilismy po sektorze, biorac pod uwage ze przyjechali badz trzymali sie koło Gwardii Koszalin to powinna byc w tych okolicach, chyba ze bardzo mala i symboliczna .blabla44 pisze:Rozmawialem z nimi , byli busem w 7 os.Carlo Rossi pisze:Wczoraj w Tv widziałem flage Tarnovii na sektorze na meczu Słowacja polska .Mozna cos wiecej liczba fota itp?
Szlak to nie kibice.net
pozatym jezeli mowisz o srebym mercedesie vito, ktore notabene spotkalismy na trasie (na stacji bezynowej , okocimski tez tam był ), to jesli to byla tarnovia to ja juz nie wiem co o tym myslec , z samej ciekawosci(tarnowska rejestracja)zlustrowalismy tego busa i w zasadzie nie wpadlbym na pomysl ze to tarnovia.
w razie w priv.
copACABana
-
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
Cisy Nałęczów?
Dzieje się coś?
W ramach ciekawostki podam że na dworcu PKP w Nalęczowie widzialem vlepke..Polonii Bytom
Dzieje się coś?
W ramach ciekawostki podam że na dworcu PKP w Nalęczowie widzialem vlepke..Polonii Bytom
[link]
-
Nic się niedzieje na Cisach.
-
Nałęczów to obok Kazimierza najbardziej znana miescinka wypoczynkowa na lubelszczyznie do ktorej zjezdza sie cala Polska wiec ze vlepka PB sie tam trafila to raczej zadna ciekawostka.W ramach ciekawostki podam że na dworcu PKP w Nalęczowie widzialem vlepke..Polonii Bytom
-
-
- ostatnie ostrzeżenie
Nie ma.Lokalne dziadki itp. to publika na tramwaju.
Wisła Kraków Ponad Wszystko !!
-
mam pytanie funkcjonuje fc przeworsk ktory wspieral Zagłębie Lubin w latach 89/90(moge sie mylic).
-
Z tego co obiło mi uszy nie jest to aktualne. Kiedys owszem istniał FC Przeworsk ale na dzień dzisiejszy nic nie ma.dolnośląski gryps pisze:mam pytanie funkcjonuje fc przeworsk ktory wspieral Zagłębie Lubin w latach 89/90(moge sie mylic).
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Czy PTC Pabianice posiada(ł) zorganizowanych kibiców?
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"
-
A ja mam pytanie dotyczące Garbarni Kraków ? Ma jakiś kibiców, czy tylko kilku dziadków ?
-
oj było już sto razy....
Na Garbarni są kibice, mają młyn i mają flagi, ale jest to bardziej zabawa, taka odskocznia od metalowych klimatów krakowskich. Oczywiście zero klimatów hools. Jednak gdy popatrzysz na zdjęcia młynu i flag Garcy to zobaczysz, że w kibicowaniu są lepsi niż niejedna "prawdziwa" ekipa ze zgodami, kosami, wyjazdami itc.
Na Garbarni są kibice, mają młyn i mają flagi, ale jest to bardziej zabawa, taka odskocznia od metalowych klimatów krakowskich. Oczywiście zero klimatów hools. Jednak gdy popatrzysz na zdjęcia młynu i flag Garcy to zobaczysz, że w kibicowaniu są lepsi niż niejedna "prawdziwa" ekipa ze zgodami, kosami, wyjazdami itc.
-
dalej im się nieźle wiedzie... niezły fc RuchuBaster pisze:Wie ktoś coś może na Temat myszkowa Kiedyś dośc dobra Ekipa..
jebał pies teściowe!
-
Szkoda tylko, że nie działają jako KS Myszków, ale może jakaś tam reaktywacja będzie. Ja bym się chciał dowiedzieć, czy Boruta Zgierz jeszcze istnieje, czy tam ruch kibicowski całkiem [link]. Interesuje mnie również, jak się ma Sparta Augustów, Star Starachowice oraz Zatoka Braniewo.imik1 pisze:dalej im się nieźle wiedzie... niezły fc RuchuBaster pisze:Wie ktoś coś może na Temat myszkowa Kiedyś dośc dobra Ekipa..
-
[ Ja bym się chciał dowiedzieć, czy Boruta Zgierz jeszcze istnieje, czy tam ruch kibicowski całkiem umarł.
Z tego co wiem na ten moment nie ma nic zorganizowanego. Ludzie na mecze przychodzą ale zrezygnował gościu co w poprzednim sezonie wszystko rozkręcał i nie ma kto tego zorganizować.
Z tego co wiem na ten moment nie ma nic zorganizowanego. Ludzie na mecze przychodzą ale zrezygnował gościu co w poprzednim sezonie wszystko rozkręcał i nie ma kto tego zorganizować.
ŁKS ŁÓDŹ
-
Sparta Augutów bodajze była na kilku meczach w tym sezonie wiec działaja ale tylko na wyjazdach 

-
Pamiętam że około lat+/- temu pokazali się w paredziesiąt osób na derbach ze Szczakowianką.Na chwile obecną nie wiem.
-
Niestety, ta sama sytuacja, co Szombierki Bytom.Baster pisze:a wiadomo może coś na temat Victorii jaworzno Kiedyś coś tam działali
-
Rozbita sekcja piłki nożnej, brak pieniędzy, brak sponsora, brak zainteresowania władz miasta.Fighting Dragon Tokyo pisze:Niestety, ta sama sytuacja, co Szombierki Bytom.Baster pisze:a wiadomo może coś na temat Victorii jaworzno Kiedyś coś tam działali