Najbardziej niebezpieczna dzielnica

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Frantic

Re: Najbardziej niebezpieczna dzielnica

Post autor: Frantic » 18.05.2010, 20:41

kosacki pisze:chciał się sprawdzić, to się sprawdził ale coś mu nie wyszło..
kosacki pisze:to nauczka dla wszystkich na przyszłość..
Za takie słowa cymbale jeden powinieneś oberwać w pysk nawet od swoich.
Myślałem, że jest tu ktoś z TSW, kto będzie trzymał poziom, niestety kolejny szczoch z nożem.

iparts.pl
upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 20:56

Frantic pisze:
Myślałem, że jest tu ktoś z TSW, kto będzie trzymał poziom, niestety kolejny szczoch z nożem.

pewnie na TS to jest garstka rozgarniętych ludzi na pewnym poziomie z pewnymi (jakimikolwiek) zasadami, reszta to takie jednostrzałowe 70kilowce z motylkiem w kieszeni typu ten kosacki.

ZETKA

Post autor: ZETKA » 18.05.2010, 21:02

Chyba nie myslicie ,ze na tym forum w takich sprawach beda sie wypowiadac wazne osoby ;)?
Obrazek

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 21:09

była kadra trzeba było przyjść pogadać z decyzyjnymi ew potem rozjebać tych leszczy zawijając ABG a nie użalać się na forum jakby to miało komuś życie przywrócić
...wrócą ze szpitala to się określą.

upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 21:14

ZETKA ależ oczywiście że nie :)

ty od godzinki i mamy, tu sie w zasadzie nikt nie użala poza chłopakami z r22 bo Metal w Polsce sprzet wprowadził ehehe

Bojar

Post autor: Bojar » 18.05.2010, 21:37

Bojar pisze:
kosacki pisze:
brak_szacunku pisze: Ja p*******... chłopaka z Korony też zamordowaliście dlatego że ktoś atakuje was sprzętem... nie wybielaj swojej ekipy bo na takie coś nie ma tłumaczenia... debile nożownicy....
Ojojoj.... ten chłopaczek z Korony był pierwszy do bitki , niekoniecznie na gołe ręce..

to raz...

dwa...
Lech Poznań... tak, wiellki Lech Poznań (który według ustawek na szalikowcach.com poradziłby sobie z każdym) dostał bite od Wisły Kraków bez sprzętu (Ci co kojarzą akcję Lechii z Lechem nie do końca chyba kumają sprawę).
c**** wiecie o Lechu..

a teraz banujcie jebane cioty, tylko pamiętajcie o jednym, czy sprzęt czy nie,
Już się zamknij półgłówku, pomyśl co piszesz. Jednak nadajesz się tylko do wklejania zdjęć.
Gdybym był na twoim poziomie to napisałbym jak ja rapowałem to ty ku*** nie wiedziałeś jak sie masz ku*** wysrać ku*** oraz do modów - wiecie co z nim zrobić ? wiecie co z nim zrobić ? ale jedno moge napisać już teraz - tak kończą frajerzy. bez odbioru
Niech ktoś coś skroi, bo w temacie skrojone flagi nic sie nie dzieje. ;]
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59

dalin

Post autor: dalin » 18.05.2010, 21:52

O kumatości krzykaczy z tego tematu najlepiej świadczy to:
jablerr pisze:Czy Twoim zdaniem, gdyby nie działalność bojówki Cracovii w latach 92-98, zwanej Antywisłą, którą stworzył i skonsolidował Robert M. ps Metal doszłoby do sytuacji, w których zginęli kibice Pogoni, Arki, Korony, Wisły, Cracovii?
hehe

tuptus

Post autor: tuptus » 18.05.2010, 22:00

kosacki pisze: a co do Koroniarza.. powtarzam.. chłopaczek nie był bez winy.. imponowali mu chłopaki z Cracovii z którymi ramię w ramie śpiewał "Oczyścimy Kraków z W..... ście..." czy "Jeb... Wisłę siekier..." , chciał się sprawdzić, to się sprawdził ale coś mu nie wyszło..twardo szedł w zaparte..."Gdzie Wisła? gdzie ta k.. Wisła?" to nauczka dla wszystkich na przyszłość..

