Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 09:46

Ukochane Miasto pisze:Ja jestem skłonny zgodzić się z wami w temacie waszej przewagi w mieście, macie lepsze wszystko ,dosłownie WSZYSTKO! Nawet stadion macie fajny ,taki amerykański...

o jedno tylko was proszę: nie wstydźcie się swej wiary i pochodzenia. Przecież wszyscy wiedzą że jesteście żydziskami a wy ciągle się tego wypieracie.

wy żydzi
my Polacy .
i mamy ustalone ,ok??

a resztę to mam w d**** , możecie malować ,terroryzować itp...wy żydowskie pomioty

pozdrawiam - Polak z urodzenia i wieśniak z pochodzenia
Rozjebales schemat razy sto hahaha

Jeśli faktycznie macie z tego powodu takie kompleksy to zajebiscie ze w końcu się do tego przyznajecie ;)

Dawno nie wylewaliscie tu tyle żalu i łez co ostatnio koleżanki podmiejskie .... ciekawe co jest przyczyną....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

iparts.pl
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 18.02.2016, 10:20

a z czym niby mamy problem? Jakie żale?
przecież to Ty i koledzy twoi przeprowadzacie niekończącą się ofensywę internetową polegającą na tym że umniejszacie nam na każdym kroku a z siebie robicie w c*** kozaków !
Nie widzisz tego czy udajesz?
Twoja taktyka Ene due polega na pisaniu wielu zdań w krzykliwym tonie co ma wywołać efekt że niby taki jesteś obeznany i oczytany a tak naprawdę piszesz wciąż to samo tylko w różnych formach a do tego jak ci nerwy puszczą to walisz pianę z pyska jak wściekły amstaf ..i to mają być argumenty w dyskusji?!

jak ktoś spoza tematów łódzkich to czyta ,to wrażenie jest takie jakbyśmy my Widzew byli już w takim odwrocie że prawie nas nie ma , wszystko co najlepsze to ten 3 ligowy Łks . Normalnie ku*** klękajcie narody!

powiedz mi po kiego c**** tak zakłamywać !!?
Ja jestem z tych cierpliwych z racji wieku przed-emyrytalnego :-) ale w końcu i dziadkom nerwy puszczają jak się czyta te wasze bohomasy.

i jeszcze jedno , już to kiedyś pisałem: świat nie jest płaskim talerzem opartym na słoniach a Polska nie kończy się na mieście Łodzi..jest w Polsce jeszcze wiele innych pięknych historycznie bogatych miast ,miasteczek i wsi , w których jak coś się działo w wiekach dawnych to na terenie Łodzi dziki i wilki zapierdalały po polach.
Ale żeby to wiedzieć to trzeba coś czytać RODOWICI MENELE.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 18.02.2016, 11:03

Nie wiem po co dajecie się wciągać w dyskusje z tym śmietnikiem, rabe szarlatan ma jeszcze tydzień wolnego, na żaden temat merytorycznie nie potrafi się wypowiedzieć bo jego wiedza oparta jest tylko i wyłącznie na tym co wykukał na internecie, gdy dochodzi do jakiejś normalnej rozmowy opartej na wiedzy nie koniecznie internetowej on milczy bo w d**** był i c**** widział, ot taki zakompleksiony żydowski szczurek do ojszczania.A teraz poszczekaj troche ze czterdziestu swoich nicków żydowski chamie.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 11:18

Ukochane Miasto pisze:a z czym niby mamy problem? Jakie żale?
przecież to Ty i koledzy twoi przeprowadzacie niekończącą się ofensywę internetową polegającą na tym że umniejszacie nam na każdym kroku a z siebie robicie w c*** kozaków !

Nie widzisz tego czy udajesz?
Twoja taktyka Ene due polega na pisaniu wielu zdań w krzykliwym tonie co ma wywołać efekt że niby taki jesteś obeznany i oczytany a tak naprawdę piszesz wciąż to samo tylko w różnych formach a do tego jak ci nerwy puszczą to walisz pianę z pyska jak wściekły amstaf ..i to mają być argumenty w dyskusji?!

jak ktoś spoza tematów łódzkich to czyta ,to wrażenie jest takie jakbyśmy my Widzew byli już w takim odwrocie że prawie nas nie ma , wszystko co najlepsze to ten 3 ligowy Łks . Normalnie ku*** klękajcie narody!

powiedz mi po kiego c**** tak zakłamywać !!?
Ja jestem z tych cierpliwych z racji wieku przed-emyrytalnego :-) ale w końcu i dziadkom nerwy puszczają jak się czyta te wasze bohomasy.

i jeszcze jedno , już to kiedyś pisałem: świat nie jest płaskim talerzem opartym na słoniach a Polska nie kończy się na mieście Łodzi..jest w Polsce jeszcze wiele innych pięknych historycznie bogatych miast ,miasteczek i wsi , w których jak coś się działo w wiekach dawnych to na terenie Łodzi dziki i wilki zapierdalały po polach.
Ale żeby to wiedzieć to trzeba coś czytać RODOWICI MENELE.
hahaha

z tym macie problem, ze to my sie staramy pisać o ŁKSie , natomiast wiekszosc waszych wpisów dotyczy nas. I to wy płaczecie cały czas, bo na kazdy wpis dotyczący ŁKS, jest kontra ze strony czerwonej nethools armii. Nie rozumiesz ze nasze działania rosną w siłe jesli o kazdej p******* która dotyczy ŁKSu wypierdalacie litanie żali ????

Ja juz pisałem nieraz, ja tutaj sie nie musze wogole produkować i sie wpisywać, tylko parówy przestancie napierdalać o nas !! bo wtedy bedą kontry z naszej strony....

Zresztą tez juz to pisałem nie raz, że rozumiem tą waszą strategie , bo widać nie macie sie czym chwalić, i to wy umniejszacie na kazdym kroku nam. Kazdy wpis kogos od nas, dotyczący tego co sie dzieje u nas - traktujecie zakompleksione czerwone towarzyszki jako atak na Was i zaczynacie to wysmiewać, porównywać sie, rozpierdalać temat , pisać o rozjebusach , przerzutach itd itp, to Ty jestes chyba ślepy jesli tego nie widzisz ....

Całosc tej smiesznej gadki teraz na temat Łodzkich murów zaczela sie od tego ze ktos wrzucił naszą strone, a wy nie mogliscie tego przepalić i zaczeliscie se pompe cisnąc, walić jakies farmazony itp, własnie typowe umniejszanie działalnosci która doskonale wiadomo że was boli i jest doskonale widoczna... ( chyba ze ku*** wy naprawde wszyscy macie po 50 lat , siedzicie na emigracji i nie wiecie wogole co sie wkoło dzieje ).
Jesli nie mieliscie nic ciekawego do napisania to trzeba bylo siedzieć cicho, albo mogliscie skontrować to waszą działalnoscią .... czemu tego nie zrobiliscie ? , tylko temat zszedł ostatecznie na historie Łodzi... ? Mozesz mi to wytłumaczyć ???
na c*** ludzie od was dopierdalają sie na siłe do ŁKSu i piszą cały czas na tematy o ktorych nie mają kompletnie pojęcia ??

wasze taktyki jak juz też pisałem są nam doskonale znane , dlatego kilka rad - piszcie o swoim Widzewie, nie dopierdalajcie sie do nas na siłe a będzie tu spokojnie, analogicznie jesli nie macie na jakis temat wystarczającej wiedzy to darujcie sobie napierdalanie w klawiatury a zaoszczędzicie sobie kompromitacji i nie będziemy mieli podstaw zeby myślec ze cały czas tu wylewacie żale i płaczecie przez kabel.....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

hermanldz

Post autor: hermanldz » 18.02.2016, 11:30

Ukochane Miasto wróć się do szkoły bo jak widać ferie mają zły wpływ na Ciebie. Twierdzisz, że my was umniejszamy, powiedz tylko w jaki sposób imbecylu.. porównaj sobie działania ekip ŁKS-u , a działania Twojego pierdzewa i wtedy zobaczysz że nawet nie bardzo było co porównywać, takie są FAKTY , a nie tylko pisanie i udawanie kumatego w internecie.

Jeśli ludzie czytający ten temat spoza łódzkiego czytając go i myśląc tak jak Ty mówisz, że was prawie nie ma mają racje. Działania pierdzewa raz na jakiś czas to jest szczyt waszych możliwości i powód do robienia z siebie nie wiadomo kogo przez kolejne 3 miesiące.. c*** z tym ze ŁKS w tym czasie zapierdolił im 100 grafów.. więc każdy jest w stanie sam ocenić jak jest.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 11:33

PanTuNieStał pisze:Nie wiem po co dajecie się wciągać w dyskusje z tym śmietnikiem, rabe szarlatan ma jeszcze tydzień wolnego, na żaden temat merytorycznie nie potrafi się wypowiedzieć bo jego wiedza oparta jest tylko i wyłącznie na tym co wykukał na internecie, gdy dochodzi do jakiejś normalnej rozmowy opartej na wiedzy nie koniecznie internetowej on milczy bo w d**** był i c**** widział, ot taki zakompleksiony żydowski szczurek do ojszczania.A teraz poszczekaj troche ze czterdziestu swoich nicków żydowski chamie.
hahahah :D:D

duzo zes merytorycznych rzeczy łajzo napisaała , na szczescie tresc moich wpisów kazdy sobie oceni sam, moze wejsc w moje posty i sobie przecytać czy tak jest czy nie... i moją wiedze rowniez, a nie bedzie jej oceniał taki zakompleksiony burek ograniczony jak ty... jesli masz konkretne zale powiedz w czym niby pisze nieprawde , czego nie wiem itp , prosze bardzo wykaż sie burku zamiast szczekać z żalu a moze ze strachu, ze ktoś sie dowie za dużo niz chcielibyscie żeby wiedział i wyrobi sobie takie zdanie a nie inne.
Na chwile obecną to wy wystawiacie o sobie świadectwo , i to co piszecie najczesciej świadczy przeciwko Wam.

