Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Do tego "wady" derbowych rywali dostrzega się najlepiej, no i ma się kolejny powód by pożalić się na kibice.net, nie podając żadnych konkretnych sytuacji
-
PanTuNieStał Dlatego w moim poscie jest wyraznie ze problem napinatorsko-peronowy dotyczy innych klubow a nie tylko Widzewa.Nie napisałem ze jestescie w tej dziedzinie liderem.
pijany powierzem jezeli Twoje słowa były kierowane do mnie to prosze przesledz moje posty a zobaczysz ze nie mam problemy zeby wytknac "wady" rywalowi derbowemu ale tez własnej ekipie.Jezeli sugerujesz że się tu zale to faktycznie jestes pijany i napewno nie od powietrza.Pozdrawiam.
pijany powierzem jezeli Twoje słowa były kierowane do mnie to prosze przesledz moje posty a zobaczysz ze nie mam problemy zeby wytknac "wady" rywalowi derbowemu ale tez własnej ekipie.Jezeli sugerujesz że się tu zale to faktycznie jestes pijany i napewno nie od powietrza.Pozdrawiam.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Hahaha mam nadzieję że nikt na tym forum poważnie wpisów tego łepka traktować nie będzie....KlubemŁodziJestRTS pisze: Co leciało w naszą stronę ty ku*** zjebusie?spinasz się znowu a napisałem tylko że w c*** ekip wyśmiało wasz układ z Lechem,to nie było tylko zdanie ludzi z Widzewa.Pominąłem to co mówili ludzie z Arki i Cracovii ze względu że Lech ma wyjebane i nie udziela się na tym forum.
rozmowa zresztą dotyczy Łodzi,czyli Widzewa i Łksu.Ktoś ogarnięty od was napisał,że fakt bolą was Nasze FC bo jest ich dużo.Wy od zawsze i za wszelką cenę próbowaliście to umniejszać i pierdolić że Widzew to wioski.To zawsze mnie śmieszyło i przyznał to od was typ,że wolałby jeździć z fanatykami z FC niż piknikami z miasta.Ja nic sobie nie dodaje tutaj.Zresztą co to za z****** podziały,taki Lech też słynie z FC i jakoś nikt im nie zarzuca że ich sila to głównie FC.Dlaczego więc hipokryci zarzucacie to Widzewowi skoro w mieście też jest nas w c***?Wytłumacz to patusie a nie pisz tych swoich zjebanych mądrości.
Ty jesteś mistrzem w odwracaniu kota ogonem.Serio zero konstruktywnej rozmowy i jeszcze komuś chcesz coś zarzucać.
.... tak sobie wkreciliscie wiesniactwo że przestaliscie wieszac flagi FC pod zegarem , a fan cluby skoszarowaliscie na niciarce . pamiętasz jaki napis skierowany do FC był zrobiony nad wejściem na zagar?? Zacytujesz go ?? Ale oczywiście wy się niczego nie wstydzicie a nasze zarzuty kwitujecie śmiechem...
Wstawialem tu film z derbow z 1995 gdzie wiekszosc flag to sa fc ,i doskonale wiesz o co chodzi z nazywaniem was wiesniakami , nie chodzi bynajmniej o to skąd są wasze fan cluby, a o historię waszego ruchu kibicowskiego. Jeśli kiedyś większość flag np na takich derbach stanowiły fan cluby to oczywiste jest że taki musiał być przekrój na trybunach...
my się swoich fan clubow nie wstydzimy i widać boli was co się dzieje w Piotrkowie i Aleksandrowie gdzie zostaliscie zmarginalizowani w przeciągu kilku lat.
Już pomine twoja zalosna osobę odniose się do tego co napisales wszarzu ...KlubemŁodziJestRTS pisze:i kto tu się dopierdala?wczoraj twój ziomuś pato vel eneduerabe pisał że rozpierdalamy temat pisząc po raz setny o historii Łksu.Nie mija dzień i sam się przypierdalasz o historię Widzewa.Widzew powstał w roku 1910 i są na to niezbite dowody a na to że powstaliście w roku 1908 dowodów nie ma,bo wszędzie widnieje data 1909.whitepride08 pisze:Tak z ciekawości się zapytam,a niby co ma zżerać tą nie jedną ekipę widzewski megalomanie? Pomijając już fakt,że do tego 105-lecia to Wam parę lat brakuje.ldzwdz1910 pisze:Pewnie nie jedną ekipę zżera zazdrość widząc taką bandę na turnieju z okazji 105-lecia RTS-u. hit hahahah ! ! ! !
