Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
przypuszczam że wielu z was by o tym marzyło żeby to był żart ale muszę was zmartwić to całkowita prawda !
-
-
Fajny temat rozjebany, brawo!
-
Ehh kolego nie smuć się , mi też jest przykro i wszystkim Widzewiakom z Czerwonej Armii
Właśnie ten temat został rozjebany tylko i wyłącznie przez bazarowcow z gruzowiska , nikt ich nie prosił żeby tutaj się wpisywali i tak nic do nas nie dotrze bo my zawsze mamy rację i wszystko wiemy bo jesteśmy najwięksi , a Łksu to nawet nikt ngdy na wiosce nie widziałem , więc ich nie ma a ci co tu piszą to jakieś widmo
My Widzewiacy wiemy swoje - co jak było i kto i gdzie i zawsze mówimy prawdę . Wogole nie piszemy o ŁKSie bo takiego klubu to nawet nie ma. Nasi przywódcy dali nam zgodę na pisanie o wszystkich ekipach , i możemy nawet wymyślać niestworzone historię ,a dajdaje z Łksu kłamią i nic nie wiedzą i wogole nie chodzą na mecze ...
a tak wogole to jesteśmy najwięksi i jeszcze bardziej czerwoni niż kiedykolwiek , i to nie jest nasze ostatnie slowo , bo z każdą godziną jesteśmy coraz bardziej czerwoni ...
Chwała Wielkiemu Czerwonemu Widzewowi .
Właśnie ten temat został rozjebany tylko i wyłącznie przez bazarowcow z gruzowiska , nikt ich nie prosił żeby tutaj się wpisywali i tak nic do nas nie dotrze bo my zawsze mamy rację i wszystko wiemy bo jesteśmy najwięksi , a Łksu to nawet nikt ngdy na wiosce nie widziałem , więc ich nie ma a ci co tu piszą to jakieś widmo
My Widzewiacy wiemy swoje - co jak było i kto i gdzie i zawsze mówimy prawdę . Wogole nie piszemy o ŁKSie bo takiego klubu to nawet nie ma. Nasi przywódcy dali nam zgodę na pisanie o wszystkich ekipach , i możemy nawet wymyślać niestworzone historię ,a dajdaje z Łksu kłamią i nic nie wiedzą i wogole nie chodzą na mecze ...
a tak wogole to jesteśmy najwięksi i jeszcze bardziej czerwoni niż kiedykolwiek , i to nie jest nasze ostatnie slowo , bo z każdą godziną jesteśmy coraz bardziej czerwoni ...
Chwała Wielkiemu Czerwonemu Widzewowi .
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.
-
Witamy ponownie :-)
-
j**** was Jedrasy ZAMKNIJCIE TEN TEMAT ZEBY KORWY NIEMIALY GDZIE PISAC!!!!!!!!
-
Rudzik, nie spinaj się :-)
-
Narzekacie że ten temat nie jest merytoryczny , a rozwalacie go z obydwu stron ;(((
Wracając do wpisu kolegi po szalu - morissona , odniose się w pełni merytorycznie , zobaczymy jak napinacze z Łksu będą reagować ...
niestety tak mało czasu upłynęło wtedy od momentu jak likwidowali Łks , do upadku wielkiego czerwonego RTSu , że stary Widzewski patent z wysmiewaniem się z nich a później robieniem tego samego , był skazany niestety na porażkę i nie mogliśmy go zastosować ...
Ale cale szczescie , ze teraz ktoś ogarnął i okazało się że herb który zajął komornik wcale nie jest zajęty....
Ta sytuacja pokazuje , że po niefortunnym i nieszczęśliwym zlikwidowaniu naszego RTSy , jesteśmy jeszcze więksi niż kiedykolwiek . Zatorowców jak zlikwidowali to już jest koniec , nie ma ich (tak jak myśleliśmy ), natomiast my wyszliśmy z tego tak wielcy jak po wygraniu ligi mistrzów , i każdy obiektywny Widzewiak, Niemiec i Rusek to przyzna .
Ohh Boże , jaki ten nasz Widzewek jest czerwonyyyyy , nikt nam nie dorowna w całym świecie , żadna ekipa nie jest tak czerwona jak MY !
Wracając do wpisu kolegi po szalu - morissona , odniose się w pełni merytorycznie , zobaczymy jak napinacze z Łksu będą reagować ...
