to, ze projekt nie byl pokazywany w necie nie swiadczy, ze nie mogli identycznej flagi zrobic. wystarczylo im po debiucie waszej flagi walnac identyczny projekt. i gdzie tu wina tomka sz.? oni przysylaja projekt, on robi - jak napisal.
to wina ekipy kserujacej. nie wiem w jaki sposob mozna tak rozumowac?
chyba nie sadzisz, ze gryf kownaty zglosil sie do tomka sz. i powiedzial, ze chca jakas flage ale nie maja projektu. i tu tomekowi sz. zrobilo sie zal gryfa, ze biedactwa projektu nie maja i pierdolnal im identyczna flage (z zachowaniem oczywistych szczegolow) jak wasza? ja bym tak sie nie zachowal a tym bardziej tomek sz., ktory w tym fachu troche robi. jesli zas przysylaja ksero to ich wina (brak inwencji, pomyslu czy zle rozumowanie /tj. "robienie ksero to nic zlego"/), a nie jego.
ma ktoś fote flagi ŁKS fc Piotrków Trybunalski?
jeśli się nie myle, chyba debiutowała na derbach.
jak ktoś dysponuje zdjęciem, proszę o wrzucenie w dziale NOWE FLAGI
Jeszcze te flagi ułożeniem kolorów bardzo podobne są do flagi Widzewa "Ziemia Obiecana" oraz flag KSZO i Elany robionych także rok temu. Nie wiem, czy Łks też nie ma podobnej flagi, ale akurat oni robią kilkanaście flag w ciągu roku, więc trudno się połapać.
To jak z tym pociągiem na vlepkach, koleś pisze w google "zdjęcie pociągu", robi projekt a potem się okazuje, że już kilkanaście ekip przed nim zrobiło vlepkę z tym samym zdjęciem pociągu
Jednak flaga to poważniejsza sprawa niż naklejka.
Incognito. pisze:po wlepce karolewa wnioskuje że eŁKSa zaczyna robić wlepki w formie flag, zazwyczaj to ekipy robiły odwrotnie najpierw flaga potem wlepka
po oprawie derbowej wnioskuje ze Widzew zaczyna robi vlepki w formie oprawy derbowej , zazwyczaj to ekipy robiły odwrotnie najpierw oprawa na derby pozniej vlepka
ale tak czy siak szacunek widzewskiej dziczy
Inspektor_Erektor pisze:O co chodzi z flagą Falubazu??
Szlaka to w branzy zużlowej tor.
Kolejna dobra flaga na reprezentację, gdyby tak wszystkie fajne wisiały to nie byloby wątpliwości kto ma najlepsze flagi na świecie.
Chce dodać, że flagę T.Szulc zrobił nam w 3 dni od wysłania projektu i z czekaniem na flagę - nawet nie zdążyłem zrobić przelewu, a flaga przyszła. Samo wykonanie to chyba widać - mistrzostwo.
drum_n_bass1 pisze:Moze ktos wrzucic zdjecie flagi nie pamietam kogo tylko bylo na niej haslo ze "......rany sie zagoja, dziewczyny lubia blizny...." czy cos takiego
Kilka komentarzy do ostatnio zrobionych flag które rzuciły mi sie w oczy:
-Radzyń Międzyrzece, Korona, Pabianice na plus
-Ruch "Szarańcza" fajne hasło ale jak chyba za dużo elementów, można było odpuścić to (h)
- ŁKS... cóż mi osobiście sie nie podoba, wole tradycyjny styl, ale każdy ma swój gust, na pewno jest swego rodzaju inna niż wszystkie
flaga Warmii naprawde zajebista , haslo i wykonanie . Tylko czy nie bedzie ona kontrowersyjna kilka ekip mialo juz z napisami chwdp a pozniej byly spiecia z psami o to. Ale flaga naprawde kozacka !
Jak dla mnie flaga Zawiszy fc. Inowrocław bardzo h***** hasło (ściągnięte z jakiejś tam reklamy) "tambylcy". Chyba że chodzi tu o coś innego i ktoś mnie oświeci!
Co powiecie na temat mody na przekrzywianie i ucinanie herbów na flagach? Mi to się kompletnie nie podoba. szczególnie nowe reprezentacyjne sa robione wg. mnie na jedno kopyto. Co jak co ale herb klubowy i Godło w mojej opinii powinny byc prosto, wyraźnie i bez ucianania...
Dokładnie , zauważyłem to jakiś czas temu, a z tego co widać jest to co raz popularniejsze. Jestem w stanie zrozumieć, że jak są jakieś dwa herby obok siebie (np. zaprzyjaźnionych ekip) to dla lepszego efektu, jakiegoś zbliżenia, można je jakoś "pochylić", ale nie rozumiem co ma na celu takie "ucinanie" własnego herby czy godła narodowego. c*** tam jeszcze z jakąś wlepką czy czymś takim, ale na fladze? Może jestem staroświecki, ale dla mnie to niepotrzebne "udziwnienie".
Mamy jedną flage "Pozdrowienia do więzienia", jedną "ACAB" i buldoga z konfederatką, ACAB i buldog są to bardzo stare flagi. W czym się mamy ogarnąć? Mamy te 3 takie flagi? Co w nich nie tak? Trzymamy się pewnych zasad i to się nie zmieni. I uważam, że w żadnym przypadku nie przesadzamy z flagami... Dlatego z ciekawości, do czego pijesz? I co masz do zarzucenia?