Widzę , że jebal pies prosty fakt , iz w 1910 powstał zupełnie inny klub - TMRF , a w 1922 RTS Widzew który pierwotnie w statusie nie nawiązywal wogole do tmrfu, ale za komuny w roku 1960 na potrzeby propagandy zorganizowano 50 lecie RTSu i od tamtej pory klub dopiero na dobre zaistnial hahaha :DDD
poka te dowody dzieciak i przestan zarzucac innym sianie propagandy jak sam jesteś tutaj największym propagandzista i farmazoniarzem ... A za sam nick i takie bluźnierstwo powinieneś c**** do geby dostać z urzędu hahahahahah ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Łks jest dumny ze swoich fan clubów, no hit :D macie jeden fan club z prawdziwego zdarzenia (Włocławek), a reszta to kupa śmiechu. 3 są oparte na cwelach przerzutach, a reszta nie istnieje w swoich miastach bo wieśniaki biją waszych żydowski pachołków :) To musi być dopiero ból d*** hahahaha
Zaraz usłyszymy, że cały RTS jest oparty na przerzutach i takie tam bla bla. A nie jednego z was ojciec zapitalał na Widzew na PM i nas dopingował :)
Od piątku już Widzew baluje z ekipami z turnieju, i ni widu ni słychu o tym wielki mocnym chuligańskim łksie :)
Zaraz usłyszymy, że cały RTS jest oparty na przerzutach i takie tam bla bla. A nie jednego z was ojciec zapitalał na Widzew na PM i nas dopingował :)
Od piątku już Widzew baluje z ekipami z turnieju, i ni widu ni słychu o tym wielki mocnym chuligańskim łksie :)
-
Jeszcze się zapytam, te murzyny i arabusy co z wami biegają, też krzyczą precz z imigrantami? I pozują chętnie do waszych flag z celtykami i kkk? :)
-
Na daty powstania mam wydziabane, a ze względu na sympatię będę nieobiektywny. W warszawskim temacie Foxx coś takiego napisał, że jak jakaś grupa ludzi tworzyła jakieś kluby, które nie przetrwały, czy zawieszały działalność a po latach wznawiały działalność niejednokrotnie pod inną nazwą, tradycją nawiązywały do daty pierwszego tworzonego klubu. Że taki niby panował klimat. Czy tak czasem nie było na Widzewie, że w 1910 roku powstał TMRF, który przestał działać/zawiesił działalność by po latach w 1922 roku wznowić działalność jako Widzew, ale tradycją odnosząc się do 1910? Bo tworzyli to ci sami ludzie? Z drugiej strony też co chwila czytam tu o 1908/1909. Nie wiem jak było, ale czy to wszystko nie brzmi najlogiczniej i najlepiej przejść nad tym do porządku dziennego? No chyba, że komuś ten burdel tu na rękę.
-
To wstaw jeszcze filmiki z lat 70tych i na tej podstawie wyciągaj wnioski hehe.Jakbyś nie zauważył to mamy rok 2015 i Widzew nie dość że ma w c*** FC to jeszcze pół Łodzi.Rządziliście kiedyś tam dawno temu Łodzią ale te czasy już odeszły w zapomnienie,dlatego nie wywlekaj tutaj jaka jest historia kibicowania na Widzewie bo nowa historia jest taka,że w Łódź jest podzielona mniej więcej 50/50.Lubisz wracać do starych czasów,to zrozumiałe ale przejdź już do czasów teraźniejszych.Ene due rabe pisze:Wstawialem tu film z derbow z 1995 gdzie wiekszosc flag to sa fc ,i doskonale wiesz o co chodzi z nazywaniem was wiesniakami , nie chodzi bynajmniej o to skąd są wasze fan cluby, a o historię waszego ruchu kibicowskiego. Jeśli kiedyś większość flag np na takich derbach stanowiły fan cluby to oczywiste jest że taki musiał być przekrój na trybunach...
my się swoich fan clubow nie wstydzimy i widać boli was co się dzieje w Piotrkowie i Aleksandrowie gdzie zostaliscie zmarginalizowani w przeciągu kilku lat.