PS.
zajebiscie mnie cieszy, ze macie taką obsesje na moim punkcie, o to mi chodzi i taką role dla siebie tutaj przyjąłem.... bede wam męczył głowy do póki sie tutaj będziecie wpisywać i dopoki bedziecie pisali o nas . A merytoryczną wartosc tych wpisów będe mierzył poziomem waszego coraz wiekszego wkurwienia i coraz wiekszej ilosci wylewanych tutaj łez....
Doszło juz do tego ze wy w kazdym ŁKSiaku tutaj sie wpisującym widzicie moją osobe ! zajebiscie ... o to mi chodzi..

na chwile obecną kazdy dzien osobniki Twojego pokroju będą zaczynały od katowania swojego sumienia i zalewania sie żólcią z powodu tego co tutaj wyczytacie ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma » 18.02.2016, 11:53

Ene due rabe pisze:zajebiscie mnie cieszy, ze macie taką obsesje na moim punkcie
ludzie po prostu mają z ciebie beke, a obsesje to widac w twoim podpisie

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 11:58

tłumacz sobie jak chcesz zeby ci lzej było....

ilu sie was znowu zleci żeby ze mna prowadzić polemike ? 10 ? - 20 jak zawsze ? czerwona armia teraz pewnie szykuje warianty internetowego ataku hahaha.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 18.02.2016, 12:03

NA tym forum jedno mnie smieszy - jak jakis napinacz obiektem drwin i to tłumaczy sobie jakimś spiskiem przeciwko sobie, mysli że ludzie spać przez niego nie mogą, a po prostu niektorzy lubią z siebie robić idiotów i ludzie to po prostu widza.
P.S. Nie, nie jestem z Widzewa

Radicaal

Post autor: Radicaal » 18.02.2016, 12:29

Nikt z ŁKSu nie pisze tutaj o wielkim i jeszcze większym Widzewie w kategorii "nie istnienia" czy "wymierania".Natomiast nikt z ŁKSu nie pozwoli na puszczanie ściem o wielkim i jeszcze ku...wa większym Widzewie,zakłamywaniu rzeczywistości itd.
Ale Wy widzewiacy ciągle się produkujecie,że Widzew przewyższa ŁKS we wszystkim.Otóż w czym???
Oprawy?Ostatnie pięć/sześć lat.Nie pamiętam dobrej,czytelnej i estetycznie wykonanej oprawy na Widzewie,natomiast ŁKS...było tego trochę.
Chuliganka?Od Poddębic,nic wielkiego się nie wydarzyło,ale każdy to przyzna,że gdyby ekipy się spotkały,Widzew zaliczył by ponownie sromotną klęskę.
Działalność WRW i UR.Bez komentarza.
Jedynie ta frekwencja i wyjazdy ratują jeszcze ten Widzew.Chociaż i frekwencja to też spory spadek,momentami bywało u Was gorzej niż na ŁKSie.
Nie róbcie z siebie nie wiadomo kogo,bo jesteście jedną z czołowych ekip w Polsce,ale nie jedyną.I jeśli by porównać działanie naszych ekip z ostatnich lat,to wypadacie blado przy ŁKSie.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 12:30

Super_Mario pisze:NA tym forum jedno mnie smieszy - jak jakis napinacz obiektem drwin i to tłumaczy sobie jakimś spiskiem przeciwko sobie, mysli że ludzie spać przez niego nie mogą, a po prostu niektorzy lubią z siebie robić idiotów i ludzie to po prostu widza.
hehe kolejny do pomocy :D

mnie natomiast smieszy wypowiadanie sie na rozne tematy osob ktorych te tematy nie dotyczą i nawet nie wiadomo komu kibicuje autor takich wymysłów, oprocz tego ze zarzeka sie ze nie jest za Widzewem....

zawiode Cie , ale przeceniasz RTSiaków, raz ze naprawde tak uważają o czym juz pisali wielokrotnie, a dwa że nie rozumiesz chyba co to są drwiny. Jesli te pierdy powyzej z ich strony to są dla Ciebie drwiny to wez sobie słownik i przeczytaj co to znaczy...

Brak argumentów, wykręcanie sie , pierdolenie farmazonów na temat o ktorym sie nic nie wie, i napinka byle odciągnąc rozmowe od tematu, to nie są drwiny ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 12:42

zreszta atakowanie mnie i wypisywanie litanii na moj temat i pierdolenie ze nic nie wiem i wogole zaklinanie wszystkich ze nikt ma mnie nie słuchac i nie czytac to też bynajmniej drwiny nie są ... .tylko oznaka bezsilności ;)
napisalem troche wpisów w stu procentach merytorycznych o ŁKSie, i jakos czerwoni nie mieli ochoty polemizować.

sami Widzewiacy tak chcą prowadzić rozmowe, sami na kazdym kroku sie dopierdalają do nas i najchętniej pisza o nas , wiec o co te żale ?? Sami traktujecie od dawna, o czym wiemy, to forum jako tube propagandowa i próbujecie na tym forum umniejszac wszystko co robimy wiec o c*** wam chodzi ??
albo bedziemy pisali o swoich klubach, albo bedziecie musieli czytać to co mam do powiedzenia o was ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 18.02.2016, 14:07

Jakbys byl chociaz w pol bystry, to bys zauwazyl, ze nikt z Toba polemiki nie prowadzi. Przypierdalasz sie do kazdego postu, nawet jesli jest on skierowany bezposrednio do kogos innego, to tez masz cos do powiedzenia, po czym i tak tego nikt nie komentuje, bo nikt Twoich wypocin nie czyta.
Moze zdejmij kominiarke podczas pisania swoich esejow, bo troche Ci sie glowa przegrzewa.

