Katering na wyjazdach :)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Katering na wyjazdach :)
Kiełbaska z grilla z bułką w Kościanie cena 5 zł. Nawet smaczna jak na takie warunki. ;)
...Autonomia Kaliska...
-
Panowie i panie, zmieniło sie cos w Nowym Sączu ? Jak aktualnie wyglada oferta kateringowa?
-
a na Pogoni pozminialo sie cos z cateringiem
-
Jak jest W Białymstoku?
-
Najlepsza gięta jak dla mnie w Chorzowie.
-
Najlepsza gięta jaką kiedykolwiek jadłem na wyjeździe i ogólnie najlepsze żarełko było na starym stadionie Śląska na Oprowskiej.
Jaki Romuś?To jakiś twój wafel jest czy jak?
-
Jak wygląda sytuacja z kateringiem na Flocie?
-
Dobra sam sobie odpowiem na pytanie, jakby kogos zainteresowało to kiełby brak, oferuja w zamian karkówe w bułce z keczupem i musztarda za 10 zl. Smaczna , polecam !WaterMan pisze:Panowie i panie, zmieniło sie cos w Nowym Sączu ? Jak aktualnie wyglada oferta kateringowa?
-
Orientuje się ktoś jak wygląda catering na stadionie Narodowym? Co tam oferują i za ile? Czy jakieś pizzerie są w stanie dowieźć pod stadion koryto?
-
jaki tam jest katering to nie wiem , ale pizze spokojnie Wam podrzucą z większości lokalialica pisze:Orientuje się ktoś jak wygląda catering na stadionie Narodowym? Co tam oferują i za ile? Czy jakieś pizzerie są w stanie dowieźć pod stadion koryto?
-
Jak w Grudziądzu? Pamiętam,że kilka lat temu chyba nie było najgorzej.
-
W Chorzowie najlepsza szama prawdziwa kiełba natomiast w Krakowie na Wiśle,w Gdańsku ,we Wrocławiu można kupić niskoprocentowe piwa ,natomiast jeśli chodzi o jedzenie to zapiekanki ,hot dogi w wersji mini za 8zł...hambeksy po 10zł.
-
frykas z Ł3 ;)

-
W Ostródzie, na Stomilu kateringu dla gości brak. ku*** u mnie w mieście na okręgówce są wuszty.
-
Jeszcze miesiąc temu był katering w Ostródzie kiełba po 8, zaś żurek po 5 do tego bułka. I herbata lipton za 3 więc ceny normalne i porcje też. Więc nie wiem skąd ta nagła zmiana.Misiek88 pisze:W Ostródzie, na Stomilu kateringu dla gości brak. ku*** u mnie w mieście na okręgówce są wuszty.
-
jak ktoś jeszcze nie widział; biało zielone Pendolino LG w drodze do Białegostoku

-
Dobry pomysł i zajebista specyfika;)GtWładzię pisze:jak ktoś jeszcze nie widział; biało zielone Pendolino LG w drodze do Białegostoku
ku*** aleś pan nieustępliwy!
-
Trzeba przyznać, że kanapka do spożycia nadaje się najlepiej w dniu produkcji. A producent jest oddalony od Ł3 ponad 400 km. Czy im się to opłaca wozić?GtWładzię pisze:frykas z Ł3 ;)
-
Romuś Makieła pisze:Najlepsza gięta jaką kiedykolwiek jadłem na wyjeździe i ogólnie najlepsze żarełko było na starym stadionie Śląska na Oprowskiej.
Na Oporowskiej parę lat temu zaserwowali zupę niespodziankę. Niebo w gębie,nic lepszego nie jadłem (oczywiście w kat.wyjazdy).
Mecz był w niedzielę a firma cateringowa była po sobotniej imprezie z której to mase grillowanych karczków im zostało.
Kocioł + karczek + warzywa + zagęszczenie i powstała zupa nie do wyj***ania..............................Idę do lodówki po tych wspomnieniach.
-
Ta sama firma obstawiała także żużel na Sparcie, więc pewnie po tym zostało. Co najśmieszniejsze, jak np kiełbasa na Oporowskiej kosztowała bodajże 8zł, tak ta sama gięta na Sparcie jakoś 12...
