Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Potem oddali.
Z tych które pamiętam to obok wymienionych w postach powyżej flagę w Wodzisławiu stracił Rotor Wołgograd (mecz pucharowy), a po jednym z meczy w Rybniku flagę w barwach ROW.j**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
-
napinko trwaj
Z tych które pamiętam to obok wymienionych w postach powyżej flagę w Wodzisławiu stracił Rotor Wołgograd (mecz pucharowy), a po jednym z meczy w Rybniku flagę w barwach ROW.[/quote]M.O.W. pisze:j**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
Czy to ta sama sytuacja po której "poszkodowani" pobiegli się poskarżyć na komendę czy mówisz o innej ? Bo wtedy chłopakom od nas dziesione przybili !!!
Myślę, że o tej samej.
Dodatkowo ubiegły rok to zdobycie flagi Górnika Boguszowice (dzielnica Rybnika) tuż po ich meczu u siebie.
Dodatkowo ubiegły rok to zdobycie flagi Górnika Boguszowice (dzielnica Rybnika) tuż po ich meczu u siebie.
Z dawnych lat to jeszcze Petra traci flagę i Rydy na wyjeździe
-
ISeeDeadHaters
Górnik Wałbrzych harcował wspólnie ze Slavią jak to ma miejsce w przypadku np. Banika i Gieksy czy to raczej była to zgoda na innym gruncie?
Moze mnie pamiec myli ale czy to nie była flaga na kiju skrojona po meczu żużla jakiemus lamusowi stojacemu na przystanku ?napinko trwaj pisze:Z tych które pamiętam to obok wymienionych w postach powyżej flagę w Wodzisławiu stracił Rotor Wołgograd (mecz pucharowy), a po jednym z meczy w Rybniku flagę w barwach ROW.[/quote]M.O.W. pisze:j**** cenzure pisze:Komu i jakie flagi skroiła kiedykolwiek Odra Wodzisław? kojarze Rogów, poza tym nic. Coś jeszcze trafili?
Czy to ta sama sytuacja po której "poszkodowani" pobiegli się poskarżyć na komendę czy mówisz o innej ? Bo wtedy chłopakom od nas dziesione przybili !!!
-
tigerodrawodzislaw
Skrojone flagi przez Odre flaga Gornika / leszczyny/ pierwszy mecz z gornikiem ekstraklasie mecz u siebie .Pogon traci flage /chojna na pkp w Wodzislawiu I najlepsza akcja to wjazd na murawe I zerwanie flagi Petry /Przytorze /ponadto w pucharze uefa I intertoto flagi traci rosyjski rotor wolograd 2 flagi I irladzki shamrocks rovers jedna To te wieksze trofea
-
tigerodrawodzislaw
W 2 lidze w meczu naprzod rydultowy -odra wodzislaw strata flagi przez rydultowy na korzysc Odry ,flage kroi fanka Odry z grupy skinhead
Wrzuc jakies foto tej flagi Leszczyny czy Rydow bo pierwsze slysze zeby na Gornika takowa wisiala i zostala skrojonatigerodrawodzislaw pisze:Skrojone flagi przez Odre flaga Gornika / leszczyny/ pierwszy mecz z gornikiem ekstraklasie mecz u siebie .Pogon traci flage /chojna na pkp w Wodzislawiu I najlepsza akcja to wjazd na murawe I zerwanie flagi Petry /Przytorze /ponadto w pucharze uefa I intertoto flagi traci rosyjski rotor wolograd 2 flagi I irladzki shamrocks rovers jedna To te wieksze trofea
Flaga Rowu skrojona normalnym kibicom po meczu żużla(udzielającym sie na meczach piłki).Jeszcze wtedy nie było tam takiego podziału,te same flagi wisiały na obu dyscyplinach.
Tak uwazasz ? Ze ta flaga (notabene na kiju) WISIALA na zuzlu i pilce? To ciekawe. Wypisaliscie kilka flag ale panowie moze jakies potwierdzenie w postaci zdjecRaz pisze:Flaga Rowu skrojona normalnym kibicom po meczu żużla(udzielającym sie na meczach piłki).Jeszcze wtedy nie było tam takiego podziału,te same flagi wisiały na obu dyscyplinach.
-
tigerodrawodzislaw
Flaga rydow spalona w trakcie meczu flagę leszczyn w barwach górnika spotkał ten sam los
Nie chodzi o flagę na kiju.Flaga o której ja pisze miała ok 8m i była w barwach.Została podarta na meczu z Górnikiem.Niestety nie posiadam fotki.
