Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Kolejny nick
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Co ty p********* za smuty łajzo . gosc sam odpowiadał wam wszystkim na większość tematow , został wyjebany bo już tak was wkurwiał ze nie mogliscie wytrzymsc a zydzewiaki nadal uważają że ten temat będzie wyglądał jak wcześniej jak gdyby nigdy nic .
Jszcze wczoraj to rozumiem bo był 1 kwietnia, ale dzisiaj żebyście nadal napierdalali swoje teorie i tłumaczenia to tylko wy jesteście tak pojebani internetowce z pierdziszewa.
Jszcze wczoraj to rozumiem bo był 1 kwietnia, ale dzisiaj żebyście nadal napierdalali swoje teorie i tłumaczenia to tylko wy jesteście tak pojebani internetowce z pierdziszewa.
PATO 1908 GANG
Ale został wyjebany z jakiego powodu?Bo ktoś z Widzewa tak chciał jak tu zarzucano?
Został wyjebany bo rozpierdolił ten temat w pizdu.Ja mam propozycję by to wszystko wyjebać w pizdu i otworzyć za kilka miesięcy,bo nic nowego tutaj nikt nie wyczyta i jest tylko napinka.
Został wyjebany bo rozpierdolił ten temat w pizdu.Ja mam propozycję by to wszystko wyjebać w pizdu i otworzyć za kilka miesięcy,bo nic nowego tutaj nikt nie wyczyta i jest tylko napinka.
Ene due rabe pisze:wogole
Charakterystyczny błąd :)Czerwony Rabin pisze:Wogole
i tu wychodzi całe kurestwo czerwonej zarazy.jak to żydzi maja w zwyczaju gdy nie znadjuja kontrargumentów to zaczęły sie lawinowo skargi do admina bo sobie dziewczyny nie radzą z logicznymi argumentami.a wiadomo,że to co zydowskie musi być na wierzchu.
-
ldzwdz1910
Zanim małolaty zaczęły się przekrzykiwać kto ma dłuższe internetowe pento, była mowa o zawodnikach, którzy walczą na dobrym poziomie. Można śmiało pogratulować "J" bo został mistrzem Europy purpurowych pasów.
jeden żyd wyłapał bana, a reszta żydowskiego towarzystwa przeżywa to jakby świat sie kończył, widać od razu skąd znacie życie kibicowskie- tylko z internetu. Pociesze was, to tylko śmieszny temat na niepoważnym forum, niektórzy myślą chyba że reszta kibolskiej Polski wyarabia sobie zdanie o ich klubie nie na kibolskim szlaku a poprzez czytanie tych pierdół na kibice net i postawili sobie życiowy cel-walka w necie.
rabin 3 maj sie!
wolność dla ultrasów internetowych!
stop antysemityzmowi na kibicenet :)
rabin 3 maj sie!
wolność dla ultrasów internetowych!
stop antysemityzmowi na kibicenet :)
Pytanie totalnie bez napinki i skierowane do kibiców Widzewa. Przeglądam filmy z udziałem Ruchu Chorzów i bardzo mnie dotknęły ich wyzywanie od "polskich k****" oraz gwizdania na polski hymn. Czemu to robią totalnie mnie nie obchodzi, chcą tak robić - proszę bardzo. Zastanawia mnie jednak indywidualne podejście kibiców RTS do takich zachowań. Wiadomo, Ruch to wasza zgoda i jedna z topowych ekip w Polsce pod każdym względem (za co szacunek), ale nie uwierzę, że kibicom z Łodzi nie przeszkadza podejście Ruchu do spraw śląsko-polskich. Nie chcę krytykować Ruchu (sprawa Śląska, polskości, autonomii czy animozji w tym regionie mnie nie interesuje) oraz Widzewa, ale chciałbym wysłuchać opinii kibiców RTS na ten temat. Na potwierdzenie moich słów: https://www.youtube.com/watch?v=a3q7Wf5VGJk (czas 1:35).
