A wyobrażacie sobie mieć policjantki w składzie?jakdzieci pisze:Z kim przystajesz, taki się stajesz... Czy wyobrażacie sobie iść w pochodzie w ubeckim donosicielem?.

Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Z debilami się nie dyskutuje. Robią to tylko inni debile. A takich tu nie brakuje.Quorth pisze:jemkotlety...przez dziesiątki stron tego tematu nie macie żadnych merytorycznych argumentów. Plujecie się tylko z GTS-em. Udowodnione zostało natomiast, że jesteście menelami, kanarami, konfidentami, zdrajcami polskości, frajerami, którzy potrafią tylko dzieciakom wciskać dragi a ten ciapaty na zdjęciu z przywódcami waszej rozjebanej ekipy to przecież nie fotomontaż....ja pier...e co za wstyd
Można by wymienić ze 3 osoby ( z obu stron) na krzyż z tego tematu, które potrafią podjąć merytoryczną dyskusję, ale i tak tego nie robią bo za moment jest wysyp pajaców (vide ty).
-
Haha wy psy tak na poważnie? Za dużo dopalaczy bierzesz, cała wasza historia i klubowa i ruchu kibicowskiego to jeden wielki powód do wstydu.nieznAJomy1906 pisze:Wolę cierpieć pod siłą narzuconym jarzmem komunistów i z nimi walczyć,niż sam dumnie nazwać się żydem i się tym szczycić.
Taka właśnie różnica jest między Nami a wami. Wisła się nie ma czego wstydzić , za to Wy owszem.
P.S. COo tam u andrzeja l. cały czas strzela z ucha?
-
Wiślacy działają a sąsiadka szczeka w internetach.
http://skwk.pl/wislaccy-patrioci/6569-z ... -czas.html
http://skwk.pl/wislaccy-patrioci/6569-z ... -czas.html
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
większość c**** z klubu menela spierdalała w podstawówce z historii ale za to znają tą Wisły lepiej od swojej, milicyjne korzenie i te sprawy...
-
Poziom kibiców Cracovii to poziom kury....kura mówi kokokokokoko a kibice Cracovii-GTSGTSGTS
-
własnie, może ktoś z Cracovii napisać czy mu to nie przeszkadza, czy to popiera i co o tym sądzi?info z TMK pisze: Ja to bardziej sie dziwie, ze was wpuszczaja, za te flagi pierdolonych zydow najbardziej skurwialego narodu jaki moze byc nie zdziwil bym sie. Nie, nie jestem za Wisla, szokuje mnie jak mozna wieszac flagi tych smieci i byc z tego dumnym.. Ogarnijcie sie panowie i panie z Cracovii, nie przystoi to tak zasluzonemu klubowi i ekipie o takiej renomie.
-
Czego oczekujesz ? W odpowiedzi usłyszysz standardowe ,, Wisła to milicyjny klub''
-
Ja nie jestem z Wisły więc oczekuje rzeczowej odpowiedzi od jakiegoś poważnego kibica Cracovii
-
Jedyny poważny kibic Cracovii który się wypowiada po internetach to ciapaty Kaiser.pijany powietrzem pisze:Ja nie jestem z Wisły więc oczekuje rzeczowej odpowiedzi od jakiegoś poważnego kibica Cracovii
-
Właśnie się dowiedziałem z tego forum, że jestem menelem, chleje oraz ćpam i nic nie znaczę na tzw. mieście.
Tak się zastanawiam bo jestem już starym chłopem prawie 40. Dlaczego wyciskam 150 kg bez chemii na ławce w koszulce Arki na siłce, po osiedlu chodzę w koszulce Pasów, żydów nie lubie ale uwielbiam Was wku…wiać tymi Gwiazdami Dawida (dlatego ten lament na tym forum to miód na moje serce - o to chodziło!).