-
napinko trwaj
Dostałeś suche fakty na temat naszych zdobyczy i tyle w temacie ,może jesteś za młody żeby wiedzieć o pewnych wydarzeniach a swoją drogą niektórym ekipom jest bardzo nie w smak przyznać się do porażek z nami. Jak będę z powrotem w domu to przeglądne stare ziny i może coś tam znajdę o powyższych wydarzeniach.Turin pisze:Tak uwazasz ? Ze ta flaga (notabene na kiju) WISIALA na zuzlu i pilce? To ciekawe. Wypisaliscie kilka flag ale panowie moze jakies potwierdzenie w postaci zdjecRaz pisze:Flaga Rowu skrojona normalnym kibicom po meczu żużla(udzielającym sie na meczach piłki).Jeszcze wtedy nie było tam takiego podziału,te same flagi wisiały na obu dyscyplinach.
-
napinko trwaj
Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
Podam przyklad jak Slask Wroclaw ma siedzibe przy ulicy Oporowskiej i w ktorym miescie kibice tworzacy FC znajdzie sie ulica Oporowska?
Podajcie jak najwiecej przykladow.
Podam przyklad jak Slask Wroclaw ma siedzibe przy ulicy Oporowskiej i w ktorym miescie kibice tworzacy FC znajdzie sie ulica Oporowska?
o ja p*******... naprawde cie to trapi?? nie umiesz używac google maps? możę pojdzmy dalej..Legia ma stadion na Łazienkowskiej,ilu jej kibiców ma łazienke? gdzie są modzi na tym forum?bort14 pisze:Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
Chciał, to się spytał. O ch*j Ci chodzi?
W Myslowicach jest ulica Cicha, ale są to dwa domy na krzyż, kawałek dziurawej
drogi, na niej końskie łajno :O
W Myslowicach jest ulica Cicha, ale są to dwa domy na krzyż, kawałek dziurawej
drogi, na niej końskie łajno :O
Ciekawe pytanie i jedno z lepszych na kibice.net.Pewnie niejeden kibic zdziwi sie, ze ma taka sama ulice u siebie na jakim miesci sie klub ;).357. pisze:o ja p*******... naprawde cie to trapi?? nie umiesz używac google maps? możę pojdzmy dalej..Legia ma stadion na Łazienkowskiej,ilu jej kibiców ma łazienke? gdzie są modzi na tym forum?bort14 pisze:Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
Zrobie tez przewrotnie, ze kibice FC powinni zadbac, aby taka ulica znalazla sie juz nie mowie o takich sytuacjach, gdzie klubowe gwiazdy nie maja wlasnej ulicy.
Podobne pytanie czy istnieje rejestracja o numerze SH 1920. SK 1920, SK 1964, SZ 1948 itd. tez nalezy do gatunku trapi mnie lub ciekawi wiec zluzuj majtki.
O widzisz padla jedna informacja w Myslowicach jest ulica Cicha.Dzieki.
-
elokwętny_lizak
Nie gdyż rejestracja składa się z 5 cyfr badz literek wiedz jesli juz by bylo to np sk 1920Abort14 pisze:Ciekawe pytanie i jedno z lepszych na kibice.net.Pewnie niejeden kibic zdziwi sie, ze ma taka sama ulice u siebie na jakim miesci sie klub ;).357. pisze:o ja p*******... naprawde cie to trapi?? nie umiesz używac google maps? możę pojdzmy dalej..Legia ma stadion na Łazienkowskiej,ilu jej kibiców ma łazienke? gdzie są modzi na tym forum?bort14 pisze:Ktore miasta stanowiace FC maja ulice o tej samej nazwie na jakiej miesci sie wlasny klub pod adresem...?
Zrobie tez przewrotnie, ze kibice FC powinni zadbac, aby taka ulica znalazla sie juz nie mowie o takich sytuacjach, gdzie klubowe gwiazdy nie maja wlasnej ulicy.
Podobne pytanie czy istnieje rejestracja o numerze SH 1920. SK 1920, SK 1964, SZ 1948 itd. tez nalezy do gatunku trapi mnie lub ciekawi wiec zluzuj majtki.
O widzisz padla jedna informacja w Myslowicach jest ulica Cicha.Dzieki.
Oporowska pochodzi od Oporowa,wrocławskiego osiedla,więc nie pasuje żadnych innych miast.
Jak to jest, że co derby to Cracovia zbiera się na rynku głównym? Co chwile słychać głosy, że nie ma ich w mieście.. pytanie bez napinki
-
WiślakBSNT
A czemuż to by mieli tego nie robić ?? Wiadomo że chodzi o pokazanie się, gdzie by się nie zebrali to psów będzie więcej niż ich, także i tak nie było by szans na żadną akcję.
Chcą się zbierać na Rynku to się zbierają. Nie wiem co tu jest do rozkminiania...
Jakby nie patrzeć w mieście derbowym zbiórka na rynku to prestiż.Mogliście wyznaczyć swoją zbiórkę w tym samym miejscu.Było by ciekawie :)użytkownik1906 pisze: Co ma zbieranie się na Rynku Głównym do sytuacji w mieście ?
może jeszcze mamy robić flagi w pasy tak jak oni mają tylko niebiesko biało czerwone?
Kod: Zaznacz cały
Jeśli chodzi o flagę Petry to była to ,,Międzytorze''.Flagę ,,Przytorze'' ma GKS Bełchatów.tigerodrawodzislaw pisze:Skrojone flagi przez Odre flaga Gornika / leszczyny/ pierwszy mecz z gornikiem ekstraklasie mecz u siebie .Pogon traci flage /chojna na pkp w Wodzislawiu I najlepsza akcja to wjazd na murawe I zerwanie flagi Petry /Przytorze /ponadto w pucharze uefa I intertoto flagi traci rosyjski rotor wolograd 2 flagi I irladzki shamrocks rovers jedna To te wieksze trofea
-
Krzysiek1946
- ban
Górnik harcował nie tylko ze Slavią a także i z Bohemiansem swego czasu , zgody te opierały się z początku tylko na harcach . Później padła zgoda z Bohemiansem a ta ze Slavią rozwinęła się już nie tylko do wspólnych harców. W Czechach nie ma czegoś takiego jak w Polsce tam jeżdzą często całe rodziny na mecze a chuliganka i ultrasi osobno.ISeeDeadHaters pisze:Górnik Wałbrzych harcował wspólnie ze Slavią jak to ma miejsce w przypadku np. Banika i Gieksy czy to raczej była to zgoda na innym gruncie?
Czy jakaś ekipa straciła flagę podczas jej meczowego debiutu?
aHA.Nordfront pisze:tAK.
Jako, że pytanie mnie zaintrygowało, może ktoś uchylić rąbka tajemnicy? Co to za ekip(a/y), i kto kroił?
Jak dobrze pamietam to Arka G. straciła flage ktora miala zadebiutowac w drodze na stadion na rzecz Lechii G.
-
Stadionowy
Czy są obecnie kibice klubów które nie istnieją i aktywnie działają? Malują graffiti,wspierają zgody,robią gadżety (szaliki,vlepki) ? Chodzi mi o sytuacje że klub upadł/zbankrutował a kibice pozostali...
Chyba tak działają kibice Viktorii Jaworzno ? Ewentualnie ktoś jeszcze?
Może być PW. Z góry dzięki
Chyba tak działają kibice Viktorii Jaworzno ? Ewentualnie ktoś jeszcze?
Może być PW. Z góry dzięki
Czarni Słupsk - nie utożsamiają się z Energą (koszykówka) a piłka została zlikwidowana, Unia Tczew
w sumie to ciekawi mnie czy były w derbowych miastach/na Śląsku jakieś akcje typu słynne J-23? jesli tak to mniej wiecej jak to sie kończyło? ekipa x wyczaiła intruza i oklep? czy ekipa y w pore wycofała swojego agenta? :)
może nie agent J-23, ale ŁKS miał dostęp do "tajnego" forum Widzewa.PSZYPAŁ pisze:w sumie to ciekawi mnie czy były w derbowych miastach/na Śląsku jakieś akcje typu słynne J-23? jesli tak to mniej wiecej jak to sie kończyło? ekipa x wyczaiła intruza i oklep? czy ekipa y w pore wycofała swojego agenta? :)
Mnie ciekawi czemu takie potężne grupy jak Arka lech Cracovia czy Lechia Wisła Śląsk nie działają juz razem jedynie wspomagaja sie wyjazdami a to i tak w malych liczbach .
Kiedys te 2 grupy nakrecały scene kibicowską w Polsce .
Kiedys te 2 grupy nakrecały scene kibicowską w Polsce .