Lepsza frekwencja hehe. Podajcie swoja frekwencje na pozegnaniu Galery. U nas sprzedano komplet ponad 8tys. Biletow zabraklo na kilka dni przed meczem i wylaczona byla Niciarka. Liczbe z ostatniego meczu w I lidze w Grudziadzu znacie? Wtedy nie mielismy przyznanych biletow, bo Cacek nas tam nie chcial. Podpowiem, ze byla ona wyzsza niz wy mieliscie u siebie.
W dodatku w latach ubieglych kiedy derby byly u was bilet mozna bylo kupic tuz przed meczem. U nas na kilka dni juz byly wyyprzedane?

My chociaz skroilismy w ostatnich latach Legie i Lecha, a wy kogo?
No i jaka ostatnio ekipe oklepaliscie? Skoro wciaz twierdzicie, ze jestescie mocni. Na Hutniku wciaz rewanzu nie bylo...

C1365O

Post autor: C1365O » 18.02.2016, 14:12

Oj teraz to sie dopiero rabe nakreci :D

LW.DZ

Post autor: LW.DZ » 18.02.2016, 14:35

Ene due rabe pisze:
Super_Mario pisze:NA tym forum jedno mnie smieszy - jak jakis napinacz obiektem drwin i to tłumaczy sobie jakimś spiskiem przeciwko sobie, mysli że ludzie spać przez niego nie mogą, a po prostu niektorzy lubią z siebie robić idiotów i ludzie to po prostu widza.
hehe kolejny do pomocy :D
Kazdy z dauna ma beke moze zmieniac jak kameleon niki, ale styl pozostaje ten sam SCHIZOFRENIA w zaawansowanym stadium.
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 14:43

NoMatterWhat pisze:Jakbys byl chociaz w pol bystry, to bys zauwazyl, ze nikt z Toba polemiki nie prowadzi. Przypierdalasz sie do kazdego postu, nawet jesli jest on skierowany bezposrednio do kogos innego, to tez masz cos do powiedzenia, po czym i tak tego nikt nie komentuje, bo nikt Twoich wypocin nie czyta.
Moze zdejmij kominiarke podczas pisania swoich esejow, bo troche Ci sie glowa przegrzewa.

Lepsza frekwencja hehe. Podajcie swoja frekwencje na pozegnaniu Galery. U nas sprzedano komplet ponad 8tys. Biletow zabraklo na kilka dni przed meczem i wylaczona byla Niciarka. Liczbe z ostatniego meczu w I lidze w Grudziadzu znacie? Wtedy nie mielismy przyznanych biletow, bo Cacek nas tam nie chcial. Podpowiem, ze byla ona wyzsza niz wy mieliscie u siebie.
W dodatku w latach ubieglych kiedy derby byly u was bilet mozna bylo kupic tuz przed meczem. U nas na kilka dni juz byly wyyprzedane?

No i jaka ostatnio ekipe oklepaliscie? Skoro wciaz twierdzicie, ze jestescie mocni. Na Hutniku wciaz rewanzu nie bylo...
Co do 1 akapitu to doskonale zdaje sobie z tego sprawe, bo nie macie odwagi polemizowac z niewygodnymi dla was wpisami, r************* wtedy po prostu temat pisząc o wszystkim naraz, i atakujecie autora takiego wpisu, zadna nowosc wiec to co zes napisał to nie jest.

Do do ostatnich Twoich wywodów o aktywnosci obu ekip widac jaki jestes obiektywny i jakie masz pojęcie, a bedziesz szczekał o kimś innym hahaha kabaret ku***....
Rozumiem że wasza propaganda rodem z Korei PŁN zabrania wam dostępu do informacji o nas ;)
Wiec dla twojej wiadomosci i moze innych twoich koleszków po szalu mających takie samo pojęcie jak ty .

Legie, której skroiliscie z partyzanta flage i sie tym tak szczycisz - ŁKS obił na trasie bodajże jeszcze po tej waszej akcji z flagą. Zostali trafieni grupą jak jechali wspomóc zgode. Zaraz po tym Legionisci przyznawali że to jedna z lepszych akcji jakie ktoś kiedyokolwiek na nich wykręcił... w tym samym okresie ŁKS wjechał z Zawiszą pod kasy Arce, najwiekszej naszej wtedy kosie. W momencie najwiekszej kosy między nami i Arką wyjasnilismy chyba kto wtedy lepiej stoi. Zresztą propozycji i róznych innych prób aktywnosci na Śledzi było znacznie wiecej ale o tym tez nie masz pojęcia.
Co do Hutnika jak sie smiejesz ,to tez pewnie nie wiesz ze rewanż na nich planowany był bardzo szybciutko, ale z ich inicjatywy nic z tego nie wyszło.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 18.02.2016, 14:54

Co z tego ze nie chcieli. Co to ku*** za tlumaczenie?
Slask pyta Seville czy przystaliby na rewanz? Nie. I nie chodzi tu o bariere jezykowa. Choc w waszym przypadku moze i to jest przyczyna.

