FLAGA BOŁA NA RUCHU I NA WYJAZDACH. Znom gośca co jom wozioł na KORZDY spiel. .... Ludzie to boła fana Ruchu ze Rudy łod kumatych chopcow!!!!
Wydupiać małolaty!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
FLAGA BOŁA NA RUCHU I NA WYJAZDACH. Znom gośca co jom wozioł na KORZDY spiel. .... Ludzie to boła fana Ruchu ze Rudy łod kumatych chopcow!!!!
Chcesz mi powiedzieć że te dwa wyjazdy do Jastrzębia mam wymazać z mojej pamięci bo...,...., ? ku*** człowiek jezdził na Oporowską a teraz Śląsk gra na Śląskiej?!czy Areczka grała kiedyś na Olimpijskiej?! Czy Lech grał zawsze na Bjłgarskiej .... I czy najtrudniejsze wyjazdy z Zabrza miałem w latach Wałęsy na "bursztynowy stadion" .....czy wysiadka na Politechnice i dreptanie na Trauguta przez park lub jazda tramwajem z Oliwy? ku*** ludzie ile Wy macie lat?GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑25.10.2017, 10:57Gościliście w Jastrzębiu ale na starym stadionie. Stadion zostało oddany do użytku po naszym spadku I ligi ( obecna ekstraklasa) , w której graliśmy w sezonie 88/89. Obecny stadion jest położony w całkiem innym miejscu.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑25.10.2017, 06:08Górnik Zabrze gościł już dwa razy na Waszym stadionie i dwa razy byliśmy w sektorze gości. Było to w latach 80-tych gdy graliśmy PuchAr Polski i gdy GKS Jastrzębie było w 1 lidze.( na obydwóch wyjazdach zresztą byłem....podróż z Ruchem Chorzów wracającym z Wodzisławia w jednym pociągu).garos85 pisze: ↑24.10.2017, 21:30Wybaczcie,że odskoczę od Waszego tematu... Już za tydzień ciekawe kibicowsko spotkanie między GKS Jastrzębie a drużyną ROWu Rybnik (lokalne derby). 500 biletów dla Rybniczan już rozdysponowane i to w sporej ilości trafiły do ich przyjaciół z Górnika ( informacja od znajomego z Czerwionki) :) Duża mobilizacja przed tym spotkaniem i myślę że będzie ciekawie! W sumie to kibice Górnika Zabrze nigdy nie mięli okazji gościć przy Harcerskiej.
Pozdrawiam
Fana nie widziana na Ruchu od kilkunastu lat także nie gorączkuj się tak.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑26.10.2017, 06:18FLAGA BOŁA NA RUCHU I NA WYJAZDACH. Znom gośca co jom wozioł na KORZDY spiel. .... Ludzie to boła fana Ruchu ze Rudy łod kumatych chopcow!!!!
Wydupiać małolaty!
PRZECZYTAJ CAŁY TEKST UWAŻNIE...Zacytuję najważniejszy fragment "W sumie to kibice Górnika Zabrze nigdy nie mięli okazji gościć przy Harcerskiej"RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑26.10.2017, 06:41Chcesz mi powiedzieć że te dwa wyjazdy do Jastrzębia mam wymazać z mojej pamięci bo...,...., ? ku*** człowiek jezdził na Oporowską a teraz Śląsk gra na Śląskiej?!czy Areczka grała kiedyś na Olimpijskiej?! Czy Lech grał zawsze na Bjłgarskiej .... I czy najtrudniejsze wyjazdy z Zabrza miałem w latach Wałęsy na "bursztynowy stadion" .....czy wysiadka na Politechnice i dreptanie na Trauguta przez park lub jazda tramwajem z Oliwy? ku*** ludzie ile Wy macie lat?GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑25.10.2017, 10:57Gościliście w Jastrzębiu ale na starym stadionie. Stadion zostało oddany do użytku po naszym spadku I ligi ( obecna ekstraklasa) , w której graliśmy w sezonie 88/89. Obecny stadion jest położony w całkiem innym miejscu.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑25.10.2017, 06:08
Górnik Zabrze gościł już dwa razy na Waszym stadionie i dwa razy byliśmy w sektorze gości. Było to w latach 80-tych gdy graliśmy PuchAr Polski i gdy GKS Jastrzębie było w 1 lidze.( na obydwóch wyjazdach zresztą byłem....podróż z Ruchem Chorzów wracającym z Wodzisławia w jednym pociągu).
