Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 20.02.2016, 02:47

cobytu pisze:Zniszczone grafy sprawiaja mi zajebista radosc.Sa.ludzie. pokolen nizej ktorzy to ogarniaja.Nie zmienia to jednak faktu ze to tylko i az pstryczek w nos.mms ma racje... (!) Najwazniejsze akcje H a na dzien dzisiejszy zadna z ekip UCZCIWIE nie moze powiedziec ze ma nad wrogiem przewage przygniatajaca.
Pełna zgoda . Dodam tylko że podobne stwierdzenie pojawia się tutaj co jakis czas i dyskusja staje się chociaż na trochę bardziej cywilizowana. Może warto by było niektórym wbić sobie to w końcu do głowy. Jeśli coś się w tej kwestii zmieni i któras z ekip uzyska wyrazna przewagę nad rywalem, to napewno większość się zorientuje zanim się zacznie pierdolenie na internetach... .
I szczególnie do was czerwoni to stwierdzenie bo znów to Wy sprowadziliscie chytrym manewrem rozmowę w tą stronę.

I najwazniejsze , jeszcse apropo dwch powyzszych wpisow - nie zauważyłem żeby ktokolwiek z ŁKSu tutaj twierdził , że graffiti jest "ważniejsze " niż kwestie H. Rzeczy o których piszesz mms to chyba każdy kibol wiedział w przedszkolu .

PS.
W całej Lodzi takie okurwienie kundli ??
Cały dzień widać frajerów z drogowki z radarami , prewencja ch**a szuka do du.. wszedzie gdzie nos mogą wsadzic . Spisuja wszystkich jak z automatu, mandaty za byle gowno , kijanki i fusiony to juz chyba wyrabiają milionowe przebiegi. Pojechac gdzieś po 22 jest równoznaczne ze stratą 20 minut na kontrole .
Czytałem że na Rudzie jakas większa akcja prewencyjna też w ostatnich dniach ....

Ciekawe czy to po prostu kwestia pieniędzy na nowy rok , czy raczej sprawka nowej władzy , nowych możliwości itp
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

iparts.pl
ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 20.02.2016, 12:30

Żałosne są te ostatnie strony...
Ten młody wyrośnie na świetnego chłopaka.

[link]

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 20.02.2016, 12:54

co do Rudy....co Rabin wspomniał to milicja zrobiła akcję wywiadowczą-sprawdzenie samochodów,opuszczonych budynków i opini mieszkanców na temat lokalnych bandziorów:)[link]

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.02.2016, 14:57

No ze sprawami , to juz pod koniec PO wyciągali wszystko nawet sprzed kilku lat hurtem i chcieli jak najszybciej ujebac za co się tylko da ....
Natomiast to co pisalem ( glownie chodzilo mi o Polesie ) to aktywność ostatnich dni , może dwóch tygodni ... możliwe ze wszędzie takie akcje jak na Rudzie przeprowadzają, tylko się nie chwalą.
Drogowka też napierdala jak moze, w wielu miejscach ich ostatnio widzialem gdzie maja zwyczaj stać . Tym to pewnie progi podnieśli "wymaganego minimum", napewno też chodzi o zwiększenie dochodów do budżetu.
Tak samo zauwazylem rotację tych niebieskich rozkminiaczy , jakas większą chęć do działań i zdecydowanie wieksza liczbe mundurowych na ulicach czy komisriatach . Od h*** młodych teraz jeździ i rozkminia , którzy nawet nie wyglądają jak psy na 1 rzut oka. Jakos w styczniu zmienili w Łodz komendanta, przyszedl nowy z bialegostoku . Widać przyszli nowi chcą się wykazać...

Dlatego pytalem jak to wygląda w innych częściach miasta, czy ktoś też ma podobne spostrzeżenia?
Czy to kwestia dofinansowania na nowy rok, gdzie co roku styczeń/ luty byli najbardziej aktywni , czy to sprawa PiSu który chce wprowadzić państwo policyjne.

To że już inwigiluja i jak ktoś ma sluchawe przypalowa to jest na widelcu to już wiadomo od dawna , ale teraz doszly też wg mnie nowe możliwości jak np kwestia użycia broni palnej. Od nowego roku przy byle okazji ładują z broni ostrej , mimo że kompletnie nie potrafią się nią posługiwać ( gdzieś tam 2 psów naraz się postrzeliło własnymi rykoszetami ) . Wcześniej się bali konsekwencji jakiegokolwiek użycia klamota , a teraz strzelają z łatwością, ktoś im musiał dać takie uprawnienia....
wzięli się też za "gospodarkę" i od nowego roku w woj Łódzkim w kwestii np robienia petow maja bardzo konkretne trafienia...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

zgredzik

Post autor: zgredzik » 20.02.2016, 17:11

Z tymi kiepami to w całej Polsce huje szaleją.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 20.02.2016, 19:29

jestesmywaszastolica pisze:
C1365O pisze:Jedras zwykla parowa co nawet na rozprawie nie moze spojrzec w oczy. Mysleliscie ze dzieki naszym klopotom wyjdziecie na wierzch, ale sie nie udaje. Mimo naszych kłopotów trzymamy sie dobrze. Nasze fc radza sobie jak nigdy, czego moze byc przykład Żyrardów mimo starań mistrzów Polski w piłce . W Kwidzynie o Legii niedługo zapomna dzierzac miasto między Widzew a Lechie.
Dalej tworzcie grafiki o Janku, piszcie o naszych manewrach a i tak co zrobimy bedzie sie liczylo tam gdzie ma sie liczyc. To tylko internet, tu mozecie psac wszystko a walka pozostanie tam gdzie jej miejsce, wiec do najbliższego i oby ich najwięcej :-) I niech rozjazd nie będzie hasłem przewodnim na zbiorkach. :)
nie mam zamiaru wpierdalać się pomiędzy wódę, a zakąskę, ale jak się czyta takie rzeczy to nie sposób się nie wkurwić.
Dawanie przykładu Żyrardowa jak to się niby Widzew dobrze nie trzyma świadczy, albo o tym, że osoba która to pisze nie ma zielonego pojęcia co się dzieje w tym mieście, albo po prostu ma ZERO CHARAKTERU co wyróżnia Widzew z tego miasta.
No, ale jeżeli o sile Widzewa ma świadczyć przerzucenie się kilku małolatów w Kwidzynie z Legii na Lechię to w sumie nie ma sensu więcej pisać na temat tego, że "fc radza sobie jak nigdy". W sumie jakby to co tutaj piszecie traktować poważnie to nie wiem czego przykładem ma być ten Kwidzyn, skoro jakieś dzbany od Was już 5 lat temu pisali na tym forum, że Kwidzyn to praktycznie sam Widzew i niedobitki Legii.
Zresztą sam ten tekst o tym jak sobie te FC sobie nie radzą, jest prześmieszny w perspektywie tego jak widzewskie FC wyglądały jeszcze 10 lat temu, a jak to wygląda teraz - mam zacząć wyliczać ?

jak dla mnie to Widzew ma bardzo duży potencjał, nawet na pierwszą 5, ale takie zakłamywanie rzeczywistość jak w poście powyżej w kontekście tego, że od kilku lat aktywność (pod każdym względem) Widzewa jest coraz mniejsza, jest po prostu śmieszne
no to ja bez cienia napinki poproszę cię o krótki opis sytuacji w Żyrardowie oczyma Legionisty.
Jak jest Twoim zdaniem w owym mieście?

maksMKS

Post autor: maksMKS » 20.02.2016, 19:52

ldzwdz1910 pisze:Żałosne są te ostatnie strony...
Ten młody wyrośnie na świetnego chłopaka.

[link]
wyrośnie na kibica
troche czepiasz sie na siłe

Salceson

Post autor: Salceson » 20.02.2016, 20:19

cobytu pisze:
Wantedx pisze:a jest jakaś w ogóle szansa, ze wam te trybuny wybudują? czy tylko jak znajdzie sie prywatny inwestor?
Ja na ta chwile szansy nie widze... Byłbym mega szczesliwy gdyby powstala chociaz trybuna na przeciwko i oswietlenie(!)
chcesz mi powiedzieć, że na trybunie (stadionem niestety nazwać tego nie można) za 100 dużych baniek nie ma oświetlenia…?

cobytu

Post autor: cobytu » 20.02.2016, 20:22

Nie ma! To nawet smieszne nie jest... Polecam zegar zobaczyc jak masz ochote szczerze sie usmiac
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Salceson

Post autor: Salceson » 20.02.2016, 20:24

cobytu pisze:Nie ma! To nawet smieszne nie jest... Polecam zegar zobaczyc jak masz ochote szczerze sie usmiac
nie, nie mam takowego zamiaru… spytałem, bo to wręcz nieprawdopodobne za takie pieniądze się wydaje i tyle…

dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu » 20.02.2016, 20:28

naprawde taka lipa? dajcie jakies zdjecia

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.02.2016, 20:29

Trochę z tych stu baniek ucieli .... Zamiast jupiterow i porządnego telebimu jest za to areszt , loza prezydencka i jakiś gabinet prezydencki , loze dla VIP i dziennikarzy jakbysmy conajmniej z Barcelona grali, generalnie szkoda słów
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.02.2016, 20:31

Ale spokojnie , w przyszłej rundzie napewno pokazemy do czego służy stadion , i może uda się wpuścić nawet jakiś przyjezdnych .

Generalnie sektor gości jest takiej wielkości że na scisk to by się tam z 2 kafle upchnely jak nie lepiej ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.02.2016, 21:47

skąd ta pewność ? Jeśli Polonia się nie obsra zbyt niskiego plotka to będziemy robić wszystko żeby weszli tak jak w innych przypadkach .
Podstawowa kwestia jest taka że wpuszczenie na ten sektor gosci w liczbie np 50 osób kompletnie mija się z celem i więcej by kosztowało zabezpieczenie tego sektora żeby psy się nie sraly , niż to wszystko warte....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.02.2016, 21:56

Dlatego nie ma co rozkminiac narazie , bo będzie co będzie i jak sam wiesz nie wszystko zależy od nas , ale nie ma co też się nastwiac od razu negatywnie tylko robić swoje żeby jakoś na ta sytuację wpłynąć ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 20.02.2016, 22:01

Tak samo jeśli chodzi o derby , na których pewnie większe szansę na wpuszczenie gości będziecie mieli Wy na nowym stadionie, a mimo to psy się zesraja i zniszczą te święto . To wypada się zastanowić czy to o co walczylismy i zylismy tym przez ostatnie lata miało jakikolwiek sens.... i czy na nasze kluby i na samych kibicow wpłynie to faktycznie pozytywnie
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

MW10

Post autor: MW10 » 20.02.2016, 22:09

jestesmywaszastolica pisze:
C1365O pisze:Jedras zwykla parowa co nawet na rozprawie nie moze spojrzec w oczy. Mysleliscie ze dzieki naszym klopotom wyjdziecie na wierzch, ale sie nie udaje. Mimo naszych kłopotów trzymamy sie dobrze. Nasze fc radza sobie jak nigdy, czego moze byc przykład Żyrardów mimo starań mistrzów Polski w piłce . W Kwidzynie o Legii niedługo zapomna dzierzac miasto między Widzew a Lechie.
Dalej tworzcie grafiki o Janku, piszcie o naszych manewrach a i tak co zrobimy bedzie sie liczylo tam gdzie ma sie liczyc. To tylko internet, tu mozecie psac wszystko a walka pozostanie tam gdzie jej miejsce, wiec do najbliższego i oby ich najwięcej :-) I niech rozjazd nie będzie hasłem przewodnim na zbiorkach. :)
nie mam zamiaru wpierdalać się pomiędzy wódę, a zakąskę, ale jak się czyta takie rzeczy to nie sposób się nie wkurwić.
Dawanie przykładu Żyrardowa jak to się niby Widzew dobrze nie trzyma świadczy, albo o tym, że osoba która to pisze nie ma zielonego pojęcia co się dzieje w tym mieście, albo po prostu ma ZERO CHARAKTERU co wyróżnia Widzew z tego miasta.
No, ale jeżeli o sile Widzewa ma świadczyć przerzucenie się kilku małolatów w Kwidzynie z Legii na Lechię to w sumie nie ma sensu więcej pisać na temat tego, że "fc radza sobie jak nigdy". W sumie jakby to co tutaj piszecie traktować poważnie to nie wiem czego przykładem ma być ten Kwidzyn, skoro jakieś dzbany od Was już 5 lat temu pisali na tym forum, że Kwidzyn to praktycznie sam Widzew i niedobitki Legii.
Zresztą sam ten tekst o tym jak sobie te FC sobie nie radzą, jest prześmieszny w perspektywie tego jak widzewskie FC wyglądały jeszcze 10 lat temu, a jak to wygląda teraz - mam zacząć wyliczać ?

jak dla mnie to Widzew ma bardzo duży potencjał, nawet na pierwszą 5, ale takie zakłamywanie rzeczywistość jak w poście powyżej w kontekście tego, że od kilku lat aktywność (pod każdym względem) Widzewa jest coraz mniejsza, jest po prostu śmieszne
Kolego, to jeszcze nic, nie tak dawno jeden, z czerwono armistów próbował udowodnić tu że to oni tworzyli ruch kibicowski w Polsce... :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

cobytu

Post autor: cobytu » 20.02.2016, 23:13

Nie mam zamiaru sie wpierdalac itd.ale chyba tu sami warszawiacy przyznali ze Żyrardów zgapili.Widzew ich tam jakosciowo na łopatki kladzie... Ciekaw jestem zdania na dzis
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 21.02.2016, 00:36

hej :) ostanio byłam na narodwym i widziłam popisane długopisem kszesełka Polonia Warszawa? moje pytanie,czy nanrodowy przejeła już Polonia Warszawa ?!
Ludzie ?! cz wy macie po 15 lat że tu takie głupoty wypisujecie ?!

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 21.02.2016, 10:01

To co było to już nie wróci Panowie, choćby nam postawili stadiony na 50tys luda ...za duże ciśnienie psiarni , opinii publicznej itp.

moim skromnym zdaniem to jedyną szansą na powrót najlepszych derbów w Polsce jest sukces sportowy obu klubów i nic wiecej .
żadne grupy fanatyków z jednej i drugiej strony tego nie wskrzeszą .
w obecnej chwili to mogą być jedynie takie małe derby , gdzie będzie po parę tysięcy 3-4 tys z obu stron i tyle..każdy z nas pamięta w większym lub mniejszym stopniu te DERBY gdzie zaczynały się one już tydzień przed meczem a w dzień meczu od rana w Łodzi i całym województwie aż śmierdziało adrenaliną.
mam nadzieję że roczniki 70-80 obecne na tym forum to potwierdzą . ;-)
Ciekawe kto z Was pamięta bilety kupowane u "koników"?! Science-fiction co nie??? A ja na mecze Widzewa często tak miałem bo inaczej to c***.

Jeszcze zdanie do MW10 --po c*** się wyśmiewasz i cytujesz wypowiedź na temat Żyrardowa?
czy ktoś tu podważa wasz Włocławek czy obecny Piotrków?? Macie tam siłę i to są fakty ..
a ja specjalnie spytałem Legionistę jak tam jest ,bo wiem jak tam jest i nie muszę tego podkreślać ..chcę żeby kolega z Legii napisał jak wygląda Żyrardów obecnie ,bez szczegółów..i czekam aż tu napisze jak tam jest jakościowo ?

