Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Ja p*******, jak nie trawię żydoRTSwa tak skończ gościu sam ze sobą gadać codziennie o tym samym bo robisz debila z siebie a nie z nich.
-
Klamstwo powtarzane 100 razy staje sie prawda. Robilo tak PO robia tak tez zebracy z kaliskiego
-
No i przekręciłeś :) Nie CSKA ale Ultras Sur zabawiło się z jednym sympatykiem ŁKS i jak widać do tej pory mają o tym traumę.Low kick na kolano pisze: Gdybym cos przekrecil to sorry, info sprzed lat z forum samego RTS.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
A się dziwisz, że na meczu go nie było ? Po takim czymś ŁKSiak znalazł się w szpitalu :) Pozdrów swojego ziomka Sz. z Teo i szacunek, że jeszcze po takim czymś chodzi na Galerę.Low kick na kolano pisze:Faktycznie temat w sam raz do wstawiania komputerowych usmieszkow............
Co do twojego farmazona, to przeciez sami piszecie, ze Łksu wtedy nie bylo: http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/8 ... -madrycie/
p*******, z mojej str. koniec. Walcz chlopie jak lew - prawda cie wyzwoli.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
-
Co łączy Promień Żary ze Śląskiem Wrocław? wiadomo - Miedź. Ale od kiedy Promień jeździ na Śląsk, tak jak w miniony weekend do Krakowa?
-
Honorowe, czy też nie... krojenie barw klubowych. Jakie jest Wasze stanowisko w tej sprawie. Co świadczy o honorze, a co o jego braku? Czy nie uważacie, że bardziej frajerskie jest zostawianie flag klubowych na łasce jakiegoś ciecia z ochrony, niż zabieranie ich ze sobą?
[link]
[link]

www.sektorkiboli.pl - Strona z Kibicowską Publicystyką
-
Ja mam pytanie do kogoś z Wisły.
Kilka miesięcy temu WSH wydali oświadczenie, że kończą ze sprzętem (tylko w Krakowie sprzęt będzie dalej używany). Jak to się ma do sytuacji gdzie dostają propozycje spotkania i mówią coś w stylu "nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że ktoś od nas nie wyciągnie sprzętu"?
Pytam bez żadnej napinki i oczekuje normalnej odpowiedzi jakiegoś Wiślaka a nie 15 szyderczych wypowiedzi ludzi z Wisłą nie związanych.
Jedno pytanie, jedna odpowiedź i koniec tematu.
Kilka miesięcy temu WSH wydali oświadczenie, że kończą ze sprzętem (tylko w Krakowie sprzęt będzie dalej używany). Jak to się ma do sytuacji gdzie dostają propozycje spotkania i mówią coś w stylu "nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że ktoś od nas nie wyciągnie sprzętu"?
Pytam bez żadnej napinki i oczekuje normalnej odpowiedzi jakiegoś Wiślaka a nie 15 szyderczych wypowiedzi ludzi z Wisłą nie związanych.
-
Nie ma takiej ekipy na swiecie ktora wozi wszystkie flagi na wyjazdy.Ultra1312Style pisze:Czy nie uważacie, że bardziej frajerskie jest zostawianie flag klubowych na łasce jakiegoś ciecia z ochrony, niż zabieranie ich ze sobą?
chyba przeceniasz to forum. Raczej nikt kto bylby w stanie odpowiedziec nie zaglada tutajWF. pisze:nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że ktoś od nas nie wyciągnie sprzętu"?
-
Chyba chodzi mu o zabieranie flag do domu.
-
Zeby zaczeli na chaty ludziom wjezdzac? Pamietam kiedys jak legionisci wbili na chate widzewiakowi za flaga to nawet zona zalapala sie na wpier...drGonzo pisze:Chyba chodzi mu o zabieranie flag do domu.
-
Nie ma idealnych rozwiązań. Może banki zaczną oferować duże skrytki na flagi ; )
A skrojenie flagi poprzez wjazd na chatę to w moim odczuciu znacznie gorsze chujostwo niż kradzież z magazynu na stadionie.
A skrojenie flagi poprzez wjazd na chatę to w moim odczuciu znacznie gorsze chujostwo niż kradzież z magazynu na stadionie.
-
1600 powiadasz? rozumiem, że 1000 na głównej trybunie:Silnoręki pisze:Chodzę, na meczu z Chojniczanką również byłem i co takiego ma on pokazać? 1600 ludzi. Fakt, do frekwencji marzeń jeszcze daleko, ale pewnie na tyle samo długa, co do Twojej wmawianej tu trzycyfrowej. Wiesz doskonale że podczas Waszego spadku do niższej klasy rozgrywkowej mieliście frekwencję na poziomie 2000, My po 10 sezonie w tej samej lidze mamy 1600, myślisz że Wy po takim czasie mielibyście chociażby na takim samym poziomie? Ja wiem że było to po słynnym meczu z ŁKS-em, jednak nie wmówisz nikomu że wtedy zawinięto i odpuściło z kibicowaniem 3/4 stadionu, prawda?prism pisze: Wystarczy, że będziesz chodził na Bukową, nie będę Ci musiał przypominać meczu np. z Chojniczanką. Nawet relacjonujący u was Kosa (szacunek za obiektywność) pisał, że od czasu meczu w PP z Amicą Wronki nie było takiej pustki na Bukowej. Z resztą od połowy zeszłego sezonu nie dajecie dokładnych liczb (wcześniej Maurycy do sztuki podawał - np. 2257 z Wigrami). Pytanie dlaczego?
Z Zagłębiem było na trybunach jakieś 3 tys (oficjalnie na konferencji padło 3,5 co wzbudziło rechot części dziennikarzy). Mecz w środę o 17.30. Piękna pogoda. W zeszłym sezonie, mecz tak samo w sierpniu, tak samo w górnej połowie tabeli Gieksa i 6700 ludzi (400 z Sosnowca). Widzisz różnicę?
Ale skoro jest tak dobrze, to po co w sobotę łebki do 18 lat wchodzą na Bukową gratis?
W ostatniej kwestii, zarówno w tej odpowiedzi, jak i jej kontekście polecam słowo sarkazm. Wtedy jedno i drugie właściwie zinterpretujesz.
Poratuj może linkiem do tej konferencji i momentu który opisujesz, chyba na prawdę mam zawodną pamięć bo na kolejną rzecz podawaną przez Ciebie ja ani nikt inny nie umie znaleźć namacalnych śladów, czyżby u Nas wszystkich było już tak ciężko z pamięcią? Właśnie, mecz w środku tygodnia o tej godzinie. Nawet kończąc pracę równo o 16 i będąc chwile po niej w domu, może być ciężko dojechać na mecz i wejść odpowiednio wcześnie, zwłaszcza dla osób z FC bądź dojeżdżających komunikacją miejską. Na ten mecz złożyło się parę czynników, o których pisałem w poprzednim poście i nie będę ich tu kopiował. Wróć sobie stronę wcześniej i to poczytaj.
Akcja z darmowymi biletami dla osób do 18 roku życia to akurat świetny zabieg marketingowy klubu. Wiadomo, ma meczu z Zagłębiem wielu młodych było pierwszy raz, zachęconych przez znajomych, miejmy nadzieje że im się spodobało i chociaż część z tego złapała zajawkę - a tu do tego dochodzi wiadomość, że na kolejny mecz wchodzą za darmo. Wiadomo, 5 zł to nie jest dużo, nawet dla małolata, jednak zawsze lepiej gdy coś brzmi "gratis", a nie "tanio", pewnie sam znasz to po sobie. I klubowi się udało, na Blaszoku było widać trochę młodych osób, częściowo pewnie pojawili się tam właśnie z powodu tej akcji. Gdy Legia na Ligę Mistrzów szykuje tańsze bilety dla karnetowiczów, by zachęcić ludzi, także uważasz to za coś złego? Gdy Twój Ruch na mecz z Legią przygotował kampanię "Zakazany Region", to też z powodu jakiegoś marazmu u Was? To wszystko i wiele, wiele innych to działania marketingowe klubu, na prawdę tak trudno to zrozumieć?
Trudno także rzucać się błotem jeśli chodzi o frekwencję, najpierw jest skamlenie że na stadionie jest mnóstwo dziewczyn, jakiś wynalazków, pikników etc. ale jeśli w temat dyskusji wchodzi frekwencja to te osoby pierwsze rzucają liczbami nabitymi właśnie przez te osoby. Wybacz, ale dla przeciętnego mieszkańca miasta, mającego powiedzmy 30+ lat, z żoną i dwójka dzieci, w sobotnie popołudnie jest o wiele więcej ciekawszych dla niego form spędzania czasu wolnego, jak choćby spacer, wypad nad wodę, góry etc. niż mecz z "jakimś tam Zniczem Pruszków", gdzie pewnie połowa postronnych osób czytających plakat na mecz myśli że to chyba mecz rezerw GieKSy, bo skąd inaczej taka drużyna.
Frekwencja u Nas jest nie do porównania, My gnijemy w marazmie 1 ligi od 10 lat, Wy gracie o najwyższe cele (w tym prawie Mistrzostwo Polski 2 sezony temu) w Ekstraklasie.
[link]
a 600 na Blaszoku:
http://www.stadionowioprawcy.net/galler ... _2016.html
Hehehe, wszyscy obiektywni oglądający te zdjęcia przyznać muszą, że nie było was 1000 na stadionie. Ale to szczegół.
Ważne jest to, że jak twierdziłem tutaj od początku, zgoda z KSG was zabije. Możesz się zżymać, ale ostatnie dwa lata mizerii Górnikowi nie zaszkodziły kibicowsko wcale, natomiast was dramatycznie dotknęły i to pomimo tego, że spędzacie je w czubie tabeli I ligi(radzę zerknąć na obecne miejsce i zeszły sezon). Jak na drużynę aspirującą do awansu to trochę kicha, że nie potraficie zapełnić w tym czasie niezbyt wielkiego stadionu, a poza paroma meczami frekwencja nie przekracza 2 tys. W tym czasie KSG regularnie po ok. 10 tys na meczach, a np. ostatnio w środę z Legią ponad 15 tys.
-
To prawda, ale widzewiak byl tak spanikowany, ze sam popchnal kobite do przodu by sie nia zaslonic.ImPawel pisze:Pamietam kiedys jak legionisci wbili na chate widzewiakowi za flaga to nawet zona zalapala sie na wpier...
-
A mnie trapi trochę moze i dziwny temat.
Mianowicie chodzi mi o przyspiewki ' To my...'
Moglby ktos wypisac powiedzmy z klubow ekstraklasy i moze I ligi slowa tych przyspiewek?
U nas jest "To My Hanysy z GieKSy, nie ma od nas lepszych, za Górny Ślonsk za GKS, pojdziemy az po zy ia kres"
Za miedzą jest " To my chłopcy z Górnika, zna nas cała liga, za Górnik, za nasz Ks pojdziemy az po zycia kres" oraz " To my chłopcy ze Ślonska, zna nas cała Polska zanRuchbza Hks...."
Są jeszcze chłopcy ze Ślaska ( Wroclaw) , kibice Łodzi a reszta?
Mianowicie chodzi mi o przyspiewki ' To my...'
Moglby ktos wypisac powiedzmy z klubow ekstraklasy i moze I ligi slowa tych przyspiewek?
U nas jest "To My Hanysy z GieKSy, nie ma od nas lepszych, za Górny Ślonsk za GKS, pojdziemy az po zy ia kres"
Za miedzą jest " To my chłopcy z Górnika, zna nas cała liga, za Górnik, za nasz Ks pojdziemy az po zycia kres" oraz " To my chłopcy ze Ślonska, zna nas cała Polska zanRuchbza Hks...."
Są jeszcze chłopcy ze Ślaska ( Wroclaw) , kibice Łodzi a reszta?
Bądź wierny temu, kto wierny Tobie
-
Prism rozjebał.
Wie nawet o rechocie dziennikarzy na naszych konferencjach. Uważa też że mecz w środę o 17:30 bez kibiców gości to zajebista sprawa hehe
Wie nawet o rechocie dziennikarzy na naszych konferencjach. Uważa też że mecz w środę o 17:30 bez kibiców gości to zajebista sprawa hehe
-
dobre zagranie Wisly, cos w stylu "spoko wyjdziemy sie bic ale jak bedziemy dostawac w******* to wyciagniemy zabawki a jak wygramy to nie", po tylu fotkach naprezonej ekipy poprostu nie wypadaloby im dostac w pizde od "slabego" SlaskaWF. pisze:Ja mam pytanie do kogoś z Wisły.
-
Tylu ich tu jest, a żaden nie potrafi odpowiedzieć...
-
To pytanie pojawia sie na tym forum tak często jak na babskich forach pseudointeligentne pytania typu: ja ruda/blondynka on brunet jakie będzie dziecko alby czy przez sex analny można zajść w ciąże.Galimatias pisze:Czy ktoś rozwinie temat tego gwałtu przez CSKA?
Dajcie już spokój RTSowi.