Apelowaliśmy już do ciebie żebyś nie wchodził do tego tematu,bo znowu zacznie się napinka.Ucz się od kolegi po szalu jak się powinno prowadzić dyskusję.Nie wiem ile masz lat ale jest takie powiedzenie;czego Jaś się nie nauczy tego Jan nie będzie umiał.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
-
Mnie zawsze śmieszy argument, że komuna tak pomogła Widzewowi. Tylko pytanie kto zbudował dla Łksu nowoczesny jak na na tamte warunki stadion gdzie mogły pomieścić się wszystkie sekcje. Mieliście jakiegoś sponsora z zachodu? Wyniki sportowe nie poszły w parze ale tak to bywa i na to zbiera się wiele czyników. Faktem jest, że podjebali wam Deyne, może on by wpłynął na wyniki sportowe i popularność jaką z czasem zyskał Widzew. Co do zbudowania drużyny Widzewa radzę się zapoznać z się z historią Ludwika Sobolewskiego. Komuna Widzewa nie wspierała, ale oczywiście jak ktoś ma jakieś informacje chętnie wysłucham.
-
ach ta chuligańska banda wstydzewa, wraz ze swoimi kompanami chyba awansują w lidze chuligańskiej, dojebali w końcu komuś na swoim poziomie...mms pisze:Łks jest dumny ze swoich fan clubów, no hit :D macie jeden fan club z prawdziwego zdarzenia (Włocławek), a reszta to kupa śmiechu. 3 są oparte na cwelach przerzutach, a reszta nie istnieje w swoich miastach bo wieśniaki biją waszych żydowski pachołków :) To musi być dopiero ból d*** hahahaha
[link]
bandą atakować piłkarzy ręcznych i to juniorów, no ku*** hit! :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Zgadza się.Łksiakom i tym Widzewiakom którzy jeszcze nie czytali polecam książkę 'Wielki Widzew'.dokładnie opisana historia RTSu i to jakim wspaniałym człowiekiem był Ludwik Sobolewski.Biznesmen z wielką klasą mający głowę na karku.ImperatorMistrz pisze:Co do zbudowania drużyny Widzewa radzę się zapoznać z się z historią Ludwika Sobolewskiego. Komuna Widzewa nie wspierała
-
jak się zakłada barwy Łksu to trzeba liczyć się z tym że można dostać w*******, proste.MW10 pisze:ach ta chuligańska banda wstydzewa, wraz ze swoimi kompanami chyba awansują w lidze chuligańskiej, dojebali w końcu komuś na swoim poziomie...mms pisze:Łks jest dumny ze swoich fan clubów, no hit :D macie jeden fan club z prawdziwego zdarzenia (Włocławek), a reszta to kupa śmiechu. 3 są oparte na cwelach przerzutach, a reszta nie istnieje w swoich miastach bo wieśniaki biją waszych żydowski pachołków :) To musi być dopiero ból d*** hahahaha
[link]
bandą atakować piłkarzy ręcznych i to juniorów, no ku*** hit! :)
Chyba wasza propaganda z kibice.net zaślepiła tych chłopaczków, pewnie myśleli że w Łodzi Widzewa nie ma i jest tylko "Wielki" Łks :))))
następnym razem zastanowią się przed założeniem szmat...
-
Nastepnym razem to zastanow sie co piszesz bo tu nikt nigdy nie napisał ze Was nie ma w Łodzí.To raz.Dwa to w takich sytuacjach jak ta z piłkarzami recznymi to sie maksymalnie liscie sprzedaje i zabiera koszulkę.

-
cobytu-temat rzeka. Od was chłopaki jak pobili(połamali) młodych graficiarzy! na Anilanie.
