Pokazaliście formę w weekend smarku heheserce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
kogo ludzie honoru tym razem pogonili siatkarki czy pipongistow hahaha?serce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
-
Mogli być to nawet szachiści,byli kibicami Łks?Byli.Mieli wasze barwy?Mieli,więc już nie mają a służą jako wycieraczki a oni się zastanowią na przyszłość.
-
Na pewno nie ciebie bo ty żyjesz tylko w świecie internetowym.szwadron97 pisze:kogo ludzie honoru tym razem pogonili siatkarki czy pipongistow hahaha?serce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
1910
-
jak byscie obili Widzew to trabii byscie o tym wszem i wobec,no tak ale zamiast naprawde sparowac z Widzewem wolicie opowiadac bajki i wymyslać niestworzone historie,w niedziele była koszykówka były pochody,nie było psów,was tez nie było...
-
jest i czołowy farmazoniarz armii czerwonejserce miasta pisze:jak byscie obili Widzew to trabii byscie o tym wszem i wobec,no tak ale zamiast naprawde sparowac z Widzewem wolicie opowiadac bajki i wymyslać niestworzone historie,w niedziele była koszykówka były pochody,nie było psów,was tez nie było...
-
farmazoniarz powiadasz?
popytałem i nikt nic nie wie o jakich kolwiek bęckach od was,oswiećcie mnie zatem gdzie i w jakich oklicznościach obiliście w ten weekend RTS
popytałem i nikt nic nie wie o jakich kolwiek bęckach od was,oswiećcie mnie zatem gdzie i w jakich oklicznościach obiliście w ten weekend RTS
-
napianczu nie masz racji. Jak ŁKS obił Legie czy Lecha tez byla cisza. Po prostu Ci, ktorzy sie tutaj napinaja, nie wiedza co sie dzialo w weekend i tyle. I dobrze. Czuwaj!serce miasta pisze:jak byscie obili Widzew to trabii byscie o tym wszem i wobec,no tak ale zamiast naprawde sparowac z Widzewem wolicie opowiadac bajki i wymyslać niestworzone historie,w niedziele była koszykówka były pochody,nie było psów,was tez nie było...
-
tak tak tak c**** sie działo,nie wymyslajcie czegos co nie miało miejsca,każde wasze zwyciestwo z Widzewem rozdmuchujecie wiec nie p****** ze tacy powsciagliwi jestescie bo kto was nie zna to was kupi:)))mogło sie dziać kilka weekendów wstecz ale sie rozmysleliscie i slad po was zaginał.elo
-
Serce Miasta-dzieciaku jesteś takim debilem,czy udajesz?Wszystko byś chciał wiedzieć przez to forum. Napinasz się,ze wielki kumacz jesteś,a gówno wiesz. Druga sprawa jest taka,ze żyjesz jedną akcją z pietryny gdzie "widzew w 30 osób szukał wrażeń",ale jak widać rzadko wychodzisz z domu,tym bardziej w nocy w weekendy,bo nic nie wiesz.My jak coś robimy to nie chwalimy się tym,im mniej wiesz,tym lepiej śpisz. Weź już więcej się nie wypowiadaj bo naprawdę czytać się nie chce.
-
serce miasta- na kilometr wali od Ciebie osobą, która nie ma zielonego pojęcia o 90% wydarzeń w swoim własnym mieście, a zgrywasz najkumatszego na świecie.
(nie jestem z Łodzi, ot taka luźna uwaga, wynikająca z dłuższej obserwacji)
(nie jestem z Łodzi, ot taka luźna uwaga, wynikająca z dłuższej obserwacji)
Wartości to podstawa
-
Nic znaczacego w ostatnich kilku tygodniach w Łodzi się nie wydarzyło. Sąsiadki wciskają kolejny farmazon po tym jak rzekomo regularnie do nas dzwonia z propozycjami. Dajcie sobie na wstrzymanie, święta idą...
-
no napewno nie mnie bo nie jestem z zydowskiego miasta jak ty haharozpierdol pisze:Na pewno nie ciebie bo ty żyjesz tylko w świecie internetowym.szwadron97 pisze:kogo ludzie honoru tym razem pogonili siatkarki czy pipongistow hahaha?serce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
-
Powitać łódzkie.
Co to za akcja w Łodzi pod więzieniem, że na Polsacie mówili?
Ja to słyszałem piąte przez dziesiąte, ale chętnie dowiem się więcej. Jakieś linki do wiarygodnych źródeł mile widziane.
Ja to słyszałem piąte przez dziesiąte, ale chętnie dowiem się więcej. Jakieś linki do wiarygodnych źródeł mile widziane.
-
Luki_1948 pisze:Powitać łódzkie.
Nie trzeba być z łódzkiego by wiedzieć o co może chodzić. PDW i tyle
-
Tyle to ja też wiem.MalinowyNos pisze:Luki_1948 pisze:Powitać łódzkie.
Nie trzeba być z łódzkiego by wiedzieć o co może chodzić. PDW i tyle
-
Może ktoś opisać ile do tej pory odbyło się spotkań pomiędzy RTS a ŁKS na "ubitej ziemi" i jakie były spotkań tych rozstrzygnięcia?