Bo zydzew moze
-
Kolejny nick
-
wiernyioddany
Wyobraźnia, nuda, farmazon puszczony przez ziomków od propagandy ? Co Tobą kieruje żeby pisać takie głupie posty ?dmx777 pisze:Euro 2012 , cala Polska napierdalal sie z ruskimi a widzew z nimi biesiadowal :) hehe
Na Euro2012 Widzew również walczył reprezentując Polskę, dla niektórych niestety kończyło się to przypałami itp. ale coo tam, jakiś matoł co c**** wie napisze posta żeby... chyba tylko napisać ? Drugi niżej doda swój bardzo ambitny post i w ten sposób mają spory sukces w swojej kibicowskiej karierze bo do niczego więcej się nie nadają :)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Nie wszyscy na Ruchu gwizdają na hymn.W Kielcach na PP jak Ruch grał z Legią to gwizdały jednostki,ktoś tam śpiewał,a zdecydowana większość milczała czyli jakieś 95%.Także pierdolenie z tymi gwizdami i obelgami.WigrySKS pisze:Pytanie totalnie bez napinki i skierowane do kibiców Widzewa. Przeglądam filmy z udziałem Ruchu Chorzów i bardzo mnie dotknęły ich wyzywanie od "polskich k****" oraz gwizdania na polski hymn. Czemu to robią totalnie mnie nie obchodzi, chcą tak robić - proszę bardzo. Zastanawia mnie jednak indywidualne podejście kibiców RTS do takich zachowań. Wiadomo, Ruch to wasza zgoda i jedna z topowych ekip w Polsce pod każdym względem (za co szacunek), ale nie uwierzę, że kibicom z Łodzi nie przeszkadza podejście Ruchu do spraw śląsko-polskich. Nie chcę krytykować Ruchu (sprawa Śląska, polskości, autonomii czy animozji w tym regionie mnie nie interesuje) oraz Widzewa, ale chciałbym wysłuchać opinii kibiców RTS na ten temat. Na potwierdzenie moich słów: https://www.youtube.com/watch?v=a3q7Wf5VGJk (czas 1:35).
-
Kolejny nick
nie chce sie wpierdalac , ale gośc pytał o to jakie macie na ten temat opinie, a nie o to jak sobie tłumaczycie tą sytuacje.
to że zdecydowana wiekszosc czyli jak określiłeś '' jakieś 95 %" milczała podczas hymnu to akurat chyba jest w tej dyskusji argument obciążający, ale to sprawa bardziej Ruchu niż do tego tematu :D
to że zdecydowana wiekszosc czyli jak określiłeś '' jakieś 95 %" milczała podczas hymnu to akurat chyba jest w tej dyskusji argument obciążający, ale to sprawa bardziej Ruchu niż do tego tematu :D
PATO 1908 GANG
Nikomu to nie przeszkadza ponieważ mało kto słyszał by Ruch kiedykolwiek coś powiedział antypolskiego.Po prostu są bardzo związani ze swoim regionem ale Polski nie obrażają.Z drugiej strony jak byście pojeździli po typowo śląskich miastach to byście trochę zakumali.Tam to jest zakorzenione od pokoleń,przywiązanie do swojej ziemi.Zresztą na Śląsku mieszkały też inne narodowości Niemcy,Czesi.Jak ktoś tam nie mieszka to tego nie ogarnie.
-
wiernyioddany
I co ? Część być może umacniała kontakty ze swoim układowiczem, część walczyła z innymi rosjanami jak przystało na mecze kadry na które przyjeżdża ekipa mocnych wrażeń i co w tym dziwnego ? Może z CSKA też powinni się napierdalać żeby lujki z k.net nie mieli kolejnego tematu do siania propagandy ? heheh Jak się nie ma do czego przyjebać to się szuka czegoś na siłę - taką taktykę obraliście ? ;)dmx777 pisze:walczyl na osrodku wypoczynkowym "slok" pod belchatowem, wywieszone flagi cska i widzewa i rzeka wodki hehe
O temat Widzew&Polska nie musicie sie martwić bo na każdym kroku, w każdym fc co jakiś czas słychać o akcjach patriotycznych, nie mówiąc już o marszach itp.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Ruski jest zly, ale do niemiaszkow mordercow trzeba jechac przyrobic grosza, bo zaden pieniadz nie smierdzi kto tu jest zdrajca interesu narodowego musi sam odpowiedziec i trzeba dodac jak Anglia i Francja pieknie nas wykiwaly pewnego cieplego babiego lata 1939 roku. Sami przeciw wszystkim to jest wojna :D
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe
Prawda jest taka,że strach przed Łksem doprowadził do zawiązania tak kurewskiej zgody.chorzowskie szwabskie ,antypolskie śmierdziele i żydowska czerwona zaraza.Strach ma wielkie oczy dlatego też żydzew będzie sie trzymał Ruchu nie zależnie od kosztów.Tu nie ma nic skomplikowanego.
Odejdz od monitora i odstaw leki, a LKS zwiazal sie z Zawisza, bo tez nie dawal rady Widzewowi :Dmyjster pisze:Prawda jest taka,że strach przed Łksem doprowadził do zawiązania tak kurewskiej zgody.chorzowskie szwabskie ,antypolskie śmierdziele i żydowska czerwona zaraza.Strach ma wielkie oczy dlatego też żydzew będzie sie trzymał Ruchu nie zależnie od kosztów.Tu nie ma nic skomplikowanego.
Haha boli was to zgoda i dlatego tak się kiepy spinacie.W chuju ma Widzew wasze opinie.myjster pisze:Prawda jest taka,że strach przed Łksem doprowadził do zawiązania tak kurewskiej zgody.chorzowskie szwabskie ,antypolskie śmierdziele i żydowska czerwona zaraza.Strach ma wielkie oczy dlatego też żydzew będzie sie trzymał Ruchu nie zależnie od kosztów.Tu nie ma nic skomplikowanego.
myjster wy nawet we 2 Ruchowi nie dajecie rady także p****** p****** sobie.Nawet we trójkę z banikiem byście c**** zrobili
-
ŁKS1908ŁKS
To skoro wracacie/wracasz do tego tematu mówiliście że Bandel bije się z "ogórkami" i z "Z" nie ma szans , a ostatnio w Czechach bił się z Tomasem Kuzelą którego poddał w pierwszej rundzie z którym Wasz "Z" przegrał decyzją...ldzwdz1910 pisze:Zanim małolaty zaczęły się przekrzykiwać kto ma dłuższe internetowe pento, była mowa o zawodnikach, którzy walczą na dobrym poziomie. Można śmiało pogratulować "J" bo został mistrzem Europy purpurowych pasów.
-
ŁKS1908ŁKS
A Ty nie na meczu ?Red power pisze:myjster wy nawet we 2 Ruchowi nie dajecie rady także p****** p****** sobie.Nawet we trójkę z banikiem byście c**** zrobili
Co za lby tutaj sie wypowiadaja, ze glowa mala, ale terminy coraz gorsze starzy sie wykruszaja to nadchodzi fala aifonowych rurkowcow z im bardziej grozniejszym wpisem tym szybciej zaliczaja awans w lidze hooliganow :D
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
herb odzyskany, 3 mecz Widzewa, 3 zwycięstwo, 3 raz komplet kiboli na trybunach i można zaczynać weekend :)))
Dziś wspieramy naszego układowicza Elanę w 60 os na wyjeździe w Świeciu :-)
Chwila, chwila. Z mojej strony szacunek do Widzewa jest, bo wiele razy widziałem patriotyczne akcje RTS więc w tej materii jestem spokojny. Chodzi mi tylko i wyłącznie o osobiste odczucia w sytuacji jak np. z podanego meczu Ruch - Cracovia. Nie obchodzi mnie w tej sytuacji Ruch i ich podejście do spraw regionalnych. Nie mnie to oceniać, po prostu jestem ciekaw jak Widzewiacy by się zachowali w sektorze Ruchu podczas meczu z Cracovią, kiedy lecą bluzgi i gwizdy podczas polskiego hymnu. Wiem że nie napierdalał cały stadion, ale mimo wszystko kibice z Łodzi zadowoleni by nie byli.wiernyioddany pisze:O temat Widzew&Polska nie musicie sie martwić bo na każdym kroku, w każdym fc co jakiś czas słychać o akcjach patriotycznych, nie mówiąc już o marszach itp.
WigrySKS - na wstępie stwierdzam, że mimo wszystko Twój post ma charakter napinkowy. Tylu ilu ludzi tyle pewnie bylo by reakcji. Ja będąc ponad 15 razy na Cichej i na 9 wyjazdach z Ruchem nie spotkałem się z jakimkolwiek antypolskim zachowaniem ze strony Niebieskich. Godziny zmieniające się w dni przy litrach alkoholu, morze tematów poruszanych NIGDY nie spotkałem się z obraza Polski. I tu potwierdzę że mimo wszystko większość kibiców Ruchu nie jest antypolska, ale jeśli naprawdę chcesz zrozumieć ich postawę to proponuję zainteresować się historią rejonu GOP na przełomie ostatnich 100 lat. Opowiadając jednak na Twoje pytanie, moja reakcja była by jedyna słuszna i właściwa - pacjent dostałby w łeb. Wierzę że każdy Widzewiak zachowałby sie podobnie. Nie musicie się obawiać, ze przez to nasza zgoda padnie. Ma sie dobrze i pewnie nie jedna ekipa sie o tym wkrótce przekona. WIDZEW & RUCH!
