Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Potargana na strzępy została również flaga Lecha (fc Kostrzyń) na ich terenie przez Widzew.
-
- ban
Górnik Wałbrzych we Wrocławiu .ostr pisze:Dzięki ale chodzi mi o spalenie na stadionie wroga
-
[link]
Udało mi się nawet fotkę znaleźć.
Udało mi się nawet fotkę znaleźć.
Wystarczy nazwać się Hess a wszyscy zapomną że jesteś żydem
-
Ma ktoś zdjęcie z tego meczu? Który to był rok? Z góry dzięki.Krzysiek1946 pisze:Górnik Wałbrzych we Wrocławiu .ostr pisze:Dzięki ale chodzi mi o spalenie na stadionie wroga
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
Przy okazji meczu Śląsk -Arka."Grabiszyńska".eMTe4 pisze:Ma ktoś zdjęcie z tego meczu? Który to był rok? Z góry dzięki.Krzysiek1946 pisze:Górnik Wałbrzych we Wrocławiu .ostr pisze:Dzięki ale chodzi mi o spalenie na stadionie wroga
-
http://www.youtube.com/watch?v=vGx3VQJOOM8
o co w tym chodzi? Dlaczego Lechia ruszyła na prawicową demonstracje?
o co w tym chodzi? Dlaczego Lechia ruszyła na prawicową demonstracje?
-
Że to "prawicowa" demonstracja wywnioskowałeś po flagach z anarchom?
-
moze po ludziach, ktorzy przemawiaja?
-
"każda władza jest zła", "skini bandyci", no w cholerę prawicowa demonstracja...
A no.
-
a mnie trapi jakie flagi Wisła skroiła Cracovii i jak jakie Cracovia skroiła flagi Wiśle. Tak jakoś mnie teraz naszła rozkminia bo widać w necie mobilizacje na derby z jednej i drugiej strony i zdobyte gadżety typu szale, smycze itp, a kiedy któraś ze stron skroiła flagi rywalowi, chodzi mi o flagi ze tak to ujmę meczowe a nie takie co może każdy kupić w sklepie kibica danej drużyny. Jak ktoś by mógł wymienić wszystkie straty jednych i drugich na rzecz rywala i dać foto takich fan to byłbym wdzięczny.
Od razu mówi że bez napiny, tak z czystej ciekawości pytam
Od razu mówi że bez napiny, tak z czystej ciekawości pytam
-
-
Czy na jakimś meczu kadry spłonęły nasze barwy narodowe? Albo były wywieszone jakieś flagi do góry kołami?
-
na meczu Meksyk - Polska w 2005r. chyba też spalili nasze barwy, choć nie jestem pewnykumkumkum pisze:Czy na jakimś meczu kadry spłonęły nasze barwy narodowe? Albo były wywieszone jakieś flagi do góry kołami?
-
Można coś więcej na temat tego klubu posiadali jakąś aktywną grupe kibiców?.
http://www.90minut.pl/skarb.php?id_klub ... d_sezon=65
-
a Ty skąd się urwałeś?
-
[link] Mam pytanie czy po prawej to podkoszulek ze ŚP Człowiekiem ?
-
A cytat o "Magdalence że się dogadali''Silver pisze:"każda władza jest zła", "skini bandyci", no w cholerę prawicowa demonstracja...
-
nie doszukuj się sensacji...
to był jakiś wiec Gwiazdy i innych, gdzie współpracowała z nimi jakaś grupka anarchistów. Skini Lechii, z Moreny podjechali autobusem na te "obchody" i ciąg dalszy masz na filmiku.
to był jakiś wiec Gwiazdy i innych, gdzie współpracowała z nimi jakaś grupka anarchistów. Skini Lechii, z Moreny podjechali autobusem na te "obchody" i ciąg dalszy masz na filmiku.
ZNAK ORŁA - POTĘGI SYMBOL PROWADZI NAS - MIECZEM I TARCZĄ
-
takNowoHucki pisze:[link] Mam pytanie czy po prawej to podkoszulek ze ŚP Człowiekiem ?
-
Klub a dokładnie mówiąc sekcji piłkarskiej już nie ma ! w 2001 była próba reaktywacji kiedy to na skutek trudności finansowych i organizacyjnych w sierpniu 1988 r. doszło do fuzji sekcji piłkarskich MZKS Czarni i GKS Gryf.Pierre89 pisze:Można coś więcej na temat tego klubu posiadali jakąś aktywną grupe kibiców?.
Czarni w 2001 roku mieli się odrodzić pomagał nam w tym były piłkarz naszego klubu on wszystko prowadził niestety udawało się przetrwać tylko kilka lat w sezonie 2005/2006 już nie wystartowaliśmy z powodu braku awansu i kasy wszystko padło.
Aktywna grupa kibiców :) działała kiedy sekcja upadła w 88 oraz w 2001 kiedy się odradzała działa również teraz odwiedzając stadiony z Biało-Zielonymi braćmi.
-
W latach 90 panowała moda na "wojny" osiedlowe w miastach, wiele z nich nosiły nazwy zagranicznych dzielnic, regionów np. Bronx itd. W związku z tym jakie ekipy miały/mają takie osiedlowe flagi na swoich meczach i z jakimi nazwami?
-
Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
-
Flaga ,,Chojna'' Pogoni Szczecin skrojona w Wodzisławiu(odbita sezon później przez Pogoń).j**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
-
Lata 90 to flaga 'Leszczyny' i Szombry tracą wszystkie barwy na rynku w Wodzisławiu ,z zagranicznych Schamrock Rovers traci 2 flagi na pucharze w Wodzisławiu
o jakości ekipy świadczy cięta riposta .... w necie !!!