Dlaczego ja widziałem Wasze kasy 3 razy nie wspomnę o meczu Polska - Izrael gdzie robiliśmy co chcieliśmy na Waszym stadionie (a Was jakoś u nas nie widziałem ostatnio)
Także oczywiście Wisła szacun co zrobiła do tej pory przez 15 lat i wydostała się z dołka oraz ma liczebną przewagę (tak zAWsze było) ale do Cracovii z tamtych lat to długa droga. Reasumując ilościowo nas miażdżycie ale jakościowo śmiem twierdzić, a jeszcze jakoś to obserwuję, że jednak jesteśmy lepsi pomimo Waszych Chemical Brothers.
A co do Waszego pier… o tym, że nie jesteśmy patriotami poniżej link:
[link]
Pozdro i uwielbiam to miasto :-)
Tak się zastanawiam bo jestem już starym chłopem prawie 40. Dlaczego wyciskam 150 kg bez chemii na ławce w koszulce Arki na siłce, po osiedlu chodzę w koszulce Pasów, żydów nie lubie ale uwielbiam Was wku…wiać tymi Gwiazdami Dawida (dlatego ten lament na tym forum to miód na moje serce - o to chodziło!).
Dlaczego ja widziałem Wasze kasy 3 razy nie wspomnę o meczu Polska - Izrael gdzie robiliśmy co chcieliśmy na Waszym stadionie (a Was jakoś u nas nie widziałem ostatnio)
Także oczywiście Wisła szacun co zrobiła do tej pory przez 15 lat i wydostała się z dołka oraz ma liczebną przewagę (tak zAWsze było) ale do Cracovii z tamtych lat to długa droga. Reasumując ilościowo nas miażdżycie ale jakościowo śmiem twierdzić, a jeszcze jakoś to obserwuję, że jednak jesteśmy lepsi pomimo Waszych Chemical Brothers.
A co do Waszego pier… o tym, że nie jesteśmy patriotami poniżej link:
[link]
-
Nie pisz po wódce bo się tylko ośmieszasz, jakościowo startu OBECNIE nie macie do Wisły i przypuszczam że ty również z tego sobie sprawę zdajesz, trochę obiektywizmu jednak bo pisaniem głupot na necie rzeczywistości nie zmienisz.Mossa pisze:Reasumując ilościowo nas miażdżycie ale jakościowo śmiem twierdzić, a jeszcze jakoś to obserwuję, że jednak jesteśmy lepsi pomimo Waszych Chemical Brothers.
-
Faktycznie na cracovii sami patroci i prawicowcy ktorzy pija razem piwka z lewackim ajaxem. Co wy macie w tych glowach ze wolicie namalowac gwiazde davida zamiast herbu swojego klubu.
-
Szkoda gościa jak każdego ginącego na wojnie, ale ja nie o tym.Mossa pisze: A co do Waszego pier… o tym, że nie jesteśmy patriotami poniżej link:
[link]
Tych szaliczków o których mowa na końcu to chyba niewielką ilość macie? Pomyślcie nad wzorem "Teraz pasy", bo połowa tu juz i Wisłę i Hutnika ma w CV.
Reszty bzdur szkoda komentować.
-
Mossa-masz poziom gimusa-nikt poważny by czegoś takiego nie napisał. To , że nie masz mózgu to pewne ale na dodatek jesteś zwykłym gimbem
-
haha żydom zostały wspominki i to podkoloryzowane o bandzie zlepionej przez rozjebusa a całe życie gts j**** policje.wstydu nie mają, całe życie na kolanach.