Flaga skrojona to skrojona.
Wy kogo?

qb.

Post autor: qb. » 18.02.2016, 15:09

Ene due rabe pisze:
NoMatterWhat pisze:Jakbys byl chociaz w pol bystry, to bys zauwazyl, ze nikt z Toba polemiki nie prowadzi. Przypierdalasz sie do kazdego postu, nawet jesli jest on skierowany bezposrednio do kogos innego, to tez masz cos do powiedzenia, po czym i tak tego nikt nie komentuje, bo nikt Twoich wypocin nie czyta.

Co do 1 akapitu to doskonale zdaje sobie z tego sprawe, bo nie macie odwagi polemizowac z niewygodnymi dla was wpisami, r************* wtedy po prostu temat pisząc o wszystkim naraz, i atakujecie autora takiego wpisu, zadna nowosc wiec to co zes napisał to nie jest.

Do do ostatnich Twoich wywodów o aktywnosci obu ekip widac jaki jestes obiektywny i jakie masz pojęcie, a bedziesz szczekał o kimś innym hahaha kabaret ku***....
Rozumiem że wasza propaganda rodem z Korei PŁN zabrania wam dostępu do informacji o nas ;)
Wiec dla twojej wiadomosci i moze innych twoich koleszków po szalu mających takie samo pojęcie jak ty .

Legie, której skroiliscie z partyzanta flage i sie tym tak szczycisz - ŁKS obił na trasie bodajże jeszcze po tej waszej akcji z flagą. Zostali trafieni grupą jak jechali wspomóc zgode. Zaraz po tym Legionisci przyznawali że to jedna z lepszych akcji jakie ktoś kiedyokolwiek na nich wykręcił... w tym samym okresie ŁKS wjechał z Zawiszą pod kasy Arce, najwiekszej naszej wtedy kosie. W momencie najwiekszej kosy między nami i Arką wyjasnilismy chyba kto wtedy lepiej stoi. Zresztą propozycji i róznych innych prób aktywnosci na Śledzi było znacznie wiecej ale o tym tez nie masz pojęcia.
Co do Hutnika jak sie smiejesz ,to tez pewnie nie wiesz ze rewanż na nich planowany był bardzo szybciutko, ale z ich inicjatywy nic z tego nie wyszło.
No bandy Legii to wy wtedy nie obiliscie tak apropo waszych dokonan. Nie zmienia to faktu ze akcja na plus.
Za to nieprzypadkowe grupy starły sie na piotrkowskiej i tam akurat zostaliscie poskładani wiec moze hamujcie te swoje proroctwa kto kogo nastepnym razem bo nie wszystko jest takie czarno biale jak sie tutaj niektorym wydaje.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 18.02.2016, 15:16

Rabin przestań pisać bzdury,tyle ci napisze.
Chuligańsko w Łodzi c*** wielki robicie a podniecacie sie zamalowywaniem przez bande dzieciaków napisów na scianach.
Nie chce mi sie tu specjalnie przypominać sobie waszych kleksów z ostatnich czasów ale tak na szybko przypomne ci pare sytuacji.Wasz wyjazd chyba do Tomaszowa gdzie dostajecie info od RTS ze czeka w danym miejscu robicie unik po czym zjeżdzaja sie psy,wyjazd Widzewa z Kaliskiego do Gdańska na Ruch gdzie oznajmiacie ze jestescie po czym po obcince na dworcu nic nie robicie,kilka weekendów pod rzad Widzew na Pietrynie ekipą was szuka was nie ma mimo iż doskonale wiecie że RTS bedzie.Ruch chce sie z wami lac,wiesz jakie są wasze wymówki?śmieszne
Solówki w Łodzi kto w wiekszosci wygrywa?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 15:33

qb. pisze: No bandy Legii to wy wtedy nie obiliscie tak apropo waszych dokonan. Nie zmienia to faktu ze akcja na plus.
Za to nieprzypadkowe grupy starły sie na piotrkowskiej i tam akurat zostaliscie poskładani wiec moze hamujcie te swoje proroctwa kto kogo nastepnym razem bo nie wszystko jest takie czarno biale jak sie tutaj niektorym wydaje.
hahaha i kto tu komu ujmuje ?? skad Ty mozesz wiedziec kto tam był z Legii ?? Od na byłnp w wiekszosci młody skład a nie topowa ekipa czego Legia miała świadomość....
Moze u was banda nie jezdzi na zgode, ale generalnie wiadomo jak wygląda skład ktory jezdzi wspomagać ziomków i jest tam zazwyczaj specyficzna mieszanka.
jakos jak wy obiliscie pare naszych aut wracających z Płocka wspomagających Rese to ku*** zescie sie pucowali wszem i wobec ze obiliscie ŁKS.... tłumaczenia raczej do was nie docierały . Wiec tak samo my obilismy Legie, tylko trafilismy całą grupe a nie pojedyncze auta.

zajmijcie sie sobą jak juz pisałem bo to co piszecie to juz nawet smieszne nie jest i sie kompromitujecie z kazdym wpisem. Jak mowicie o starciach między nami to owszem na Pietrynie byliscie górą ale nie zapominajcie ze nadal ostatnia awantura banda na bande zainteresowanych składów w wiekszych liczbach jest bezapelacyjnie na naszą korzyść...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 15:55