-
z jakiego meczu to zdjęcie? bo jeśli Legia - Pogoń to kanapki były robione dzień po meczu (mecz odbył się 29/04/2015), jeśli Legia - Lech w lidze lub Lech - Legia w PP to sprzedali przeterminowane (mecz się odbył 09/05/2015 oraz 02/05/2015)GtWładzię pisze:frykas z Ł3 ;)
w stolycy nic się nie zmarnuje...
-
ogolnie catering na Legii kurewsko drogi i w smaku tak sobie, ja na niefarcie dostalem zimna gieta
-
Zachęcam do lajkowania FP związanego z kateringiem na stadionach.
https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?fref=ts
https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?fref=ts
-
Jak z kateringiem w Gliwicach?
-
Ostatnim razem kiedy miałem okazję tam być to katering był na poziomie zadowalającym. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło.
Korzystając z okazji, zachęcam do odwiedzenia strony: https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?ref=hl
i czekam na Twoją relacje! Pozdro :)
Korzystając z okazji, zachęcam do odwiedzenia strony: https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?ref=hl
i czekam na Twoją relacje! Pozdro :)
-
Kiedyś uważałem, że na Cracovii jest najlepsza kiełbasa (wtedy tylko kiełbasę można było kupić) a to co się odkurwia teraz to żenada.A.P.A pisze:Jak sytuacja przedstawia się na Cracovii? Jakość/cena?
Drogo i chujowo. Nie polecam
-
Polecam odświeżyć informacje. Wczoraj wreszcie powróciliśmy do smaków sprzed 2-3 lat, i znów jest duża kiełbasa z grilla, za 9 zł, z normalną iloscią pieczywa, a nie "pieczona" parówka z mikrofali z mirobułką za 10.
-
A czy gdzieś dają kaszankę na stadionach?
-
W Krakowie. Mocno krwista i ciętą wszerz.
-
Kiedyś była w Elblągu. Dwie nieduże, bułka, musztarda, ogórek kiszony za 5 zł.olek765 pisze:A czy gdzieś dają kaszankę na stadionach?
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Katering i w Warszawie i w Gdańsku to jakaś pomyłka. Obrzydlistwo. Ale zchodzi im to, bo wiadomo każdy głodny po trasce i zje nawet ścierwo.
-
Chorzów oczywiście numer jeden
Poznań daje radę i chyba numer dwa
Wrocław sama kiełbasa a plus że można sosów do woli
Gliwice średnia ale dobrze, że spora kiełba
Gdańsk, Kraków podobnie i bez rewelacji
Łęczna przyzwoita można wszamać i chlebka nie żałują
Kielce chyba najgorsza jaką jadłem....
Narodowy w Warszawie zwykła parówka a cena.... brak słów
Lubin sprawdzę w niedziele :)
Szczecin obok stadionu Kalinka Szaszłykarnia rewelacja
W Bielsku polecam spróbować Duszonki zamiast kiełby :D
Poznań daje radę i chyba numer dwa
Wrocław sama kiełbasa a plus że można sosów do woli
Gliwice średnia ale dobrze, że spora kiełba
Gdańsk, Kraków podobnie i bez rewelacji
Łęczna przyzwoita można wszamać i chlebka nie żałują
Kielce chyba najgorsza jaką jadłem....
Narodowy w Warszawie zwykła parówka a cena.... brak słów
Lubin sprawdzę w niedziele :)
Szczecin obok stadionu Kalinka Szaszłykarnia rewelacja
W Bielsku polecam spróbować Duszonki zamiast kiełby :D
-
odkąd stare stadiony przemieniają się w molochy to i szama uległa zmianie. o wiele smaczniej i korzystniej jest brać coś swojego lub zarzucać podczas trasy - oczywiście jeśli możliwości pozwalają- a jak już nie ma zakazu i trzeba coś zeżreć na stadionie, to polecam Łęczną. Cena/jakość/wielkość przynajmniej podczas Naszych wizyt była jak na obecne realia- bardzo dobra. Najgorszych nie ma co wskazywać bo szkoda strzępić klawiaturę ;)
-
Na Cracovii od 2-3 lat wstecz (po 1 lidze) była gumiasta kiełbasa "pieczona" na zimno w środku, z małą kajzerką i odrobiną musztardy i keczupu za 10 zł, gdzie jak się to zjadło to człowiek był bardziej głodny niż wcześniej. Na szczęście od meczu z Górnikeim tydzień temu zmieniła sie firma kateringowa, powróciła bardzo smaczna i duża kiełbasa z grilla, z przyzwoitą ilością chleba, sosy według własnego uznania, do tego cała przyjemność po mniejszej cenie, 9 zł.
