zajebista satyrka.
daj zezwolenie na powielanie

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
zajebisteGreen LG pisze:heheCarlito-ŁKS pisze:Do dziś nie mogę z podziwu dla wczorajszych dokonań Widzewa! Jeszcze więksi i jeszcze silniejsi nawet w 400 osób pokazali nam nasze miejsce w szeregu... Jak napisał jeden z błyskotliwszych widzewiaków nie jesteśmy ekipą z najwyższej półki i nawet dla 400-osobowej grupki rywali zza miedzy nie stanowimy problemu...
Widzew mimo, iż otrzymał jedynie 400 wejściówek zaprezentował rzeczy, o jakich nikomu się dotąd w polskim ruchu kibicowskim nie śniło. Sam fakt wywieszenia o 6 rano kilku transparentów ( wykonanych tak estetycznie jakby wyszły spod pędzla co najmniej Rembrandta czy Caravaggio ) odbił się szerokim echem po świecie. Każdy, jak swiat długi i szeroki, żyje tym niecodziennym wydarzeniem. Informacje o dokonaniach Widewa pojawiają się na pierwszych stronach gazet oraz w czołówkach serwisów informacyjnych.
Dla przecitnego kibica ŁKS samo dojście na własny stadion i powrót z niego były nie lada wyczynem. Wszędzie aż roiło się od obdarzonych nadprzyrodzona odwgą kibiców Widzewa, którzy na przekór niszcącym derby działaczom ŁKS ruszyli za swoimi piłkarzami, dochodząc pod sam stadion wroga, przy okazji zdobywając seki, tysiące, jak nie miliony szalików, koszulek i innych akcesoriów kibiców ŁKS.
Na stadionie zaś, nie chcąc zniżać się do poziomu bezmózgich kibiców przeciwnika, nie wyskoczyli z klatki, uznając za wystarczające założenie osławionych czerwonych kominiarek.
Owe kominiarki wprowadziły w poczynania kibiców ŁKS nie lada panikę. Część z nich rzuciła się do ucieczki wzajmnie się tratując, część pogodzona ze swoim losem ograniczyła się do odmawiania pacierzy. Inni poprosili o pomoc policjantów, skarżąc się, że kibice widzewa znów chcą nas bić. Ja osobiście schowałem się pod ławkę, wyrzucając szalik i udajac, że z ŁKS nie mam nic wspólnego. Na szczęście władcy miasta włókniarzy okazali się tym razem litościwi, z pobłażaniem i uśmichem politowania obserwując przez otwory w swych kominiarkach nasze nerwowe poczynania.![]()
![]()
dodałbym do tego akcje na trybunie gdzies 3/4 niej ( tak jak zapowiadali na infocentrum) a oni nigdy nie przesadzaja byli widzewiakami i zaczeli prowadzic swoj doping , naszczescie siedziałem na Galerze i tam było 50/50 i byłem spokojny bo schowałem szalik pod kurtke, na Śródmiesciu , ( tak jak zapowiadali na infocentrum) zablokowali wszystkie ulice i nie dało sie przejeccac i dopieli swego czyli "Niech nas cała Polska zobaczy".Ogólnie z pod stadionu widzewa 8tysiecy ludzi wyruszyło z pod stadionu wiekszosc to chuligani (wieszkosc z nich udziela sie na kibice.net) .Do dziś nie mogę z podziwu dla wczorajszych dokonań Widzewa! Jeszcze więksi i jeszcze silniejsi nawet w 400 osób pokazali nam nasze miejsce w szeregu... Jak napisał jeden z błyskotliwszych widzewiaków nie jesteśmy ekipą z najwyższej półki i nawet dla 400-osobowej grupki rywali zza miedzy nie stanowimy problemu...
Widzew mimo, iż otrzymał jedynie 400 wejściówek zaprezentował rzeczy, o jakich nikomu się dotąd w polskim ruchu kibicowskim nie śniło. Sam fakt wywieszenia o 6 rano kilku transparentów ( wykonanych tak estetycznie jakby wyszły spod pędzla co najmniej Rembrandta czy Caravaggio ) odbił się szerokim echem po świecie. Każdy, jak swiat długi i szeroki, żyje tym niecodziennym wydarzeniem. Informacje o dokonaniach Widewa pojawiają się na pierwszych stronach gazet oraz w czołówkach serwisów informacyjnych.
Dla przecitnego kibica ŁKS samo dojście na własny stadion i powrót z niego były nie lada wyczynem. Wszędzie aż roiło się od obdarzonych nadprzyrodzona odwgą kibiców Widzewa, którzy na przekór niszcącym derby działaczom ŁKS ruszyli za swoimi piłkarzami, dochodząc pod sam stadion wroga, przy okazji zdobywając seki, tysiące, jak nie miliony szalików, koszulek i innych akcesoriów kibiców ŁKS.
Na stadionie zaś, nie chcąc zniżać się do poziomu bezmózgich kibiców przeciwnika, nie wyskoczyli z klatki, uznając za wystarczające założenie osławionych czerwonych kominiarek.
