mój kolego..ja kupiłem owe 3 bileciki od tego panakluchu1926 pisze:Przestrzegam w tym temacie przed typem o nicku: Sandomierz(L)
Wlasnie zostalem przez niego wyruchany. Umawialem sie od kilku tygodni ze sprzedaje mi 3 bilety za umowiona kwote i jutro mialem po nie jechac do Sandomierza. Tymczasem przed chwila pisze mi ze cena poszla w gore i ze musze licytowac je. Jak mu odpisuje ze jest skurwysynem bo inaczej sie umawialismy to pisze "bilety juz zostaly sprzedane komu innemu, dowidzenia, koniec rozmowy" i mnie blokuje. j**** takich frajerow
Polska - Belgia
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..
-
Smokofilimidynek
-
Sandomierz(L)
- Kontakt:
ładnie mi pojechaleś, na mecz niemogłem jechac bilety sprzedałem osobie z tego forum bardziej zaufanej niż Ty, miałem trzymać bilety na ostatnią chwile żebys twój tatus po nie przyjechał ?? No to sprzedałem je kawie (wszystko poszło wporządeczku,bielciki wysłane w sobotę doszły we wtorek i po kłopocie) a ty sie mnie dzis pytasz co z biletami?? byłem akurat w dobrym humorze i Ci odpisałem. Sorki ale gosciu był bardziej konkretny niz Ty a to o czymś świadczy.kluchu1926 pisze:Przestrzegam w tym temacie przed typem o nicku: Sandomierz(L)
Wlasnie zostalem przez niego wyruchany. Umawialem sie od kilku tygodni ze sprzedaje mi 3 bilety za umowiona kwote i jutro mialem po nie jechac do Sandomierza. Tymczasem przed chwila pisze mi ze cena poszla w gore i ze musze licytowac je. Jak mu odpisuje ze jest skurwysynem bo inaczej sie umawialismy to pisze "bilety juz zostaly sprzedane komu innemu, dowidzenia, koniec rozmowy" i mnie blokuje. j**** takich frajerow
-
tomo
-
Rafał_Kielce
-
kluchu1926
Po co rozmywasz caly temat skoro na priv nie odpisujesz a na gg wolisz kogos zablokowac? Inaczej sie umawialismy i przyciales w h*** i tyle. Nie mam biletu, trudno - jakos sobie dam rade. Tylko po h** w dalszym ciagu sciemniasz i wypisujesz jakies brednie? Ale widze po naszych rozmowach i po tym jak dalej mnie potraktowales ze sciemnianie jest u ciebie na porzadku dziennym...Z mojej strony koniec tematu.Sandomierz(L) pisze:ładnie mi pojechaleś, na mecz niemogłem jechac bilety sprzedałem osobie z tego forum bardziej zaufanej niż Ty, miałem trzymać bilety na ostatnią chwile żebys twój tatus po nie przyjechał ?? No to sprzedałem je kawie (wszystko poszło wporządeczku,bielciki wysłane w sobotę doszły we wtorek i po kłopocie) a ty sie mnie dzis pytasz co z biletami?? byłem akurat w dobrym humorze i Ci odpisałem. Sorki ale gosciu był bardziej konkretny niz Ty a to o czymś świadczy.
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
my jedziemy z Krakowa o 12.38:)dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
w pociagu lapiemy odpowiedni klimat
a na miejscu trzeba bedzie cos zjesc i dalej sie rozgrzewac
gorzej z pociagami powrotnymihudy pisze:my jedziemy z Krakowa o 12.38:)dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
Nowa Huta - to brzmi dumnie....
-
KYLIMANDŻARO
-
penetrator
przeciez masz o 01.00 pospiech!!!!murdock pisze:gorzej z pociagami powrotnymihudy pisze:my jedziemy z Krakowa o 12.38:)dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
a na miejscu trzeba bedzie cos zjesc i dalej sie rozgrzewac23:09 to za wcześnie chyba a następny o 5 rano
godzina wrecz idealna
mozna cos zjesc i zrobic zapasy do pociagu
-
penetrator
no później zobaczyłem że jest z Katowic pociag. W sumie tylko dotrzeć do Katowic pozostanie, ale to mozna nawet z browarami z buta iśćhudy pisze:przeciez masz o 01.00 pospiech!!!!murdock pisze:gorzej z pociagami powrotnymihudy pisze: my jedziemy z Krakowa o 12.38:)
a na miejscu trzeba bedzie cos zjesc i dalej sie rozgrzewac23:09 to za wcześnie chyba a następny o 5 rano
godzina wrecz idealna
mozna cos zjesc i zrobic zapasy do pociagu
Nowa Huta - to brzmi dumnie....