Nie wiem chłopaku skąd czerpiesz informacje ale większych głupot nie czytałem dawno, chyba ze nie piszesz o ŚP Malpie.
Śp Małpa, był szalikowcem , nie chuliganem - tymbardziej biegajacym ze sprzetem (ktorego to nigdy nie miał w rękach).
A za życia o obydwóch krakowskich ekipach miał jednakowe zdanie. Wiec historie o kolegach z krakowa i wspólnych śpiewach są wyssane z palca.

SMSDonJuan

Post autor: SMSDonJuan » 18.05.2010, 22:17

upocony pod nosem pisze:
Frantic pisze:

pewnie na TS to jest garstka rozgarniętych ludzi na pewnym poziomie z pewnymi (jakimikolwiek) zasadami, reszta to takie jednostrzałowe 70kilowce z motylkiem w kieszeni typu ten kosacki.

Nawet zgoda Wisły Ci powie, że tam malutko jest przytyranych, są głównie 70kilowce, którzy mają 'długie ręce'.
kosacki, nie wypowiadaj się więcej w tym temacie, bo decyzyjnych z TSW znasz tylko z widzenia, a swoimi postami przynosisz wstyd tej ekipie.
Zajmij się lepiej wklejaniem wszędzie, gdzie się da, linków- bo do tego się nadajesz.
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 22:29

na forum za to same koksy

Nelson

Post autor: Nelson » 18.05.2010, 22:37

SMSDonJuan pisze: Nawet zgoda Wisły Ci powie, że tam malutko jest przytyranych, są głównie 70kilowce, którzy mają 'długie ręce'.
kosacki, nie wypowiadaj się więcej w tym temacie, bo decyzyjnych z TSW znasz tylko z widzenia, a swoimi postami przynosisz wstyd tej ekipie.
Zajmij się lepiej wklejaniem wszędzie, gdzie się da, linków- bo do tego się nadajesz.
Większych bzdur nigdy nie czytałem, ale to przeciez k.net;). szkoda tylko że Ci najwięksi wrogowie tej znienawidzonej Wisły potrafią tylko wtsk. Pozdrowienia między innymi dla chłopaków z Kielc którzy mieli Wisłe pod stadionem bez sprzętu żadnego i palili wroty.
Co do akcji na osiedlu Kazimierzowskie to Cracovia wjezdza ze sprzetęm na osiedle to bardzo logiczne ze reakcja natychmiastowa. Pewnie według zasad tutejszego forum wiślacy powinni na łapy wylecieć do typków uzbrojonych, sorry ale realia są inne. Cieszą mnie te wasze kompleksy:), wiedzcie że Wisła ma się bardzo dobrze a będzie jeszcze lepiej:). Pozdrowienia dla rozkminiaczy k.net!

aaaaa

Post autor: aaaaa » 18.05.2010, 22:51

Skończcie już rozkminiać Kraków bo sie rzygać chce. Jest jak jest i to sie nie zmieni. Co ku*** JKG miało zrobić? Wystartowac do chłopów którzy im na osiedle ze sprzetem wjechali na gołe łapy? A wywlekanie kielc kibica Pogoni albo arki według mnie całkowicie bez sensu bo było wałkowane już sto razy. bez odbioru

niewinny

Post autor: niewinny » 18.05.2010, 22:57

SH co ty za bzdury piszesz? No chyba ,że Twoim zdaniem chodzenie z kosami lub tasakami po dworze jest czymś normalnym.Pokaż mi drugie takie miasto w Polsce , w którym takie praktyki są na porządku dziennym.Zresztą po co dalej ciągnąć ten temat jeżeli po jednej , jak i drugiej stronie kompletnie to spływa w myśl zasady dziś nasz , jutro wasz.
Idzcie kobiety ostrzyć maczety..........

