Bzdura. W rządzie, sądach, prokuraturze, mediach, biznesie jest ich pełno jeszcze i na pewno nie zostaną tak szybko wyplenieni. Pozostają jeszcze ich dzieci, których również pełno się wszędzie panoszy. Może gdyby przeprowadzono dekomunizację 25 lat temu to byłoby tak jak piszesz, ale na razie jeszcze daleka droga do tego aż całkowicie znikną.Ene due rabe pisze:Apropo komuny i idei tego marszu . Tak naprawde komuniści zostali w naszym kraju juz całkowicie zmarginalizowani
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
rozpierdol
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
1910
-
NoMatterWhat
Na wyjeździe zgody, nie u siebie.adwokat pisze:Na Zawiszy z wami ,ale niech ktoś poda liczbę
To pewnie Aleksandrów Łódzki mecz Resovii.Zawisza był też jakos niedaleko Łodzi.Juz nawet nie pamietam co to za miejscowosc chociaz tam byłem.Odległosci bliskie i dla nas ciezko nazwac to wyjazdem.Wydaje mi sie ze przy okazji tych dwoch meczow jednak bylo nas najwiecej.Nie podaje liczb bo nie jestem pewien i mógłbym skłamać
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
-
Ene due rabe
Pelikan Łowicz - Resovia ok 150
Górnik Konin - GKS Tychy ok 150 przegonienie miejscowych po stadionie
Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz rejsowka rkoło 200
Na awansie w Bytomiu z Zawisza też koło 150
To tak na szybko co pamiętam i byłem i było nas więcej niż 100 osób...
Ale najwięcej tak jak napisane zostało wyżej , albo w Aleksandrowie z Resovią, albo w Piotrkowie z Resovią ,wtedy co byl wjazd z brama a po meczu wrocilismy na nasz mecz do Łodzi .
Osobiscie mi sie wydaje ze wiecej nas bylo w Piotrkowie , przynajmniej z tego co pamiętam.
Ile wtedy było wiary cieżko powiedzieć, tak jak w przypadku Aleksa , ale napewno ponad 3 stowki.
Górnik Konin - GKS Tychy ok 150 przegonienie miejscowych po stadionie
Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz rejsowka rkoło 200
Na awansie w Bytomiu z Zawisza też koło 150
To tak na szybko co pamiętam i byłem i było nas więcej niż 100 osób...
Ale najwięcej tak jak napisane zostało wyżej , albo w Aleksandrowie z Resovią, albo w Piotrkowie z Resovią ,wtedy co byl wjazd z brama a po meczu wrocilismy na nasz mecz do Łodzi .
Osobiscie mi sie wydaje ze wiecej nas bylo w Piotrkowie , przynajmniej z tego co pamiętam.
Ile wtedy było wiary cieżko powiedzieć, tak jak w przypadku Aleksa , ale napewno ponad 3 stowki.
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
:DEne due rabe pisze:skonczyla się nasza aktywność na tym forum, i mowie to z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością.
Zamknijcie rejestrację !
-
forever1908young
Myślę jednak że więcej nas było w Aleksandrowie(też trudno oszacować).Ale wiadomo że tu odległość zrobiła swoje.
https://www.youtube.com/watch?v=sGQe_LJg9nU
https://www.youtube.com/watch?v=sGQe_LJg9nU

-
forever1908young
Idealny kontrast , rękawice leżą obok maczety i innego sprzętu
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/91 ... ,id,t.html
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/91 ... ,id,t.html
-
serce miasta
Już sie na Panią Prezydent nie gniewacie?
Serce daj na luz bo się zacznie ,najważniejsze ze dzieciaki zadowolone
-
Pośpieszny.
To nie jest ten typ z Widzewa który był kiedyś w jakimś starym, polskim reportażu o kibicu niewidomym co na wyjazdy jeździ..?http://www.tvn24.pl/lodz,69/bili-niewid ... 32918.html
Rozjebus pogoniony już?
-
NoMatterWhat
Gówniarze pogonieni za to, że chcieli pobić niewidomego?PFZ pisze:Rozjebus pogoniony już?