Pozdrawiam
Pozdrawiam NORMALNyCh z haftowanymi szalikami a nie pryszczatych z biletem w ręku! I kozą na ńosie
Na Giszowcu pozostały jednostki Ruchu które już nawet nie są aktywne.Ostatnie derby pomiędzy Ruchem a Gieksą były jeszcze w czasach gdy Ruch tam coś znaczył(głównie Adama i Miła) tak teraz nie znaczy nic stąd Ś.nP Niebieski Giszowiec.
Tu masz fajny opis jak Giszowiec z całkowicie niebieskiego przekształcił się w trójkolorowy.Kibic 30x pisze: ↑26.10.2017, 13:59Dzieki za normalna odp.
Nie porównuj czasów 20-30 lat wstecz do obecnych.Bądźcie poważni co niektórzy.
Spoko nie będziemy sie wyliczać nie o to chodziCopA.C.A.B.ana pisze: ↑26.10.2017, 14:44Nie porównuj czasów 20-30 lat wstecz do obecnych.Bądźcie poważni co niektórzy.
UNIGRUNT takie wyliczanki są bezsensu.Odpowiedziałem jedynie temu napinaczowi saab10 który snuje jakieś wizje i pierdoli bajki.
To według Ciebie jak dawno nie wisiała to jest c**** warta?OleOle pisze: ↑26.10.2017, 09:33Fana nie widziana na Ruchu od kilkunastu lat także nie gorączkuj się tak.RoyberpakaOdrodzenie pisze: ↑26.10.2017, 06:18FLAGA BOŁA NA RUCHU I NA WYJAZDACH. Znom gośca co jom wozioł na KORZDY spiel. .... Ludzie to boła fana Ruchu ze Rudy łod kumatych chopcow!!!!
Wydupiać małolaty!
Wasi dwaj główni kumacze z Nikisza tez mieli przerobic szychte na Staszicu...i bardzo szybko zawineli sie na L-4CopA.C.A.B.ana pisze: ↑25.10.2017, 22:01Wasi przerobili na Wieczorku szychtę i tyle ich widziano także przestań pierdolić internetowy napinaczu swoje bajki o tym co będzie.
Tak Rydultowy to rdzennie Slaska miejscowosc ale juz osiedle Orlowiec to wybudowane osiedle dla przyjezdnych gornikow pracujacych w tamtejszej kopalni, rdzennego hanysa tam ciezko bylo spotkac.
Wybacz ale mnie nieinteresowala taka muzyka i na te pytanie Ci nieodpowiem.Spiewanie o chuliganstwie i ich tworcy ,wykonawcy zwal jak zwal a chuliganstwo to 2 inne swiaty.hdg pisze: ↑26.10.2017, 20:08Wupper widze, że jestes niezle obeznany w temacie,ta kapela https://www.youtube.com/watch?v=Jzi0x_c_kMs wywodzi się również z tego osiedla?
Chłop jest pozdrawiany od dłuższego czasu na wielu, wielu ścianach Gliwic, również pozdrawiany na trybunach więc to żadna nowość i potwierdzenia chyba nie wymaga.przypalowiec z forum pisze: ↑26.10.2017, 13:40Ze Śląska wróbelki ćwierkaja ze Makota z Piasta nie moze ruszać rękoma a to wszystko za sprawa HPG. Jezeli to prawda to wielki krok do przodu dla nich ze pogonili osobe ktora przecież była "TOPem" jak twierdza kibice Górnika. Potwierdzi ktoś ?
kimbol pisze: ↑26.10.2017, 21:20Chłop jest pozdrawiany od dłuższego czasu na wielu, wielu ścianach Gliwic, również pozdrawiany na trybunach więc to żadna nowość i potwierdzenia chyba nie wymaga.przypalowiec z forum pisze: ↑26.10.2017, 13:40Ze Śląska wróbelki ćwierkaja ze Makota z Piasta nie moze ruszać rękoma a to wszystko za sprawa HPG. Jezeli to prawda to wielki krok do przodu dla nich ze pogonili osobe ktora przecież była "TOPem" jak twierdza kibice Górnika. Potwierdzi ktoś ?
[/quote
W czym mu te pozdrowienia pomogą ,jak jest kaleką....
Nie ma takiej możliwości.