mocarny knur

Post autor: mocarny knur » 18.05.2010, 23:02

SMSDonJuan nie pisz bzdur o samych 70 kilowcach na TSW bo jeszcze ktoś ci uwierzy,po za tym dobrze wiesz ze to nie prawda,a jeśli nie to może kiedyś sie przekonasz=)pozdr

JSC

Post autor: JSC » 18.05.2010, 23:04

Pokaż mi drugie takie miasto w Polsce
Pogrzeb sobie w temacie o kibicach w mediach, nie będę Ci nic ułatwiał. Gwarantuję Ci że znajdziesz. A przed tymi "kobietami" oko w oko bez sprzętu też byś się osrał, gwarantuję Ci. Tobie wydaje się że w Krakowie nie ma ludzi trenujących sporty walki czy ćwiczących na siłowni. Macie jakieś skrzywione przez internet spojrzenie na świat.
Obrazek

oxford00

Post autor: oxford00 » 18.05.2010, 23:07

SMSDonJuan, oni tez sa przytyrani?
[link]
to glowne chlopaki JG i A/W, traf sobie w takim badz razie na tych 70 kilowcow, majac przed oczami popierdolenca z maczeta gotowego pociac ciebie i twoich 6 znajomych moze w koncu zrozumiesz na czym polega gra w Krakowie miedzy Wisla i Cracovia

mocarny knur

Post autor: mocarny knur » 18.05.2010, 23:07

JSC pisze:
Pogrzeb sobie w temacie o kibicach w mediach, nie będę Ci nic ułatwiał. Gwarantuję Ci że znajdziesz. A przed tymi "kobietami" oko w oko bez sprzętu też byś się osrał, gwarantuję Ci. Tobie wydaje się że w Krakowie nie ma ludzi trenujących sporty walki czy ćwiczących na siłowni. Macie jakieś skrzywione przez internet spojrzenie na świat.
wyjołes mi to zdanie z ust.wlasciwie tyczy sie większości bluzgających na krakowskie kluby

niewinny

Post autor: niewinny » 18.05.2010, 23:11

JSC pisze:
Nosz ku*** nie mogę.Człowieku zastanów się co piszesz.Nie twierdziłem nigdzie,że w Krakowie nie ma ludzi ćwiczących to i owo.Jednak takim ludziom chyba nie potrzebne przedłużacze ręki.Co do skrzywionego spojrzenia na świat to raczej powinno się to odnosić do tych debili ,którzy latają z byle czym w rękach.

oxford00

Post autor: oxford00 » 18.05.2010, 23:12

a co do gabarytow w Sharksach i JG wydaje mi sie ze malo kto jeszcze na oczy widzial, i zapewaniam ze niejeden z nich na solowke rozpierdolby wiekszosc tych honorowych

Nelson

Post autor: Nelson » 18.05.2010, 23:20

niewinny pisze: Nosz ku*** nie mogę.Człowieku zastanów się co piszesz.Nie twierdziłem nigdzie,że w Krakowie nie ma ludzi ćwiczących to i owo.Jednak takim ludziom chyba nie potrzebne przedłużacze ręki.Co do skrzywionego spojrzenia na świat to raczej powinno się to odnosić do tych debili ,którzy latają z byle czym w rękach.
O to chodzi że w Krakowie noszenie sprzętu nie ma nic wspólnego z gabarytami czy umiejętnościami w walce wręcz, ale wy już sobie wyrobiliście taka opinie że jeżeli gonia ze sprzętem to pewnie leszcze jakies;).

Wy lepiej się zajmijcie ekipami które są w pakcie anty-sprzętowym a go nie przestrzegają i gonią z przedłużaczami, to jest większe skurwysyństwo niż to co robi Wisła i Cracovia

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 18.05.2010, 23:22

a co ma w ogóle waga do bitki, takie dylematy to ku*** w podstawówce chodzą
a z tym 70kg to już trzeba mieć dauna

ecostafic

Post autor: ecostafic » 18.05.2010, 23:34

Synku zawitaj na R22 wtedy sie wypowiadaj i nie pier... farmazonów bo w d**** byłes i gowno widziales.Bez odbioru

upocony pod nosem

Post autor: upocony pod nosem » 18.05.2010, 23:47

70kilowe chłopaszki to odnoszą sie do tutejszych spinaczy typu ten kosacki co wrzucają jakieś debilistyczne nuty wychwalające śmierć tego 17-latka z KSC

oczywiscie nie neguje że na R22 czy w JG nie ma ''grubasów'' czy podjechanych na masie, sens jest taki że jak spadnie gdzieś głowa to zaraz teksty że to nikt z ekipy tylko jakieś malolaty co sobie na osiedla wjeżdżają, zresztą walić to, wasze bagno, miłej zabawy :)

obserwator1947wks

Post autor: obserwator1947wks » 18.05.2010, 23:52

oxford00 pisze:a co do gabarytow w Sharksach i JG wydaje mi sie ze malo kto jeszcze na oczy widzial, i zapewaniam ze niejeden z nich na solowke rozpierdolby wiekszosc tych honorowych
Tu sie zgadzam z toba...

ITI WON

Post autor: ITI WON » 18.05.2010, 23:52

każda ze stron ma swoje racje, jednak fakt jest taki, że goście z KRK sami kręcą na siebie aferę ze strony psów, a później są wizyty na cmentarzach i transy PDW. jeśli sami jakoś tego nie ogarniecie, to ciężko będzie wam znaleźć zrozumienie w reszcie kibicowskiej Polski (pomijając odpowiednio Gdańsk,Wrocław/Poznań,Gdynię)
co do tych "70kilowców", to specyfika grodu Kraka polega na tym, że często "osoby decyzyjne" (wydaje mi się, że szczególnie z KSC) mają wyjebane na polską scenę kibicowską i wolą ganiać się na własnym podwórku, niż szukać atrakcji poza Małopolską, dlatego też wizerunek obu krakowskich klubów budowany przez pryzmat ekipy wyjazdowej jest jaki jest. Dodać do tego można osiedlowych szczurków biegających z przedłużaczami, którzy jadą na opinii swoich starszych kolegów i którym wydaje się, że z kosą od razu jesteś Sharksem czy też w JG.

SH1920

Post autor: SH1920 » 19.05.2010, 00:20

niewinny pisze:SH co ty za bzdury piszesz? No chyba ,że Twoim zdaniem chodzenie z kosami lub tasakami po dworze jest czymś normalnym.Pokaż mi drugie takie miasto w Polsce , w którym takie praktyki są na porządku dziennym.Zresztą po co dalej ciągnąć ten temat jeżeli po jednej , jak i drugiej stronie kompletnie to spływa w myśl zasady dziś nasz , jutro wasz.
Idzcie kobiety ostrzyć maczety..........

Myślisz ,ze wszedzie poza Krk jest ok?Że ja ktoś kogoś nie zajebie to jest zajebiscie i honorowo?Chłopie większość ekip w miastach "derbowych" i nie tylko dązy do całkowitego wytępienia rywala zza miedzy,nie chodzi tylko o to by zwycięzyc z honorem,lecz o to by tak dojebać przeciwnikowi by temu odechciało sie dalszego kibicowania.Mało to było wjazdów na chatę,osiedla,czekania pod blokami,czy wywózek do lasów,katowania,ponizania?Tylko po to by rywal w końcu odpuscil i teren był "czysty".Takie przykłady można by mnożyc i mnożyc...Prawda jest taka ,że takie klimaty to codzienność w Naszym kraju.
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani

zptuexec

Post autor: zptuexec » 19.05.2010, 00:34

[link]

Kolejna ofiara "swietej wojny" . Kur... szczerze mowiac mnie to przeraza.Juz u małolatow jest wpajane za kim maja byc biorac pod uwage z jakiego osiedla sa... a le najgorsze jest to ze jesli jest ktos z przeciwnej druzyny to kur.. to jest wrog numer1 i trzeba go unieszkodliwic .Wyniki klubu spadaja na dalsza scene najwazniejsze jest doj... komus zeby miec dobra opinie u kolegow to jest chory i coraz bardziej rozrastajacy sie proceder tylko ze najwazniejszego tacy mlodzi ludzie nie wiedza minowice ze jesli ktos angazuje sie w hardcorowe akcje i w scene H to musi zwazac na to ze przypal jest na kazdym kroku oni zas tego kur.. nie widza. Wiadomo zawsze i wszedzie beda ekipy ktore beda wolaly mocne wrazenia i walczenie o klub w mocnych akcjach lecz jak widac coraz mlodsi ida w ich slady...

ecostafic

Post autor: ecostafic » 19.05.2010, 00:51

Mało to było wjazdów na chatę,osiedla,czekania pod blokami,czy wywózek do lasów,katowania,ponizania?
Ale czy ktoś zginął ??

Racja niewiele swiezakow sceny hool's uswiadamia sobie z czym zwiazany jest taki tryb zycia ...

Radek_ZS

Post autor: Radek_ZS » 19.05.2010, 05:39

Wyłapie ćwiare to się kolejny sam wyhuśta pod celą.
>>> WORKING CLASS <<<

Kornik-1906

Post autor: Kornik-1906 » 19.05.2010, 07:09

Chyba mu tego nie życzysz ?
byle żeby dostali jak najmniej i wyszli i dalej się w to bawili..
bo szkoda takich chłopaków

SMSDonJuan

Post autor: SMSDonJuan » 19.05.2010, 09:03

Z Krakowa to ani Wisły, ani Cracovii nie uważam.
Nie napisałem, że ekipa TSW to 70kilowce z nożami, ale głównie jakieś chłopaki z osiedla, którzy wjadą sobie razem z innym osiedlem na wrogą ośke.
Jak Hutnik? Nie ma w NH żadnych ciśnienień na nich? A może też z tasakami i batonami biegają?
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!

Bogumily

Post autor: Bogumily » 19.05.2010, 09:13

I to jest najwiekszy ból krakowskiej chuliganki,ile to juz konkretnych ekip osiedlowych czy fc rozpadlo sie po takim lub podobnym przypale?? Po kazdej prawie grubszej akcji idzie lezec 5-10 osob,albo i wiecej dobrych chlopaków..
Jako osoba stojaca z boku, dziwie sie rzadzacym po obu stronach ze nie popierdola tego sprzetu...Nie ma co perdolic ze juz nie da sie wyplenic sprzetu..wszystko sie da...Małolaty i inni sa tak zapatrzeni na S lub JG, ze na haslo "bez sprzetu" szybko by porzucili zabawki i zapisali sie na sekcje..A potencjal jest spory..A tak to albo ty komus utniesz reke lub zabijesz (predzej czy pozniej wylapiesz gruby wyrok) albo Tobie zrobia to samo i bedziesz kaleka,a wyniszczyc wroga w tej sytuacji sie nie da,Kraków juz jest tak podzielony ze raczej nie ma szans przejac calkowicie wladzy i wytepic wroga, jedynie mamy chwilowe wachania formy, i tak Wisła jest teraz na fali wznoszacej,Pasy lekko podupadaja..a za 2-3 lata znowu pewnie bedzie na odwrót..W takiej sytuacji zabawa w chuliganke w Krakowie to ostry hardcore,duzo dobrych osob odpuszcza lub wcale nie podejmuje walki, smiesza mnie osoby z innych ekip w Polsce które przestaja jezdzic bo laska,rodzina,praca itp. a tak naprawde na codzien im nic nie grozi,tutaj walka odbywa sie nonstop,moga Cie trafic wszedzie pod szkola,praca,na zakupach czy spacerze z laska, a mimo to ekipy caly czas nie rezygnuja..ale tak jak mowie to juz zabawa dla maksymalnych hardcorów..

ecostafic

Post autor: ecostafic » 19.05.2010, 10:48

Jak Hutnik? Nie ma w NH żadnych ciśnienień na nich? A może też z tasakami i batonami biegają?
Wedlug mnie najwiecej sie dzieje miedzy Wisla i Pasami obydwie te ekipy sa bardziej skupione na rywalizacji miedzy soba.Sprawe Hutnika zostaje jako drugoplanowa chodz dosyc czesto sa tez akcji zwiazane z Hutnikiem ale kazdy kto mieszka w krk powie ze rzadko uzywaja sprzetu.Pewnie chlopaki mysla po co sie wtracac pomiedzy spor Wisly z pasami skoro mozna kose wylapac w plecy a takto sami z czesem sie wytepia...