Owe kominiarki wprowadziły w poczynania kibiców ŁKS nie lada panikę. Część z nich rzuciła się do ucieczki wzajmnie się tratując, część pogodzona ze swoim losem ograniczyła się do odmawiania pacierzy. Inni poprosili o pomoc policjantów, skarżąc się, że kibice widzewa znów chcą nas bić. Ja osobiście schowałem się pod ławkę, wyrzucając szalik i udajac, że z ŁKS nie mam nic wspólnego. Na szczęście władcy miasta włókniarzy okazali się tym razem litościwi, z pobłażaniem i uśmichem politowania obserwując przez otwory w swych kominiarkach nasze nerwowe poczynania.
Nie naleze do tych osób które pochwalają takie transparenty,osobiście chciałbym zeby mój klub miał tyle FC.Mmm pisze:aras1908 napisales ze transparent Widzewa przesadzony,w takim razie co powiesz o waszym transparencie i calej oprawie dotyczacej waszej rodowitosci a ich wiesniactwu?
Ok Laska nie chce sie klocic ,po prostu uważam że probujecie nam na sile cos udowodnic co mija sie z prawda.W niektorych sprawach wam nie doruwnujemy ,ale nie swiadczy to o tym ze jestesmy dla Was pionkami czy zbędnym balastem Łodzi itp ,bo tak naprawde jestesmy Waszym największym koszmarem tak samo jak Wy dla nas.Tych piosenek nie brałbym tak bardzo do siebieno kurcze, tylko to wy lansujecie piosenki i oprawy "to miasto jest nasze, to miasto do nas należy", "jeden łódzki klub" itd itp.
hmm , wy jakbyscie byli w takiej liczbie i widzieli byscie 10 typa przeciwnej druzyny tobyscie nie zaatakowali ?niby kibic pisze:.
ale to co zrobiliscie pod mostem było żałosne was koło 60 a w tramwaju może z 10 naszych. i co? fajnie było wpaść do tramwaju pełnych ludzi wracających z pracy oraz dzieci szkolnej i każdego trzepać z barw? niesamowite!!! CHAMSTWO i DZIADOSTWO jednym słowem.
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
wybacz mi, moze jestem malo rozgarniety, ale nie bardzo zrozumialem twoj postFalls pisze:Tak, akurat fluganie na gniazdowych jest u nas na porządku dziennym....znaczy meczowym...
Wiesz jak to jest...ludzie czasem się wkurzają jak wodzireje zaczynają dopingować ŁKS zamiast wspierać swoją osobą naszych czerwonych braci a jeszcze bardziej jak któremuś pijanemu wyrwie się jakieś bluźnierstwo na Rts...nooo...Panie wtedy to już lecą konkretne teksty...a reszta ...ta z dziećmi też się denerwuje że gniazdowi jak sobie popiją prowokują niepotrzebnie widzewiaków...
Co do tekstu Carlita...hmm...nie wiem co w tym zabawnego...wy się śmiejecie a to szczera prawda : ( Sam jadąc na mecz 4 razy zmieniam środek transportu...
Carlito....twardziel jesteś...dopiero po założeniu kominiarek schowałeś się pod ławkę...mi tego już nie było dane zobaczyć...zaraz przed tą akcją zostałem na kopach wyrzucony z trybki przez widzewiaków : (
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer
zapewne po raz koleiny stajesz się mało wiarygodny (po porzednim Twoim info o wczorajszym inicjatorze wywieszania transparentów) chyba, że coś przeoczyłem .. co to jest TMSW?WDZW_M pisze:Poniższy (mimo wszystko subiektywny) post kieruję do ludzi z niezamulonymi mózgami, którzy potrafią trzeźwo spojrzeć na naszą specyficzną Łódzką piłkę.
UWAGA! Jeśli jesteś kibicem typowo nastawionym ANTY, nie czytaj tego posta. Dziękuję.
Porusze tutaj wiele wątków z mojego punktu widzenia i mam nadzieję, że nie zostanę ukamienowany. Same odczucia odnośnie wielu Naszych spraw.
1. Data założenia Widzewa - Widzew jako Widzew został założony w 1922 roku, natomiast zostało oficjalnie przyjęte, że klub ten będzie kontynuatorem TMSW. Bez jakichkolwiek podstaw nikt nie mógłby tego ot tak uczynić, a więc zapewne jakieś dokumenty (pozwolenia) na to były.
www.YBB.prv.pl pisze:Może ktoś zapoda jakieś konkretne fotki z meczu w końcu !