Dokaldnie, dostałeś przekopke, czasem mocniej czasem lżej a teraz to ku*** gorzej Cię traktują niż świnie, pojebane czasy żeby zarzynac się nawzajem..Boca pisze: ↑27.10.2017, 13:22Tak jak gość wyżej napisał to z kibicowaniem nie ma kompletnie nic wspólnego. Potem pretensje ze mamy taka opinię a nie inna ze wszyscy sie uwzieli na biednych kibicow. Kiedyś czy tam w normalnych warunkach jak gość miał dość to zostawiłes typa. Teraz leją nawet nieprzytomnego czy klecza.Nie wiem czy to dragi ryja tak tym ludzi te banie czy jak.Ja na szczęście żyłem w czas gdzie nienawiść do rywala była też ogromna ale nie odpierdalalo się takich rzeczy a nieraz się dostało przekopke od paru osób.
Hipokryzja dnia. Nie jeździć na mecze do ekipy x bo się
Nimi gardzi że zamordowali kibica, a samemu odpierdalac takie numery. Bo chyba nikt mi nie powie że jak katujesz nieprzytomnego to nie chcesz go zabić.
Po prostu czas najwyższy do tych ekip żeby się dogadać
Bo głowy poleca na pewno bo ktoś się nie wylize.
Pie*dolenie. 20 lat temu było dokładnie to samo, z ta różnica ze mniej było hooliganów. Pamietam dobrze te czasy. Skąd jesteś? Z Ruchu? Przypomnij sobie smierc Remika, wtedy byla dokładnie taka sama gadka.wacus.. pisze: ↑27.10.2017, 16:49Dokaldnie, dostałeś przekopke, czasem mocniej czasem lżej a teraz to ku*** gorzej Cię traktują niż świnie, pojebane czasy żeby zarzynac się nawzajem..Boca pisze: ↑27.10.2017, 13:22Tak jak gość wyżej napisał to z kibicowaniem nie ma kompletnie nic wspólnego. Potem pretensje ze mamy taka opinię a nie inna ze wszyscy sie uwzieli na biednych kibicow. Kiedyś czy tam w normalnych warunkach jak gość miał dość to zostawiłes typa. Teraz leją nawet nieprzytomnego czy klecza.Nie wiem czy to dragi ryja tak tym ludzi te banie czy jak.Ja na szczęście żyłem w czas gdzie nienawiść do rywala była też ogromna ale nie odpierdalalo się takich rzeczy a nieraz się dostało przekopke od paru osób.
Nimi gardzi że zamordowali kibica, a samemu odpierdalac takie numery. Bo chyba nikt mi nie powie że jak katujesz nieprzytomnego to nie chcesz go zabić.
Jakie pierdolenie, chcesz mi powiedzieć ze co było?? Palenie samochodów?? Połowa obi w bagażnikach i na ulicy?? Zarzynanie się nawzajem przy kobiecie/dziecku/rodzinie??na_chwile pisze: ↑27.10.2017, 17:39Pie*dolenie. 20 lat temu było dokładnie to samo, z ta różnica ze mniej było hooliganów. Pamietam dobrze te czasy. Skąd jesteś? Z Ruchu? Przypomnij sobie smierc Remika, wtedy byla dokładnie taka sama gadka.wacus.. pisze: ↑27.10.2017, 16:49Dokaldnie, dostałeś przekopke, czasem mocniej czasem lżej a teraz to ku*** gorzej Cię traktują niż świnie, pojebane czasy żeby zarzynac się nawzajem..Boca pisze: ↑27.10.2017, 13:22Tak jak gość wyżej napisał to z kibicowaniem nie ma kompletnie nic wspólnego. Potem pretensje ze mamy taka opinię a nie inna ze wszyscy sie uwzieli na biednych kibicow. Kiedyś czy tam w normalnych warunkach jak gość miał dość to zostawiłes typa. Teraz leją nawet nieprzytomnego czy klecza.Nie wiem czy to dragi ryja tak tym ludzi te banie czy jak.Ja na szczęście żyłem w czas gdzie nienawiść do rywala była też ogromna ale nie odpierdalalo się takich rzeczy a nieraz się dostało przekopke od paru osób.
Użytkownicy przeglądający to forum: alkopoligamiaa, Andrzej Kolikowski, kałamarnica, karol_gryf, Koper1910, michal68 i 178 gości