A co ma z tym wspólnego ŁKS i Widzew? Chyba jedynie to,że każdy wie,że gość za Widzewem. Ale powód bójki raczej nie był taki więc na c*** drążyć temat...?
Zgadza się że nie ma to nic wspólnego z kibicami.Ale twój kolega chciał być złośliwy i uszczypliwy a wyszedł na idiotę ośmieszającego kibiców Łks,że niby to atakują niewidomego i dostają od niego po głowach i jak to stwierdzili to "oni byli poszkodowani".
Ten niewidomy to prowokator pełną gębą. Chodzi w barwach po nie swoich rejonach i później płacze w mediach. Tolerancja tolerancją ale bez przesady.
-
Jerzy Killer
Patologia straszna...Pamietam jak dzien przed meczem derbowym Marcinowi Kaczmarkowi zmarl Ojciec...I byly to derby na kalesie. I mendy nie odpuscily mu tylko lzyly caly mecz. Bylem ciekaw jak sie zachowaja? Niestety patologiczne bydlo bez honoru dalo pokaz frajerstwa. A teraz za niewidomych sie biora...widze.MACHINES pisze:Ten niewidomy to prowokator pełną gębą. Chodzi w barwach po nie swoich rejonach i później płacze w mediach. Tolerancja tolerancją ale bez przesady.
-
NoMatterWhat
Wasteland masz racje, ze ten PFZ to idiota. Sprawa niekibicowska, a on pyta czy Widzewiacy go już przepędzili
Machines- Śródmieście to nieswoje rejony? wolne żarty. Na dobrą sprawę, to i białych i czerwonych barw nie widać, także wyluzuj.
Machines- Śródmieście to nieswoje rejony? wolne żarty. Na dobrą sprawę, to i białych i czerwonych barw nie widać, także wyluzuj.
-
forever1908young
Urzekła mnie twoja historia...Jerzy Killer pisze:Patologia straszna...Pamietam jak dzien przed meczem derbowym Marcinowi Kaczmarkowi zmarl Ojciec...I byly to derby na kalesie. I mendy nie odpuscily mu tylko lzyly caly mecz. Bylem ciekaw jak sie zachowaja? Niestety patologiczne bydlo bez honoru dalo pokaz frajerstwa. A teraz za niewidomych sie biora...widze.MACHINES pisze:Ten niewidomy to prowokator pełną gębą. Chodzi w barwach po nie swoich rejonach i później płacze w mediach. Tolerancja tolerancją ale bez przesady.
Ludzie humoru znowu w formie.

-
serce miasta
Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
Wy z soboty na niedzielę byliście w życiowej formie popytaj kolegów chuliganie.
-
serce miasta
ok.popytam:)a co tam znów obiliscie w 10 dwie osoby czy w 15 cztery?Chyba ze masz na myśli starcie Widzewskiej młodzierzy z bramką uzywajaca gazu...Ja odbije piłeczke i napisze ze dwa tyg.temu jak 30 Widzewa grasowało po miescie po was ani widu ani słychu...
Szkoda pisać z tobą gówno wiesz żyj dalej w świecie internetu.
Pokazaliście formę w weekend smarku heheserce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
szwadron97
kogo ludzie honoru tym razem pogonili siatkarki czy pipongistow hahaha?serce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
Mogli być to nawet szachiści,byli kibicami Łks?Byli.Mieli wasze barwy?Mieli,więc już nie mają a służą jako wycieraczki a oni się zastanowią na przyszłość.
-
rozpierdol
Na pewno nie ciebie bo ty żyjesz tylko w świecie internetowym.szwadron97 pisze:kogo ludzie honoru tym razem pogonili siatkarki czy pipongistow hahaha?serce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
1910
-
serce miasta
jak byscie obili Widzew to trabii byscie o tym wszem i wobec,no tak ale zamiast naprawde sparowac z Widzewem wolicie opowiadac bajki i wymyslać niestworzone historie,w niedziele była koszykówka były pochody,nie było psów,was tez nie było...
jest i czołowy farmazoniarz armii czerwonejserce miasta pisze:jak byscie obili Widzew to trabii byscie o tym wszem i wobec,no tak ale zamiast naprawde sparowac z Widzewem wolicie opowiadac bajki i wymyslać niestworzone historie,w niedziele była koszykówka były pochody,nie było psów,was tez nie było...
