Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
-
-
dobre wykonanie projektow flag. mysle ze to swiadczy tez najlepiej o producencie "kooloo" skoro nawet Pogon woli zlozyc zamowienie poza Szczecinem.[/quote]Fan_Gwardii pisze:
Wszystkie flagi robione na szaliki.com
A powiedz mi, jak można spierdolić wydruk flagi ? Nie to bym się czepiał ale twoje wpisy mało przemyślane. Pomijasz również pewne tematy. Piszesz tak by tylko komuśc pocisąć, a Twoja nienawiść do Pogoni przysłani Ci całe życie, nawet miłośc go Gwardii chyba. Tak studiujesz neta, że powinieneś wszystko wiedzieć, a pomijasz pewne fakty lub naginasz na swoją stronę (patrz: były producent [link] a nie producent)
A co do fan to ciekawa ta Zagłębia choć nie lubię flag z takim przesłaniem.
Gwardii (sory ze nie pochwale) projekt fajny, ale ale mało czytelna no i te zlewające się z tłem herby, bardzo mnie rażą
-
index co Ty p********* co 4 post tu i nie tylko to narzekania na koola, typ robi flage rok np. - nawet jezeli zakonczyl "flagowa kariere" to wiem, ze ma jeszcze niezrealizowane projekty. moja nienawisc do Pogoni wykazala sie tym ze napisalem ze fajne nowe flagi i ze nic dziwnego ze wykonali je poza Szczecinem (mogliscie je wykonac niedawno ku*** - jeszcze w styczniu kolo robil flage 25 metrow Kotwicy). naucz sie czytac ze zrozumieniem bo widze ze masz z tym powazne problemy. bez odbioru.
ps. wydruk flagi mozna zjebac
niejedna ekipa sie o tym przekonala, producent "ulepszyl" projekt, nie dodrukowal jakiejs litery, zle druknal herb mozna mnozyc przypadki. ale widac Twoja nienawisc do Gwardii nie pozwala Ci dopuscic takiej mysli i musisz byc zlosliwy piszac jak wszystkie flagi idealnie sie drukuja i szyja (idac Twoim tokiem rozumowania haha)
ps. wydruk flagi mozna zjebac

-
-
to, ze projekt nie byl pokazywany w necie nie swiadczy, ze nie mogli identycznej flagi zrobic. wystarczylo im po debiucie waszej flagi walnac identyczny projekt. i gdzie tu wina tomka sz.? oni przysylaja projekt, on robi - jak napisal.
to wina ekipy kserujacej. nie wiem w jaki sposob mozna tak rozumowac?
chyba nie sadzisz, ze gryf kownaty zglosil sie do tomka sz. i powiedzial, ze chca jakas flage ale nie maja projektu. i tu tomekowi sz. zrobilo sie zal gryfa, ze biedactwa projektu nie maja i pierdolnal im identyczna flage (z zachowaniem oczywistych szczegolow) jak wasza? ja bym tak sie nie zachowal a tym bardziej tomek sz., ktory w tym fachu troche robi. jesli zas przysylaja ksero to ich wina (brak inwencji, pomyslu czy zle rozumowanie /tj. "robienie ksero to nic zlego"/), a nie jego.
to wina ekipy kserujacej. nie wiem w jaki sposob mozna tak rozumowac?
chyba nie sadzisz, ze gryf kownaty zglosil sie do tomka sz. i powiedzial, ze chca jakas flage ale nie maja projektu. i tu tomekowi sz. zrobilo sie zal gryfa, ze biedactwa projektu nie maja i pierdolnal im identyczna flage (z zachowaniem oczywistych szczegolow) jak wasza? ja bym tak sie nie zachowal a tym bardziej tomek sz., ktory w tym fachu troche robi. jesli zas przysylaja ksero to ich wina (brak inwencji, pomyslu czy zle rozumowanie /tj. "robienie ksero to nic zlego"/), a nie jego.
j****
-
-
-
-
Żenada.
Jeszcze te flagi ułożeniem kolorów bardzo podobne są do flagi Widzewa "Ziemia Obiecana" oraz flag KSZO i Elany robionych także rok temu. Nie wiem, czy Łks też nie ma podobnej flagi, ale akurat oni robią kilkanaście flag w ciągu roku, więc trudno się połapać.
To jak z tym pociągiem na vlepkach, koleś pisze w google "zdjęcie pociągu", robi projekt a potem się okazuje, że już kilkanaście ekip przed nim zrobiło vlepkę z tym samym zdjęciem pociągu

