Chcesz mi powiedzieć że te dwa wyjazdy do Jastrzębia mam wymazać z mojej pamięci bo...,...., ? ku*** człowiek jezdził na Oporowską a teraz Śląsk gra na Śląskiej?!czy Areczka grała kiedyś na Olimpijskiej?! Czy Lech grał zawsze na Bjłgarskiej .... I czy najtrudniejsze wyjazdy z Zabrza miałem w latach Wałęsy na "bursztynowy stadion" .....czy wysiadka na Politechnice i dreptanie na Trauguta przez park lub jazda tramwajem z Oliwy? ku*** ludzie ile Wy macie lat?GKS_JAS_OFFICIAL pisze: 25.10.2017, 10:57Gościliście w Jastrzębiu ale na starym stadionie. Stadion zostało oddany do użytku po naszym spadku I ligi ( obecna ekstraklasa) , w której graliśmy w sezonie 88/89. Obecny stadion jest położony w całkiem innym miejscu.RoyberpakaOdrodzenie pisze: 25.10.2017, 06:08Górnik Zabrze gościł już dwa razy na Waszym stadionie i dwa razy byliśmy w sektorze gości. Było to w latach 80-tych gdy graliśmy PuchAr Polski i gdy GKS Jastrzębie było w 1 lidze.( na obydwóch wyjazdach zresztą byłem....podróż z Ruchem Chorzów wracającym z Wodzisławia w jednym pociągu).garos85 pisze: 24.10.2017, 21:30 Wybaczcie,że odskoczę od Waszego tematu... Już za tydzień ciekawe kibicowsko spotkanie między GKS Jastrzębie a drużyną ROWu Rybnik (lokalne derby). 500 biletów dla Rybniczan już rozdysponowane i to w sporej ilości trafiły do ich przyjaciół z Górnika ( informacja od znajomego z Czerwionki) :) Duża mobilizacja przed tym spotkaniem i myślę że będzie ciekawie! W sumie to kibice Górnika Zabrze nigdy nie mięli okazji gościć przy Harcerskiej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam NORMALNyCh z haftowanymi szalikami a nie pryszczatych z biletem w ręku! I kozą na ńosie