StopNapince!

Post autor: StopNapince! » 19.05.2010, 11:37

Hutnik przynajmniej jest honorowy,przypomne akcje z nami.Kilku naszych chlopakow (nie zwiazanych z H) zabladzilo na NH , wylapal ich Hutnik ale nie pocieli naszych czy tez nie wjebali kosy w plecy,tylko wyszli z propozycja ustawki
GKS KATOWICE !!

wmg79

Post autor: wmg79 » 20.05.2010, 09:52

ale to trzeba mieć przeciąg pod kopułą,żeby na forum wojować.
Mam pytanie do kogoś z Łodzi,żeby w skrócie dużym opisał najciekawsze miejsca na Bałutach (bez rozkminek na ŁKS i Widzew), pewnie gdzieś to jest,ale jak mam czytać ten temat i natykać się na takich dewiantów jak ten kukuryku to jakoś mi odchodzi ochota.

wmg79

Post autor: wmg79 » 20.05.2010, 10:19

dzięki

A Teofilów ? A,B,C (bo z tego co wiem to Teo się dzieli właśnie jakoś tak) to coś pokroju Limanki,czy inna bajka?
I ul. Pomorska to jaka to dzielnica ?
I jeszcze jakbyś mógł napisać co to za rewiry niedaleko "Pietryny" z tej strony od teatru (jakiego,nie wiem). W każdym razie chwile spacerku od Piotrkowskiej i wchodzi się w zupełnie inny świat. Te kontrasty w Łodzi fajna rzecz.

Hutnicze

Post autor: Hutnicze » 20.05.2010, 10:42

MamoJeszczeGodzinke pisze: Hutnik ma normalną kosę z obiema ekipami, a z wiadomych względów doskonale zdaje sobie sprawę, jak daleko może wystawić swój nos, 5x by się zastanowili zanim postanowili by ruszyć kogoś konkretnego z KSC czy TSW
MamoJeszczeGodzinke pisze:
StopNapince! pisze:Hutnik przynajmniej jest honorowy,przypomne akcje z nami.Kilku naszych chlopakow (nie zwiazanych z H) zabladzilo na NH , wylapal ich Hutnik ale nie pocieli naszych czy tez nie wjebali kosy w plecy,tylko wyszli z propozycja ustawki
A Wisła zrobiła coś typowi z L którego wyłapali sektorze D? Też dostał propozycje solówki i odmówił, jedyna kara jaka go spotkała to maraton wzdłuż sektora i włos mu z głowy nie spadł

http://www.youtube.com/watch?v=YsW0uGpaZ08
Kolega ma chyba jakiś kompleks Hutnika.

1) Hutnik jako jedyna ekipa z Krakowa przystąpił do paktu poznańskiego.
2) Żaden kibic Hutnika nie zabił żadnego kibica Pasów ani Wisły.
3) Teorie, że "5x by się zastanowił" proponuję oceniać przez pryzmat ogólnopolski a nie krakowski - co niektórym przychodzi z trudnością.

Pozdrawiam, życząc rozsądku.
TYLKO HUTNIK
http://nh2010.pl

MamoJeszczeGodzinke

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 20.05.2010, 15:06

Hutnicze pisze: 1) Hutnik jako jedyna ekipa z Krakowa przystąpił do paktu poznańskiego.
3) Teorie, że "5x by się zastanowił" proponuję oceniać przez pryzmat ogólnopolski a nie krakowski - co niektórym przychodzi z trudnością.
Pozdrawiam, życząc rozsądku.[/color]
A co wy klauzule mieliście w pakcie poznańskim? Przecież dochodziło do akcji ze sprzętem z waszej strony więc o jakim honorze ty p*********.
Ja wiem że lepiej nie wyskakiwać z rękami na sprzęt, ale co wy sobie wyobrażaliście podpisując ten pakt ? Że to wy będziecie ustalać reguły zabawy w mieście bo reszta ekip za wami stanie i kiwnie paluszkiem na oponentów ?
Jeszcze mi napisz że po meczach na SS nie zwiększaliście swoich kolekcji z partyzanta, a jak mowa o konkretnych chłopakach to pryzmat ogólnopolski się włącza .