-
dziara typka po prawej
-
haha i co cwelu wklejasz jakieś fotki sprzed roku jak nie lepiej wałkowane tu zresztą o czym dobrze wiesz, bo chyba nie trafiłeś na to teraz przypadkiem.wklej lepiej zdjęcie kanara na meczu albo jakiegoś kolegi z gwiazdą dawida na łydce
-
hahaha no idiotaMossa pisze:żydów nie lubie ale uwielbiam Was wku…wiać tymi Gwiazdami Dawida (dlatego ten lament na tym forum to miód na moje serce - o to chodziło!).
człowieku myslisz że to nas wkurwia? nas to cieszy, smieszy i uświadcza w przekonaniu że jesteście bandą bezmózgów
zróbcie sobie jeszcze tęczowe flagi i wieszajcie je na każdym meczu wmawiając sobie że wkurwiacie całą Polske
jedyne co robicie to wzbudzacie śmiech i zażenowanie

-
Też mnie rozpierdala argumentacja, to jakby wieszac flagi "jesteśmy pedałami" i myslec że to kogoś wkurwiaWyznawca Wisełki pisze:hahaha no idiotaMossa pisze:żydów nie lubie ale uwielbiam Was wku…wiać tymi Gwiazdami Dawida (dlatego ten lament na tym forum to miód na moje serce - o to chodziło!).
człowieku myslisz że to nas wkurwia? nas to cieszy, smieszy i uświadcza w przekonaniu że jesteście bandą bezmózgów
zróbcie sobie jeszcze tęczowe flagi i wieszajcie je na każdym meczu wmawiając sobie że wkurwiacie całą Polske
jedyne co robicie to wzbudzacie śmiech i zażenowanie
No ale na Cracovii nigdy do konca normalnie nie było
-
Pajacyku nr 1 spod znaku gwiazdeczki "***", sam sobie blaznie zaprzeczasz, jestes tutaj najwiekszym napinaczem i najwiekszym pacholkiem z wislackiej strony, daj sobie spokoj bo naprawde kiedys ci zylka peknie i mama bedzie plakala jak straci synka przed monitorem, "żydom zostaly wspominki... cale zycie na kolanach" - no tylko polmozg moze takie zdanie stworzyc.
Drugi Quorth czy jak ci tam, wiemy juz ze na Cracovii samy idioci, uciekajace osoby z lekcji, menele, cpuny a na wisle uczeni, sportowcy, narodowcy, patrioci, wrecz bohaterowie - uswiadomiles caly kraj jak jest, wystarczy chyba ;)
Nakrecacie sie wislaczki same, jednym postem drugi post, idiota "***" sra sie o zdjecie sprzed roku a jak koledzy z jego kurewskiego klubu wklejaja STARSZE zdjecia to jakos nic nie mowi.
Z naszej strony dosc tez tutaj poldebili, ale to co wy wyprawiacie i sami siebie podniecacie swoimi postami to naprawde kpina.
Psy szczekaja, karawana jedzie dalej. Niedobitki i menele z Kałuży dalej zyja, oczywiscie nic nie znacza i wogole cpaja i pija, ale zyja !
SZALOM
Drugi Quorth czy jak ci tam, wiemy juz ze na Cracovii samy idioci, uciekajace osoby z lekcji, menele, cpuny a na wisle uczeni, sportowcy, narodowcy, patrioci, wrecz bohaterowie - uswiadomiles caly kraj jak jest, wystarczy chyba ;)
Nakrecacie sie wislaczki same, jednym postem drugi post, idiota "***" sra sie o zdjecie sprzed roku a jak koledzy z jego kurewskiego klubu wklejaja STARSZE zdjecia to jakos nic nie mowi.
Z naszej strony dosc tez tutaj poldebili, ale to co wy wyprawiacie i sami siebie podniecacie swoimi postami to naprawde kpina.
Psy szczekaja, karawana jedzie dalej. Niedobitki i menele z Kałuży dalej zyja, oczywiscie nic nie znacza i wogole cpaja i pija, ale zyja !
SZALOM
-
fajnie ale przestańcie już się tasować tą waszą potęgą z lat 90tych bo dość że ją założył rozjebus to takie bajki to nawet nie chodziły parę lat temu jak Wisły nie było w Krakowie, najwyżej w Myślenicach i okolicach.
-
=KSC= szkoda że tu nie zaglądałeś kiedy ludzie od was grały tu pierwsze skrzypce i syf robiły na czele z ZyDuSiem Chyrtrusiem czy jak mu tam było, pobanowali zostali to się uspokoiło.