-
Nie wiem ile było dokładnie ale wszystkie do przodu dla LKS.
-
Umówionych było jedno w parku 3maja. Tam Łks w przewadze i z przedłużaczami wygrał. Bylo to pierwsze i ostatnie umówione spotkanie. Reszta spotkań to efekt polowań, zasadzek itp z różnym skutkiem. Jesli faktycznie Cię to interesuje to trzeba prześledzić ten temat wszystko zostało napisane, jeśli natomiast chciałeś wywołać burze to czas pokaze czy Ci się udało ;)
-
Faktycznie typowo umowione bylo w parku.Wersje co przewagi i przedluzaczy jednak sa inne i juz pewnie nigdy sie nie zmienia.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Panowie pytanie bez spiny więc nie róbcie gównoburzy pod nim.
Jakie są 3 najmocniejsze dzielnice ŁKSu i Widzewa, pod względem liczb, akcji na mieście i pod względem sportowym?
Jakie są 3 najmocniejsze dzielnice ŁKSu i Widzewa, pod względem liczb, akcji na mieście i pod względem sportowym?
-
Wymienisz po trzy dzielnice i wymienisz wszystkie dzielnice Łodzi! Chyba bardziej ci chodziło o osiedla, bo powiesz Chojny, Widzew, Śródmieście czy tam Widzew Wschód i obejmujesz pół Łodzi. Bardziej chyba ci chodzi o mniejsze enklawy (osiedla) jak Janów, Olechów itd, ale to do kogoś bardziej rozeznanego. Zdecydowanie łatwiej wskazać ŁKS, bo mają konkretne osiedla (jak Koziny, Teofilów czy Stare Polesie) choć niekoniecznie to musi być top 3. Sami zainteresowani muszą to opisać (fc aż tyle nie wie).
-
Liczby, ultras, ekipa remontowa - to u nas bezwzględnie numer 1 - STARE POLESIE. Ine osiedla w tych tematach mają swoje lepsze i gorsze momenty. SP trzyma natomiast stały wysoki poziom od wielu lat. Jeżeli chodzi o aspekt H - Limanka, Teofilów, Koziny i Ruda.
Łódzki Klub Sportowy
-
Jeżeli chodzi o H, to warto też wspomnieć o Śródmieściu które też ma dobrą ekipę.opel pisze:Liczby, ultras, ekipa remontowa - to u nas bezwzględnie numer 1 - STARE POLESIE. Ine osiedla w tych tematach mają swoje lepsze i gorsze momenty. SP trzyma natomiast stały wysoki poziom od wielu lat. Jeżeli chodzi o aspekt H - Limanka, Teofilów, Koziny i Ruda.
-
Jeśli chodzi o RTS to najlepsze dzielnice to Bałuty w skład których wchodzą m.in bardzo mocne nasze osiedla jak Stare Miasto, Radogoszcz, Żabieniec, Drugą najlepszą naszą dzielnicą jest Górna gdzie prym wiodą takie osiedla jak Chojny, Dąbrowa i Górniak. No i oczywiście Widzew gdzie najlepiej chyba działają Zarzew, Olechów, Janów.
-
Do tego
Bałuty - Stare Bałuty
Widzew - Stary Widzew
?
Bałuty - Stare Bałuty
Widzew - Stary Widzew
?
-
Nie chcę wam siem wp... w temat ale tak na przełomie 70/80 to chyba połowa ekipy ŁKSu z B i C na czele była z tej starej czesci Bałut, więc to musiała być ciekawa zmiana warty.
-
a to już niech się najlepiej sami Bałuciarze wypowiedzą.
-
Łks na Śródmieściu ma dobra ekipe h?wolne żarty,jest tam kilka w miare konkretnych osób ale w porównaniu z naszymi chłopakami ze Śródmieścia wypadaja bardzo blado o czym najdobitniej swiadczą solówki które nasi wygrywaja od dobrych kilku lat.Moim zdaniem Widzewa na Sródmiesciu jest troche mniej niz sąsiadów ale jakosciowo zdecydowanie Widzew przeważa od lat.
Jesli chodzi o dzielnice Widzewa to Bałuty zdecydowanie nr.1 i moim zdaniem długo długo nic...
Jesli chodzi o dzielnice Widzewa to Bałuty zdecydowanie nr.1 i moim zdaniem długo długo nic...
-
ŁKS ostanio nie w formie to chłopaki już nie są tacy wygadani :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
czyli bałuty górna śródmieście i widzew to dzielnice opanowane przez rts , białym zostało polesie ? 4 z 5 dzielnic opanowanych przez rts , grubo
-
Od razu sprostuje.Na Górnej są też takie osiedla jak Ruda,Rokicie,Kurak przy czym na dwóch pierwszych rządzi Łks na Kuraku jest 60 do 40 dla białych.BCB pisze:czyli bałuty górna śródmieście i widzew to dzielnice opanowane przez rts , białym zostało polesie ? 4 z 5 dzielnic opanowanych przez rts , grubo
CO do Bałut to w ich skład wchodzi też Limanka czy Teofilów które są białe.Śródmieście jest podzielone mniej więcej na pół, a umowny podział przebiega wzdłuż ul.Kilińskiego.Na Widzewie wszystkie osiedla są nasze, a na Polesiu wszystkie osiedla są białe.