MW10

Post autor: MW10 » 21.02.2016, 10:14

Ukochane Miasto pisze:To co było to już nie wróci Panowie, choćby nam postawili stadiony na 50tys luda ...za duże ciśnienie psiarni , opinii publicznej itp.

moim skromnym zdaniem to jedyną szansą na powrót najlepszych derbów w Polsce jest sukces sportowy obu klubów i nic wiecej .
żadne grupy fanatyków z jednej i drugiej strony tego nie wskrzeszą .
w obecnej chwili to mogą być jedynie takie małe derby , gdzie będzie po parę tysięcy 3-4 tys z obu stron i tyle..każdy z nas pamięta w większym lub mniejszym stopniu te DERBY gdzie zaczynały się one już tydzień przed meczem a w dzień meczu od rana w Łodzi i całym województwie aż śmierdziało adrenaliną.
mam nadzieję że roczniki 70-80 obecne na tym forum to potwierdzą . ;-)
Ciekawe kto z Was pamięta bilety kupowane u "koników"?! Science-fiction co nie??? A ja na mecze Widzewa często tak miałem bo inaczej to c***.

Jeszcze zdanie do MW10 --po c*** się wyśmiewasz i cytujesz wypowiedź na temat Żyrardowa?
czy ktoś tu podważa wasz Włocławek czy obecny Piotrków?? Macie tam siłę i to są fakty ..
a ja specjalnie spytałem Legionistę jak tam jest ,bo wiem jak tam jest i nie muszę tego podkreślać ..chcę żeby kolega z Legii napisał jak wygląda Żyrardów obecnie ,bez szczegółów..i czekam aż tu napisze jak tam jest jakościowo ?
Tego jaka jest sytuacja w Żyrardowie nie wiem, i nie mam zamiaru się w to zgłębiać. Odniosłem się jedynie do tego, że jesteście mistrzami w zakłamywaniu historii, kolorowania faktów (a przynajmniej część z was), i jak często potraficie przetoczyć coś na swoje (mimo że jest odwrotnie).

whiskey

Post autor: whiskey » 21.02.2016, 10:29

Dziwne, że jeszcze nikt nie pisze o typie z Widzewa co się zgłosił na psy :)

Salceson

Post autor: Salceson » 21.02.2016, 10:39

whiskey pisze:Dziwne, że jeszcze nikt nie pisze o typie z Widzewa co się zgłosił na psy :)
już napisałeś… dziwne, że tak późno…

mms

Post autor: mms » 21.02.2016, 11:18

MW10 pisze:Tego jaka jest sytuacja w Żyrardowie nie wiem, i nie mam zamiaru się w to zgłębiać. Odniosłem się jedynie do tego, że jesteście mistrzami w zakłamywaniu historii, kolorowania faktów (a przynajmniej część z was), i jak często potraficie przetoczyć coś na swoje (mimo że jest odwrotnie).
A te mityczne telefony bajkopisarzu do nas to już wykonałeś? :-)

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 22.02.2016, 19:24

Dlatego jeśli ktoś miał nadzieję , ze za rządów PISu odpuszczą chociaz troche nam - kibicom ( a pojawialy sie takie wpisy na tym forum ) , to chyba pora się oswajac że będzie jeszcze gorzej...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 23.02.2016, 02:04

Jakby było tak dobrze w Żyrardowie dla L to by TB nie musieli przyjeżdżać :)
Nasz fc radzi sobie bardzo dobrze z waszym, i nie musi się posiłkować główną ekipą. Legioniści nie mogą mieć tam nawet grafa, bo zaraz zniszczony jest i zawsze ktoś oberwie za to. Parę miesięcy temu ten wasz mega fc został ciężko obity i połamany, fakt faktem że nie potrzebnie w użyciu był sprzęt. Ale tak się kończą wasze numery i cwaniakowanie. Tyle w tym temacie.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 23.02.2016, 18:59

chłopaku ze stolicy,po waszej wersji(przynajmniej internetowej)ostatnich wydarzeń z waszego miasta tj.gali na Torwarze oraz argumentów jakich uzywaliscie odmawiajac Ruchowi udowodniliscie że jestescie cipy,cała ta otoczke jaka wokół siebie tworzy Legia,prawilnośc,zasady,honor mozna włozyc między bajki.Żyrardów niepodwazalnie nalezy do Widzewa i jestem przekonany że nie predko sie to zmieni,jestescie tam bezradni,bywam w tym miescie przynajmniej raz w tygodniu i trafic kogoś z Legii graniczy z cudem.

LegionKing

Post autor: LegionKing » 24.02.2016, 01:29

serce miasta pisze:chłopaku ze stolicy,po waszej wersji(przynajmniej internetowej)ostatnich wydarzeń z waszego miasta tj.gali na Torwarze oraz argumentów jakich uzywaliscie odmawiajac Ruchowi udowodniliscie że jestescie cipy,cała ta otoczke jaka wokół siebie tworzy Legia,prawilnośc,zasady,honor mozna włozyc między bajki.Żyrardów niepodwazalnie nalezy do Widzewa i jestem przekonany że nie predko sie to zmieni,jestescie tam bezradni,bywam w tym miescie przynajmniej raz w tygodniu i trafic kogoś z Legii graniczy z cudem.
Chłopaku ze Skierniewic czy Koluszek, chyba trzeba ci przypomnieć, że ta wersja internetowa wyszła od was bo chyba jakiś baran się dowiedział od tych co byli na tej gali i wklepał swoją bajeczkę nieźle przekręconą, bo nikt z Legii nigdy nic nie opisuje jakichkolwiek sytuacji pozaboiskowych w internecie, tym bardziej było gadane, że nic do neta, było to już tłumaczone tysiące razy na tym forum ale oczywiście musiał się u was jak zwykle zresztą znaleźć internetowiec, który po fejsbukach czy stadionowych oprawcach opisał tą sytuacje no bo jak to przecież ku*** nic nie napisać? Kto jest ku*** cipą pokazał wychodząc z tej gali i tyle na ten temat, dalej sobie wierz w internetowe opowieści.

Foxx

Post autor: Foxx » 24.02.2016, 08:36

Naprawdę niespotykanie spokojny ze mnie człowiek i mam w życiu co robić. Prośba jednak do ludzi od nas o nie wdawanie się w takie polemiki, bo będę musiał ciąć. Niech pozostanie wirtualna rzeczywistość drugiej strony. Jakie to ma znaczenie? W razie wątpliwości - priv.
A co tam w komentarzach na Onecie?

serce miasta

Post autor: serce miasta » 24.02.2016, 08:53

hehe jestem z miasta Łodzi,za duzo lizania sie po jajcach z pejsami i łykania ich propagandy o Koluszkach itp.Pryjezdza Widzew do waszego miasta wychodzi z inicjatywą bitki w równych składach,honorowo to odmawiacie,jestescie gotowi bić sie u siebie w mieście tylko w 2,3 krotnej przewadze.Kazdy moze sobie wyciągnac sam wnioski i tyle.koniec kropka

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 24.02.2016, 09:29

Propaganda o Koluszkach ??
Znaczy że co, was tam tak naprawdę nie ma ? :D

Nie odpisuj broń boże , bo znowu się zacznie....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

serce miasta

Post autor: serce miasta » 24.02.2016, 09:41

Rabin nie badź uszczypliwy bo doskonale wiesz co miałem na myśli.
ps.Jak tam ostatnio na Górniaku?:)))

MW10

Post autor: MW10 » 24.02.2016, 13:07

serce miasta pisze:Rabin nie badź uszczypliwy bo doskonale wiesz co miałem na myśli.
podobnie jak przed kilkoma tygodniami na Dąbrowie :)

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 24.02.2016, 14:33

MW10 pisze:
serce miasta pisze:Rabin nie badź uszczypliwy bo doskonale wiesz co miałem na myśli.
a jak ostatnio na Chojnach? :)

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 24.02.2016, 16:51

walczzawsze pisze:
MW10 pisze:
a jak ostatnio na Chojnach? :)

Chyba chmury z deszczem jak w całej Łodzi...