-
tyle, że ten zydus chytrus to oczywista prowokacja, a ty i twoje koleżanki z gdowa, skotnik i klaju zdajecie się być po prostu debilami
naprawdę myślicie, że pisząc w tym temacie zmienicie czyjś światopogląd? zabieracie głosy w tematach w, których nie macie do tego prawa z racji tego, że wasz kl.. wasze towarzystwo to milicyjne ścierwo i spróbuj zaprzeczyć :)
naprawdę myślicie, że pisząc w tym temacie zmienicie czyjś światopogląd? zabieracie głosy w tematach w, których nie macie do tego prawa z racji tego, że wasz kl.. wasze towarzystwo to milicyjne ścierwo i spróbuj zaprzeczyć :)
-
Widzisz dzbanie Zyduś tu był prowokacją a na waszym zjebanym konfidenckim forum istnieje jako the Painterfc internet pisze:tyle, że ten zydus chytrus to oczywista prowokacja, a ty i twoje koleżanki z gdowa, skotnik i klaju zdajecie się być po prostu debilami
-
żydki zamiast śmiać się z Gdowa i Skotnik niech się lepiej zajmą wrzucaniem zniszczonych grafów na wiejskich przystankach, bo tam ostatnio właśnie królują
-
-
Wrzucasz takie zdjecie a masz gwiazdy zydowskie w podpisie i myslisz ze jestes smieszny? To ci powiem ze smieszny to znow młyn wystawiliscie a juz wogole szczyt wszystkiego ze nieciecza sie przebijala przez wasz doping hahahahahha
-
No dokładnie, lipa w c***. Nie dość, że nas zagłuszyli (wiadomo po mefedronie nie chce się śpiewać) to jeszcze wjebali się nam pod kasy.
PS.
Młyn KSC jednak dzisiaj większy od tego we Wrocławiu.
PS.
Młyn KSC jednak dzisiaj większy od tego we Wrocławiu.
-
Cracovia swoim propagowaniem żydostwa od zawsze wywoływała u mnie pogardę, jednak teraz gdy zobaczyłem zdjęcie czarnucha z czołówką "JG" (tfu!) to dla mnie jako kibice już nie istnieją, a raczej jako odłam "Zielonych". Jak Wam nie wstyd gdy małolaty oglądają w swoim otoczeniu Gwiazdy Dawida na ścianach, ich ekipa to osoby które jedynie mają na tyle siły by unieść maczetę i przynieść kratę piw dla tego czarnucha, ze świadomością że parę ulic dalej jakiś Wiślak własnie wraca z treningu TSW lub siłki. Na Waszych trybunach trzyma ich jedynie to że Wisła nie przyjmuje przerzutów, gdyby bawili się w KSC większość młodzieży z Kałuży na pewno po tym wszystkim wolałoby karierę na Reymonta. W jakiej sytuacji jest teraz Cracovia wystarczy wywnioskować chociażby po ich zdjęciach z zamalowywania Bieżanowa, gdzie pikselowane były nawet buty, a ekipa Wisły wkleja zdjęcia ze swoimi twarzami, to daje do myślenia. Popatrzcie na przyszłość trybun - młodzież, która na Cracovii ma... no właśnie, co ma? Wisła oferuje i zachęca na swoją sekcję TSW oraz siłkę, jeszcze ktoś wcześniej mówił o "chemii" w żyłach Sharksów - jak dla mnie zdecydowanie lepiej brać chemię którą później wychodzi na ławeczce, a nie podczas zwałów na domówce, ale jak to mawiają - "wszystko jest dla ludzi". Dalej nie rozumiem jak można mówić o sobie Żydzi by wkurzyć Wiślaków... gdyby moja największa kosa - Ruch, zaczęła o sobie mówić konfidenci, gwałciciele listonoszów etc. to mi by to sprawiało przyjemność, a nie mnie wkurzało. Resztki mojego szacunku jakie zostały dla KSC to tylko tyle, by pisać nazwę ich klubu z dużej litery.