A jeszcze do Lks1908Lks.
To co napisałem o ewentualnej walce Z z B to czysto szczera prawda i problem B. Jak jesteś Chuliganem to najważniejsza do Ciebie powinna być ulica a nie zawody. A jak jesteś zawodnikiem to odpuść Chuligaństwo. Btw idąc Twoim tokiem rozumowania to na jesień opierdolilismy w Wawie Niemców 2:0. Oznacza to, ze jesteśmy mistrzami świata?
To co napisałem o ewentualnej walce Z z B to czysto szczera prawda i problem B. Jak jesteś Chuliganem to najważniejsza do Ciebie powinna być ulica a nie zawody. A jak jesteś zawodnikiem to odpuść Chuligaństwo. Btw idąc Twoim tokiem rozumowania to na jesień opierdolilismy w Wawie Niemców 2:0. Oznacza to, ze jesteśmy mistrzami świata?
EL 1910 pisze:WigrySKS - na wstępie stwierdzam, że mimo wszystko Twój post ma charakter napinkowy. Tylu ilu ludzi tyle pewnie bylo by reakcji. Ja będąc ponad 15 razy na Cichej i na 9 wyjazdach z Ruchem nie spotkałem się z jakimkolwiek antypolskim zachowaniem ze strony Niebieskich. Godziny zmieniające się w dni przy litrach alkoholu, morze tematów poruszanych NIGDY nie spotkałem się z obraza Polski. I tu potwierdzę że mimo wszystko większość kibiców Ruchu nie jest antypolska, ale jeśli naprawdę chcesz zrozumieć ich postawę to proponuję zainteresować się historią rejonu GOP na przełomie ostatnich 100 lat. Opowiadając jednak na Twoje pytanie, moja reakcja była by jedyna słuszna i właściwa - pacjent dostałby w łeb. Wierzę że każdy Widzewiak zachowałby sie podobnie. Nie musicie się obawiać, ze przez to nasza zgoda padnie. Ma sie dobrze i pewnie nie jedna ekipa sie o tym wkrótce przekona. WIDZEW & RUCH!
Trzeba Ci uczciwie przyznać ze odpisales do rzeczy.Czy się to komuś podoba czy nie Śląsk to Śląsk.Ludzie ze swoją mentalnością i zwyczajmi.Miałem okazję pić tam wódkę nie raz więc doskonale rozumie o czym mowa.Gwizdy na Hymnie Polski to faktycznie spore przegięcie ale myślę ze i ten mało chlubny "zwyczaj" zanika.Rozumiem tez ciekawość gościa z Suwałk i jego pytanie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Tak jak znikały ze stadionów na Śląsku flagi Niemiec.Tez popelnialismy podobne błędy.Patrz symbole nazistowskie.Znak czasu.Większą świadomość?
-
Carcassonne
Pamiętam derby z 2003 chyba, na ŁKSie i swastykę na galerze. To kibole czy skini będący od święta machali? Pamiętam też flagę z falangą po stronie Widzewa.
Miasto moje a w nim..
Łódź byla znana w Polsce ze silnie dzialajacego ruchu skinheads.Który chyba koniec końców zmarł śmiercią naturalną(to robota dla ekspertów na analize)Wydaje mi sie2 ze choć wiele osób znanych i aktywnych z trgo środowiska to nigdy jednak nie mieli decydującego głosu.Choc to tylko moje spojrzenie i moge się mylic gdyz w owych czasach bylem gnojem.Flaga o której mowa i czas to pewnie więcej przypadek niz rodzaj myślenia większości kibicow ŁKS w tamtym czasie
-
ŁKS1908ŁKS
EL 1910 pisze:A jeszcze do Lks1908Lks.
Mistrzami Świata nie ale daliśmy jasny sygnał innym że trzeba się nas obawiać i większość zastanowi się następnym razem zanim przed meczem dopisze sobie 3 punkty... Więc takie pierdolenie przed walką że B. nie ma szans idealnie pasuje do mojej wypowiedzi
-
ted.turner
"Wspieramy"mms pisze:Dziś wspieramy naszego układowicza Elanę w 60 os na wyjeździe w Świeciu :-)
Jak to jest, że Ene Due, kolejny chłopak co wdał się z pierdzewskimi farmazoniarzami w polemikę ma bana, a ten frajer nadal żwawo klepie w klawiaturę swoje farmazony? Kto tu jest adminem do c**** pana?
