Katering na wyjazdach :)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Nieobeznany
Re: Katering na wyjazdach :)
Chojnice :
Kicha 8
Piwo 7
Picie(cola,pepsi,tymbark) 5
Woda 3
Ogólnie dobrze ale mogło by być lepiej.
Kicha 8
Piwo 7
Picie(cola,pepsi,tymbark) 5
Woda 3
Ogólnie dobrze ale mogło by być lepiej.
Zapraszam na FP o tematyce stadionowego Kateringu :)
https://www.facebook.com/kielbasawyjazdowa
Namawiam do pisania własnych relacji oraz wrzucaniu zdjęć na funpage :)
POZDRO
https://www.facebook.com/kielbasawyjazdowa
Namawiam do pisania własnych relacji oraz wrzucaniu zdjęć na funpage :)
POZDRO
-
w_harringtonce
Ja p*******... A za miesiąc do wygrania raca, koszulka fejsbukowych chuliganów i karnet na miesiąc na kiełbasę na stadionie w Wąchocku...
-
spacerowicz
Czy ktoś wytłumaczy skąd sama nazwa "gięta" sie wzięła?
-
nieobliczalnyTSW1906
Z puchy ;)
A widziałeś kiedykolwiek kiełbasę ?spacerowicz pisze:Czy ktoś wytłumaczy skąd sama nazwa "gięta" sie wzięła?
https://www.youtube.com/watch?v=v5C2kh7SvNIfan79 pisze:A widziałeś kiedykolwiek kiełbasę ?spacerowicz pisze:Czy ktoś wytłumaczy skąd sama nazwa "gięta" sie wzięła?
Jak aktualnie na Lechii?
Jak sytuacja przedstawia się na Cracovii? Jakość/cena?
-
Nieobeznany
W Bytowie kiełba po 6 ale dość mała napoje po 4 więc zestaw w miarę. Ocena 6/10 za kiche.
-
89piotrekski
Jaka oferta żarełka dla gości w Gdańsku ? Co serwują nad morzem na PGE Arenie ?
-
Romuś Makieła
Chujnia jak na większosci nowych stadionów i jeszcze jakies z****** karty trzeba doladowywac.niech stare stadiony wroca gdzie unosił się zapach pieczonej kiełbaski na grilu.
-
Dr Kamszot
Jk sytuacja wygląda w Mielcu i w Niecieczy? Proszę napisać też jak to wygląda na sektorach gospodarzy.
Kiełbaska z grilla z bułką w Kościanie cena 5 zł. Nawet smaczna jak na takie warunki. ;)
Panowie i panie, zmieniło sie cos w Nowym Sączu ? Jak aktualnie wyglada oferta kateringowa?
a na Pogoni pozminialo sie cos z cateringiem
Jak jest W Białymstoku?
-
Pretorian88
Najlepsza gięta jak dla mnie w Chorzowie.
-
Romuś Makieła
Najlepsza gięta jaką kiedykolwiek jadłem na wyjeździe i ogólnie najlepsze żarełko było na starym stadionie Śląska na Oprowskiej.
-
To Prawda?
Jak wygląda sytuacja z kateringiem na Flocie?
Dobra sam sobie odpowiem na pytanie, jakby kogos zainteresowało to kiełby brak, oferuja w zamian karkówe w bułce z keczupem i musztarda za 10 zl. Smaczna , polecam !WaterMan pisze:Panowie i panie, zmieniło sie cos w Nowym Sączu ? Jak aktualnie wyglada oferta kateringowa?
Orientuje się ktoś jak wygląda catering na stadionie Narodowym? Co tam oferują i za ile? Czy jakieś pizzerie są w stanie dowieźć pod stadion koryto?
-
Roman_Kołtoń
jaki tam jest katering to nie wiem , ale pizze spokojnie Wam podrzucą z większości lokalialica pisze:Orientuje się ktoś jak wygląda catering na stadionie Narodowym? Co tam oferują i za ile? Czy jakieś pizzerie są w stanie dowieźć pod stadion koryto?
Jak w Grudziądzu? Pamiętam,że kilka lat temu chyba nie było najgorzej.