KATOWICE
-
Witam
Z racji że wróciłem ostatnio z UK do Krakowa prosił bym kogoś ogarniętego o opisanie jak obecnie wygląda sytuacja na Starej Krowodrzy tzw. Piątce bo ostatnio widziałem dużo napisów typu "Cracovia 5" i przestrzelone wrzuty Wisły. Jeszcze 5 lat temu jak wyjeżdżam do UK "5" była typowo Wislacka, wszędzie wrzuty i napisy Wisły, nocne śpiewy i dużo chłopaków działających w kwestii kibicowskiej a teraz taka zmiana?
Proszę o normalną dyskusje w tej sprawie bo czytanie o GTS-ie i najebanych menelach po mefedronie chyba dla wszystkich zrobiło się nudne a wiem że kilku normalnych się tu wpisuje i można od nich dowiedzieć się wiele rzeczy w kwestii historii kibicowskiej.
Z racji że wróciłem ostatnio z UK do Krakowa prosił bym kogoś ogarniętego o opisanie jak obecnie wygląda sytuacja na Starej Krowodrzy tzw. Piątce bo ostatnio widziałem dużo napisów typu "Cracovia 5" i przestrzelone wrzuty Wisły. Jeszcze 5 lat temu jak wyjeżdżam do UK "5" była typowo Wislacka, wszędzie wrzuty i napisy Wisły, nocne śpiewy i dużo chłopaków działających w kwestii kibicowskiej a teraz taka zmiana?
Proszę o normalną dyskusje w tej sprawie bo czytanie o GTS-ie i najebanych menelach po mefedronie chyba dla wszystkich zrobiło się nudne a wiem że kilku normalnych się tu wpisuje i można od nich dowiedzieć się wiele rzeczy w kwestii historii kibicowskiej.
Wisła 5
-
Porównujesz zdj małolatów latających po bieżanowie o każdej porze dnia do zdj H wisły ?Silnoręki pisze:Cracovia swoim propagowaniem żydostwa od zawsze wywoływała u mnie pogardę, jednak teraz gdy zobaczyłem zdjęcie czarnucha z czołówką "JG" (tfu!) to dla mnie jako kibice już nie istnieją, a raczej jako odłam "Zielonych". Jak Wam nie wstyd gdy małolaty oglądają w swoim otoczeniu Gwiazdy Dawida na ścianach, ich ekipa to osoby które jedynie mają na tyle siły by unieść maczetę i przynieść kratę piw dla tego czarnucha, ze świadomością że parę ulic dalej jakiś Wiślak własnie wraca z treningu TSW lub siłki. Na Waszych trybunach trzyma ich jedynie to że Wisła nie przyjmuje przerzutów, gdyby bawili się w KSC większość młodzieży z Kałuży na pewno po tym wszystkim wolałoby karierę na Reymonta. W jakiej sytuacji jest teraz Cracovia wystarczy wywnioskować chociażby po ich zdjęciach z zamalowywania Bieżanowa, gdzie pikselowane były nawet buty, a ekipa Wisły wkleja zdjęcia ze swoimi twarzami, to daje do myślenia. Popatrzcie na przyszłość trybun - młodzież, która na Cracovii ma... no właśnie, co ma? Wisła oferuje i zachęca na swoją sekcję TSW oraz siłkę, jeszcze ktoś wcześniej mówił o "chemii" w żyłach Sharksów - jak dla mnie zdecydowanie lepiej brać chemię którą później wychodzi na ławeczce, a nie podczas zwałów na domówce, ale jak to mawiają - "wszystko jest dla ludzi". Dalej nie rozumiem jak można mówić o sobie Żydzi by wkurzyć Wiślaków... gdyby moja największa kosa - Ruch, zaczęła o sobie mówić konfidenci, gwałciciele listonoszów etc. to mi by to sprawiało przyjemność, a nie mnie wkurzało. Resztki mojego szacunku jakie zostały dla KSC to tylko tyle, by pisać nazwę ich klubu z dużej litery.
a tak po za tym Brawo dla Narodowej Cracovii za świetne pokazanie się na marszu.