-
Nie popieram ani nie jestem zwolennikiem tego typu sytuacji, ale na co Ci kolesie liczyli paradując w ciuszkach rywala z zza miedzy?
-
Nie mój cyrk i nie moje małpy, ale jeśli pismak pisze prawdę, to ktoś się powinien na prawdę pierdolnąć w cymbał. Przecież taki 16-letni glut na widok grzybiarzy z prawdziwego zdarzenia miał 2kg w gaciach i barwy oddałby bez szemrania. Powinien dostać lepę na ryja, kopa na d*** i tyle. Jak polskie ekipy jeżdżą za granicę, to często jest wielkie larum, że jakieś ciapaki, czy ukraińcy latają z przedłużaczami, albo startują w 10 do 1 typa. I wtedy są piękne opowieści jakie to ekipy polskie są honorowe i nigdy nie skalały by się jakąś krzywą akcją. Teraz się okazuje, że jedna z topowych ekip w kraju skacze po głowach jakimś gimbusom. Gówniarze nie są bez winy, no ale ku*** trzymajmy jakieś standardy.
I żeby nie było, to nie czepiam się tylko ww. sytuacji, tylko każdej innej, w której następuje ewidentne przegięcie.
I żeby nie było, to nie czepiam się tylko ww. sytuacji, tylko każdej innej, w której następuje ewidentne przegięcie.
-
Pisałem w innym temacie ze nam i wam trafiaja krzywe akcje.Niestety ale taka jest prawda.Tamat rzeka fakt.
Nie wiem na co liczyli ale nie sadze ze byli w stanie podniesc rekawice czy nawet coś sapnać.Dlate.o uwazam ze wymiar kary byl mocno przesdzony.
Nie wiem na co liczyli ale nie sadze ze byli w stanie podniesc rekawice czy nawet coś sapnać.Dlate.o uwazam ze wymiar kary byl mocno przesdzony.

-
proponuję wziąć na wstrzymanie bo to co piszą gazety by podkręcić swoje cyferki sprzedażowe to jedno a rzeczywistość drugie...

podobno któryś z tych chłopaków na zdjęciu ma połamane żebra a drugi poważne obrażenia głowy, nie trzeba być lekarzem żeby wywnioskować ze zdjęcia że tragedii jaką mamy opisaną w prasie nie było.
to tak jak złapano gościa z narkotykami na piotrkowskiej a opisali że rozbili zorganizowaną grupę handlującą narkotykami :)))

podobno któryś z tych chłopaków na zdjęciu ma połamane żebra a drugi poważne obrażenia głowy, nie trzeba być lekarzem żeby wywnioskować ze zdjęcia że tragedii jaką mamy opisaną w prasie nie było.
to tak jak złapano gościa z narkotykami na piotrkowskiej a opisali że rozbili zorganizowaną grupę handlującą narkotykami :)))
-
Propaganda ŁKSu zadziałała.
Chłopaczki uwierzyli w internetową "moc", a rzeczywistość okazała się być zgoła odmienna.
Poza tym, co prawda sami sobie winni, to z drugiej strony, gdzie byli trenerzy- opiekunowie, którzy nie zareagowali gdy zakładali te szmaty? Bo przecież nie dało się nie zauważyć, że niedaleko rozgrywa się turniej Dumy Łodzi.
Chłopaczki uwierzyli w internetową "moc", a rzeczywistość okazała się być zgoła odmienna.
Poza tym, co prawda sami sobie winni, to z drugiej strony, gdzie byli trenerzy- opiekunowie, którzy nie zareagowali gdy zakładali te szmaty? Bo przecież nie dało się nie zauważyć, że niedaleko rozgrywa się turniej Dumy Łodzi.
-
Hehehe.tego co wypisują tu Widzewiacy to się nie da czytać...Propaganda ŁKSu?Zebrało się z 12 ekip z Polski.Jakiś ukladów,ruskich ,serbów i c*** wie jeszcze kogo a wy tu bedziecie pisać o propagandzie ŁKSu.Pewnie jak chłopaki by nie trafili na wasz turniej(nie wiadomo z jakiej okazji ale cóż taki macie klimat) to by paradowali sobie dalej.Najlepsze jest to że przyjechały młode chłopaki z Piotrkowa i patrz komu kibicują? ŁKSowi?To jak ten wielki FCP się ma? To też są przerzuty ? W kołysce się już dzieciaki na ŁKS przerzucają ?
Wy macie tak wyjebane mniemanie o sobie że to już nawet nie jest śmieszne.Tu czas do lekarza.
Wy macie tak wyjebane mniemanie o sobie że to już nawet nie jest śmieszne.Tu czas do lekarza.

-
No i wyszło,że to nasza wina...Tak się czasami zastanawiam czy panowie z Widzewa w ogóle czytają czasami to co piszą bo to co tu się dzieje to po prostu jeden wielki kabaret.Jeden lepszy od drugiego.Trochę czasami pokory 'dumo Łodzi' bo w wychwalaniu siebie na lewo i prawo jesteście najlepsi.Tak wiem,wszyscy Wam wszystkiego zazdroszczą,we wszystkim jesteście najlepsi itd,itp...A teraz napiszcie,że nie ma Was w Łodzi(bo niby my tak mówimy),że nas założyli żydzi,że Wam zazdrościmy fan clubów...i będzie git.NoMatterWhat pisze:Propaganda ŁKSu zadziałała.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Przecież to wy próbujecie za wszelką cene wszystko nam umniejszać.a tobie się znowu myli że mamy za wysokie mniemanie o sobie,cyrk normalnie.forever1908young pisze:Hehehe.tego co wypisują tu Widzewiacy to się nie da czytać...Propaganda ŁKSu?Zebrało się z 12 ekip z Polski.Jakiś ukladów,ruskich ,serbów i c*** wie jeszcze kogo a wy tu bedziecie pisać o propagandzie ŁKSu.Pewnie jak chłopaki by nie trafili na wasz turniej(nie wiadomo z jakiej okazji ale cóż taki macie klimat) to by paradowali sobie dalej.Najlepsze jest to że przyjechały młode chłopaki z Piotrkowa i patrz komu kibicują? ŁKSowi?To jak ten wielki FCP się ma? To też są przerzuty ? W kołysce się już dzieciaki na ŁKS przerzucają ?
-
Rozbiegnij się ściana sama się znajdzie...KlubemŁodziJestRTS pisze:Przecież to wy próbujecie za wszelką cene wszystko nam umniejszać.a tobie się znowu myli że mamy za wysokie mniemanie o sobie,cyrk normalnie.forever1908young pisze:Hehehe.tego co wypisują tu Widzewiacy to się nie da czytać...Propaganda ŁKSu?Zebrało się z 12 ekip z Polski.Jakiś ukladów,ruskich ,serbów i c*** wie jeszcze kogo a wy tu bedziecie pisać o propagandzie ŁKSu.Pewnie jak chłopaki by nie trafili na wasz turniej(nie wiadomo z jakiej okazji ale cóż taki macie klimat) to by paradowali sobie dalej.Najlepsze jest to że przyjechały młode chłopaki z Piotrkowa i patrz komu kibicują? ŁKSowi?To jak ten wielki FCP się ma? To też są przerzuty ? W kołysce się już dzieciaki na ŁKS przerzucają ?

-
No to podaj konkretne przykłady,żeby potwierdzić to co pisałeś o naszym wyjebanym mniemaniu o sobie.
-
Atakują bandą 16 letnich piłkarzy i piszą że to wina ŁKS haha no kabaret ku***
-
dalej czytaj te rewelacje pismaków.szkoda że pismak nie pisał że na OIOMie są i walczą o życie.MW10 pisze:Atakują bandą 16 letnich piłkarzy i piszą że to wina ŁKS haha no kabaret ku***
-
Forever czy tam ene due, gdybac to sobie można.. w tym tez jestescie dobrzy, bo "gdyby byla pierwsza banda, bo tam nie bylo naszej ekpiy ale gdyby byla" itd itd. Pewnie cale Chojny by przeszli niezauwazeni i nietknieci gdyby wlasnie nie ten turniej.
Sam siebie przeczytales przed wyslaniem posta?
To malolaty sie odwazyly pokazac w barwach, a eikpy nie bylo?
A tak, przygotowania do wigilii, gdzie Lech znowu przyjedzie "posuwac wasze panny", notabene, wasza oprawa przeciwko wam sie obrocila
A tak, przygotowania do wigilii, gdzie Lech znowu przyjedzie "posuwac wasze panny", notabene, wasza oprawa przeciwko wam sie obrocila
-
Wystarczy trochę chęci i przejrzeć ten temat...
Z wami się nie dyskutuje bo prezentujecie bardzo mierny poziom.
Jak to mawia pan Cejrowski"Z głupkami się nie dyskutuje".

-
No czyli nie masz konkretnych przykładów.dziękuję.forever1908young pisze:Wystarczy trochę chęci i przejrzeć ten temat...
-
Ty o ruchaniu tematu nie zaczynaj bo jeden z was ma d*** przepychaną i zapamięta to do końca życiaNoMatterWhat pisze:Forever czy tam ene due, gdybac to sobie można.. w tym tez jestescie dobrzy, bo "gdyby byla pierwsza banda, bo tam nie bylo naszej ekpiy ale gdyby byla" itd itd. Pewnie cale Chojny by przeszli niezauwazeni i nietknieci gdyby wlasnie nie ten turniej.
Wciąż żaden z was parchy nie odniósł się do faktów, jak to jest atakować bandą 16 letnich piłkarzy?
-
Przecież podanie przez ciebie książki "Wielki Widzew" jako prawdy historycznej wyklucza cię z jakiejkolwiek dyskusji...To nawet głupie nie było.

-
Czytałeś w ogóle?forever1908young pisze:Przecież podanie przez ciebie książki "Wielki Widzew" jako prawdy historycznej wyklucza cię z jakiejkolwiek dyskusji...To nawet głupie nie było.
-
NoMatterWhat pisze:Forever czy tam ene due, gdybac to sobie można.. w tym tez jestescie dobrzy, bo "gdyby byla pieewsza banda, bo tam nie bo naszej ekpie gdyby byla" itd itd. Pewnie cale Chojny by przeszli niezauwazeni i nietknieci gdyby wlasnie nie ten turniej.
Jak my "balowalismy" w Manufakturze(nie raz) ze zgodami to co bandy Widzewa nie było? W weekend bylismy na dwoch meczach.Siatka i kosz.Ekipy Widzewa nie było...A tak,przgotowywali stoły pod impreze... mms juz sie chwalil wczesniej ze wielkie balowanie a ŁKS nic nie robi.Zbedne pierdolenie nie wiadomo po co jakby nie wiem jak aktywny byl Widzew w podobnej sytuacji.

-
i co .... jeszcze ktoś ma wątpliwości, kto używa to forum do siana propagandy i ma tu całą armię nethulsow???
Debilu od tej książki,z bardzo tworczym nickiem - fajnie skaczesz po tematach i zarzucasz tylko takie które wam pasują, ale rozmowa była o FC która sam żeś zresztą sprowokował pierdoleniem, że ŁKS wam zazdrości fan clubow. Miales odpowiedzieć na takie małe pytanko , ale zamiast tego wyjebales znowu kilo sraki i stwierdziles, że nie dość że zazdrościmy wam waszych FC to jeszcze wstydzimy się swoich.
Przypomne ci to pytanie pałko. Jeśli mamy pisać rzeczowo i o faktach to może czytajcie co się pisze smieciarki, i nie przewalajcie stu tematów naraz żeby tylko zasiac zamęt i dezinformowac ....
Debilu od tej książki,z bardzo tworczym nickiem - fajnie skaczesz po tematach i zarzucasz tylko takie które wam pasują, ale rozmowa była o FC która sam żeś zresztą sprowokował pierdoleniem, że ŁKS wam zazdrości fan clubow. Miales odpowiedzieć na takie małe pytanko , ale zamiast tego wyjebales znowu kilo sraki i stwierdziles, że nie dość że zazdrościmy wam waszych FC to jeszcze wstydzimy się swoich.