-
Osiedle Sikorskiego w Żorach ,3 edycje szalików i 2 flagi nazwa to Made in Sikorski do tego można dodać ze kilka swoich pieśni mająkirunir pisze:W latach 90 panowała moda na "wojny" osiedlowe w miastach, wiele z nich nosiły nazwy zagranicznych dzielnic, regionów np. Bronx itd. W związku z tym jakie ekipy miały/mają takie osiedlowe flagi na swoich meczach i z jakimi nazwami?
-
Flaga Rogów Hooligans została skradziona z magazynu a nie skrojonaj**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
-
A ładnych parę lat temu nie obrobili magazynu z flagami Podbeskidziu?
-
Potem oddali.
-
Z tych które pamiętam to obok wymienionych w postach powyżej flagę w Wodzisławiu stracił Rotor Wołgograd (mecz pucharowy), a po jednym z meczy w Rybniku flagę w barwach ROW.j**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
-
Z tych które pamiętam to obok wymienionych w postach powyżej flagę w Wodzisławiu stracił Rotor Wołgograd (mecz pucharowy), a po jednym z meczy w Rybniku flagę w barwach ROW.[/quote]M.O.W. pisze:j**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
Czy to ta sama sytuacja po której "poszkodowani" pobiegli się poskarżyć na komendę czy mówisz o innej ? Bo wtedy chłopakom od nas dziesione przybili !!!
-
Myślę, że o tej samej.
Dodatkowo ubiegły rok to zdobycie flagi Górnika Boguszowice (dzielnica Rybnika) tuż po ich meczu u siebie.
Dodatkowo ubiegły rok to zdobycie flagi Górnika Boguszowice (dzielnica Rybnika) tuż po ich meczu u siebie.
-
Z dawnych lat to jeszcze Petra traci flagę i Rydy na wyjeździe
-
Górnik Wałbrzych harcował wspólnie ze Slavią jak to ma miejsce w przypadku np. Banika i Gieksy czy to raczej była to zgoda na innym gruncie?
sHy! pisze:'jesteśmy zawsze tam'Bączyński pisze:A co,Wielkie Zagłębie chciało zrobić zasadzkę?Trochę o kpine zakrawa brak wyjazdu na dosyć nieodległy teren, biorąc pod uwagę poziom netonapinki na pobliskiego Chrobrego i Zagłębie
Akurat co do Miedzi,to nie wiem skąd Twoje zdziwienie,przecież nie od dziś jedne wyjazdy traktują priorytetowo a inne odpuszczają.Taka ich specyfika.Niedawno byli w przyzwoitej liczbie w Grudziądzu także nie musisz bać o ich formę.
-
Moze mnie pamiec myli ale czy to nie była flaga na kiju skrojona po meczu żużla jakiemus lamusowi stojacemu na przystanku ?napinko trwaj pisze:Z tych które pamiętam to obok wymienionych w postach powyżej flagę w Wodzisławiu stracił Rotor Wołgograd (mecz pucharowy), a po jednym z meczy w Rybniku flagę w barwach ROW.[/quote]M.O.W. pisze:j**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
Czy to ta sama sytuacja po której "poszkodowani" pobiegli się poskarżyć na komendę czy mówisz o innej ? Bo wtedy chłopakom od nas dziesione przybili !!!
-
Skrojone flagi przez Odre flaga Gornika / leszczyny/ pierwszy mecz z gornikiem ekstraklasie mecz u siebie .Pogon traci flage /chojna na pkp w Wodzislawiu I najlepsza akcja to wjazd na murawe I zerwanie flagi Petry /Przytorze /ponadto w pucharze uefa I intertoto flagi traci rosyjski rotor wolograd 2 flagi I irladzki shamrocks rovers jedna To te wieksze trofea
-
W 2 lidze w meczu naprzod rydultowy -odra wodzislaw strata flagi przez rydultowy na korzysc Odry ,flage kroi fanka Odry z grupy skinhead
-
Wrzuc jakies foto tej flagi Leszczyny czy Rydow bo pierwsze slysze zeby na Gornika takowa wisiala i zostala skrojonatigerodrawodzislaw pisze:Skrojone flagi przez Odre flaga Gornika / leszczyny/ pierwszy mecz z gornikiem ekstraklasie mecz u siebie .Pogon traci flage /chojna na pkp w Wodzislawiu I najlepsza akcja to wjazd na murawe I zerwanie flagi Petry /Przytorze /ponadto w pucharze uefa I intertoto flagi traci rosyjski rotor wolograd 2 flagi I irladzki shamrocks rovers jedna To te wieksze trofea
-
Flaga Rowu skrojona normalnym kibicom po meczu żużla(udzielającym sie na meczach piłki).Jeszcze wtedy nie było tam takiego podziału,te same flagi wisiały na obu dyscyplinach.
-
Tak uwazasz ? Ze ta flaga (notabene na kiju) WISIALA na zuzlu i pilce? To ciekawe. Wypisaliscie kilka flag ale panowie moze jakies potwierdzenie w postaci zdjecRaz pisze:Flaga Rowu skrojona normalnym kibicom po meczu żużla(udzielającym sie na meczach piłki).Jeszcze wtedy nie było tam takiego podziału,te same flagi wisiały na obu dyscyplinach.
-
Flaga rydow spalona w trakcie meczu flagę leszczyn w barwach górnika spotkał ten sam los