Jednak flaga to poważniejsza sprawa niż naklejka.
[link]
-
Wiesz, co innego flaga nieco podobna, idzie zrozumieć... ale jak ktoś PERFIDNIE i CHAMSKO kseruje, to dla mnie żenada (jak Gryf Kownaty) to już jest ewidentne ksero..Hati pisze:A według mnie niech każdy robi flagi takie jak chce, co z tego że są podobne, maja się podobać właścicielom i tyle.

[link] - galeria moich projektów - potrzebujesz projektu vlepek, flag, koszulek i innych akcesoriów kibicowskich? Napisz na gg.
-
po oprawie derbowej wnioskuje ze Widzew zaczyna robi vlepki w formie oprawy derbowej , zazwyczaj to ekipy robiły odwrotnie najpierw oprawa na derby pozniej vlepkaIncognito. pisze:po wlepce karolewa wnioskuje że eŁKSa zaczyna robić wlepki w formie flag, zazwyczaj to ekipy robiły odwrotnienajpierw flaga potem wlepka

ale tak czy siak szacunek widzewskiej dziczy

ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
-
-
-
-
-
Kilka komentarzy do ostatnio zrobionych flag które rzuciły mi sie w oczy:
-Radzyń Międzyrzece, Korona, Pabianice na plus
-Ruch "Szarańcza" fajne hasło ale jak chyba za dużo elementów, można było odpuścić to (h)
- ŁKS... cóż mi osobiście sie nie podoba, wole tradycyjny styl, ale każdy ma swój gust, na pewno jest swego rodzaju inna niż wszystkie
-Radzyń Międzyrzece, Korona, Pabianice na plus
-Ruch "Szarańcza" fajne hasło ale jak chyba za dużo elementów, można było odpuścić to (h)
- ŁKS... cóż mi osobiście sie nie podoba, wole tradycyjny styl, ale każdy ma swój gust, na pewno jest swego rodzaju inna niż wszystkie
-
1925 pisze:a mnie przypomina bardziej motyw podwórek na Podgórnej i Dabrowskiego !RedDog pisze:Ten motyw na fladze Łksu przypomina mi bardziej kamienice na Śródmieściu niż na Dąbrowie...
Nie bardzo wiem, w którym miejscu widziałeś takie kamienice w rejonie, o którym piszesz

Dno - panorama na fladze Widzewa przedstawi ogólny zarys bloków

= CAŁE ŻYCIE WIDZEW ŁÓDŹ =
-
RedDog pisze:1925 pisze:a mnie przypomina bardziej motyw podwórek na Podgórnej i Dabrowskiego !RedDog pisze:Ten motyw na fladze Łksu przypomina mi bardziej kamienice na Śródmieściu niż na Dąbrowie...
Nie bardzo wiem, w którym miejscu widziałeś takie kamienice w rejonie, o którym piszesz
Dno - panorama na fladze Widzewa przedstawi ogólny zarys bloków
Na fladze "WIDZEWSKIEJ D......." nie jest to moim zdaniem ogólny zarys bloków osiedla tylko panorama m Łodzi
-
Re: Komentarze Dla Tematu - NOWE FLAGI ...
Na fladze ŁKS-u "daj z siebie wszystko..." jest jakiś historyczny herb ŁKS-u czy "stworzony" na potrzeby tej flagi ?