I JESZCZE JEDNO BO STOSUJECIE ZNOWU STARY PATENT I CHCECIE ROZPIERDOLIĆ TEMAT ZEBY CZASEM NIKT NIE ROZKMINIŁ CO TUTAJ JEST WYPISYWANE. PRZYPOMINAM ZE OD KWESTII GRAFÓW SZYBCIUTKO PRZESKOCZYLISCIE DO ŻYDÓW W ŁODZI, DO FREKWENCJI,ZACHACZYLISCIE O JEBANIE FLAG , A TERAZ ZNOWU SPINKA JAK Z GIMNAZJUM NA TEMAT NASZYCH STARĆ NA MIESCIE. gratuluje cel osiagneliscie ale powrócmy do początku i d otego do czego sie ta awantura zaczeła.

Pare lat temu z 3-4 lata moze wczesniej, odjebaliscie zorganizowaną akcje, z okazji jakiegos wyjazdu dzien wczesniej rozjebaliscie nam w c*** grafów w Łodzi. Pucowaliscie sie z tego tutaj i chwaliliscie, jak zawsze wmawiając jaki to duzy sukces nie był. Oczywiscie relacje ze zdjeciami powysylaliscie tez do roznych portalikow tak jak to macie w zwyczaju ( starcie na Piotrkowskiej opisaliscie przeciez w S.O jeszcze tego samego dnia ... )

Po tych kilku latach chlopaszek od nas wrzuca tutaj ( pare dni temu) link z działalnoscią pewnej grupy, która katuje wasze grafy w ilosci hurtowej juz od dluzszego czasu, i nie tylko bo robi tez duzo ŁKSiackich produkcji. odjechalismy wam w tej kwestii i macie tego doskonałą świadomość....

Ale co robia wielcy Widzewiacy???
Zaczyna sie pompa i umniejszanie tego, ze to generalnie dziecinada, że to jest c***- iles tam wpisów czerwonoarmistów mające pokazać tylko i wyłącznie ze to nic takiego. Do takiego pokazania rzeczywistosci zapraszają nawet ziomków z całego forum zeby im pomogli hahha ....
jakis typ zgrywający starszego kumacza napierdala że to wręcz '' FRAJERSTWO'' i by najchetniej to takim łapy poupierdalał.
Gosciu !! swoim braciom po szalu ktorzy robia dokladnie to samo i kserują nas wielokrotnie w tych działaniach, tez bys łapy poupierdalał ?? Twoje ziomki po szalu tez sie w to bawiące to też FRAJERNIA ?? Wasze zbiorki na graffiti ktore prowadzicie juz od dawna zeby od nas nie odstawać i łupicie emigrantów, fan cluby itp to tez zbiorki frajerów, na frajerskie cele !?!?

Nie ku*** najlepsze jest to , ze on tak nie mysli- typ doskonale wie ze to po prostu element Łodzkiej wojny którą ostatnio wyraznie przegrywacie, tylko przyjął taką poze na forum , zeby nasze działania świadomie UMNIEJSZYĆ i odbić od tematu....

gratuluje ku*** jestescie zajebiste czerwone hipokrytki. Powyzsza sytuacja to idealny przyklad na wasze umniejszanie działan rywala i zakłamywanie rzeczywistosci. IDEALNY PRZYKŁAD ZEBY POKAZAĆ WASZA KUREWSKĄ ZAKOMPLEKSIONĄ MENTALNOŚC., wy nawet nie myslicie tak jak piszecie tylko robicie tu poze , zeby kreaowac wydarzenia tak jak wam pasuje.....

Jesli juz przyjeliscie nasze reguły gry to chociaz nie płaczcie i nie ośmiaszajcie sie w taki prosty sposób bo mi was żal ku***.... teraz mozecie napierdalać znowu o czym sie wam podoba zeby sobie morale podniesc ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 18.02.2016, 16:06

Rabin przejal monopol w tym watku. Inni juz wymiekli ale on twardo stoi na czele zniwelowania wroga. c***, ze w internecie ale zawsze. Bedziesz zasluzonym.
Ten, ktory pisze o swojej ekipie "bodajze".

O wiele inaczej wygladalby ten temat gdybys sie nie wypowiadal albo tak jak nawolujesz, pisac o swoich klubach.
Ja napisalem o frekwencji swojego Klubu, Ty przemilczales o swoim.
Z tymi flagami to wiadomo, ze milczysz, bo odpowiedz jest jednoznaczna.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 16:29

no i duzo zes wniosl do tematu tymi swoimi pierdami.