-
Odnośnie gwiazd dawida na Cracovii...
To nie jest propagowanie żydostwa. Po prostu Cracovia przyjęła na klatę złośliwy przydomek i zrobili z tego remedium na które jak widać większość bije piane. I o to Cracovii chodziło. W odróżnieniu od Ruchu Chorzów tam się propaguje odrębność od Polski z tym ich tzw narodem śląskim i drażniącą gwarą, a na Cracovii nikt niczego nie propaguje, patriotów, narodowców, nacjonalistów czy wszelkiej maści prawicy jest tyle samo co w każdym klubie a może nawet i więcej ( z racji tego, że w Małopolsce jest ogólnie więcej niż w reszcie kraju). Gwiazda dawida ma działać na nerwy i jak widać działa.
Panie Silnoręki trochę się pośmiałem czytając posta w którym liżesz Pan po jajach Wisłe ale cóż może te fotki z twarzami tak na ciebie działają. Pozdro hehe.
To nie jest propagowanie żydostwa. Po prostu Cracovia przyjęła na klatę złośliwy przydomek i zrobili z tego remedium na które jak widać większość bije piane. I o to Cracovii chodziło. W odróżnieniu od Ruchu Chorzów tam się propaguje odrębność od Polski z tym ich tzw narodem śląskim i drażniącą gwarą, a na Cracovii nikt niczego nie propaguje, patriotów, narodowców, nacjonalistów czy wszelkiej maści prawicy jest tyle samo co w każdym klubie a może nawet i więcej ( z racji tego, że w Małopolsce jest ogólnie więcej niż w reszcie kraju). Gwiazda dawida ma działać na nerwy i jak widać działa.
Panie Silnoręki trochę się pośmiałem czytając posta w którym liżesz Pan po jajach Wisłe ale cóż może te fotki z twarzami tak na ciebie działają. Pozdro hehe.
-
TT1909 - przypominając sobie Waszą ekipę spod sektora gości i utwierdzając się dalej w tym przekonaniu po filmiku jaki puściła w sieć Wisła, stwierdzam że osoby tam wyglądały tak samo jak te z Bieżanowa.
nicdobrego - jako GieKSiarz, tak jak Niebiescy - GODOM, jednak nie GODO się u Nas gwarą dlatego by kogoś zezłościć (tak jak próbujesz porównać tutaj KSC i HKS) by kogoś wkurzyć, tylko dlatego że jesteśmy z niej dumni. Skoro na KSC widnieją żydowskie gwiazdy, to oni także są z nich dumni, stąd moje zdanie na ich temat. To nie jest "lizanie po jajkach" - samo napisanie tego przez klawiaturę wywołuje u mnie wstręt, w przeciwieństwie chyba do Ciebie, skoro masz w głowie takie fantazje. Po prostu niezależnie od barw klubowych potrafię "wyłapać" akcje które mi samemu imponują - tak jak potrafię pochwalić Lech za bojkot meczu, by dana kwota nie poszła na imigrantów, tak jak tak jak potrafię pochwalić Legię za godne reprezentowanie Polski na Ukrainie, tak potrafię pochwalić Wisłę za świetne inicjatywy sportowe, których na KSC brakuje.
nicdobrego - jako GieKSiarz, tak jak Niebiescy - GODOM, jednak nie GODO się u Nas gwarą dlatego by kogoś zezłościć (tak jak próbujesz porównać tutaj KSC i HKS) by kogoś wkurzyć, tylko dlatego że jesteśmy z niej dumni. Skoro na KSC widnieją żydowskie gwiazdy, to oni także są z nich dumni, stąd moje zdanie na ich temat. To nie jest "lizanie po jajkach" - samo napisanie tego przez klawiaturę wywołuje u mnie wstręt, w przeciwieństwie chyba do Ciebie, skoro masz w głowie takie fantazje. Po prostu niezależnie od barw klubowych potrafię "wyłapać" akcje które mi samemu imponują - tak jak potrafię pochwalić Lech za bojkot meczu, by dana kwota nie poszła na imigrantów, tak jak tak jak potrafię pochwalić Legię za godne reprezentowanie Polski na Ukrainie, tak potrafię pochwalić Wisłę za świetne inicjatywy sportowe, których na KSC brakuje.