Kod: Zaznacz cały
http://rs2.rapidshare.com/files/21485236/__321_KS.rar
Przeciez on już na swojej demówce miał kawałek "ŁKS".Hultaj pisze:Z takich ciekawostek to OSTRy tak uwielbiany raper, ktory twierdzi ze nie lubi kopanej i chodzi tylko na budowlanych poszedl wczoraj na Galere i "spiewal" dla swojego ukochanego klubu... ehh
A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Wyszło moje ignoranctwo, a więc to, że naprawdę średnio mnie interesuje to co było na początku wieku.laska pisze:WDZW_M pisze: .. co to jest TMSW?
a skad ty wiesz jakie flagi byly wieszane na Widzewie w latach 90BornToBeRed pisze:A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Morze i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łdzdi
no właśnie wiem jak było kiedyś jak przychodziłem tam na derby jak ty srałeś pod siebie więc nie możesz o tym wiedzieća co do przezuta to nie ubluizaj mi bo nigdybym sie tak nie zeszmacił żeby być za osiedlowym klubikiem l pamiętasz jak twój klub grał w 2 lidze a MY mieliśmy zgodę z Miedzią Legnica I wtedy nie było nikogo z MIEDZI ale byliśmy MY(JAK ZWYKLE JESZCZE MNIEJSI I JESZCZE słabsi)- chyba nie !1!!więc przestań być cwaniakiem jak jesteś LESZCZEM! a może jesteś tak stary że pamiętasz Wasz wyjazd na 2 ligę do Stalowej Woli jak nie to spytaj tych którzy jechali jak było Fajnie!!skord pisze:a skad ty wiesz jakie flagi byly wieszane na Widzewie w latach 90BornToBeRed pisze:A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Może i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łdzdimoze ty przezut jestes????
TY ROZUMIESZ O CO MI CHODZIłO CZY NIE BARDZO BO WIDZE żE NIE TO ci tłumacze nie chodzi mi o fan cluby tylko o to że zawsze utożsamialiście się jako Widzew lub RTS nigdy Widzew łódż teraz niedawno wam sie przypomniało że Wy podobno z łodzi jesteście powiedz mi czy w latach 90 były flagi Widzew łódż bo ja sobie nie przypominam?może się mylę wiec mnie oświećcie !!!!!może jakaś fotka flagi WIDZEW łóDZ Z LAT 90? no ćhociaż ze 3 flagi na których jest napisane łódz PROSZę!!!!!!!BornToBeRed pisze:A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Morze i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łodzi kibicującemu Widzewowi, i czeszy mnie fakt że na hasło lks w naszym województwie dostaje sie w*******
Wątpie żeby ktokolwiek zrozumiał o co ci chodzi. W twoich postach wyszedł ci większy chaos niż w piątek na waszej galerce z flag i transów na kijach.Prosto z mostu pisze:TY ROZUMIESZ O CO MI CHODZIłO CZY NIE BARDZO BO WIDZE żE NIE TO ci tłumacze nie chodzi mi o fan cluby tylko o to że zawsze utożsamialiście się jako Widzew lub RTS nigdy Widzew łódż teraz niedawno wam sie przypomniało że Wy podobno z łodzi jesteście powiedz mi czy w latach 90 były flagi Widzew łódż bo ja sobie nie przypominam?może się mylę wiec mnie oświećcie !!!!!może jakaś fotka flagi WIDZEW łóDZ Z LAT 90? no ćhociaż ze 3 flagi na których jest napisane łódz PROSZę!!!!!!!BornToBeRed pisze:A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Morze i bez fanclubów bylibyśmy słabsi ale jestem dumny z każdego kibola spoza Łodzi kibicującemu Widzewowi, i czeszy mnie fakt że na hasło lks w naszym województwie dostaje sie w*******
Nawet nie wiem czemu to robię bo nie mam zwyczaju spełniać próśb takich ludzi jak ty, ale znaj łaskę pana.Prosto z mostu pisze:TY ROZUMIESZ O CO MI CHODZIłO CZY NIE BARDZO BO WIDZE żE NIE TO ci tłumacze nie chodzi mi o fan cluby tylko o to że zawsze utożsamialiście się jako Widzew lub RTS nigdy Widzew łódż teraz niedawno wam sie przypomniało że Wy podobno z łodzi jesteście powiedz mi czy w latach 90 były flagi Widzew łódż bo ja sobie nie przypominam?może się mylę wiec mnie oświećcie !!!!!może jakaś fotka flagi WIDZEW łóDZ Z LAT 90? no ćhociaż ze 3 flagi na których jest napisane łódz PROSZę!!!!!!!BornToBeRed pisze:A powiedz mi czy to ważne kto skąd jest? Czy ważne jest od kogo i za co dostaje w ryj!To w takim razie może ktoś z tych najbardziej kumatych wyjaśni mi dlaczego od kilku lat kibice Widzewa na swoich flagach tak bardzo zaczęli sie utożsamiać z miastem w kórym mieszkają podobno ? nie wiem czy Ci wszyscy którzy tak sie napinają pamiętają lata 90 gdzie na stadionie wisiały flagi na których był tylko Widzew lub Robotnicze... a od niedawna przypomniało sie wam że to łódż i nazwa naszego miasta waszego także a jak tylko dlaczego doiero teraz?
Użytkownicy przeglądający to forum: K_89, Proof, qwerty1, takietamkonto, virginsnatch i 183 gości