Nie płacz pedale :-) pokaż mi jakiś mój farmazon albo zamknij pizde :-)
Źle nacisnąłem, dokładnie 70 os czyli 14 fur RTS-u :-)mms pisze:Dziś wspieramy naszego układowicza Elanę w 60 os na wyjeździe w Świeciu :-)
-
Kolejny nick
Przecież ten temat to jest jakis kabaret .
Chłopak co przyjął taką samą postawę jak Widzewiacy i sam merytorycznie ich kasował wszystkich naraz i odpowiadał tej całej zgrai w sposób że tamci już jedynie mogli go j**** personalnie - został wyjebany a czerwoni zadowoleni swoim "sukcesem" napierdalaja tu dalej cała chmarą jak gdyby nigdy nic.
Najciekawsze że jak daliscie mu normalnie pisac to przedstawiał podejście i nasze spojrzenie na większość tematow , wasze farmazony kasował w zarodku , dodatkowo w kwestii obecnej sytuacji w mieście w wiekszosci był bezbłędny i dawal sprytne argumenty na które Widzewiacy nie mogli w żaden sposób się odnieść. Więc nie odnosili się tylko po każdym jego wpisie dopierdalali się do niego samego , blagali o bany i sprytnie prowokowali byle temat r******* . cale tabuny parchow się rejestrowaly nie po to żeby pisać o Widzewie albo o Łodzi , tylko żeby pisać o ene due Rabe. wkrecili tutaj wszystkim ze robi lipe ŁKSiakom , że to co pisze to ich wogole nie obchodzi w sytuacji jak było widać że po kazdym wpisie się gotujecie do czerwoności (chyba że wstydu )
Za to jak wygląda ten temat po raz kolejny jesteście odpowiedzialni wy podmiejscy , bo nie mogliście pogodzić się z tym co pisze więc najpierw robiliscie z niego oszoloma , później malolata , na koniec jakiegoś w ogole nie kibica co to ŁKSiacy się za niego wstydzą . Wkreciliscie wszystkim ze rozpierdala temat , jak wy zescie z ostatnich 10 stron 5 to najebaliscie tylko na jego temat ( ten temat od dłuższego czasu powinien być nazwany ene due rabe kibicowsko bo więcej mieliscie żydzi do powiedzenia na jego temat można jakikolwiek inny )
Red Power teraz to niby każdego boli wasza zgoda z ruchem i to wasza prywatna sprawa? Jakoś nie dalej jak parę dni temu , zresztą jak cyklicznie co jakiś czas zescie miały k**** najwięcej do powiedzenia na temat ŁKS & Lech & Zawisza i wkrecalisce wszystkim jakieś głupoty . A jak ktoś nawet nie z ŁKSu porusza Wasz temat to już zabieracie zabawki i się obrazacie ? Co za j***** zakompleksiony zydzewski naród....
Do gościa który pisał że to forum jest śmieszne i nikt stąd nie czerpie wiedzy - coś takiego k**** zydzie zakłamany . Powiedz to twoim kolegom którzy każą wam tu napierdalac propagandę w 20 to może już przestaniecie robić z siebie debili. Jakbyś nie zauważył to od nas normalnych w tym temacie można policzyć na palcach jednej ręki a sporo takich osób się wpisywalo ale dali sobie spokój bo na was k**** szkoda zdrowia. Natomiast gość który merytorycznie was kasuje , stawia do pionu i jedzie z wami wszystkimi naraz po raz kolejny dziwnym trafem dostaje bana i sprawa kończy się po waszej myśli frajery .
Chłopak co przyjął taką samą postawę jak Widzewiacy i sam merytorycznie ich kasował wszystkich naraz i odpowiadał tej całej zgrai w sposób że tamci już jedynie mogli go j**** personalnie - został wyjebany a czerwoni zadowoleni swoim "sukcesem" napierdalaja tu dalej cała chmarą jak gdyby nigdy nic.
Najciekawsze że jak daliscie mu normalnie pisac to przedstawiał podejście i nasze spojrzenie na większość tematow , wasze farmazony kasował w zarodku , dodatkowo w kwestii obecnej sytuacji w mieście w wiekszosci był bezbłędny i dawal sprytne argumenty na które Widzewiacy nie mogli w żaden sposób się odnieść. Więc nie odnosili się tylko po każdym jego wpisie dopierdalali się do niego samego , blagali o bany i sprytnie prowokowali byle temat r******* . cale tabuny parchow się rejestrowaly nie po to żeby pisać o Widzewie albo o Łodzi , tylko żeby pisać o ene due Rabe. wkrecili tutaj wszystkim ze robi lipe ŁKSiakom , że to co pisze to ich wogole nie obchodzi w sytuacji jak było widać że po kazdym wpisie się gotujecie do czerwoności (chyba że wstydu )
Za to jak wygląda ten temat po raz kolejny jesteście odpowiedzialni wy podmiejscy , bo nie mogliście pogodzić się z tym co pisze więc najpierw robiliscie z niego oszoloma , później malolata , na koniec jakiegoś w ogole nie kibica co to ŁKSiacy się za niego wstydzą . Wkreciliscie wszystkim ze rozpierdala temat , jak wy zescie z ostatnich 10 stron 5 to najebaliscie tylko na jego temat ( ten temat od dłuższego czasu powinien być nazwany ene due rabe kibicowsko bo więcej mieliscie żydzi do powiedzenia na jego temat można jakikolwiek inny )
Red Power teraz to niby każdego boli wasza zgoda z ruchem i to wasza prywatna sprawa? Jakoś nie dalej jak parę dni temu , zresztą jak cyklicznie co jakiś czas zescie miały k**** najwięcej do powiedzenia na temat ŁKS & Lech & Zawisza i wkrecalisce wszystkim jakieś głupoty . A jak ktoś nawet nie z ŁKSu porusza Wasz temat to już zabieracie zabawki i się obrazacie ? Co za j***** zakompleksiony zydzewski naród....
Do gościa który pisał że to forum jest śmieszne i nikt stąd nie czerpie wiedzy - coś takiego k**** zydzie zakłamany . Powiedz to twoim kolegom którzy każą wam tu napierdalac propagandę w 20 to może już przestaniecie robić z siebie debili. Jakbyś nie zauważył to od nas normalnych w tym temacie można policzyć na palcach jednej ręki a sporo takich osób się wpisywalo ale dali sobie spokój bo na was k**** szkoda zdrowia. Natomiast gość który merytorycznie was kasuje , stawia do pionu i jedzie z wami wszystkimi naraz po raz kolejny dziwnym trafem dostaje bana i sprawa kończy się po waszej myśli frajery .
PATO 1908 GANG
-
Kolejny nick
Coty p********* za hipokryzje , a skąd możesz wiedzieć kim on jest i co robi? Może niech do ciebie dotrze że on nie walczył z wami ani z waszymi nickami , tylko z waszą propaganda . natomiast kilkudziesięciu twoich ziomków walczyło tylko i wyłącznie z Nim , wcale się z ttm nie kryli i zarejestrowało się tu was od c**** w momencie jak pisał tylko i wyłącznie po to żeby mu odpowiadać i po nim jechać. trochę obiektywizmu polecam bo jak ktoś śledził ten temat to raczej pamięta jak to wyglądało
PATO 1908 GANG
ene due napisal ze z czasem powkleja screeny z tajnego forum pierdzewa i najprawdopodobniej za to go wyjebali z kibicowni.
Jak sie zarejestrujesz tutaj jeszcze to pusc to w obiek, wtedy paRchate na pewno wyprosza zamkniecie tematu :)
Jak sie zarejestrujesz tutaj jeszcze to pusc to w obiek, wtedy paRchate na pewno wyprosza zamkniecie tematu :)
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
"obieg"
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
Niestety, po odpuleniu Ene Due najlepszy w ostatnich miesiącach kabaret kibicowski traci na wartości i nie będzie już tak zabawnie. Przebijaliście tu nawet słynny wątek śląski. Tyle że tam poszli w końcu po rozum do głowy i wywalili ten cały śmietnik w kosmos a tu nikomu nawet nie przyjdzie do głowy jak zabawni dla reszty Polski jesteście. Fakt, wasz łódzki grajdoł więc robicie co chcecie, zatem jak mms z paroma równie lotnymi jak platformy wiertnicze kolegami znajdą odpowiedniego adwersarza i dalej będą tak koncertowo majaczyć, to może dalej będzie zabawnie :)
Trzymam kciuki, bo jak mam chwilę czasu to naprawdę czytam raz w tygodniu i przez parę stron jest dobre kino!
Trzymam kciuki, bo jak mam chwilę czasu to naprawdę czytam raz w tygodniu i przez parę stron jest dobre kino!