Nie piszę że z obu stron błoń jest wszystko cacy bo doszło do wielu niepotrzebnych zdarzeń, ale robienie z siebie świętej krowy pryzmatem krakowskiego syfu jest śmieszne w c*** i życze wytrwałości

hdg

Post autor: hdg » 20.05.2010, 15:33

MamoJeszczeGodzinke pisze:
Hutnicze pisze: 1) Hutnik jako jedyna ekipa z Krakowa przystąpił do paktu poznańskiego.
Pozdrawiam, życząc rozsądku.[/color]
A co wy klauzule mieliście w pakcie poznańskim? Przecież dochodziło do akcji ze sprzętem z waszej strony więc o jakim honorze ty p*********.
Ja wiem że lepiej nie wyskakiwać z rękami na sprzęt, ale co wy sobie wyobrażaliście podpisując ten pakt ? Że to wy będziecie ustalać reguły zabawy w mieście bo reszta ekip za wami stanie i kiwnie paluszkiem na oponentów ?
Jeszcze mi napisz że po meczach na SS nie zwiększaliście swoich kolekcji z partyzanta, a jak mowa o konkretnych chłopakach to pryzmat ogólnopolski się włącza .

Nie piszę że z obu stron błoń jest wszystko cacy bo doszło do wielu niepotrzebnych zdarzeń, ale robienie z siebie świętej krowy pryzmatem krakowskiego syfu jest śmieszne w c*** i życze wytrwałości

A dla mnie to nie jest smieszne w c*** swietą krowa Hutnicy nie są jak i więkoszość ekip z Polski co wiecej,nie przepadam za nimi ze wzgledu na "Jastrzębie" ale mają przynajmniej poukładane we łbie bardziej niż pozostałe ekipy z KrK i jakos sie pokazują "w Polsce" i jak na swoje możliwości to mają sie zajebiście dobrze mając tuż obok 2 ekipy w których człowieczeństwo dawno zastąpiło zezwierzęcenie!

Ba,zwierzęta zachowują sie lepiej bo jak już ze soba"walczą"i zabijają to z głodu,a nie z zaślepienia swoim podwórkiem i mamoną

JASH

Post autor: JASH » 20.05.2010, 19:37

Kilka spraw. Kibice.net skazały chłopaków z Wisły na duze wyroki, do tego juz przewidzieli ze nie dosatna rakiet. Jakie nie były by okolicznosci jest to smieszne tym smieszniejsze w kontekscie samoobrony chłopaków.
Dwa: ktos napisal ze nie bał sie do konca, skad on wie, był tam?
Trzecie: jak komus stara ma koprem obrosnac za takie teksty to patrzcie na swoje bo wy przodujecie w idiotyzmie i braku szacunku do zmarłych co moze zmieni sie przez te smierc (nie bede wymieniał sytuacji gdzie nie umieliscie zachowac sie elegancko szanujac pamiec o ludziach)
Cztery: tak za daleko to zaszło, wiedza to tez ludzie którzy biegaja z nozami (niektorzy) patrzac z dystansem klimat ten zabija kibicowanie w Grodzie Kraka powoli.
Temat niech sie urwie, rozni to czytaja, niektorzy (tez z mojej strony) chyba nie wiedza o tym i psiza za duzo o tej sytuacji.

Niech spoczywa w pokoju.

W Krakowie niebezpiecznie tez na Płaszowie, Wisła sie tam panoszy, może porwac, podtopic, przegania wszsytko!

Zablokowany