Przypomne ci to pytanie pałko. Jeśli mamy pisać rzeczowo i o faktach to może czytajcie co się pisze smieciarki, i nie przewalajcie stu tematów naraz żeby tylko zasiac zamęt i dezinformowac ....
Bardzo proszę , teraz mozesz się pochwalić jaki obiektywny jesteś i ile chodzisz na mecze , bo sam żeś twierdził że jestes starym zgredem i nie przystoi ci napinka tutaj ( chociaz to co tu wypisujesz to widac inna bajka ) ale powinieneś wiedzieć o co chodzi ... Może cie wyreczyc jakiś twoj kumpel po szalu w końcu od c**** was tu jest ....... tak sobie wkreciliscie wiesniactwo że przestaliscie wieszac flagi FC pod zegarem , a fan cluby skoszarowaliscie na niciarce . pamiętasz jaki napis skierowany do FC był zrobiony nad wejściem na zagar?? Zacytujesz go ?? Ale oczywiście wy się niczego nie wstydzicie a nasze zarzuty kwitujecie śmiechem...
Wstawialem tu film z derbow z 1995 gdzie wiekszosc flag to sa fc ,i doskonale wiesz o co chodzi z nazywaniem was wiesniakami , nie chodzi bynajmniej o to skąd są wasze fan cluby, a o historię waszego ruchu kibicowskiego. Jeśli kiedyś większość flag np na takich derbach stanowiły fan cluby to oczywiste jest że taki musiał być przekrój na trybunach...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Do gościa "walczzawsze",tego co tu wjebal zdjecia ze szpitala. Mało jest tu glupszych od Ciebie,. Sami piszecie żeby nie sugerować się jakimiś artykułami pismakow itp - macie rację. Ale na c*** wrzucasz foto że szpitala i piszesz że widać że nic im nie jest ...? Wszystko ok masz z garkiem ?
Radze tobie następnym razem ,zastosuj ten swoj patent i jak będziesz miał jakieś dolegliwości , zamiast isc do lekarza jebnij se zdjęcie w łóżku , wstaw tutaj do Hyde parku w temacie o chorobach i czekaj na trafne diagnozy hahahah
Radze tobie następnym razem ,zastosuj ten swoj patent i jak będziesz miał jakieś dolegliwości , zamiast isc do lekarza jebnij se zdjęcie w łóżku , wstaw tutaj do Hyde parku w temacie o chorobach i czekaj na trafne diagnozy hahahah
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Nie bandą tylko koalicja wyselekcjonowana ze wszytskich ekip bioracych udzial w turnieju. Musielismy miec pewnosc ze damy rade trzem 16latką... Sytuacja jakich wiele w derbowym miescie tylko nie wszytskie sa opisywane w gazatach i nie kazdy glut sie przy tym rozwodzi.MW10 pisze:Atakują bandą 16 letnich piłkarzy i piszą że to wina ŁKS haha no kabaret ku***
Udajesz wielce mądrego to powiedz ile lat liczy ten wasz FC z Piotrkowa i od ilu lat tak naprawde działa? Wielu ludzi nie bedacych zwiazani z żadną z łodzkich ekip wiedzą jaka jest geneza waszego FC Piotrków a ty tu za chwile ogłosisz ze Piotrków od zawsze był biały tylko to nasza propaganda na kibice net wszystko zaciemniła.forever1908young pisze:Hehehe.tego co wypisują tu Widzewiacy to się nie da czytać...Propaganda ŁKSu?Zebrało się z 12 ekip z Polski.Jakiś ukladów,ruskich ,serbów i c*** wie jeszcze kogo a wy tu bedziecie pisać o propagandzie ŁKSu.Pewnie jak chłopaki by nie trafili na wasz turniej(nie wiadomo z jakiej okazji ale cóż taki macie klimat) to by paradowali sobie dalej.Najlepsze jest to że przyjechały młode chłopaki z Piotrkowa i patrz komu kibicują? ŁKSowi?To jak ten wielki FCP się ma? To też są przerzuty ? W kołysce się już dzieciaki na ŁKS przerzucają ?