KATOWICE
-
to najpierw na GieKSie zobacz czy wszytsko dobrze, na necie latały fotki jak waszym młynie są i cyganie ;-)Silnoręki pisze:TT1909 - przypominając sobie Waszą ekipę spod sektora gości i utwierdzając się dalej w tym przekonaniu po filmiku jaki puściła w sieć Wisła, stwierdzam że osoby tam wyglądały tak samo jak te z Bieżanowa.
-
Małolat-odpowiadam. Mieszkam na Starej Krowodrzy w rejonie działania Wisła 5 i na prawdę nie wiem gdzie widziałeś grafy Cracovia 5. Może podasz ulicę. Z chęcią zobaczę to na własne oczy. Na dzielni są tylko Wiślackie napisy faktem jest , że bywają one przestrzelone. Lea, Nawojki, Czarnowiejska, Piastowska to tereny 100 proc Wiślackie. Tak było jest i będzie. Potwierdzam tylko fakt przestrzelania grafów nie mam pojęcia przez kogo ale na pewno jest to ekipa szybko biegających dzieciaków. Cracovie można teoretycznie spotkać od końca Kijowskiej/Wrocławskiej ale to jednostki, które także głównie zamazują grafy....dalej są już Azory obronione przez Wisłe
-
Ostatnio pojawiły się takie napisy na szkole przy kijowskiej od strony osiedla ale dziś widziałem że wszystko już wróciło do normy.. Takie napisy też są przy biedronce na Wrocławskiej i wiem ze tam są jednostki Pasów ale ostatnimi czasy widać więcej działają niż Wisła z tamtych rejonów.. Ale sam przyznasz skoro mieszkasz na 5 że jakościowo Wisła bardzo spadła.. I ciężko mi to pisać bo sam się wychowałem na 5..Quorth pisze:Małolat-odpowiadam. Mieszkam na Starej Krowodrzy w rejonie działania Wisła 5 i na prawdę nie wiem gdzie widziałeś grafy Cracovia 5. Może podasz ulicę. Z chęcią zobaczę to na własne oczy. Na dzielni są tylko Wiślackie napisy faktem jest , że bywają one przestrzelone. Lea, Nawojki, Czarnowiejska, Piastowska to tereny 100 proc Wiślackie. Tak było jest i będzie. Potwierdzam tylko fakt przestrzelania grafów nie mam pojęcia przez kogo ale na pewno jest to ekipa szybko biegających dzieciaków. Cracovie można teoretycznie spotkać od końca Kijowskiej/Wrocławskiej ale to jednostki, które także głównie zamazują grafy....dalej są już Azory obronione przez Wisłe
Wisła 5
-
Jasne nie ma dawnej ekipy. Było tutaj sporo wariatów kiedyś. Teraz dzieciaki jednak cały czas działają...popatrz choćby na to jak dzielnie utrzymuje się największy napis Wielka Wisła. W parku piękne grafy, chodź czasem niszczone. To jasne, że wszystkie osiedla zaliczają co kilka, kilkanaście lat zjazd i progres ale rzecz w tym, że Wisła na 5, Bronowicach jest generalnie niezagrożona. Cracovia robi tu czasem partyzantkę i nic więcej.
-
A co kaiser na to ? Chłopaki jeszcze działają czy juz pogonieni ?jemkotlety pisze:
-
Czy do 5 też zalicza się Kazimierza Wielkiego i plac Axentowicza czy to już NK/Wrocławska ?