-
serce miasta
farmazoniarz powiadasz?
popytałem i nikt nic nie wie o jakich kolwiek bęckach od was,oswiećcie mnie zatem gdzie i w jakich oklicznościach obiliście w ten weekend RTS
popytałem i nikt nic nie wie o jakich kolwiek bęckach od was,oswiećcie mnie zatem gdzie i w jakich oklicznościach obiliście w ten weekend RTS
napianczu nie masz racji. Jak ŁKS obił Legie czy Lecha tez byla cisza. Po prostu Ci, ktorzy sie tutaj napinaja, nie wiedza co sie dzialo w weekend i tyle. I dobrze. Czuwaj!serce miasta pisze:jak byscie obili Widzew to trabii byscie o tym wszem i wobec,no tak ale zamiast naprawde sparowac z Widzewem wolicie opowiadac bajki i wymyslać niestworzone historie,w niedziele była koszykówka były pochody,nie było psów,was tez nie było...
-
serce miasta
tak tak tak c**** sie działo,nie wymyslajcie czegos co nie miało miejsca,każde wasze zwyciestwo z Widzewem rozdmuchujecie wiec nie p****** ze tacy powsciagliwi jestescie bo kto was nie zna to was kupi:)))mogło sie dziać kilka weekendów wstecz ale sie rozmysleliscie i slad po was zaginał.elo
-
ZamknijDrzwi
Serce Miasta-dzieciaku jesteś takim debilem,czy udajesz?Wszystko byś chciał wiedzieć przez to forum. Napinasz się,ze wielki kumacz jesteś,a gówno wiesz. Druga sprawa jest taka,ze żyjesz jedną akcją z pietryny gdzie "widzew w 30 osób szukał wrażeń",ale jak widać rzadko wychodzisz z domu,tym bardziej w nocy w weekendy,bo nic nie wiesz.My jak coś robimy to nie chwalimy się tym,im mniej wiesz,tym lepiej śpisz. Weź już więcej się nie wypowiadaj bo naprawdę czytać się nie chce.
serce miasta- na kilometr wali od Ciebie osobą, która nie ma zielonego pojęcia o 90% wydarzeń w swoim własnym mieście, a zgrywasz najkumatszego na świecie.
(nie jestem z Łodzi, ot taka luźna uwaga, wynikająca z dłuższej obserwacji)
(nie jestem z Łodzi, ot taka luźna uwaga, wynikająca z dłuższej obserwacji)
Wartości to podstawa
Nic znaczacego w ostatnich kilku tygodniach w Łodzi się nie wydarzyło. Sąsiadki wciskają kolejny farmazon po tym jak rzekomo regularnie do nas dzwonia z propozycjami. Dajcie sobie na wstrzymanie, święta idą...
-
szwadron97
no napewno nie mnie bo nie jestem z zydowskiego miasta jak ty haharozpierdol pisze:Na pewno nie ciebie bo ty żyjesz tylko w świecie internetowym.szwadron97 pisze:kogo ludzie honoru tym razem pogonili siatkarki czy pipongistow hahaha?serce miasta pisze:Widzew znowu w formie a wy niestety do tej formy sie nie dostosowywujecie ostatnimi czasy...cykory
Powitać łódzkie.
Co to za akcja w Łodzi pod więzieniem, że na Polsacie mówili?
Ja to słyszałem piąte przez dziesiąte, ale chętnie dowiem się więcej. Jakieś linki do wiarygodnych źródeł mile widziane.
Ja to słyszałem piąte przez dziesiąte, ale chętnie dowiem się więcej. Jakieś linki do wiarygodnych źródeł mile widziane.
-
MalinowyNos
Luki_1948 pisze:Powitać łódzkie.
Nie trzeba być z łódzkiego by wiedzieć o co może chodzić. PDW i tyle