To chyba najlepszy news od naszego rozwiązania. Szkoda że przez prawie rok graliśmy bez żadnego logo , bo tak się śmialiśmy z Łksu jak ich likwidowali , i z ich tymczasowej tarczy (myśląc że nas to nigdy nie spotka ) że ogarniacze u nas podjęli decyzję że będziemy grali wogole bez żadnego logo :-\morisson pisze:[link]! mamy go !
niestety tak mało czasu upłynęło wtedy od momentu jak likwidowali Łks , do upadku wielkiego czerwonego RTSu , że stary Widzewski patent z wysmiewaniem się z nich a później robieniem tego samego , był skazany niestety na porażkę i nie mogliśmy go zastosować ...
Ale cale szczescie , ze teraz ktoś ogarnął i okazało się że herb który zajął komornik wcale nie jest zajęty....
Ta sytuacja pokazuje , że po niefortunnym i nieszczęśliwym zlikwidowaniu naszego RTSy , jesteśmy jeszcze więksi niż kiedykolwiek . Zatorowców jak zlikwidowali to już jest koniec , nie ma ich (tak jak myśleliśmy ), natomiast my wyszliśmy z tego tak wielcy jak po wygraniu ligi mistrzów , i każdy obiektywny Widzewiak, Niemiec i Rusek to przyzna .
Ohh Boże , jaki ten nasz Widzewek jest czerwonyyyyy , nikt nam nie dorowna w całym świecie , żadna ekipa nie jest tak czerwona jak MY !
-
A dlaczego piłkarze mieliby grac z innym herbem niz Widzewa? :-)
Był zarys zamiast herbu, bo bylo wiadome, że go odzyskamy :-)
Był zarys zamiast herbu, bo bylo wiadome, że go odzyskamy :-)
-
kabaret, niech ktoś już wyjebie ten temat w pizdu, żaden z modów tego nie czyta?
-
Ten temat powinien wyglądać tak jak teraz . Wszystkie dajdaje z Łksu powinny być zbanowane , natomiast wpisy Rtsiakow powinny być traktowane jak pewnik , bo tylko my mamy rację , tylko my jesteśmy aż tak bardzo czerwoni i tylko my mamy tak dobrze rozwiniętą sekcje propagandy...
Natomiast wpisy ŁKSiakow nikogo napewno nie obchodzą , i to co się dzieje u nich i jakie mają spojrzenie na sytuację , bo najważniejszy jest wielki Widzew . Nie daj Boże żeby ich zdanie godzilo choć trochę w nas , mogłoby to rzutować na rozpad całego naszego Widzewskiego czerwonego ustroju i popsuć całe pokolenia wielko widzewskich fanatyków .
Towarzysze z reszty Polski powinni uczyć się od wielkiego Widzewa wszystkiego we wszystkim ...
C13650 - przecież mi nie musisz niczego tłumaczyć bracie , ja doskonale wiem że graliśmy bez żadnego herbu bo tego wymagała sytuacja , przeciez kazdy tak robi . Tym bardziej jesli okazuje sie , ze tak naprawdę stary herb był na wyciągnięcie ręki to przecież oczywiste że każdy by wolał grać z pustym miejscem zamiast niego . Ja to naprawdę doskonale rozumiem.
Alkopato - co to za prowokacyjny nick , z takim czymś to idz sobie na gruzowisko ...
Natomiast wpisy ŁKSiakow nikogo napewno nie obchodzą , i to co się dzieje u nich i jakie mają spojrzenie na sytuację , bo najważniejszy jest wielki Widzew . Nie daj Boże żeby ich zdanie godzilo choć trochę w nas , mogłoby to rzutować na rozpad całego naszego Widzewskiego czerwonego ustroju i popsuć całe pokolenia wielko widzewskich fanatyków .
Towarzysze z reszty Polski powinni uczyć się od wielkiego Widzewa wszystkiego we wszystkim ...
C13650 - przecież mi nie musisz niczego tłumaczyć bracie , ja doskonale wiem że graliśmy bez żadnego herbu bo tego wymagała sytuacja , przeciez kazdy tak robi . Tym bardziej jesli okazuje sie , ze tak naprawdę stary herb był na wyciągnięcie ręki to przecież oczywiste że każdy by wolał grać z pustym miejscem zamiast niego . Ja to naprawdę doskonale rozumiem.
Alkopato - co to za prowokacyjny nick , z takim czymś to idz sobie na gruzowisko ...
Ostatnio zmieniony 01.04.2016, 21:54 przez Czerwony Rabin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Co niektórzy woleli stworzyć nowy tymczasowy :-)
-
Elegancko wyglądał na klopach ten ich herbik :)
-
Bo wyglądał jak muszla klozetowa :-)
-
Ile to już było herbów w ich przebogatej historii, cztery?
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Nie bardzo wiem jak sie odnieść do Twojego pytania. Nie wiem czy to są Polacy o takiej cerze, czy " marokanczycy" czy tez takie swiatlo. Ale nawet gdyby to byli marokanczycy to nie wiem co to ma wspolnego z Widzewem. Bo klip nie jest widzewski a to ze jest tam mlody Potar to nic nie znaczy( pewnie prywatne kontakty). Juz troche lat ma Widzew chodze i nigdy nje widziałem żeby wśród udzielających się osób był jakiś kolorowy ( i mam nadzieje że nigdy nie zobacze)bialykibic902 pisze:OK, rozumiem.peel pisze:Bialykibic pytanie bez napinki:) zarejestrowales sie tylko po to zeby sie o to spytać? Po 1 to nigdy w ekipie nie było nikogo żółtego, czarnego itp. Po 2 typ o ktorym mowa juz od dawna nie chodzi na Widzew a na meczu byl kilka razy. Pamietam jak kiedys oficjalnie z chlopakami z polnocnej ( ŁKS) latal marokanczyck( potem bujal sie z polesiem) a na murach ŁKS POLSKA z celtykami:)
A tutaj chłopaki zwyczajnie przesadzili z solarką? https://www.youtube.com/watch?v=GLu4pV1Qu5w
Bo trójka kolegów jakoś mocno kontrastuje. Powiedziałbym, że im jest bliżej do Marokańczyków niż Polaków.
Są tylko dwie strony – nasza i ta druga

-
Czy po takich postach ktokolwiek z Widzewa,Łksu czy jakiegokolwiek innego klubu ma jeszcze jakieś wątpliwości?Przecież ta osoba jest psychicznie chora albo ma kompleksy jak skurwysyn.Gdyby był znany wśród Łksiaków to nikt by go z tego forum nie wyjebał.Czerwony Rabin pisze:Ten temat powinien wyglądać tak jak teraz . Wszystkie dajdaje z Łksu powinny być zbanowane , natomiast wpisy Rtsiakow powinny być traktowane jak pewnik , bo tylko my mamy rację , tylko my jesteśmy aż tak bardzo czerwoni i tylko my mamy tak dobrze rozwiniętą sekcje propagandy...
Teraz to dopiero wyszedł na kompletnego debila nawet wśród tych którzy mu tutaj lizali d***.No może poza adwokatem.
Jakby ktoś miał wątpliwości że to nie rabe i ktoś sobie robi z niego bekę to spójrzcie na jego posty z poprzedniego konta i zauważcie jak stawia przecinki.
-
Co ty p********* za smuty łajzo . gosc sam odpowiadał wam wszystkim na większość tematow , został wyjebany bo już tak was wkurwiał ze nie mogliscie wytrzymsc a zydzewiaki nadal uważają że ten temat będzie wyglądał jak wcześniej jak gdyby nigdy nic .
Jszcze wczoraj to rozumiem bo był 1 kwietnia, ale dzisiaj żebyście nadal napierdalali swoje teorie i tłumaczenia to tylko wy jesteście tak pojebani internetowce z pierdziszewa.
Jszcze wczoraj to rozumiem bo był 1 kwietnia, ale dzisiaj żebyście nadal napierdalali swoje teorie i tłumaczenia to tylko wy jesteście tak pojebani internetowce z pierdziszewa.
PATO 1908 GANG
-
Ale został wyjebany z jakiego powodu?Bo ktoś z Widzewa tak chciał jak tu zarzucano?
Został wyjebany bo rozpierdolił ten temat w pizdu.Ja mam propozycję by to wszystko wyjebać w pizdu i otworzyć za kilka miesięcy,bo nic nowego tutaj nikt nie wyczyta i jest tylko napinka.
Został wyjebany bo rozpierdolił ten temat w pizdu.Ja mam propozycję by to wszystko wyjebać w pizdu i otworzyć za kilka miesięcy,bo nic nowego tutaj nikt nie wyczyta i jest tylko napinka.
-
Ene due rabe pisze:wogole
Charakterystyczny błąd :)Czerwony Rabin pisze:Wogole
-
i tu wychodzi całe kurestwo czerwonej zarazy.jak to żydzi maja w zwyczaju gdy nie znadjuja kontrargumentów to zaczęły sie lawinowo skargi do admina bo sobie dziewczyny nie radzą z logicznymi argumentami.a wiadomo,że to co zydowskie musi być na wierzchu.
-
Zanim małolaty zaczęły się przekrzykiwać kto ma dłuższe internetowe pento, była mowa o zawodnikach, którzy walczą na dobrym poziomie. Można śmiało pogratulować "J" bo został mistrzem Europy purpurowych pasów.