Przyzwoite jadło jest na Podbeskidziu, duszonka naprawdę smaczna, do tego normalna cena.
Na Legii strasznie wygórowane ceny w porównaniu do jakości, w Białymstoku tez furrory nie było, aczkolwiek podobało mi sie że picie dostawało sie w butelkach, nie kubkach, co było wygodne, można było zakręcić i gaz nie uciekał.
W sierpniu było mi dane odwiedzić Sosnowiec na meczu Zagłebia z Arką, jakoś na początku 2 połowy dopadł mały głód, podchodzę do kraty gdzie jest okienko, kiełbasy leża, sosy leżą, pieczywo leży, jednak życie lubi sprawiać problemy. Gość który punkt gastro obsługiwał zmył sie po przrwie i już nie wrócił do końca meczu. Wszystko fajnie, jedzonko jest, tylko wydać go nie ma kto.
W Lubinie kiełbasa jadalna, z napojem się chyba w 10 złotych zmieściłem jak dobrze pamietam.
W Gliwicach mocno średnie "hotdogi", musiałem zjeść 2 żeby coś uczucie głodu zmniejszyć.
Na Hutniku podczas meczu z naszymi rezerwmi strasznie uderzał brak Cateringu, szczgólnie że zimno, to drugi mecz jednego dnia. Trzeba było jedzenie z zewnątrz zamawiać.
Przyzwoite jadło jest na Podbeskidziu, duszonka naprawdę smaczna, do tego normalna cena.
Na Legii strasznie wygórowane ceny w porównaniu do jakości, w Białymstoku tez furrory nie było, aczkolwiek podobało mi sie że picie dostawało sie w butelkach, nie kubkach, co było wygodne, można było zakręcić i gaz nie uciekał.
W sierpniu było mi dane odwiedzić Sosnowiec na meczu Zagłebia z Arką, jakoś na początku 2 połowy dopadł mały głód, podchodzę do kraty gdzie jest okienko, kiełbasy leża, sosy leżą, pieczywo leży, jednak życie lubi sprawiać problemy. Gość który punkt gastro obsługiwał zmył sie po przrwie i już nie wrócił do końca meczu. Wszystko fajnie, jedzonko jest, tylko wydać go nie ma kto.
W Lubinie kiełbasa jadalna, z napojem się chyba w 10 złotych zmieściłem jak dobrze pamietam.
W Gliwicach mocno średnie "hotdogi", musiałem zjeść 2 żeby coś uczucie głodu zmniejszyć.
Na Hutniku podczas meczu z naszymi rezerwmi strasznie uderzał brak Cateringu, szczgólnie że zimno, to drugi mecz jednego dnia. Trzeba było jedzenie z zewnątrz zamawiać.
-
Nie wiem czy było pisane ale super catering w Kluczborku :) Podczas wejścia na sektor gości każdy dostaje po bułce(ser,szynka,sałata) czasem i dwie do tego herbata i woda do bólu. Kiełbasa też bardzo dobra i w dobrych cenach. Gdyby tak wszędzie było na sektorach gości to byłoby coś pięknego !
Sklep kibica [link]

-
Ale, że jak ? Dostajesz bułkę powiedzmy w cenie biletu ?
-
Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu też dawali przy wejściu bułki ;)
-
-
To nie jest w cenie bilety . Dostajesz i juz ,bo przyjechałeś.jemkotlety pisze:Ale, że jak ? Dostajesz bułkę powiedzmy w cenie biletu ?
-
W Niecieczy też przyzwoicie, za to catering na Narodowym to lipa straszna. Bardzo dobre jedzenie ma Unia Tarnów, super oferta była we Lwowie na Szachtar-PSG ( ale to LM ).
IGLOOPOL DĘBICA