Tak nie zajebalismy ostatnio flagi ani Legii ani nikomu w ostatnich paru latach i jest to fakt , i takie porównania napewno wasze morale podnoszą...
ale nie zapominaj ze jestescie tymi którzy na tak wysokim poziomie, utracili swoją najwiekszą i najbardziej rozpoznawalną flage (Robotnicze...) tez wcale nie tak dawno temu, na rzecz lokalnego rywala . Owszem Wy nam tez pierdolneliscie conieco ale porównywanie tutaj akurat chyba nie ma sensu.

pisałem wielokrotnie o ŁKSie - jakies ciekawostki itp wielokrotnie próbowałem pokazac nasz punkt widzenia, waszego tematu nawet nie podejmując , i wielokrotnie jak tutaj był spokoj wogole sie nie wypowiadałem i nie atakowałem was , ale masz w moim poscie powyzej opisaną geneze tego co dzieje sie tutaj TERAZ W DANEJ CHWILI i jesli tego nie rozumiesz to ku*** dokup se kości IQ....
sam pisałem juz sto razy zeby sie zając sobą, tylko to wy najczesciej tutaj próbujecie wysmiac wszystko co robi ŁKS i przedstawic wszystko w korzystnym dla was , nieprawdziwym świetle. I apelowałem nawet tez nieraz, zeby ten temat był wyjebany w pizdu bo jest on niepotrzebny i źle swiadczy tylko o nas i o was, to wy chcieliscie żeby nadal tutaj był temat o Łodzi.... a teraz mi piszesz to o co sam juz wczesniej zes przeczytał w moich wpisach ?? normalny jestes ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

qb.

Post autor: qb. » 18.02.2016, 16:48

Ene due rabe pisze:
qb. pisze: No bandy Legii to wy wtedy nie obiliscie tak apropo waszych dokonan. Nie zmienia to faktu ze akcja na plus.
hahaha i kto tu komu ujmuje ?? skad Ty mozesz wiedziec kto tam był z Legii ?? Od na byłnp w wiekszosci młody skład a nie topowa ekipa czego Legia miała świadomość....
Moze u was banda nie jezdzi na zgode, ale generalnie wiadomo jak wygląda skład ktory jezdzi wspomagać ziomków i jest tam zazwyczaj specyficzna mieszanka.
jakos jak wy obiliscie pare naszych aut wracających z Płocka wspomagających Rese to ku*** zescie sie pucowali wszem i wobec ze obiliscie ŁKS.... tłumaczenia raczej do was nie docierały . Wiec tak samo my obilismy Legie, tylko trafilismy całą grupe a nie pojedyncze auta.
heh, wiem kto tam byl. gdybys w zyciu cos soba reprezentowal a nie byl jedynie internetowym szczekaczem to moze nie czerpalbys wiedzy z internetu a przede wszystkim skleił pizde i poszedł na trening

bialy08

Post autor: bialy08 » 18.02.2016, 17:16

Radzę nie zabierać glosu w sprawie o której nie ma się pojęcia zapytaj Hutnika o rewanż.Następnie do kolesia o nicku
serce miasta jesteś najlepszy,co tydzień na pietrynie wygrywasz wszystkie solówki.Szkoda słów.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 18.02.2016, 17:26

czy ktoś z Łksu odpowie na pytanie?
kto założył ŁKS??????

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 17:38

hhahaha a kto załozył ŻYDZEW ?? nawet ku*** nie wiadomo hahahaha :DD

no i temat juz ostatecznie mozecie uznać za rozjebany , wszystko co chcieliscie powiedziec to powiedzieliscie, do niczego co pisałem sie nie odniesliscie. Kolejne strony przerzucone, ludzie nie zwroca uwagi co było pisane wczesniej, normalnie pełen sukces czerwonej nethools armii.

qb. zes pokazał co wiesz , wiec sam sklej pizde zamiast walić znowu farmazony.... moze w takim razie w formie rewanzu napiszesz kogo Wy obiliscie ostatnio SAMI - w okresie od naszego trafienia Legii do teraz ? Nie mowie o starciach z nami ktore raz wygrywaliscie raz przegrywaliscie , moze być jakas akcja na trasie jak nasza na L , obojetnie co , jakas wasza wieksza aktywność. prosze Cie bardzo mozesz sie wykazać, w temacie który sami zaczęliscie.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Wasteland

Post autor: Wasteland » 18.02.2016, 17:45

FERIEee gówniarstwo oblega kibice net do tego rabin i jego wierni:)

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 18.02.2016, 17:56

Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
Slask w miare mozliwosci probuje odbic sie na Sevilli i myslisz, ze pyta ich o zdanie?

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 18.02.2016, 18:06

Rabin ty marna imitacjo chuligana nikt z tobą nie będzie dyskutował za język jakiego używasz i za wiedzę której nie posiadasz i nie schlebiaj sobie z tą popularnością, wkurwiające jest po prostu to że taki mały nic nie znaczący chujek może bezkarnie obrażać, za mniejsze przewinienia normalni użytkownicy tego forum byli banowani.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

MW10

Post autor: MW10 » 18.02.2016, 18:32

NoMatterWhat pisze:Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.
Slask w miare mozliwosci probuje odbic sie na Sevilli i myslisz, ze pyta ich o zdanie?
A wy za Poddębice się zrewanżowaliście?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

cobytu

Post autor: cobytu » 18.02.2016, 18:36

NoMatterWhat pisze:Bialy08, wiem o tym, ze Hutnik wam odmowil, tyle ze ja napisalem, ze wciaz sie nie zrewanzowalisvie, a nie, ze im nie proponowaliscie.

Nie ma u Nas zadnego praktycznie cisnienia na Hutnik bo oni nie wbili nas w ziemie i nie wyjebali nam flag.Jak chcesz to poszukaj sobie np. opisu naszego spotkania napisanego przez krakowian.Zobacz czy jest tam cos o r********* w proch i pyl ŁKS.Obiektywnie jest i na temat.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

altgr

Post autor: altgr » 18.02.2016, 18:37

Ty piszesz w tej chwili na powaznie ? Powiedz mi co moglismy zrobic jeszcze wiecej bo wydaje mi sie, ze nie do konca znasz temat i poprostu nie wiesz co zrobilismy.
ŁKS Łódź Polska !

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 19:16

PanTuNieStał pisze:Rabin ty marna imitacjo chuligana nikt z tobą nie będzie dyskutował za język jakiego używasz i za wiedzę której nie posiadasz i nie schlebiaj sobie z tą popularnością, wkurwiające jest po prostu to że taki mały nic nie znaczący chujek może bezkarnie obrażać, za mniejsze przewinienia normalni użytkownicy tego forum byli banowani.
Na szczęście nie jesteś w stanie mnie obrazić "mały nic nie znaczący chujku '' swoimi pierdami na internecie.
Z kolei to co pisze, mimo że wg was wartości merytorycznej nie ma żadnej - gotuje wasze tępe łby do czerwoności hahaha zastanawiające.

Co do Hutnika to 2 posty wyżej chyba wyjaśniają dobitnie o co chodzi , i chłopaki pokazali jak wielka jest wiedza tych ktorzy innym zarzucają jej brak ...
zresztą to sprawą między nami a Krakusami , c*** wam do tego tak naprawdę ( dlatego ja tego tematu już nie kontynuowalem)
, mieliśmy pisać o swoich klubach i sam żeś balasie NoMatterWhat dosłownie parę wpisów wyzej o to apelował, więc co masz rozdwojenie jaźni ???
Pomoge wam żebyście się mogli wykzac , jeszcze raz zadam to samo pytanie . Co wy zrobiliscie SAMI przez ten ostatni okres , od naszej akcji na Legie?
??
c**** macie do powiedzenia o wielkim i największym pierdzewie więc napierdalacie o ŁKSie , jak już pisalem jest to żałosne i świadczy tylko o Was...
A gość który przyrównał tą akcję z Hutnikiem bo sytuacji Sevilli i Śląska to chyba pobił rekord własnej głupoty , najlepsze że takie osobniki zgrywaja tu c*** wie kogo i dopierdalaja się i podważają wiedzę innych , ale coz ... to już specyfika tego forum mnie to już bardziej smieszy niż irytuje.... , klawiatura wszystko przyjmie, tylko nie przewidujecie że nie wszyscy maja iloraz inteligencji tak niski jak wy ... i wasze zagrywki i starania zaklinania rzeczywistości palą na panewce ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

357.

Post autor: 357. » 18.02.2016, 20:57

ble ble ble,już nikt nie czyta raczej tych wywodów. Nie masz klegów w realnym swiecie żeby sobie na kibicowskie tematy pogadać przy piwie, tylko tu p********* non stop?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 18.02.2016, 21:04

Hahaha a na c*** Ty tu zagladasz ? Nie masz kolegów ?
Problem jest tego typu że wy za dużo w tym miejscu o nas piszecie burki i świadomie chcecie kreować nasz obraz u innych... zaprzestancie tego robic to ja też przestane tutaj was wkurwiac .....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

(S)

Post autor: (S) » 18.02.2016, 21:20

spotkanie ŁKS-Hutnik to kwintesencja chuliganstwa...spotkanie sponton, dwie grupy walczące, wszystko elegancko wiec nie wpierdalajcie tego do waszych bzdurnych derbowych wyliczanek !! Każdy znałby finał liczbówki...

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 18.02.2016, 21:22

rabin czujesz się bardziej dowartościowany jak ubliżasz w internecie?

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 18.02.2016, 22:07

cobytu pisze:

Nie ma u Nas zadnego praktycznie cisnienia na Hutnik bo oni nie wbili nas w ziemie i nie wyjebali nam flag.Jak chcesz to poszukaj sobie np. opisu naszego spotkania napisanego przez krakowian.Zobacz czy jest tam cos o r********* w proch i pyl ŁKS.Obiektywnie jest i na temat.
Nie zrozumieliście. Mnie nie chodzi o to jak to było miedzy wami załatwiane, tylko o suchy fakt, że do rewanżu nie doszło. Nie porównuje was do akcji ze Śląskiem tylko, piszę o tym, że Śląsk działa, by zrobić odwet, a u was cisza w tym temacie. Wasza plama, wasza sprawa.
Tyle ode mnie.

MW10

Post autor: MW10 » 18.02.2016, 22:13

NoMatterWhat pisze:
cobytu pisze:
Pozostań w świecie internetu, tutaj ty i twoja znikoma wiedza o sprawach kibicowskich pasują najlepiej.

Nie zrozumieliście. Mnie nie chodzi o to jak to było miedzy wami załatwiane, tylko o suchy fakt, że do rewanżu nie doszło. Nie porównuje was do akcji ze Śląskiem tylko, piszę o tym, że Śląsk działa, by zrobić odwet, a u was cisza w tym temacie. Wasza plama, wasza sprawa.
Tyle ode mnie.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

ODPOWIEDZ