-
HeheNoMatterWhat pisze:Propaganda ŁKSu zadziałała.
Rzeczywistość jest taka że w Piotrkowie który 10 lat temu był kojarzony praktycznie tylko z Wami, teraz 15 i 16 latkowie wybierają ŁKS , więc jak to jest z ta propaganda , moze powiesz ze oni tez sie poprzerzucali , w wieki 10 lat hahahah??
Prędzej właśnie to skąd byli i wasz żal z tym związany zdecydował że oberwalo im się mocniej.
Uwierz mi że na chksie widać czyj to jest teren, a mowie ci to bo widzę że sam tam nigdy nie byles.... I napewno młodzi piłkarze nie myśleli że rządzi tam ŁKS , pech chciał że mieliscie turniej bo gdyby nie to , przeszloby bez echa
Ale spokojnie , co nie zabije to wzmocni a tą sytuację odbiją sobie pewnie i tak na was ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
eeej eeej co tak słabo??! nie było 12 ekip, było ich ze 30, 45...pińcet!!! A co cię to w ogóle obchodzi kogo zapraszamy na nasze turnieje , co?forever1908young pisze:Hehehe.tego co wypisują tu Widzewiacy to się nie da czytać...Propaganda ŁKSu?Zebrało się z 12 ekip z Polski.Jakiś ukladów,ruskich ,serbów i c*** wie jeszcze kogo a wy tu bedziecie pisać o propagandzie ŁKSu.Pewnie jak chłopaki by nie trafili na wasz turniej(nie wiadomo z jakiej okazji ale cóż taki macie klimat) to by paradowali sobie dalej.Najlepsze jest to że przyjechały młode chłopaki z Piotrkowa i patrz komu kibicują? ŁKSowi?To jak ten wielki FCP się ma? To też są przerzuty ? W kołysce się już dzieciaki na ŁKS przerzucają ?
-
hehe a jak oni sobie nie odbija to napewno ty to zrobisz tutaj na forum...Ene due rabe pisze:HeheNoMatterWhat pisze:Propaganda ŁKSu zadziałała.
Rzeczywistość jest taka że w Piotrkowie który 10 lat temu był kojarzony praktycznie tylko z Wami, teraz 15 i 16 latkowie wybierają ŁKS , więc jak to jest z ta propaganda , moze powiesz ze oni tez sie poprzerzucali , w wieki 10 lat hahahah??
Prędzej właśnie to skąd byli i wasz żal z tym związany zdecydował że oberwalo im się mocniej.
Uwierz mi że na chksie widać czyj to jest teren, a mowie ci to bo widzę że sam tam nigdy nie byles.... I napewno młodzi piłkarze nie myśleli że rządzi tam ŁKS , pech chciał że mieliscie turniej bo gdyby nie to , przeszloby bez echa
Ale spokojnie , co nie zabije to wzmocni a tą sytuację odbiją sobie pewnie i tak na was ....
-
..co do tych chłopaków z Piotrkowa to ja się zgodzę zdecydowanie z panem Cobytu i to w każdym przypadku w Polsce ale sam doświadczyłem dawno temu (mając akurat 16 lat) waszego "miłosierdzia" na dworcu kaliskim i gdyby nie zdecydowana postawa postronnych osób to tych 5 kozaków by mnie zajebało tak że bym siedział chyba na wózku do końca życia, więc mi tu nie pierdolcie Łkesiaki jaka tu niesprawiedliwość dziejowa się stała !
bycie kibicem-fantykiem to nie jest łatwy kawałek chleba , no niestety.. :-/
bycie kibicem-fantykiem to nie jest łatwy kawałek chleba , no niestety.. :-/
-
Kabaretem to jesteś ty :) do tej pory nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie ile to razy łks proponował nam walkę? :)MW10 pisze:Atakują bandą 16 letnich piłkarzy i piszą że to wina ŁKS haha no kabaret ku***
Założę się, że w odwrotnej sytuacji byłoby podobnie. Barwy wroga działają na wielu jak płachta na byka, i pojawienie się w nich przy okazji takiego turnieju musiało się tak skończyć. A co zrobił Łks w odwecie, kto się pochwali? :)