Ukochane Miasto pisze:a z czym niby mamy problem? Jakie żale?
przecież to Ty i koledzy twoi przeprowadzacie niekończącą się ofensywę internetową polegającą na tym że umniejszacie nam na każdym kroku a z siebie robicie w c*** kozaków !
Nie widzisz tego czy udajesz?
Twoja taktyka Ene due polega na pisaniu wielu zdań w krzykliwym tonie co ma wywołać efekt że niby taki jesteś obeznany i oczytany a tak naprawdę piszesz wciąż to samo tylko w różnych formach a do tego jak ci nerwy puszczą to walisz pianę z pyska jak wściekły amstaf ..i to mają być argumenty w dyskusji?!
jak ktoś spoza tematów łódzkich to czyta ,to wrażenie jest takie jakbyśmy my Widzew byli już w takim odwrocie że prawie nas nie ma , wszystko co najlepsze to ten 3 ligowy Łks . Normalnie ku*** klękajcie narody!
powiedz mi po kiego c**** tak zakłamywać !!?
Ja jestem z tych cierpliwych z racji wieku przed-emyrytalnego :-) ale w końcu i dziadkom nerwy puszczają jak się czyta te wasze bohomasy.
i jeszcze jedno , już to kiedyś pisałem: świat nie jest płaskim talerzem opartym na słoniach a Polska nie kończy się na mieście Łodzi..jest w Polsce jeszcze wiele innych pięknych historycznie bogatych miast ,miasteczek i wsi , w których jak coś się działo w wiekach dawnych to na terenie Łodzi dziki i wilki zapierdalały po polach.
Ale żeby to wiedzieć to trzeba coś czytać RODOWICI MENELE.
hahaha
z tym macie problem, ze to my sie staramy pisać o ŁKSie , natomiast wiekszosc waszych wpisów dotyczy nas. I to wy płaczecie cały czas, bo na kazdy wpis dotyczący ŁKS, jest kontra ze strony czerwonej nethools armii. Nie rozumiesz ze nasze działania rosną w siłe jesli o kazdej p******* która dotyczy ŁKSu wypierdalacie litanie żali ????
Ja juz pisałem nieraz, ja tutaj sie nie musze wogole produkować i sie wpisywać, tylko parówy przestancie napierdalać o nas !! bo wtedy bedą kontry z naszej strony....
Zresztą tez juz to pisałem nie raz, że rozumiem tą waszą strategie , bo widać nie macie sie czym chwalić, i to wy umniejszacie na kazdym kroku nam.
Kazdy wpis kogos od nas, dotyczący tego co sie dzieje u nas - traktujecie zakompleksione czerwone towarzyszki jako atak na Was i zaczynacie to wysmiewać, porównywać sie, rozpierdalać temat , pisać o rozjebusach , przerzutach itd itp, to Ty jestes chyba ślepy jesli tego nie widzisz ....
Całosc tej smiesznej gadki teraz na temat Łodzkich murów zaczela sie od tego ze ktos wrzucił naszą strone, a wy nie mogliscie tego przepalić i zaczeliscie se pompe cisnąc, walić jakies farmazony itp, własnie typowe umniejszanie działalnosci która doskonale wiadomo że was boli i jest doskonale widoczna... ( chyba ze ku*** wy naprawde wszyscy macie po 50 lat , siedzicie na emigracji i nie wiecie wogole co sie wkoło dzieje ).
Jesli nie mieliscie nic ciekawego do napisania to trzeba bylo siedzieć cicho, albo mogliscie skontrować to waszą działalnoscią .... czemu tego nie zrobiliscie ? , tylko temat zszedł ostatecznie na historie Łodzi... ? Mozesz mi to wytłumaczyć ???
na c*** ludzie od was dopierdalają sie na siłe do ŁKSu i piszą cały czas na tematy o ktorych nie mają kompletnie pojęcia ??
wasze taktyki jak juz też pisałem są nam doskonale znane , dlatego kilka rad - piszcie o swoim Widzewie, nie dopierdalajcie sie do nas na siłe a będzie tu spokojnie, analogicznie jesli nie macie na jakis temat wystarczającej wiedzy to darujcie sobie napierdalanie w klawiatury a zaoszczędzicie sobie kompromitacji i nie będziemy mieli podstaw zeby myślec ze cały czas tu wylewacie żale i płaczecie przez kabel.....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !