Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Z całym szacunkiem dla forumowego grona, ale analiza jaką kto ma zgode jest zupełnie nie na miejscu. W tryniacie nos w nie swoje układy i naprawde nic Wam do tego. Jesli Legia mówi, że zgoda istnieje i ma sie dobrze to tak jest.
-
niektorzy ludzie na forum chyba oczekuja ze nagle ktos z Legii napisze ze zgoda z Sosnowcem czy Juve to lipa i fikcja ... ludzie zastanowcie sie nawet jakby tak bylo to tym tu sie nikt chwalic nie bedzie ze ma zgody tylko na papierze..
jesli jest zgoda to jest i nie rozkminiajce wiecej czy moze sie bardzo lubia czy tylko trochę i dlaczego jedna zgoda wspierala druga w 200 osob a nie w 205..
ps posluzylem sie przykladami powyzszych ekip bo dosyc internauci duzo strasznie zametu tu sieja o tych ekipach ostatnio
jesli jest zgoda to jest i nie rozkminiajce wiecej czy moze sie bardzo lubia czy tylko trochę i dlaczego jedna zgoda wspierala druga w 200 osob a nie w 205..
ps posluzylem sie przykladami powyzszych ekip bo dosyc internauci duzo strasznie zametu tu sieja o tych ekipach ostatnio
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Obecnie najwięcej do powiedzenia ma grupa Drughi, z którą to został przybity oficjalny blat. Zgoda jest akceptowana równieżm.in przez Nucleo i Noi Soli, więc grupy też dosyć konkretne. Tyle.sądna noc pisze:A nie jest tak ze najwazniejszą grupa jest VikingPrzemas1 pisze:Wydaje mi się,że Legioniści mają przybitą sztamę z grupami : Nucleo i Drughi. Jeśli się mylę to proszę sprostować.MamoJeszczeGodzinke pisze:Już był wałkowany temat Juventusu, skoro Legioniści mówią że wszystko ma się dobrze to chyba wiedzą lepiej od was, o ile się nie mylę to sztama została przybita z jedną z ważniejszych grup na Juve a jest ich kilka

-
Skoro to dosyć konkretne grupy to mam pytanko: mógłbyś przybliżyć osiągnięcia tych grup?Mam na myśli czasy obecne.....
-
Skoro jesteśmy przy temacie Juventusu czy orientuje się ktoś jakie ma on zgody, kosy i układy. Wiem że zgoda to na pewno Ado Den Haag , Legia Warszawa a kosa to raczej Fiorentina czy Torino ktoś wie coś więcej?
-
krzysiek mylisz się bo Darek nie jest kibicem Pogoni (wiem bo sam się z nim kłóciłem na priv).
Co do Juventusu to wczoraj na meczu było widać, że zgoda ma się dobrze. Tutaj macie wszystko o ich zgodach i kosach: [link]
Co do Juventusu to wczoraj na meczu było widać, że zgoda ma się dobrze. Tutaj macie wszystko o ich zgodach i kosach: [link]
-
Jaka sytuacja na linii Odra Opole - Jagiellonia Białystok?
-
A co ma być? Gryf i Czarni to sa nasze zgody od wielu lat.
BIAŁO-ZIELONY SOPOT
-
Jakby się ekipy spotkały to chętnie by doszło do wymiany argumentów. ;)Mateo14 pisze:Jaka sytuacja na linii Odra Opole - Jagiellonia Białystok?
[link][link][link]
-
A jak obecnie wyglądają stosunki między kibolami Lecha Poznań a Jagiellonią Białystok?
Kiedyś wiadomo była kosa a jak obecnie?
Kiedyś wiadomo była kosa a jak obecnie?
-
Co do szalika Ruch-Górnik to kiedyś przez bardzo krótki czas trwała zgoda zwana "Śląską siłą". Zgoda upadła bardzo szybko ale szalik zdążyli wydać.
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Jak sytuacja w Częstochowie pomiędzy
CKM vs RKS
CKM vs AZS
RKS vs AZS
CKM vs RKS
CKM vs AZS
RKS vs AZS
-
a jak jest na linii Falubaz-Legia??
-
A jak wygląda sytuacja w Bytomiu? Mam na myśli PBvsGKSz!
Czy na Szombierkach istnieje jakiś jeszcze ruch kibicowski?
Słyszałem ze Polonia czasem lubi wpaść na stadion GKSz
-
Nie jestem z zainteresowanych stron, ale myślę że na to pytanie zna odpowiedź każdy który choć trochę interesuje się sceną kibicowską.PCP pisze:A jak wygląda sytuacja w Bytomiu? Mam na myśli PBvsGKSz!
Polonia Bytom ma kosę z Szombierkami. Na Szombierkach istnieje ruch kibicowski, jeżdżą na swoje wyjazdy oraz kadrę.
Dziwne że pytasz jak wygląda sytuacja w Bytomiu, skoro wiesz że na Szombry wpada raz po raz Polonia..
-
W dniu wczorajszym zostaje przybita zgoda pomiędzy kibicami Chełmianki Chełm a Górnikiem Łęczna.
lubelscykibice.pl
lubelscykibice.pl
NARODOWE SIŁY ZBROJNE NSZ
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
-
Powiślanka to zgoda radomskiej Bronitablica11 pisze:hehehe co za hipokryta ;)
Radomiak MIAŁ ukad ze Stalą Rzeszów a o Powiślance to pierwsze słysze.
PS: leć do kiosku!
-
Polonia Iłża jest fc RadomiakacortesWWA pisze:"Przemek82" widzewiaku psinco wiesz o Radomiaku.
Tak sie sklada, ze czesto bywam na meczach w Radomiu nawet z raca w reku. Z tego co mowia Kibice RKS-u to Polonia Ilza jest zgoda, a za Stala Rz nie zerwali stosunkow i widzialem nawet ekipe stali na meczu Radomiaka.
Koniec koncow farmazoniarz jestes Ty
Polonia Iłża to FC Radomiaka a ze Stalą Rzeszów był układ, jednak został zakończony!
-
CortesWwa no i kto wyszedl na farmazoniaza?kristof pisze:Polonia Iłża to FC Radomiaka a ze Stalą Rzeszów był układ, jednak został zakończony!
wiedziales ze dzwoni tylko nie wiedziales w ktorym kosciele.Chciales zablysnac kumatoscia a sie osmieszyles
wracajac do tematu jak jest na lini KSZO -Cracovia?
-
Powie mi ktoś, jak to jest, że Ruch ma jednocześnie zgody z Elaną i Apatorem?
-
poszukaj od c**** razy bylo pisany albo wejdz tutaj! [link]QiubKK pisze:Powie mi ktoś, jak to jest, że Ruch ma jednocześnie zgody z Elaną i Apatorem?
-
- Moderator
tak samo jak Lechia ma z Gryfem i Czarnymi.
-
mamy z Czarnymi (tymi prawdziwymi, nie pajacami z kosza) układ więc to trochę coś innego .

-
Myślę, że dobra odpowiedzią byłaby lektura tematyki dotychczasowych wpisów "cichociemnego". Daje do myślenia :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
KosaKumaty12345 pisze:Jak sytuacja w Częstochowie pomiędzy
CKM vs RKS
CKM vs AZS
RKS vs AZS
?
Kosa
-
a nie bylo wlasnie tak ze w ostatnim roku, dwoch AZS dogadal sie z Rakowem? jesli sie myle sorry.
-
Jak wygląda sytuacja pomiędzy Starem Starachowice a klubami z regionu radomskiego? Mam tu na myśli Broń,Radomiak,Powiślanka.
Czy Powiślankę faktycznie łączy jakiś układ z KSZO?
Czy Powiślankę faktycznie łączy jakiś układ z KSZO?
-
Stosunki Staru z Radomiakiem i Bronią neutralne. Natomiast Powiślankę można uznać za nie lubianą w Starachowicach z racji kontaktów wcześniej z Wisłą Sandomierz a obecnie z KSZO.
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
-
Witam wszystkich i mam pytanie jak to w końcu jest między Karkonoszami i Śląskiem? i kto jest właścicielem flagi Jelenia Góra w barwach WKS? (Proszę o odpowiedź kogoś z JG albo WRO broń Boże z Wałbrzycha)
I jak jest na lini Chrobry Karki? oraz jak traktują Karkonosze zgodb Śląska (Wisła, Lechia, Miedż i Motor)?
I jak jest na lini Chrobry Karki? oraz jak traktują Karkonosze zgodb Śląska (Wisła, Lechia, Miedż i Motor)?
-
cos bylo slychac o jakims ukladzie z KSZOkami,w sumie nie ma w tym nic dziwnego,Powislanka traci flagena ich korzysc a potem sie z nimi swata:)kluchu1926 pisze:Stosunki Staru z Radomiakiem i Bronią neutralne. Natomiast Powiślankę można uznać za nie lubianą w Starachowicach z racji kontaktów wcześniej z Wisłą Sandomierz a obecnie z KSZO.
-
Karkonosze są naszym FC. Właścicielem flagi są Karkonosze, fana zadebiutowała w Łodzi. Wcześniej wieszali oni swoją flagę klubową co nam się nie podobało i zadecydowaliśmy albo fana w naszych barwach albo wogóle.DonZManczy pisze:Witam wszystkich i mam pytanie jak to w końcu jest między Karkonoszami i Śląskiem? i kto jest właścicielem flagi Jelenia Góra w barwach WKS? (Proszę o odpowiedź kogoś z JG albo WRO broń Boże z Wałbrzycha)...
CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!
-
Witam mam pytanie co do ceramiki opoczno jak to jest z ich kosami i zgodami obecnie
-
znaczy sie ze Karkonosze mają zakaz pojawiania się w swoich barwach biało-niebieskich na meczach Śląska? kiedys o to pytałem i nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi tylko odpowiedzi nie odnoszące się do mojego pytaniaAve1947Silesia pisze:Karkonosze są naszym FC. Właścicielem flagi są Karkonosze, fana zadebiutowała w Łodzi. Wcześniej wieszali oni swoją flagę klubową co nam się nie podobało i zadecydowaliśmy albo fana w naszych barwach albo wogóle.DonZManczy pisze:Witam wszystkich i mam pytanie jak to w końcu jest między Karkonoszami i Śląskiem? i kto jest właścicielem flagi Jelenia Góra w barwach WKS? (Proszę o odpowiedź kogoś z JG albo WRO broń Boże z Wałbrzycha)...
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Tak. Takie były ustalenia między nami, podobnie było ze Startem Namysłów który też pojawiał się parę razy w klubowych barwach na Oporowskiej.
CAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA!!
-
Na jedynm z for spotkałem sie z opinią że ta flaga należy do fc Jelenia Góra a nie do Karków i twierdziła do osoba z KSK.,. A jak Jeleniogórzan traktuja wasze zgody bo z tego co wiem na lini KSK a Miedź dochodziło do spięć na szlaku ? I czy wszystkie osoby z KSK tolerują obecny układ z WKSem ? i czy ta flaga w barwach WKS jest wieszana na meczach Karków (duzo pytań wiem ale nurtuje mnie ten temat bo nigdzie nie było powiedziane jak to wkońcu jest naprawde) z góry dzięki za odp. Z kibicowskim pozdrowieniem
-
-I nadal się pojawia,ostatnio byli w swoich koszulkach bodajże na meczu z Legią.W swoich barwach bywa też Moto-Jelcz Oława,rzadziej Bielawianka.podobnie było ze Startem Namysłów który też pojawiał się parę razy w klubowych barwach na Oporowskiej.
-kibice Karkonoszy na własnych meczach wieszają swoje flagi.Wbrew temu co sugerują ludzi z Wałbrzycha nie stracili oni swojej tożsamości.
-Flaga w barwach KSK wisiała na Oporowskiej tylko raz,z wiadomych powodów na meczu z Arką (wspierał ich Górnik).
Nie da się ukryć,że FC,które wspierają Śląsk od wielu lat pozwalają sobie na nieco więcej niż "nowi".
Bzduraspotkałem sie z opinią że ta flaga należy do fc Jelenia Góra a nie do Karków
-
"Wspierał ich Górnik" - Co za kompleks ;)Wyznawca pisze:-I nadal się pojawia,ostatnio byli w swoich koszulkach bodajże na meczu z Legią.W swoich barwach bywa też Moto-Jelcz Oława,rzadziej Bielawianka.podobnie było ze Startem Namysłów który też pojawiał się parę razy w klubowych barwach na Oporowskiej.
-kibice Karkonoszy na własnych meczach wieszają swoje flagi.Wbrew temu co sugerują ludzi z Wałbrzycha nie stracili oni swojej tożsamości.
-Flaga w barwach KSK wisiała na Oporowskiej tylko raz,z wiadomych powodów na meczu z Arką (wspierał ich Górnik).
Nie da się ukryć,że FC,które wspierają Śląsk od wielu lat pozwalają sobie na nieco więcej niż "nowi".Bzduraspotkałem sie z opinią że ta flaga należy do fc Jelenia Góra a nie do Karków
Info że kibice KSK wieszają flagi na swoich meczach to totalna bzdura. Od 2 lat śledzę ich mecze i takowe zjawisko jak młyn na meczach KSK (nie mówiąc o flagach) to aktualnie prawdziwy rarytas !
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Dorzucę swoję wiedzę na temat Chrobry - Karki.DonZManczy pisze:Witam wszystkich i mam pytanie jak to w końcu jest między Karkonoszami i Śląskiem? i kto jest właścicielem flagi Jelenia Góra w barwach WKS? (Proszę o odpowiedź kogoś z JG albo WRO broń Boże z Wałbrzycha)
Obie ekipy nazwijmy to po naszemu "kumały sie"
Wszystko było Ok i nawet sami ludzie z Głogowa przyznawali że za jakiś czas może i by doszło do czegoś.
Czar prysnął gdy Głogowianie dosłownie przypadkowo będą na meczu w JG dowiedzieli się że fani KSK "kręcą na boku" z wrocławskim Slaskiem.
Wyszło to na piwie w jakiejś knajpie. No i Chrobry "pogonił" dwulicowców :)
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Wszyscy to widzieli jak pięknie skoczyło wam ciśnionko,gdy zobaczyliście tą flagę.Nawet nie próbuj zaprzeczać bo się ośmieszysz."Wspierał ich Górnik" - Co za kompleks ;)
Nie naśmiewaj się,bo jeszcze niedawno zobaczyć więcej niż 200 osób na waszym stadionie to był dopiero rarytas.Od 2 lat śledzę ich mecze i takowe zjawisko jak młyn na meczach KSK (nie mówiąc o flagach) to aktualnie prawdziwy rarytas !