kluchu1926 pisze:Przestrzegam w tym temacie przed typem o nicku: Sandomierz(L)
Wlasnie zostalem przez niego wyruchany. Umawialem sie od kilku tygodni ze sprzedaje mi 3 bilety za umowiona kwote i jutro mialem po nie jechac do Sandomierza. Tymczasem przed chwila pisze mi ze cena poszla w gore i ze musze licytowac je. Jak mu odpisuje ze jest skurwysynem bo inaczej sie umawialismy to pisze "bilety juz zostaly sprzedane komu innemu, dowidzenia, koniec rozmowy" i mnie blokuje. j**** takich frajerow
mój kolego..ja kupiłem owe 3 bileciki od tego pana
kluchu1926 pisze:Przestrzegam w tym temacie przed typem o nicku: Sandomierz(L)
Wlasnie zostalem przez niego wyruchany. Umawialem sie od kilku tygodni ze sprzedaje mi 3 bilety za umowiona kwote i jutro mialem po nie jechac do Sandomierza. Tymczasem przed chwila pisze mi ze cena poszla w gore i ze musze licytowac je. Jak mu odpisuje ze jest skurwysynem bo inaczej sie umawialismy to pisze "bilety juz zostaly sprzedane komu innemu, dowidzenia, koniec rozmowy" i mnie blokuje. j**** takich frajerow
ładnie mi pojechaleś, na mecz niemogłem jechac bilety sprzedałem osobie z tego forum bardziej zaufanej niż Ty, miałem trzymać bilety na ostatnią chwile żebys twój tatus po nie przyjechał ?? No to sprzedałem je kawie (wszystko poszło wporządeczku,bielciki wysłane w sobotę doszły we wtorek i po kłopocie) a ty sie mnie dzis pytasz co z biletami?? byłem akurat w dobrym humorze i Ci odpisałem. Sorki ale gosciu był bardziej konkretny niz Ty a to o czymś świadczy.
Sandomierz(L) pisze:ładnie mi pojechaleś, na mecz niemogłem jechac bilety sprzedałem osobie z tego forum bardziej zaufanej niż Ty, miałem trzymać bilety na ostatnią chwile żebys twój tatus po nie przyjechał ?? No to sprzedałem je kawie (wszystko poszło wporządeczku,bielciki wysłane w sobotę doszły we wtorek i po kłopocie) a ty sie mnie dzis pytasz co z biletami?? byłem akurat w dobrym humorze i Ci odpisałem. Sorki ale gosciu był bardziej konkretny niz Ty a to o czymś świadczy.
Po co rozmywasz caly temat skoro na priv nie odpisujesz a na gg wolisz kogos zablokowac? Inaczej sie umawialismy i przyciales w h*** i tyle. Nie mam biletu, trudno - jakos sobie dam rade. Tylko po h** w dalszym ciagu sciemniasz i wypisujesz jakies brednie? Ale widze po naszych rozmowach i po tym jak dalej mnie potraktowales ze sciemnianie jest u ciebie na porzadku dziennym...Z mojej strony koniec tematu.
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
my jedziemy z Krakowa o 12.38:)
w pociagu lapiemy odpowiedni klimat
a na miejscu trzeba bedzie cos zjesc i dalej sie rozgrzewac
dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
gorzej z pociagami powrotnymi 23:09 to za wcześnie chyba a następny o 5 rano
gorzej z pociagami powrotnymi 23:09 to za wcześnie chyba a następny o 5 rano
przeciez masz o 01.00 pospiech!!!!
godzina wrecz idealna
mozna cos zjesc i zrobic zapasy do pociagu
z dworca na stadion slaski w Chorzowie masz jakies 50 minut autobusy i tramwaje będa pełne , choc nie wykluczone.
A co do pytania poprzednika to , zapewne połowa kibicowskiego sląska sie zjedzie pod stadion , połowa ekip będzie węszyc na dzielniach i w okolicach chorzowa wiec radze uwazac na wymawiane słowa , w Tym dniu , tylko Polska sie liczy.
Zapraszamy wszystkich do siebie... bedzie atmosfera niesamowita...
To widzę,że wesoły pociąg będzie:)
Nas 9 tez prawdopodobnie na ten pociąg uderzy
To widzę,że wesoły pociąg będzie:)
Nas 9 tez prawdopodobnie na ten pociąg uderzy
Cos mi sie wydaje ze ten pociag o 1:00 na Krakow i dalej na Rzeszow bedzie ciekawy i przepelniony, miejmy nadzieje ze posiwtujemy a raczje badzmy tego penwie ze bedzie co swietowac! TYLKO POLSKA!!!
bardzo małą czcionką, ledwo zauważalną przynajmniej dla mojego oka jest napisane że jest to cena nominalna więc Pan zapewne będzie chciał za bilet nie mniej niż 350 zł
bardzo małą czcionką, ledwo zauważalną przynajmniej dla mojego oka jest napisane że jest to cena nominalna więc Pan zapewne będzie chciał za bilet nie mniej niż 350 zł
jest to aukcja prywatna wiec gosc musi wpierw zaprosic do aukcji aby mozna bylo kupic. no a jak sie ktos do niego zglosi to wtedy napisze ile chce.
W związku ze śmiercią bliskiej mi osoby nie będę w stanie być jutro na meczu, tak więc mam do sprzedania bilet na ten mecz:
sektor 36g, rząd 54, miejsce 5
chcę za niego tyle, ile musiałem zapłacić aby go otrzymać - 80 pln (cena: 60 pln + koszt wysyłki z kupbilet.pl: 20 pln)
chętnych proszę na gg:****
Ostatnio zmieniony 16.11.2007, 17:52 przez ViKaR, łącznie zmieniany 1 raz.