-
Może i "dajmy spokój", ale jak jestem na wakacjach i kumaty koleś z Rayo Vallecano pyta mnie o widzewiaka zgwałconego cztery lata temu w Madrycie, to troche lipa jest :(
-
...Albo jak takie zlosliwe grafiki sie pojawiaja, i to wcale nie robione przez Legie czy LKS, tylko na Slowacji:

-
A o smoki pytał?Ładnie się rodowity z Teo teraz śmieje że nie mówią o jego d**** tylko nim sprawa wyciekła koledzy odwrócili kota ogonem:)Ciekawe czy chociaż zdjęcia mu w tym Madrycie wyszły,normalnie szpieg z krainy wrw z bolcem w tyłku.
-
Ty, pejsie a co ten kumaty koleś z Rayo Vallecano robił z tobą na cwierckoloniach w Grotnikach.bass1926 pisze:Może i "dajmy spokój", ale jak jestem na wakacjach i kumaty koleś z Rayo Vallecano pyta mnie o widzewiaka zgwałconego cztery lata temu w Madrycie, to troche lipa jest :(
Pewnie zobaczył cię w stringach z logo WRW i przypomniał sobie jak tęczowe chłopaki z Realu Madryt wspominaly orgietki analne z rodowitymi w trakcie ich wizyt w Madrycie.

-
Tradycyjnie gdy ktoś wspomina o męskich tyłkach pojawia się pedał BNOWAK (ADAMEES) a moderatorzy już zacierają ręce i opuszczają spodnie.Adaś będzie musiał "zapłacić" za ochronę na forum.
-
Tradycyjnie jak ktoś coś wspomni o tej wstydliwej sprawie i to koleś spoza Łodzi normalnie zapytał, to jest najwięcej wpisów piskliwych i histerycznych widzewioków (zachowujecie się jak urażone dziewuchy - jakby was tam w Madrycie więcej niż jednego pyknęli).
-
Tradycyjnie farmazonie nie może ci przez gardło przejść że to twój kolega z Teo został pojechany.
-
... A wasz bratanek wyruch... Koniec tematu.Wasteland pisze:Tradycyjnie farmazonie nie może ci przez gardło przejść że to twój kolega z Teo został pojechany.
-
I takiej merytorycznej odpowiedzi się spodziewałem po 12 letnim żydzie "nie i c***,on był wasz i koniec tematu,twu twu zaklepane":)
-
Oświadczenie zostało wydane żeby nakręcić małolatów na zapisy do sekcji walk.WF. pisze:Ja mam pytanie do kogoś z Wisły.
-
Na początku twierdziłeś że zdecydowanie masz rację, co najmniej jakby najwyższa komisja potwierdziła wersję "poniżej 1000" osób, teraz już powołujesz się jedynie na zdjęcia i liczysz Nas metodą plus/minus. Czekam także na wszystkich którzy potwierdzą Twoją wersje, tylko niech się nie pozabijają w kolejce do przyznania Ci racji.prism pisze: 1600 powiadasz? rozumiem, że 1000 na głównej trybunie:
[link]
a 600 na Blaszoku:
http://www.stadionowioprawcy.net/galler ... _2016.html
Hehehe, wszyscy obiektywni oglądający te zdjęcia przyznać muszą, że nie było was 1000 na stadionie. Ale to szczegół.
Ważne jest to, że jak twierdziłem tutaj od początku, zgoda z KSG was zabije. Możesz się zżymać, ale ostatnie dwa lata mizerii Górnikowi nie zaszkodziły kibicowsko wcale, natomiast was dramatycznie dotknęły i to pomimo tego, że spędzacie je w czubie tabeli I ligi(radzę zerknąć na obecne miejsce i zeszły sezon). Jak na drużynę aspirującą do awansu to trochę kicha, że nie potraficie zapełnić w tym czasie niezbyt wielkiego stadionu, a poza paroma meczami frekwencja nie przekracza 2 tys. W tym czasie KSG regularnie po ok. 10 tys na meczach, a np. ostatnio w środę z Legią ponad 15 tys.
Co do Naszej zgody z KSG też się już odnosiłem, właściwie poza Wesołą i Żorami nie mamy wspólnych terenów i nie widać by w tych rejonach zaczynało Nas brakować. Na wyjazdach także wspieramy się wzajemnie, nie jest to tylko jednostronne.
Czub tabeli I ligi? Piszesz co najmniej, jakby była już 30 kolejka i pewny awans, a jest to zaledwie 7 kolejka, gdzie 2 wygrane mecze mogą drużynę z końcówki tabeli, przerzucić na samą górę. Choć muszę przyznać że być może mecz w Bielsku mógł być piłkarskim przełamaniem i daj Bóg, obyś miał rację ze swoich optymizmem co do Naszego poziomu sportowego.
Mówienie o stadionie i aspiracjach to strzał w kolano z Twojej strony, ja mogę powiedzieć że stadion pojemnościowo mamy bardzo zbliżony i jako niedawny vice-mistrz Polski, drużyna aspirująca na mistrzostwo nie umiecie go zapełnić. W przypadku KSG wpływ ma jeszcze nowy stadion i to działa na przeciętnego piknika, wystarczy spojrzeć na przykład Piasta, miał on taką frekwencję na starym stadionie? Lubisz takie tematy, więc radzę się zagłębić w to. Przeciwnik taki jak Legia działa "medialnie", jak chyba na każdą ekipę w Polsce, stąd też mobilizacja.
W tym momencie ucinam rozmowę z Tobą, ja odnoszę się po kolei do każdego Twojego punktu, podczas gdy Ty odpowiadasz na wybrane fragmenty, a nawet na nie nie mając wiele do powiedzenia. Miałem obawy przed wejściem w polemikę z Tobą, zgodnie z starym porzekadłem "idiota sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" i widzę że to naprawdę nie ma sensu, bo powtarzasz swoje w kółko jak potłuczony, nic dziwnego że nawet osoby z R. Cię nie traktują poważnie.
KATOWICE
-
Witam. Trapi mnie ta historia LKS&KKS z jakas tam kobita dana dla ktoregos. O co tu chodzi?
-
gosciu z ekipy T. zeby umocnic uklad dal wyruchac swoja kobite eweline,i teraz nianczy bachora
-
Haha i to jest czerwona odpowiedz na ujawniony fakt , z im CSKA zdupczyli kolegę spod zegara ??
Żałosne ....
Żałosne ....
Zdobywcy wielu głów.
-
Jakie będą teraz losy "wiślackiej" flagi Gdynia? Lechia powiesi ją do góry kołami? Czy w historii zgody-kosy były takie przypadki?
-
Gdzie jako pierwsza na rejonie pojawi się taka koszuleczka dla rycerzy ( Górny Śląsk, Kraków) ? :D
[link]
[link]
-
Mnie natomiast trapi, ile jeszcze kont założycie żalosne Widzewioki aby w podtekstach dojebać się do ŁKSu, Lechii, Lecha i Śląska?
Przecież już wam tysiąckrotnie pisano, że jesteście najlepsi, najwięksi i wszyscy się was boją, więc jeszcze raz zapytam ile jeszcze i po co?
Przecież już wam tysiąckrotnie pisano, że jesteście najlepsi, najwięksi i wszyscy się was boją, więc jeszcze raz zapytam ile jeszcze i po co?
-
Przeszkadza mi że menele z lublina spiewaja Polskau21 grac ku*** mac.Trapi mnie to ze wyja z akcetem białoruskim i ruskim.
Hej Hej.
-
Twoją starą trapiło,że twój brat syjamski był zrośnięty kutasem z twoją dupą .VALONY
ŚLĄSK&MOTOR
-
Nie było takiego okrzyku, polecam czas poświęcony na głupawą napinke w necie poświęcić na coś pożytecznego i np zadbać o higienę uszu, bo ewidentnie masz coś ze słuchem. Teksy o menelach czy białoruskim akcencie pozostawię bez komentarza, bo nawet jak na standardy tego forum wygląda to na wyjątkowo żałosną próbę napinki internetowego frustrata :).VALO. pisze:Przeszkadza mi że menele z lublina spiewaja Polskau21 grac ku*** mac.Trapi mnie to ze wyja z akcetem białoruskim i ruskim.
-
Duzo o tym huczy ostatnio. Prawda czy farmazon?kontrym pisze:Jak w temacie. Trapi mnie, jak to w koncu było z tym spierdoleiem przez ekipe łks-u. Huczało o tym dzis w kibicowskim necie. pierwsze info podali Stadionowi Oprawcy, potem na kibicd.net. Nawet tyscy przyznali, ze bylo cos na rzeczy.
czemu modzi usuneli wpisy o tej akcji?
-
Czy może ktoś mi wyjaśnić odkąd i dlaczego kibice Olimpique Lyon w swoich oprawach często używają motywu The Adicts, dziwi mnie to tym bardziej gdyż OL to prawicowa ekipa, a wiadomo że The Adicts to punk i każdy wie że punk jest nieco lewicowy (nie każdy są zespoły apolityczne).
Z tego co wiem to grupa Virage Sud nawet w logo ma twarz wokalisty The Adicts
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Z tego co wiem to grupa Virage Sud nawet w logo ma twarz wokalisty The Adicts
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.