-
Owinięty Szalem
Z dworca głównego PKP w Katowicach na stadion ile się idzie?
Ostatnio zmieniony 15.11.2007, 15:13 przez Owinięty Szalem, łącznie zmieniany 1 raz.
z dworca na stadion slaski w Chorzowie masz jakies 50 minut autobusy i tramwaje będa pełne , choc nie wykluczone.
A co do pytania poprzednika to , zapewne połowa kibicowskiego sląska sie zjedzie pod stadion , połowa ekip będzie węszyc na dzielniach i w okolicach chorzowa wiec radze uwazac na wymawiane słowa , w Tym dniu , tylko Polska sie liczy.
Zapraszamy wszystkich do siebie... bedzie atmosfera niesamowita...
A co do pytania poprzednika to , zapewne połowa kibicowskiego sląska sie zjedzie pod stadion , połowa ekip będzie węszyc na dzielniach i w okolicach chorzowa wiec radze uwazac na wymawiane słowa , w Tym dniu , tylko Polska sie liczy.
Zapraszamy wszystkich do siebie... bedzie atmosfera niesamowita...
-
warsteiner
To widzę,że wesoły pociąg będzie:)hudy pisze:my jedziemy z Krakowa o 12.38:)dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
Nas 9 tez prawdopodobnie na ten pociąg uderzy
EAST SIDE CITY
zapraszamy na wodeczkeJokoBoy pisze:To widzę,że wesoły pociąg będzie:)hudy pisze:my jedziemy z Krakowa o 12.38:)dynek pisze:Panowie, jade z Krakowa do Chorzowa pierwszy raz. Jak mysilcie, o ktorej mam wyjechac ?. Planuje gdzies o 16. Wydaje mi sie, ze nawet przy korkach powinienem dac rade na 19 byc pod stadionem, a wczesniej (ze wzgledu na pogode) to mi sie nie usmiecha wchodzic.
-
czupakabra
A dziękuję:)hudy pisze:zapraszamy na wodeczkeJokoBoy pisze:To widzę,że wesoły pociąg będzie:)hudy pisze: my jedziemy z Krakowa o 12.38:)
I wzajemnie, także zapraszam
EAST SIDE CITY
-
KYLIMANDŻARO
jest to aukcja prywatna wiec gosc musi wpierw zaprosic do aukcji aby mozna bylo kupic. no a jak sie ktos do niego zglosi to wtedy napisze ile chce.Jaskolka pisze:bardzo małą czcionką, ledwo zauważalną przynajmniej dla mojego oka jest napisane że jest to cena nominalna więc Pan zapewne będzie chciał za bilet nie mniej niż 350 zł
j****
Panowie!
W związku ze śmiercią bliskiej mi osoby nie będę w stanie być jutro na meczu, tak więc mam do sprzedania bilet na ten mecz:
sektor 36g, rząd 54, miejsce 5
chcę za niego tyle, ile musiałem zapłacić aby go otrzymać - 80 pln (cena: 60 pln + koszt wysyłki z kupbilet.pl: 20 pln)
chętnych proszę na gg:****
W związku ze śmiercią bliskiej mi osoby nie będę w stanie być jutro na meczu, tak więc mam do sprzedania bilet na ten mecz:
sektor 36g, rząd 54, miejsce 5
chcę za niego tyle, ile musiałem zapłacić aby go otrzymać - 80 pln (cena: 60 pln + koszt wysyłki z kupbilet.pl: 20 pln)
chętnych proszę na gg:****
Ostatnio zmieniony 16.11.2007, 17:52 przez ViKaR, łącznie zmieniany 1 raz.