-
jeden żyd wyłapał bana, a reszta żydowskiego towarzystwa przeżywa to jakby świat sie kończył, widać od razu skąd znacie życie kibicowskie- tylko z internetu. Pociesze was, to tylko śmieszny temat na niepoważnym forum, niektórzy myślą chyba że reszta kibolskiej Polski wyarabia sobie zdanie o ich klubie nie na kibolskim szlaku a poprzez czytanie tych pierdół na kibice net i postawili sobie życiowy cel-walka w necie.
rabin 3 maj sie!
wolność dla ultrasów internetowych!
stop antysemityzmowi na kibicenet :)
rabin 3 maj sie!
wolność dla ultrasów internetowych!
stop antysemityzmowi na kibicenet :)
-
Pytanie totalnie bez napinki i skierowane do kibiców Widzewa. Przeglądam filmy z udziałem Ruchu Chorzów i bardzo mnie dotknęły ich wyzywanie od "polskich k****" oraz gwizdania na polski hymn. Czemu to robią totalnie mnie nie obchodzi, chcą tak robić - proszę bardzo. Zastanawia mnie jednak indywidualne podejście kibiców RTS do takich zachowań. Wiadomo, Ruch to wasza zgoda i jedna z topowych ekip w Polsce pod każdym względem (za co szacunek), ale nie uwierzę, że kibicom z Łodzi nie przeszkadza podejście Ruchu do spraw śląsko-polskich. Nie chcę krytykować Ruchu (sprawa Śląska, polskości, autonomii czy animozji w tym regionie mnie nie interesuje) oraz Widzewa, ale chciałbym wysłuchać opinii kibiców RTS na ten temat. Na potwierdzenie moich słów: https://www.youtube.com/watch?v=a3q7Wf5VGJk (czas 1:35).
-
Bo zydzew moze
-
-
Wyobraźnia, nuda, farmazon puszczony przez ziomków od propagandy ? Co Tobą kieruje żeby pisać takie głupie posty ?dmx777 pisze:Euro 2012 , cala Polska napierdalal sie z ruskimi a widzew z nimi biesiadowal :) hehe
Na Euro2012 Widzew również walczył reprezentując Polskę, dla niektórych niestety kończyło się to przypałami itp. ale coo tam, jakiś matoł co c**** wie napisze posta żeby... chyba tylko napisać ? Drugi niżej doda swój bardzo ambitny post i w ten sposób mają spory sukces w swojej kibicowskiej karierze bo do niczego więcej się nie nadają :)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Nie wszyscy na Ruchu gwizdają na hymn.W Kielcach na PP jak Ruch grał z Legią to gwizdały jednostki,ktoś tam śpiewał,a zdecydowana większość milczała czyli jakieś 95%.Także pierdolenie z tymi gwizdami i obelgami.WigrySKS pisze:Pytanie totalnie bez napinki i skierowane do kibiców Widzewa. Przeglądam filmy z udziałem Ruchu Chorzów i bardzo mnie dotknęły ich wyzywanie od "polskich k****" oraz gwizdania na polski hymn. Czemu to robią totalnie mnie nie obchodzi, chcą tak robić - proszę bardzo. Zastanawia mnie jednak indywidualne podejście kibiców RTS do takich zachowań. Wiadomo, Ruch to wasza zgoda i jedna z topowych ekip w Polsce pod każdym względem (za co szacunek), ale nie uwierzę, że kibicom z Łodzi nie przeszkadza podejście Ruchu do spraw śląsko-polskich. Nie chcę krytykować Ruchu (sprawa Śląska, polskości, autonomii czy animozji w tym regionie mnie nie interesuje) oraz Widzewa, ale chciałbym wysłuchać opinii kibiców RTS na ten temat. Na potwierdzenie moich słów: https://www.youtube.com/watch?v=a3q7Wf5VGJk (czas 1:35).
-
nie chce sie wpierdalac , ale gośc pytał o to jakie macie na ten temat opinie, a nie o to jak sobie tłumaczycie tą sytuacje.
to że zdecydowana wiekszosc czyli jak określiłeś '' jakieś 95 %" milczała podczas hymnu to akurat chyba jest w tej dyskusji argument obciążający, ale to sprawa bardziej Ruchu niż do tego tematu :D
to że zdecydowana wiekszosc czyli jak określiłeś '' jakieś 95 %" milczała podczas hymnu to akurat chyba jest w tej dyskusji argument obciążający, ale to sprawa bardziej Ruchu niż do tego tematu :D
PATO 1908 GANG
-
Nikomu to nie przeszkadza ponieważ mało kto słyszał by Ruch kiedykolwiek coś powiedział antypolskiego.Po prostu są bardzo związani ze swoim regionem ale Polski nie obrażają.Z drugiej strony jak byście pojeździli po typowo śląskich miastach to byście trochę zakumali.Tam to jest zakorzenione od pokoleń,przywiązanie do swojej ziemi.Zresztą na Śląsku mieszkały też inne narodowości Niemcy,Czesi.Jak ktoś tam nie mieszka to tego nie ogarnie.
-
I co ? Część być może umacniała kontakty ze swoim układowiczem, część walczyła z innymi rosjanami jak przystało na mecze kadry na które przyjeżdża ekipa mocnych wrażeń i co w tym dziwnego ? Może z CSKA też powinni się napierdalać żeby lujki z k.net nie mieli kolejnego tematu do siania propagandy ? heheh Jak się nie ma do czego przyjebać to się szuka czegoś na siłę - taką taktykę obraliście ? ;)dmx777 pisze:walczyl na osrodku wypoczynkowym "slok" pod belchatowem, wywieszone flagi cska i widzewa i rzeka wodki hehe
O temat Widzew&Polska nie musicie sie martwić bo na każdym kroku, w każdym fc co jakiś czas słychać o akcjach patriotycznych, nie mówiąc już o marszach itp.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Ruski jest zly, ale do niemiaszkow mordercow trzeba jechac przyrobic grosza, bo zaden pieniadz nie smierdzi kto tu jest zdrajca interesu narodowego musi sam odpowiedziec i trzeba dodac jak Anglia i Francja pieknie nas wykiwaly pewnego cieplego babiego lata 1939 roku. Sami przeciw wszystkim to jest wojna :D
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
-
Prawda jest taka,że strach przed Łksem doprowadził do zawiązania tak kurewskiej zgody.chorzowskie szwabskie ,antypolskie śmierdziele i żydowska czerwona zaraza.Strach ma wielkie oczy dlatego też żydzew będzie sie trzymał Ruchu nie zależnie od kosztów.Tu nie ma nic skomplikowanego.
-
Odejdz od monitora i odstaw leki, a LKS zwiazal sie z Zawisza, bo tez nie dawal rady Widzewowi :Dmyjster pisze:Prawda jest taka,że strach przed Łksem doprowadził do zawiązania tak kurewskiej zgody.chorzowskie szwabskie ,antypolskie śmierdziele i żydowska czerwona zaraza.Strach ma wielkie oczy dlatego też żydzew będzie sie trzymał Ruchu nie zależnie od kosztów.Tu nie ma nic skomplikowanego.
-
Haha boli was to zgoda i dlatego tak się kiepy spinacie.W chuju ma Widzew wasze opinie.myjster pisze:Prawda jest taka,że strach przed Łksem doprowadził do zawiązania tak kurewskiej zgody.chorzowskie szwabskie ,antypolskie śmierdziele i żydowska czerwona zaraza.Strach ma wielkie oczy dlatego też żydzew będzie sie trzymał Ruchu nie zależnie od kosztów.Tu nie ma nic skomplikowanego.
-
myjster wy nawet we 2 Ruchowi nie dajecie rady także p****** p****** sobie.Nawet we trójkę z banikiem byście c**** zrobili
-
To skoro wracacie/wracasz do tego tematu mówiliście że Bandel bije się z "ogórkami" i z "Z" nie ma szans , a ostatnio w Czechach bił się z Tomasem Kuzelą którego poddał w pierwszej rundzie z którym Wasz "Z" przegrał decyzją...ldzwdz1910 pisze:Zanim małolaty zaczęły się przekrzykiwać kto ma dłuższe internetowe pento, była mowa o zawodnikach, którzy walczą na dobrym poziomie. Można śmiało pogratulować "J" bo został mistrzem Europy purpurowych pasów.
-
A Ty nie na meczu ?Red power pisze:myjster wy nawet we 2 Ruchowi nie dajecie rady także p****** p****** sobie.Nawet we trójkę z banikiem byście c**** zrobili
-
Co za lby tutaj sie wypowiadaja, ze glowa mala, ale terminy coraz gorsze starzy sie wykruszaja to nadchodzi fala aifonowych rurkowcow z im bardziej grozniejszym wpisem tym szybciej zaliczaja awans w lidze hooliganow :D
-
herb odzyskany, 3 mecz Widzewa, 3 zwycięstwo, 3 raz komplet kiboli na trybunach i można zaczynać weekend :)))