-
89piotrekski
W Chorzowie najlepsza szama prawdziwa kiełba natomiast w Krakowie na Wiśle,w Gdańsku ,we Wrocławiu można kupić niskoprocentowe piwa ,natomiast jeśli chodzi o jedzenie to zapiekanki ,hot dogi w wersji mini za 8zł...hambeksy po 10zł.
frykas z Ł3 ;)

W Ostródzie, na Stomilu kateringu dla gości brak. ku*** u mnie w mieście na okręgówce są wuszty.
-
Nieobeznany
Jeszcze miesiąc temu był katering w Ostródzie kiełba po 8, zaś żurek po 5 do tego bułka. I herbata lipton za 3 więc ceny normalne i porcje też. Więc nie wiem skąd ta nagła zmiana.Misiek88 pisze:W Ostródzie, na Stomilu kateringu dla gości brak. ku*** u mnie w mieście na okręgówce są wuszty.
jak ktoś jeszcze nie widział; biało zielone Pendolino LG w drodze do Białegostoku

Dobry pomysł i zajebista specyfika;)GtWładzię pisze:jak ktoś jeszcze nie widział; biało zielone Pendolino LG w drodze do Białegostoku
Trzeba przyznać, że kanapka do spożycia nadaje się najlepiej w dniu produkcji. A producent jest oddalony od Ł3 ponad 400 km. Czy im się to opłaca wozić?GtWładzię pisze:frykas z Ł3 ;)
Romuś Makieła pisze:Najlepsza gięta jaką kiedykolwiek jadłem na wyjeździe i ogólnie najlepsze żarełko było na starym stadionie Śląska na Oprowskiej.
Na Oporowskiej parę lat temu zaserwowali zupę niespodziankę. Niebo w gębie,nic lepszego nie jadłem (oczywiście w kat.wyjazdy).
Mecz był w niedzielę a firma cateringowa była po sobotniej imprezie z której to mase grillowanych karczków im zostało.
Kocioł + karczek + warzywa + zagęszczenie i powstała zupa nie do wyj***ania..............................Idę do lodówki po tych wspomnieniach.
-
w_harringtonce
Ta sama firma obstawiała także żużel na Sparcie, więc pewnie po tym zostało. Co najśmieszniejsze, jak np kiełbasa na Oporowskiej kosztowała bodajże 8zł, tak ta sama gięta na Sparcie jakoś 12...
-
ciekawski83
z jakiego meczu to zdjęcie? bo jeśli Legia - Pogoń to kanapki były robione dzień po meczu (mecz odbył się 29/04/2015), jeśli Legia - Lech w lidze lub Lech - Legia w PP to sprzedali przeterminowane (mecz się odbył 09/05/2015 oraz 02/05/2015)GtWładzię pisze:frykas z Ł3 ;)
w stolycy nic się nie zmarnuje...
ogolnie catering na Legii kurewsko drogi i w smaku tak sobie, ja na niefarcie dostalem zimna gieta
-
kateringnawyjazdach
Zachęcam do lajkowania FP związanego z kateringiem na stadionach.
https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?fref=ts
https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?fref=ts
Jak z kateringiem w Gliwicach?
-
kateringnawyjazdach
Ostatnim razem kiedy miałem okazję tam być to katering był na poziomie zadowalającym. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło.
Korzystając z okazji, zachęcam do odwiedzenia strony: https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?ref=hl
i czekam na Twoją relacje! Pozdro :)
Korzystając z okazji, zachęcam do odwiedzenia strony: https://www.facebook.com/kateringnawyjazdach/?ref=hl
i czekam na Twoją relacje! Pozdro :)
-
jemkotlety
Kiedyś uważałem, że na Cracovii jest najlepsza kiełbasa (wtedy tylko kiełbasę można było kupić) a to co się odkurwia teraz to żenada.A.P.A pisze:Jak sytuacja przedstawia się na Cracovii? Jakość/cena?
Drogo i chujowo. Nie polecam
-
Obiektywny1906
Polecam odświeżyć informacje. Wczoraj wreszcie powróciliśmy do smaków sprzed 2-3 lat, i znów jest duża kiełbasa z grilla, za 9 zł, z normalną iloscią pieczywa, a nie "pieczona" parówka z mikrofali z mirobułką za 10.