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 24.02.2016, 17:00

serce miasta pisze:hehe jestem z miasta Łodzi,za duzo lizania sie po jajcach z pejsami i łykania ich propagandy o Koluszkach itp.Pryjezdza Widzew do waszego miasta wychodzi z inicjatywą bitki w równych składach,honorowo to odmawiacie,jestescie gotowi bić sie u siebie w mieście tylko w 2,3 krotnej przewadze.Kazdy moze sobie wyciągnac sam wnioski i tyle.koniec kropka
a nie było tak że Legia przyszła żebyście wychodzili się bić na co Wy , że możecie się bić na liczby i nie wychodzicie ? nie odpowiadaj nawet i tak wszyscy znają prawdę ale Wasza propaganda musi trwać tak jak z nami , a to "Poddębice -Lech był z Wami" ,Wpadacie na Bazarke po czym musicie uciekać "Od nas sami małolaci" , zawsze jak wygrywacie "ŁKS pierwszy garnitur" i tak w kółko. Niczego Wam nie ujmuje ale czasami warto być obiektywnym , porażka porażką , wygrana wygraną , do niczego nie doszło to nie doszło... ale nie dla Was.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 24.02.2016, 17:23

nie jest tak źle jak mogłoby sie wydawać,taki mieszkaniec np.Warszawy może jedynie pomarzyć o emocjach jakie towarzyszą nam Łodzianom praktycznie każdego dnia,szczerze trzymam kciuki żeby sasiedzi nie spadli a Widzew zeby awansował.Gra w tej samej lidze,mam nadzieje że nakreci spirale rywalizacji jeszcze bardziej.
No własnie badż obiektywny.
Widzew w gosciach proponuje bitke w równych liczbach nie kalkuluje,Legia odmawia wybiera za to wariant 3 do 1.Dlaczego?
Tak na logike.Istniało bardzo duze prawdopodobieństwo ze po 40 dyszki Warszawka dostałaby smary,w proporcjach 120 na 40 prawdopodobieństwo lania jest juz zdecydowanie mniejsze.Legia była u siebie w miescie.Wyobrazasz sobie zeby np.Wisła przyjechała do Atlas Areny w 40 i chciała sie lać z wami a wy jestescie chetni do sparingi 3 na 1 i nie potraficie/nie chcecie wyselekcjonowac ze 120 osób 40 do bicia?

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 24.02.2016, 18:07

a widzisz różnice w tym że jakaś ekipa deklaruje się że przyjedzie ze zgodą żeby się bić po czym przyjeżdża sama , okrojonym składem i mimo że jest nie u siebie w mieście próbuje dyktować warunki ? ja nie widzę tego żeby jakaś ekipa na atlas arenie dyktowała nam warunki i albo się biją w tylu w ilu przyjechali albo niech spierdalają z podkulonym ogonem... a szczytem już jest zrobienie z tego coś jakby "wygranej" .

serce miasta

Post autor: serce miasta » 24.02.2016, 18:12

no widzisz tym sie róznimy.Wg.mnie Legia sie skompromitowała,nikt z Widzewa nie pisał o zwyciestwie tylko zwrócono uwage na fakt że Legia odmówiła sparingu w rownych liczbach u siebie w miescie

Cees

Post autor: Cees » 24.02.2016, 18:17

ŁKS1908ŁKS pisze:a widzisz różnice w tym że jakaś ekipa deklaruje się że przyjedzie ze zgodą żeby się bić po czym przyjeżdża sama , okrojonym składem i mimo że jest nie u siebie w mieście próbuje dyktować warunki ? ja nie widzę tego żeby jakaś ekipa na atlas arenie dyktowała nam warunki i albo się biją w tylu w ilu przyjechali albo niech spierdalają z podkulonym ogonem... a szczytem już jest zrobienie z tego coś jakby "wygranej" .
Szczerze i bez żadnej napinki to nie widze w tym nic dziwnego. W&R miało się zjawić wiekszą liczba a zjawiło się w tyle ile się zjawilo. Opcja konfrontacji ciągle była i dziwne jest ze Legia nie wyselekcjonowała 40 osob z bandy. Zadne zwyciestwo/wygrana raczej niezrozumiałem zachowanie Legii.

ODPOWIEDZ