-
widać teraz ,że kibice widzewa z Łodzią nie mają za dużo wspólnego , mieszają im się dzielnice z osiedlami.
ciekawe czego się jeszcze dowiemy od serce miasta , dawaj więcej :D wygrywacie solówki , to pod gimnazjum ? czy już tak na poważnie pod liceum ? konkretniejsza ekipa ś ma widzew :D
ciekawe czego się jeszcze dowiemy od serce miasta , dawaj więcej :D wygrywacie solówki , to pod gimnazjum ? czy już tak na poważnie pod liceum ? konkretniejsza ekipa ś ma widzew :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Widać kolega czerpie wiedzę wyłącznie z internetu gdzie prym wiodą internetowi chuligani Widzewa.FWC pisze:ŁKS ostanio nie w formie to chłopaki już nie są tacy wygadani :)
-
hehe kolejny przykład na to że jak macie plecy to nie ma tematu i nic się nie dzieje, a gdyby było w drugą stronę to nabilibyście to już 3 strony postów.MW10 pisze:Widać kolega czerpie wiedzę wyłącznie z internetu gdzie prym wiodą internetowi chuligani Widzewa.FWC pisze:ŁKS ostanio nie w formie to chłopaki już nie są tacy wygadani :)
popytaj kolegów jak im się spierdalało na Bałutach i jak nie chcieli się bić na śródmieściu tłumacząc się wigilią :) pozdro bez odbioru cykory :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Był spokój, ludzie litości ile można czytać w kółko to samo, wystarczy że jeden prowokator zada pytanie na które dyskusja toczy się cały czas a reszta się podpala i dalej i Poddębice i Park 3ciego maja.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
ostatnio mnie nurtowało jak obecnie wygląda aktywność kibicowska Retkinii? Z tego co tu kiedyś ktoś z Łksu pisał to przysiadło tam ostro..
tak, czy się mylę?
tak, czy się mylę?
-
ty jebana internetowa parówo, ja mam ci ku*** wyliczyć ile to wy razy spierdalaliście ostatni raz? jaki to ma sens w ogóle? tak się gilu gimnazjalny składa że o akcjach H mało kto się chwali w internecie, dlatego o spotkaniach z Legią, Lechem, przez długi czas było cicho, tak samo byłoby z Poddębicami gdyby nie to że pismaki z tvnu24 roztrąbiły aferę na cały krajFWC pisze:hehe kolejny przykład na to że jak macie plecy to nie ma tematu i nic się nie dzieje, a gdyby było w drugą stronę to nabilibyście to już 3 strony postów.MW10 pisze:Widać kolega czerpie wiedzę wyłącznie z internetu gdzie prym wiodą internetowi chuligani Widzewa.FWC pisze:ŁKS ostanio nie w formie to chłopaki już nie są tacy wygadani :)
popytaj kolegów jak im się spierdalało na Bałutach i jak nie chcieli się bić na śródmieściu tłumacząc się wigilią :) pozdro bez odbioru cykory :)
na knet znajdziesz jedynie informacje o tym że 3 młodych pogoniło 1 innego młodego, albo tak jak twoje ziomeczki że ktoś tam wygrał jakąś solówkę pod szkołą, i dlatego właśnie twoja wiedza nie wybiega dalej niż to forum, i wiesz jedynie tyle co tu przeczytasz
-
idz na balkon krzycz!p********* głupoty których nieda się czytać faje po 300postow po wyjazdow 100 i zachowanie plemnika w pochwie jak płynie do jajnika.Wyjc wejs spray idz zamaż grafa zamiast pisac tu.Bo to tylko ladnie przedstawia młodym jak ładnie reprezentujesz swoje województwo.ALBO POD SZKOŁE PODSŁUCHAĆ JAK ZDANIA SIĘ SKŁADA.
CHULIGANI ZAWSZE RAZEM.
CHULIGANI ZAWSZE RAZEM.
-
Ukochane Miasto pisze:ostatnio mnie nurtowało jak obecnie wygląda aktywność kibicowska Retkinii? Z tego co tu kiedyś ktoś z Łksu pisał to przysiadło tam ostro..
tak, czy się mylę?
Na moje oko Retknia w tej chwil to nasze najwieksze osiedle z najmiejmniej wykorzystanym potencjałem.Nie oznacza to ze nic kompletnie sie nie dzieje.Nikt nie trenuje itd. Aktywnosc pod kazdym wzgledem jest o wiele mniejsza.Ton wszelakim dzialania nadaj inni.Dla kibicow Widzewa ktorzy mysla ze "ŁKS jest tylko na Retkini"moze wydac sie to dziwne ale tak jest.Moja osobista teoria jest taka ze brakuje po sasiedzku... Widzewa.Bo w dzisiejszych czasach zmusić do ruszenia z domu d*** mlodych ludzi najlepiej moze wróg
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie